Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Baśnie Barda Beedle`a, Quidditch przez wieki, fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.01.2016 17:16
|
![]() ![]() Postów: 1 Dom: ![]() Punkty: 7 Ranga: Mugol Data rejestracji: 31.01.16 |
Bardzo zależy mi na zdobyciu trzech książek Harrego: Baśnie Barda Beedle`a, Quidditch przez wieki oraz Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć. Ktoś może mi jakoś pomóc? |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.01.2016 17:44
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 120 Dom: ![]() Punkty: 6308 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.01.15 |
Z tego, co się orientuję, to w sklepie ich nie znajdziesz, widziałam na allegro, ale w bardzo drogiej cenie... Znalazłam jeszcze jedną ofertę TUTAJ, ale nie wiem, na ile to działa ![]() Książki są do kupienia w wersji angielskiej, ale nie wiem, czy cię to zainteresuje. ![]() "Lunatykuję, dlatego śpię w butach." ![]() "Zawsze uważałem, że my z Fredem powinniśmy dostać ze wszystkiego P, bo sam fakt, że pojawiliśmy się na egzaminach, był powyżej oczekiwań" ![]() "Może jest, a może go nie ma, ale pozostaje faktem, że potrafi się poruszać szybciej niż Severus Snape, gdy mu się zagrozi szamponem" ![]() 'Wit beyond measure is man's greatest treasure' "[...] bezinteresowność i odwaga nie tak bardzo się różnią." ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.01.2016 18:49
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 62 Dom: ![]() Punkty: 498 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 16.10.15 |
Znalazłam te książki w wersji angielskiej: http://www.harryp...ions/books Na tej stronie jest pełno ciekawych rzeczy (replika diademu Ravenclaw) |
|
|
![]() |
Dodany dnia 01.02.2016 18:19
|
![]() ![]() Postów: 45 Dom: ![]() Punkty: 203 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 31.05.15 |
Taka nie używana kosztuje na allegro 200 zł , a w Polsce mało tego jest więc... http://allegro.pl...02722.html Reszty nie mogłam znaleźć :c Gryffindor
_________________________________________________________ ![]() _________________________________________________________ ![]() _________________________________________________________ |
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.06.2016 12:45
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 221 Dom: ![]() Punkty: 4515 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 02.07.14 |
Na stronie empik.com można zamówić w języku angielskim i dostarczą wam do wybranego salonu. Osobiście posiadam Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć i jestem bardzo zadowolona ![]() http://www.empik....,ksiazka-p - Quidditch Przez Wieki Widzę, że na razie Baśnie i Fantastyczne Zwierzęta nie są dostępne, pewnie trzeba poczekać ![]() Może w Gryffindorze, Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.05.2017 17:08
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 10 Postów: 990 Dom: ![]() Punkty: 11288 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 24.08.15 |
Wiesz, niedawno wyszły nowe wersje okładek więc spróbuj tutaj: https://allegro.p...f41d108974 Ja osobiście posiadam wszystkie trzy książki w starej okładce. Quiddich dostałam, Baśnie kupiłam prawie nieużywane na allegro, a Zwierzęta wylicytowałam też na allegro za około 90 zeta. Ale warto było. Teraz ich nigdzie nie ma, a wolę stare okładki. Sen też jest bardzo wartościowy, a na pewno bardziej niż edukacja zdalna ~ CoSieDzieje 16.04.2020 Moim domem na HPnecie jest Ravenclaw ale jestem pewna że w Hogwarcie trafiłabym Slytherinu. Szczerze jednak mówiąc, jestem hybrydą, mianowicie Krugonką ![]() Wprowadziłam emotkę " ![]() ![]() (No dobra, nie zrewolucjonizowało, ale i tak jestem z tego dumna ![]() Moja HPnetowa twórczość ![]() Fanarty: Meropa Gaunt Trytonka Chiński Ogniomiot Molly Weasley Hagrid i Aragog Hagrid i Sfinks Fan ficki: Moja seria o Draco Malfoyu. Psychologiczne, trzy rozdziały. Moja seria o początkach Hogwartu. Przygodowe, jeden rozdział. Moje drabble o... A zresztą sami się przekonajcie ![]() Artykuły: Patriotycznie, czyli artykuł o Ravenclawie. Ten artykuł o Wiktorze Krumie pisałam razem z Lorką - pozdro! ![]() A w tym wydaniu Proroka odpowiadałam za rozrywkę ![]() A tu są takie (nie)miłe rzeczy o mnie z sb ![]() Ostatnio przychodzę tu nie dla punktów, tylko aby z tobą pogadać ~ potterkking Oczywiście, że to naprawisz. Zdolna z ciebie dziewczyna ~ Nedelle Chociaż ja tam ubóstwiam twoją trytonkę i twierdzę, że jest najpiękniejsza ![]() Witaj księżniczko rozrywki ![]() Biorę przykład z najlepszych ![]() ![]() Mówiłam Ci kiedyś, że mi przypominasz takiego hpnetowego kociaka? Taka spokojna, miła kulka puchu ![]() Ona jest ogólnie mistrzem dziwactwa, samokontroli i ciętych ripost, to z nią wszystko możliwe ![]() Jesteś świetną męską postacią ![]() Uważaj przy Rue! To gramatyczny i ortograficzny strażnik HPneta! ~ Livka (Moja nowa fucha ![]() Rue na władcę Hogwartu! ~ Angelina Johnson No chyba już widzę kto będzie miał Hogwardzkiego Awardsa ![]() (Nie miałam) ![]() Ale wiesz co? lubię Cię za ten Twój nieogar ![]() Są tacy ludzie, którym się nie odmawia, a ty jesteś jedną z takowych ![]() Awwww <3 jesteś jak piwo kremowe na moje serce <3 ~ Livka Jeny, co to się zadziało, żeby ktoś poprawiał Rue Riddle ![]() Jesteś tak wyrodna, że ciotka Petunia już bardziej kochała Harry'ego niż ty swoje dzieci ![]() I mistrzowski tekst Adersa: Jak można nie pić, jak tu wchodzisz. Ja tego na trzeźwo nie zniosę... ![]() A oto niezbity dowód na moją fajową fajowatość i śmieszność ![]() - Uwielbiam Cię ![]() - Za co? ![]() - Za twoje teksty ![]() By Shanti Black ![]() A to jest po prostu śmieszne ![]() Roksolana Delakur, Asen jest bardziej... mrrraśny. Taki ponury i nieociosany, męski... zostaw kluchę Neville'a i bierz Bułgara! ~ Angelina Johnson Nie sprowadzajcie Rue na złą drogę... może będą z niej ludzie! ~ ulka_black_potter ... Dzięki, ulka ![]() - Pff, Krukoni są wredni ~ Didi Malfoy - Nie. Tylko Rue ~ Lilyatte ![]() - Rue jest łatwa do wołania ![]() - Krzyczysz "obiaaaaaaad" i Rue pomimo bycia na drugim krańcu Polski reaguje ![]() Moja HPnetowa rodzinka ![]() Dobry Wujaszek (AdersYooo), Najlepsza Ciocia (Bad wolf), Dziadek Bat (batalion_88), Antybliźniaczka (Inga Clinton), Pomocna Lewa Dłoń (EmilyWright), Po Prostu Babcia (Ewa Potter), Babcia Chrzestna (Roksolana Delakur), Bogini Spisku Hogwardzkiego (BumSzakalaka). Może kiedyś też tu trafisz? :tanczy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |