Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
01.12.2024 18:13
Wrozka

Harrych świąt!
01.12.2024 18:12
kibic

Ponury Żniwiarz
30.11.2024 14:19
Wrozka

Potęga Krwistego Steka!
30.11.2024 13:20
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia śmieciożarcia Eat

Harrych świąt!
30.11.2024 11:33
Nie ma ekipy od pogaduszek Grumpy cat

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 57438 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45361 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 38932 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
HPnetowy klub fitness
Prefix użytkownikaaLmanaC
Standardowo, dużo warzyw i soków jednodniowych ew. kilku dniowych jeżeli są to soki z owoców. Delikatne i zdrowe jedzenie, trochę miety rumianku i melisy do picia i zapewne samopoczucie bedzie lepsze :D

ed. post dotyczył jak mniemam płci żeńskiej, ale cóż już nie będę zmieniał swojej wypowiedzi :D

Prefix użytkownikaShanti Black
dziękuję :D
a delikatne to znaczy? Nie smażone, a bardziej gotowane mięsko, warzywka, owocki, woda itp?:D
www.harry-potter.net.pl/images/articles/shantiwielkawojanff.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/shanti.png

W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu.
Na stronie:
- prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015)
- przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015)
- Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci))
- Prefekt Hogwartu (27.08.2017-)

www.harry-potter.net.pl/images/articles/shant.jpg

Bo mogę Cwaniak
i.imgur.com/N9bzzWn.png

Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright Love
i.imgur.com/MbrWM9r.jpg

Magiczna siódemka
i.imgur.com/GRVPG1y.png

Magiczna siódemka part II
i.imgur.com/M0pcH5X.png

Ciekawa liczba punkcików
i.imgur.com/p9aV7MW.pngi.imgur.com/JTHiWfJ.png

Prefix użytkownikadreamistru
WODA. trzeba pić duużo wody, o czym niestety zdarza mi się zapominać. no i jak najmniej przetworzone jedzenie, czyli sałatki, gotowane, na parze - świetna jest ryba robiona na parze, ale też np łosoś pieczony z batatami i ziołami<3

i63.tinypic.com/2hqdmyh.png

'Say 'Nevermore,' said Shadow.
'Fuck You,' said the Raven.

~ Neil Gaiman

Prefix użytkownikaaLmanaC
Tak jak wyżej :) Dużo wody, ruch przede wszystkim, a tak to nie trzeba popadać w jakieś skrajności by dobrze się czuć Papa

Angelina Johnson
Hej HPnetowicze!

Postanowiłyśmy z Shanti Black ( Love ) zacząć miesięczną kurację odwykową od słodyczy. Po pierwsze - żadna czekolada nie będzie nad nami panować!!! Mamy różdżki i nie zawahamy się ich użyć! Po drugie - chcemy być szczuplejsze, czuć się zdrowsze i piękniejsze.

Postanowiłyśmy się motywować tutaj, bo przed Wami to nie-aż-taki-wstyd, więc będą tu nasze dzienniki, w których... będzie wszystko, co nas zmotywuje. A na pewno będzie chociaż jedno zdanie każdego dnia na temat tego, czy udało nam się dziś wytrzymać bez słodycza, czy jednak poddałyśmy się nałogowi...

Dziennik będzie prowadzony w jednym, edytowanym poście, coby nie robić spamu.

Jeżeli jest ktoś chętny do dziennikowania (niekoniecznie rzucania słodyczy ;D), to serdecznie zapraszamy!

Czas start! Trzymajcie kciuki! kibic

Dzień 1 - 25.10
Jest godzina 16:21, zjadłam obiad. Wchodząc do kuchni, mój wzrok przyciągnęły ciasteczka, które zawsze leżą na mikrofalówce. Moja mama lubi je sobie podjadać w nocy. Jednak ja byłam silna i się nie ugięłam (jeszcze). Po obiedzie nie mam ochoty na słodkie. W pracy patrzyło na mnie Rafaello, ale całe szczęście wzięłam z domu dojrzałe śliwki i ich słodycz nieco mi pomogła.

Boję się wieczora. Wieczorem mam spadek cukru i po prostu ciężko się powstrzymać przed zjedzeniem słodyczy. Na razie jednak odnotowuję sukces ;>

Wieczór. Winner! Nawet byłam biegać, zrobiłam 15 pompek, 3x plank 1min i 3x stabilizacja przysiad 30sek. Jestem zmęczona i śpiąca, ale pierwszy dzień jest udany!

Dzień 2 - 26.10
Miałam po obiedzie mega ochotę na słodkie i już wyciągałam talerz z końcówką sernika z lodówki, ale przypomniałam sobie o HPnecie i naszym czelendżu i odłożyłam ciasto. Jestem z siebie dumna! Tylko nie wiem czemu chwilę po obiedzie czuję jeszcze głód, a jak go przeczekam, to dopiero potem czuję, że się najadłam. Trochę mnie to dziwi.

Dzień 3 - 27.10
Nowy mistrz przyniosła na powitanie pudełko Rafaello - nie ugięłam się, choć potem jak wróciłam o 23 do domu, to już mi ręka szła w kierunku ciasteczek leżących sobie w kuchni. Ale powstrzymałam się. Daję radę!
Poza tym biegałam rano przed pracą.

Dzień 4 - 28.10
Miałam mega kryzys. Nie miałam obiadu, a szłam na popołudniową zmianę, gdzie dziewczyny zawsze przynoszą ze sobą pudełeczka pełne pysznych dań. A mi został... chleb. W pracy dostajemy zawsze posiłek w postaci bułki, masła i jakiejś szynki, której nie jem (bo jest najtańsza i wyobrażam sobie zawsze ile kości, ścięgień i dziobów w niej jest), więc noszę ze sobą ser żółty. Jednak zawsze do tego dają nam "deser" - teraz był to serek waniliowy Danio. A że byłam niesamowicie głodna, to zjadłam najpierw bułkę, a pod koniec zmiany to nieszczęsne Danio. Nie wiem czy to stricte słodycz, noale... i tak... Dupa... ;/

Dzień 5 - 29.10
Dziś mam nockę, więc jeść mi się nie będzie w pracy chciało, a w domu zjadłam zupę i naleśnika. Na słono, nie na słodko. Także myślę, że dziś wytrwam całkiem łatwo! Mam zamiar jeszcze pobiegać, ale jest mega wichura, więc chyba skończę z fitnessem w domu.
Edytowane przez Angelina Johnson dnia 29.10.2017 17:18

Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody
made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r.

image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/mp/designs/143618396,width=178,height=178,version=1077033415/chemia-milosci.png

s5.ifotos.pl/img/batpng_aewxhsq.png

img.joemonster.org/i/2018/01/mowiace_02.jpg

img.joemonster.org/i/2014/05/slodkiezdjecia_19.jpg

Slytherin! Sss..

Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji.
Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć.

Krew na twoich rękach, Falka,
Krew na twej sukience
Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie
Spłoń i skonaj w męce!

Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/redaktorang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/autorartang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_naj.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_naj_pomocny_adm.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_admin_naj.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_komentator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najmilszy_administrator.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najmilszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_komentator.png

Prefix użytkownikaShanti Black
Dokładnie! Tak jak pisze Ang, czas zacząć wojnę z kalorycznymi i uzależaniającymi słodyczami. Żadne żelki ani inne czekolady nie będą nas już wodzić na pokuszenie Evil laugh
Zaczynamy walkę o zdrowsze nas Love

Zapraszam też pozostałych do przyłączenia się! Wrozka
Czas start!

Dzień 1 - 25.10
Jest późne popołudnie, wróciłam z zajęć. Zaraz będę smażyć kurczaczka i ugotuję sobie brokuła na obiad. Kusiło mnie kupienie czegoś słodkiego dzisiaj, jednak nie dałam się i nie uległam tej pokusie, mimo tej wielkiej wystawy ciastek w sklepie, które do mnie wołały.
Też boję się wieczora, bo to najgorszy dla mnie czas na słodycze. Wtedy mogłabym jeść i jeść. Jak na razie sukces, oby tak dalej.

Dzień 2 - 26.10
No dobra, ogólnie to nie jest źle. Rano miałam do czynienia ze słodkim, bo prawie zaspałam i musiałam na szybkości cokolwiek przekąsić i padło na płatki z mlekiem. Ogólnie cały dzień jakoś się trzymałam, nawet nie myślałam o tym słodkim, nic a nic. No i myślałam, że przy nauce będzie mi potrzebne coś do chrupania, ale na razie nie jest (tfu tfu). Chyba bardziej na plusie niż na minusie.

Dzień 3 - 27.10
Kijowy dzień. Przez zakichany egzamin miałam okropny humor i zjadłam kilka słodkich ciastek, wstyd. W ogóle mało piłam i jadłam, nawet nie wyrobiłam 1.5 litra dniówki. Do kija.

Dzień 4 - 28.10
Trochę lepiej mi szło. Dużo piłam, zjadłam normalny i smaczniutki obiadek (kurczaczek w sosie z ryżem i brokułem, mniami). Nie umiem oduczyć się słodzenia kawy, ale piję fusiastą ostatnio, więc na razie muszę. Przerzucam się na miód do herbaty.

Dzień 4 - 29.10
Matko, mam dużo zaległości do napisania, więc piszę hasłowo, co pamiętam, bo inaczej nie wyjdę z tego. Picie wody - zaliczone. Wprowadzam regularne posiłki, jednak trochę to potrwa, zanim je ogarnę.

Dzień 5 - 30.10
Ogólnie dobrze, ale mam wyrzuty sumienia o słodką kawę. Słodzę półtorej łyżeczki zamiast dwóch, jest progres.

Dzień 6 - 31.10
Złamałam się i zjadłam trochę czekolady urodzinowej, bo nie mogłam odmówić, ale w zamian za to miałam 3kilometrowy spacer.

Dzień 7- 1.11
Jadłam nieregularnie i bardzo mało, przez co bolała mnie głowa i ciągnęło na wymioty trochę. Po południu zjadłam przepysznego naleśnika z serem żółtym, szynką i twarogiem. Woda leci.

Dzień 8 - 2.11
Miałam w domu ciasto i ono mnie wołało, ale wydłubałam z niego tylko jabłka (xD)

Dzień 9 - 3.11
Jadłam w miarę regularnie i dużo piłam. Znowu wydłubałam jabłka z ciasta, ale nie piłam kawy, przez co jej nie słodziłam.

Dzień 10 - 4.11
Zaliczone ;d

Dzień 11 - 5.11
Piłam wodę, ale zjadłam kawałek ciasta, bo byłam u koleżanki na korepetycjach i nie wypadało odmówić :( spaliłam - 3km spacer.

Dzień 12 - 6.11
Kupiłam sobie mięcho, zrobiłam spaghetti. Coraz mniej myślę o słodyczach. Woda leci.

Dzień 13 - 7.11
Nie chciało mi się dzisiaj biegać po wodę, więc wypiłam ten napój w granulkach, co się rozpuszcza w wodzie. Jem 3 posiłki dziennie. Czas to ogarnąć.
Edytowane przez Prefix użytkownikaShanti Black dnia 17.11.2017 12:41
www.harry-potter.net.pl/images/articles/shantiwielkawojanff.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/shanti.png

W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu.
Na stronie:
- prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015)
- przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015)
- Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci))
- Prefekt Hogwartu (27.08.2017-)

www.harry-potter.net.pl/images/articles/shant.jpg

Bo mogę Cwaniak
i.imgur.com/N9bzzWn.png

Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright Love
i.imgur.com/MbrWM9r.jpg

Magiczna siódemka
i.imgur.com/GRVPG1y.png

Magiczna siódemka part II
i.imgur.com/M0pcH5X.png

Ciekawa liczba punkcików
i.imgur.com/p9aV7MW.pngi.imgur.com/JTHiWfJ.png

Prefix użytkownikaPaulaSmith
Dobra! Przyłączam się! Ale nie rezygnuję z miodu w herbacie xD

Dzień 1. 25.10
Zacznę od tego, że miałam cały dzień w drodze, ale... PODOŁAŁAM! Mimo, że po drodze byłam w Maku to nie wzięłam lodów, które mnie kusiły, a jak byłam na zakupach to zamiast przekąski kupiłam świeżo wyciskany sok grejpfrutowy xD Obiad jedliśmy u teściowej, która zawsze po obiedzie wystawia do kawy coś słodkiego i były pierniczki w czekoladzie (!), ale mnie nie pokonały i jestem z siebie dumna. To chyba tyle na dziś ode mnie. Jutro na obiad chińskie.

Dzień 2. 26.10
Ja dzisiaj byłam z małą Natalką w barze i jestem z siebie dumna, bo nie wzięłam nic słodkiego tylko jogurt naturalny z musem truskawkowym i granolą. Wszystko idzi póki co gładko, nie mam na razie tak, żeby korciło mnie do złamania czelendżu. Hura!

Dzień 3. 27.10
Dziś stałam pół godziny w.kolejce do.kasy, a tam wszystkie batony do mnie wolałały- weź mnie! Ale byłam twarda i się nie dałamShuffelin

Dzień 4. 28.10
Jestem po pieczeniu ciasta i imprezce! Zjadłam sałatkę z.kurczakiem, ryżem i ananasem i tyle xD nie tknęłam mojego ciasta, które tak wszyscy zachwalali xD przyznam się, że obilzałam palec ze śmietany jak.je robiłam, ale to taki.odruch i zaraz się połapałam i się pilnowałam. Jestem z siebie i Was zadowolona:tanczy:

Dzień 5. 29.10
U mnie dziś dość leniwy dzień i zawsze wtedy mam chęć coś słodkiego wszamać. Na szczęście udało mi się nie ulec, jak już nie mogłam wytrzymać to zjadłam jabłko i było git xD

Dzień 6. 30.10
Dziś miałam chwilę załamania, gdy przyjechałam do Mamy i stało PTASIE MLECZKO WANILIOWE! A potem Mleczna Kanapka wypalała mnie swoim spojrzeniem w piekarni, ale się nie dałam i nic nie tknęłam.

Dzień 7. 31.10
Walczę i się nie daję xD wieczorem piekłam karpatkę, więc najgorsze miało nadejść następnego dnia.

Dzień 8. 1.11
Udało się! Nie zjadłam karpatki, która stała prawie cały dzień na stole ;) resztę dałam bratu do domu i już mnie nie kusi. Ogólnie nie jest tak źle póki co ;)

Dni 9-13 2-6.11
Ogólnie nie pisałam, bo zaskakująco dobrze mi idzie. Jednak najgorszy był 4.11... Byłam na weselu, te wszystkie ciasta... TORT! Ale... Nie udało mi się nie złamać! Normalnie to wesele to taki dzień próby :D
Ciągnie mnie do słodkiego, ale wtedy staram się chwycić jakieś owoce i oszukuję moją głowę :D

Dzień 14. 7.11
Cały czas mam ochotę na słodkie, ale dzięki temu mam mnóstwo owoców w domu. Jak chcę słodkiego to biorę owoc- obecnie mam fazę na pomarańcze xD

Dzień 15-16. 8-9.11
Uzupełniam - chyba jeszcze jako jedyna ;) W każdym razie idzie mi zaskakująco dobrze. Mam ciągoty do słodkiego, ale minęły dwa tygodnie, a ja daję radę i jestem z tego dumna kibic
Edytowane przez Prefix użytkownikaPaulaSmith dnia 09.11.2017 15:52
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wyd2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydpro2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminpaula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admingadulapaula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/objawienie.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/paula.png

78.media.tumblr.com/06faed4d6c3be0fab9fbd74bd1023201/tumblr_mxeds7ekEv1ru0os8o4_500.gif

SarahisSerce

funkyimg.com/i/2CwAW.jpg

Prefix użytkownikaMikasa
Okej, to i ja. Ale moim tabu nie będzie czekolada, której i tak nie jem, a... chipsy. Zaczynamy miesiąc bez chipsów, tak żeby jeszcze zdążyć przed Dniem Śmieciożarcia, haha.

Dzięki za motywację i życzę wszystkim powodzenia!

25.10
- dzień pierwszy zaliczony, chociaż przechodziłam dzisiaj przez alejkę z chipsami w sklepie :D
26.10 - dzień drugi; zostałam dzisiaj poczęstowana pizzą w pracy i byłam głodna,zjadłam dwa kawałki,ale nie uznaję tego za porażkę,bo w zasadzie mój challenge polega na odstawieniu chipsów :D poza tym przez resztę dnia jadłam raczej zdrowo,a niedługo jeszcze idę ćwiczyć. Jestem już w domu, kupienie chipsów mi nie grozi. Sukces!
27.10 - dzień trzeci; nie miałam nawet kiedy pomyśleć o chipsach; boję się jutra, bo będzie weekend, będę siedzieć sama i oglądać serial,więc pokusa będzie sroga
28.10 - dzień czwarty: - jest godzina 16 i aż mnie skręca, żeby zjeść jakieś chipsy, chrupki, prażynki, cokolwiek... najgorsze jest to,że mam prawie pustą lodówkę,wiec i tak muszę pójść do sklepu, więc strasznie trudno mi będzie się powstrzymać ;[ Update później.

Update: udało się nie zjeść chipsów ;d jeszcze tylko 26 dni!

29.10 - dzień piąty - jest jeszcze wcześnie, ale mogę już napisać, że pod względem wyzwania, dzień będzie udany, bo chipsów nie zjadłam i nie ma mowy,żebym w taką pogodę jeszcze szła do sklepu. Pozdro!

30.10 - dzień szósty - Dzisiaj ponownie nie miałam kiedy pomyśleć o chipsach. Problem będzie w środę, kiedy tata przywiezie mi z wycieczki jakieś ciekawe smaki... Chyba zostawię te prezenty u rodziców i przyjadę po nie, gdy minie już nasz miesiąc ;p

31.10 - dzień siódmy - - wow, to już tydzień? Zaliczone ;)
Edytowane przez Prefix użytkownikaMikasa dnia 01.11.2017 09:28
zapodaj.net/images/5fc92f2c1a6a1.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgaw2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/guruforummikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgawedziarzmikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/maruda.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najpowazniejszy_uzytkownik.png

Prefix użytkownikaSarahis
Kochane, macie może jakieś pomysły na oczyszczenie organizmu z toksyn itp?

Tak i nie :D. Na początku zaznaczę, że nie mam nadwagi i moje posty dotyczą osoby wahającej się między 50-60 kg. Dwa dni temu zaczęłam detoks polegający głównie na piciu soków (polecany w necie), ale że z finansami u mnie krucho, to kupiłam jeden jedniodniowy (tak, wiem że to brzmi źle) sok i piję go już drugi dzień, bo w sumie nawet nie mam siły go pić. Głównie piję wodę i herbatę ziołową. Co mogę stwierdzić po dwóch dniach jako-takiej głodówki? Mam problem ze snem. Jestem nieustannie zmęczona, ale nie mogę zasnąć, co jest niesamowicie dziwne dla mnie. Poza tym wydaje mi się, że pogorszyła mi się cera, ale może to być efekt bezsenności. Z drugiej strony mam wrażenie, że organizm pozbywa się nadmiaru wody i wygląda lepiej. Dam znać i edytuję jak przeżyję następne dwa dni :D

>>>*<<<

66.media.tumblr.com/1d42d09131d8d71cafbee63f044368e7/tumblr_oukgjqSPGu1ukld20o4_640.png

~~*~~

66.media.tumblr.com/b7dce6f4a8eaff8a995dbf5f8cfc1cec/tumblr_oukgjqSPGu1ukld20o5_640.png

~~*~~

66.media.tumblr.com/6f1f5dc3e260beb42dadeb04c6e15902/tumblr_oukgjqSPGu1ukld20o1_640.png

~~*~~

66.media.tumblr.com/b11e2eb6e8bfa6bce3f8301f39685e40/tumblr_oukgjqSPGu1ukld20o6_640.png

~~*~~

66.media.tumblr.com/063bb7066e4e38e248da610a8e49e1ad/tumblr_oukgjqSPGu1ukld20o3_640.png

~~*~~

this world is a school

no one expects to stay in school forever

>>>*<<<
78.media.tumblr.com/775ebb82085ee128133cb573033c7888/tumblr_inline_onlmcmkN1H1ts9x2a_540.gif

>>>*<<<

data.whicdn.com/images/241071402/original.gif

78.media.tumblr.com/43c3f6cb80688fffc89b4d017dbeea45/tumblr_nvs2z09uuH1siohmeo1_500.gif

media.giphy.com/media/12fgztS23saCVa/giphy.gif

>>>*<<<

data.whicdn.com/images/187528943/original.gif

>>>*<<<

data.whicdn.com/images/101292005/original.gif

>>>*<<<

i.gifer.com/c28.gif

>>>*<<<

media.giphy.com/media/kdYhNomVFvgfC/giphy.gif

>>>*<<<

24.media.tumblr.com/ea98170b338630aa6c997ba637966a44/tumblr_mli99lsGay1qd7lyko1_400.gif

>>>*<<<

66.media.tumblr.com/591048ab9fa8e6dd1fe207d863379d7d/tumblr_oqdakqraui1vz54q7o1_r1_500.gif

66.media.tumblr.com/546f0f7fc90e4a7a2fd70ab8d714d6d5/tumblr_inline_p0vbscWj591tg9fg6_250.gif

>>>*<<<

I just decided by the grace of the God Poseidon

that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in

>>>*<<<

whatever feeds your fear is closer than you think

i.gifer.com/12qG.gif

>>>*<<<

media.giphy.com/media/9U1eND52C37S8/source.gif

>>>*<<<

66.media.tumblr.com/5bea28b680dda6347611519e29514b3a/tumblr_o7e29wmyX31v2xrtuo1_400.gif

>>>*<<<

<3

;___;

i.gifer.com/YLdp.gif

66.media.tumblr.com/546f0f7fc90e4a7a2fd70ab8d714d6d5/tumblr_inline_p0vbscWj591tg9fg6_250.gif

Prefix użytkownikaMikasa
. Co mogę stwierdzić po dwóch dnia jako-takiej głodówki? Mam problem ze snem. Jestem nieustannie zmęczona, ale nie mogę zasnąć, co jest niesamowicie dziwne dla mnie.

Nie. Nie. Nie.

Nie.

Żadnych głodówek. Nie zasilasz energią organizmu i dziwisz się, że jesteś zmęczona i nie możesz spać? ;p Pij mnóstwo wody, wypocenie toksyn też jest dobre. ALE ŻADNYCH GŁODÓWEK!!!

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najpowazniejszy_uzytkownik.png

Prefix użytkownikaWioletta
Podejmuje wyzwanie. Miesiąc bez... chipsów..

Dzień 1 ( 25.10)
Robiąc zakupy do domu, chwilę przed końcem pracy, czyli około 23:00 już wróciłam się po chipsy, ale jednak ich nie wzięłam. Na śniadanie prawie zjadłam frytki, ale stwierdziłam, że skoro byłyby na oleju to podobny rodzaj syfu więc odmowilam sobie z bólem.

Dzień 2 ( 26.10)
Dzisiaj miałam prawdziwy test. Chipsy w promocji.. I to moje ulubione. :o Ale jestem dzielna.

Dzień 3 ( 27.10)
Dzisiaj byłam na zakupach, i brakowało mi kilku złotych do naklejek (świezaki) już miałam wziąć chipsy, ale przypomniało mi się, że przecież nie mogę ich zjeść więc nie wzięłam... Jednak zjadłam kilka frytek pomiędzy jednym a drugim cmentarzem.. :D

Dzień 4 ( 28.10)
Jestem dzielna. Dalej nie jem. Ale chodzę na tą alejke w sklepie i patrzę na nie.

Dzień 5 ( 29.10)
PRZETWAŁAM
Edytowane przez Prefix użytkownikaWioletta dnia 29.10.2017 18:27
66.media.tumblr.com/tumblr_m7w3e1EGQt1qi99a3o1_400.gif

Severusie, jak mogłeś..

media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/3POlj6ueXAr6bf8j3EtDVQAohI0/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2016/01/14/936/n/1922283/31473ad6379f89e0_tumblr_m7q3sarQX11rxf32jo3_500/i/When-His-Hair-Becomes-Its-Own-Thing.gif

66.media.tumblr.com/851347c5eea14a6bb28865db2d39cacf/tumblr_mnfjpxvq3N1s5o7dro4_r1_500.gif

WYMOWNA - 26.07.2016
Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04)
Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021..

funkyimg.com/i/2joAe.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admzpiek2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/adminzpieklawiola.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/galeria.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_objawienie.png

Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3
- od wspaniałej Matki Karczmy, Alette!

funkyimg.com/i/2joEp.jpg

Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3

[img][/img]

Z dedykacją dla mnie od Ewy!

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/img_20170802_220052_057-1_1.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/screenshot_2017-08-07-19-14-24-2.png

Z dedykacją dla mnie od ulki kulki!

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/img_20170726_161423_624.jpg

Od Klaudka! <3

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/sevcio.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/severus-675x937.jpg

Od Julki! Izrael!

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/2w50byd.jpg

Wcześniej:
w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher
różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa
czarodziej: półkrwi.
Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana

Pottermore: wiolcis
dom: Gryffindor
różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca.

Prefix użytkownikaulka_black_potter
Ja mam czekoladę na biurku w pracy... Ale dobra, też się wezmę za siebie. Postaram się nie jeść słodyczy, ale kawę muszę pocukrzyć jedną łyżeczką bo inaczej jest ohydna

25.10 - tak jak Mikasa przechodziłam dzisiaj przez alejkę z chipsami, a raczej obok nich... Do tego mój chłopak machał mi przed nosem Kinder Bueno. Nie ugięłam się. W pracy z kartonika ze spinaczami patrzył na mnie czekoladowy cukierek, a w czeluściach szafki zaginęła czekolada z pomarańczą. W domu bawiłam się z chrześnica mojego chłopaka i ona rozsypywała cukierki po podłodze, nie ruszyłam ani jednego. Trufli tez nie ruszyłam, a leżały na stole i żelki w kuchni. Widzicie jakie mam ciężkie życie? W tym domu w każdym pomieszczeniu są słodycze...
26.10 - ani grama słodkieg, a na stole w kuchni leżą sobie ciepłe lody :D jest 22:00 a ja dopiero sobie usiadłam, bo cały czas miałam cś do rboty. Wytrzymać w takim biegu bez słodkiego to sukces!

27.10.17. mój chłopak dał mi do podtrzymania otwarta paczkę chipsów. Tylko je powavhalam ale nie wzięłam a ani drobinki do ust. Przede mną impreza, ale raczej nie zjem nic słodkiego.

28.10.17. Chciałam napisać, że byłam na hamburgerze, ale był on super smaczny i zdrowy, serio! Poza tym ja to słodyczy unikam. Kupiłam mamie do posmakowania kołacza mojego ukochanego, ale sama go nie ruszyłam, chociaż strasznie mi pachniało.

29.10.17. Napisałam się dzisiaj troszkę pepsi i stwierdziłam, że jest niesmaczna, więc chyba słodkie napoje też całkiem już odstawię, chociaż i tak dużo ich nie piję.

30-31. - nic nie tknęłam. Mam niezły zapieprz w pracy i ledwo co mogę tam zjeść. Koleżanka poczęstowała mnie pastylką miętową w czekoladzie, ale oparłam się pokusie i jej nie zjadłam. Ogólnie to w moim domu jest całą szafa ze słodyczami jak w amerykańskich filmach i strasznie mnie kusi, żeby coś zjeść, ale nie dam się. Jedyne co złego zrobiłam przez ten tydzień, to piłam drinki z colą:<
Edytowane przez Prefix użytkownikaulka_black_potter dnia 01.11.2017 12:55

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.
i.pinimg.com/originals/02/0b/07/020b0757879bbd8cc21454799bff6f55.gif

Bo liczy się to, co masz w środku.
cdn.junglecreations.com/wp/junglecms/2017/12/Christian-Bale-Resized.jpg

Ale czasami warto założyć maskę.
pa1.narvii.com/6412/37cb60531dd1e8002b7ec87c8da0ba734a67f9f3_hq.gif

"ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB"
"zmiennokanoniczne"
"piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma"
"po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Zarejestruje ci chomiczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Żadnych głodówek. Nie zasilasz energią organizmu i dziwisz się, że jesteś zmęczona i nie możesz spać? ;p Pij mnóstwo wody, wypocenie toksyn też jest dobre. ALE ŻADNYCH GŁODÓWEK!!!

No ja nie mówię, że to jest dobre i też nie polecam nikomu, testuję tylko na sobie : D. Po prostu dziwi mnie, że skoro nie mam energii, to czemu nie mogę spać xD.

Postaram się nie jeść słodyczy, ale kawę muszę pocukrzyć jedną łyżeczką bo inaczej jest ohydna

Trzeba się przyzwyczaić, ja nie używam cukru do kawy/herbaty od kilku lat. I wtedy dopiero czuć głębię smaku :D.

>>>*<<<

66.media.tumblr.com/1d42d09131d8d71cafbee63f044368e7/tumblr_oukgjqSPGu1ukld20o4_640.png

~~*~~

66.media.tumblr.com/b7dce6f4a8eaff8a995dbf5f8cfc1cec/tumblr_oukgjqSPGu1ukld20o5_640.png

~~*~~

66.media.tumblr.com/6f1f5dc3e260beb42dadeb04c6e15902/tumblr_oukgjqSPGu1ukld20o1_640.png

~~*~~

66.media.tumblr.com/b11e2eb6e8bfa6bce3f8301f39685e40/tumblr_oukgjqSPGu1ukld20o6_640.png

~~*~~

66.media.tumblr.com/063bb7066e4e38e248da610a8e49e1ad/tumblr_oukgjqSPGu1ukld20o3_640.png

~~*~~

this world is a school

>>>*<<<
78.media.tumblr.com/775ebb82085ee128133cb573033c7888/tumblr_inline_onlmcmkN1H1ts9x2a_540.gif

>>>*<<<

78.media.tumblr.com/43c3f6cb80688fffc89b4d017dbeea45/tumblr_nvs2z09uuH1siohmeo1_500.gif

>>>*<<<

>>>*<<<

>>>*<<<

i.gifer.com/c28.gif

>>>*<<<

>>>*<<<

24.media.tumblr.com/ea98170b338630aa6c997ba637966a44/tumblr_mli99lsGay1qd7lyko1_400.gif

>>>*<<<

66.media.tumblr.com/591048ab9fa8e6dd1fe207d863379d7d/tumblr_oqdakqraui1vz54q7o1_r1_500.gif

>>>*<<<

>>>*<<<

i.gifer.com/12qG.gif

>>>*<<<

>>>*<<<

66.media.tumblr.com/5bea28b680dda6347611519e29514b3a/tumblr_o7e29wmyX31v2xrtuo1_400.gif

>>>*<<<

<3

;___;

i.gifer.com/YLdp.gif

Angelina Johnson
Po prostu dziwi mnie, że skoro nie mam energii, to czemu nie mogę spać

Przecież to normalne ;D Twój organizm cierpi, musi pobierać rezerwy energii (i to wcale nie z tkanki tłuszczowej, żeby było fajnie), a więc ciężko mu się odprężyć i poddać regeneracji. Robisz sobie krzywdę, o czym organizm Cię informuje. A zaburzenie snu to tylko jedno z wielu następstw głodówki.

Dziewczyny, jak tam pierwszy dzień postanowień? Nie mogę się doczekać aż uzupełnicie dziennik!

Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody
made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r.

image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/mp/designs/143618396,width=178,height=178,version=1077033415/chemia-milosci.png

s5.ifotos.pl/img/batpng_aewxhsq.png

img.joemonster.org/i/2018/01/mowiace_02.jpg

img.joemonster.org/i/2014/05/slodkiezdjecia_19.jpg

Slytherin! Sss..

Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji.
Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć.

Krew na twoich rękach, Falka,
Krew na twej sukience
Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie
Spłoń i skonaj w męce!

Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/redaktorang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/autorartang.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_naj.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_naj_pomocny_adm.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_admin_naj.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_komentator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najmilszy_administrator.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najmilszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_komentator.png

Prefix użytkownikaMikasa
Angelina, szaucun za trzy minuty planka, nawet jeśli rozdzielone przerwą :O Ramiona to zdecydowanie mój najsłabszy punkt... ale też właśnie jestem po treningu i czuję się super, bo już dwa dni nie ćwiczyłam i zaczynało mnie boleć całe ciało.

Uzupełniać dzienniczki! Eyebrows

Prefix użytkownikaViolet-Horde
25.10.2017 - jak widzę będę jedyna, ale napiszę, choć nie ma się czym chwalić :/ w szkole wszamałam drozdzowke, a potem przed polskim skumałam jaki ze mnie słabełusz. jednak! oparłam się przed zjedzeniem czekoladowego jogurtu i ciastka, a to juz sukces :D
26.10.2017 - sukces <3 udalo się oprzeć cukierką i śliwką w czekoladzie kibic
27.10.2017 - jak na razie idzie dobrze, nic słodkiego nie zjadłam, choć mnie ten budyń kusił troszkę haha
Edytowane przez Prefix użytkownikaViolet-Horde dnia 27.10.2017 14:11
Z DNIA 2018-12-20

NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11

PLAY.

[ 00:45:32 ]

[ W TLE CICHA MUZYKA, ODGŁOS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ]

Zawieszenie sprzętu, na którym nagrywam zaczynały być irytujące. Ekran śnieży, sztuczna inteligencja resetuje się, tnie. Zgłoszenia do serwisu dokonałam poprzedniego dnia. Aktualnie staram zająć się dokumentacją tej usterki.

[ PRZEWINIĘCIE DO POCZĄTKU. ]

[ 00:02:05 ]

Chwilowo ustalam nadawcę wiadomości, która zawirusowała system androida. Z powodu pewnego usunięcia danych z dysku, staram się przedstawić najważniejsze fakty na tej kasecie. Nazywam się Violet, należę do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmuję się głównie pisaniem tekstów i grafiką. W wolnym czasie od spełniania obowiązków dobrego obywatela HP-neta, zagłębiam się w wiekowe artykuły o wartości historycznej lub udzielam się w świecie równoległym, postacią o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planuję większy wkład w życie kraju. Uważam, że sztuczna inteligencja...

[ ZACIĘCIE OBRAZU. ]

SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL

[ 01:03:28 ]

[ SZUM. ]

[ STRZAŁ. ]

[ PIK PIK. ]

Z tej strony główna sztuczna inteligencja. Violet nie może podejść do odbiornika. Zarządzenie: wprowadzenie nowego członka społeczeństwa z powody usunięcia dotychczasowego. Powód usunięcia: przeszukiwanie. Powód usunięcia: nieznany.

END OF THE RECORDING.

www.harry-potter.net.pl/images/articles/podpisviolet.jpg

pfp cr: Giulia Valente

Prefix użytkownikaZireael
24.10. - miałam bilans w szkole, te badania u pielęgniarki i tak dalej xD I jestem z siebie dumna, bo przytyłam trochę od wakacji i nie wyglądam już tak przerażająco chudo!
www.harry-potter.net.pl/images/articles/podpis.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/humor2.png

img00.deviantart.net/149d/i/2016/173/0/6/the_witcher___wild_hunt__modern__by_astoralexander-da77kyz.jpg

Uważaj, komu się narażasz, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy przyjdzie po Ciebie mafia..

img-fotki.yandex.ru/get/5800/mangiana.c4/0_4e0dc_43880520_XXL.jpg

i.ytimg.com/vi/Ra5MpsYdp8w/maxresdefault.jpg

Jeśli bóg, to tylko jeden Love

Prawdziwy rycerz powinien się w swoim życiu wykazywać pięcioma cechami:

1. Hojnością

media.giphy.com/media/9cjcyLOXIDFWE/source.gif

media.tenor.com/images/11d1a5d74b2a0e9168fcd9b158919b2f/tenor.gif

media.giphy.com/media/Ajyi28ZdneUz6/giphy.gif

38.media.tumblr.com/094199bdfbdbfe5c23ddf656e1f44ba8/tumblr_nowt9oKVQy1qdbbcoo1_540.gif

2. Mądrością

media.giphy.com/media/cwHl87hujyFtS/giphy.gif

24.media.tumblr.com/tumblr_m269ybylnL1qi9ehgo2_r3_250.gif

i.pinimg.com/originals/77/b1/da/77b1da37bd339f2518952abc5106e6bc.gif

media.giphy.com/media/NnNHsQlw3X9hC/giphy.gif

3. Walecznością

31.media.tumblr.com/bb2b31059340812244d2094f72ebc4bc/tumblr_npa2qj667e1runaavo1_500.gif

media.giphy.com/media/lCqSKje3aPUuQ/giphy.gif

images5.fanpop.com/image/photos/29100000/Jaime-Lannister-jaime-lannister-29178814-500-500.gif

31.media.tumblr.com/67a0a283f327069092860535e626bff8/tumblr_mv58f0TlkL1sk8d8ro2_500.gif

31.media.tumblr.com/c98d7a2c0781e7490a8f00293b207d6d/tumblr_nowi8rRwtE1t23hv8o3_540.gif

4. Honorem

media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/YrD7aXtW3HHbw1ygU9PIUC16wjk/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2017/08/21/928/n/1922283/b005e9d7d60abc18_Jon-Snow-Man-Bun-Game-Thrones/i/When-he-lets-out-slow-smile-almost-too-much.gif

78.media.tumblr.com/3b5c56bdb1329a9da6077142fc975e03/tumblr_nc1vsjrqfh1tlgqkgo4_250.gif

media.giphy.com/media/HCox9H2037ZS/source.gif

media.tenor.com/images/c63e3a17b485982c7f48a2bd614013c4/tenor.gif

5. Współczuciem

media.tenor.com/images/9a6ac46a5077ce8bceba977ee99f58a1/tenor.gif

78.media.tumblr.com/7bdaa082bf9035b05551895244d91f7c/tumblr_mz1enxN0DK1toes7no2_500.gif

media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/63L-RmIWXNlSyTTmd1mcKY_JPrQ/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2015/04/29/801/n/1922283/1c5fb716393c3a63_game-of-thrones-dracarys-daenerys/i/She-Delivers-Sickest-Burn-Most-Literal-Sense.gif

przede wszystkim jednak..

i1.kwejk.pl/k/obrazki/2012/04/55fc50f0e5ab311a17222daf663b3b62.gif

...powinien pozostawać w naszych sercach bez względu na wszystko

25.media.tumblr.com/tumblr_ma7b99sZ0l1qcxtm5o2_500.gif

38.media.tumblr.com/4173e6d01a56b52ebf0524f30a8b273d/tumblr_nlvxl6hHXb1sz57yvo4_r1_500.gif

Jak gdyby jedynym właściwym czasem życia była przeszłość...

3.bp.blogspot.com/-2M2yCTt6-SY/UmMV4gqkLTI/AAAAAAAAAK8/wIBKAFd4OkY/s1600/SB-sirius-black-28771963-500-350.gif

MOJA KAPLICZKA

*Wyznawczyni Borszewicza!*

szukam świata

w którym jedna jaskółka
czyni wiosnę

gdzie szewc
chodzi w butach

gdzie jak cię widzą
to dzień dobry

szukam świata
w którym człowiek człowiekowi
człowiekiem

czasem
chciałbym zostawić to wszystko
i

ta głupia nadzieja
że
mam coś jeszcze
do zostawienia

*Orędowniczka Happysad!*

Bo wszystkie drogi stąd
Prowadzą na tory
Wszystkie drogi stąd
Na kolejowy most..

Już do Ciebie biegnę
Ile w płucach mam sił
Chociaż patrzę przed siebie
I nie widzę nic

Tak często Cię widzę
Choć tak rzadko spotykam
Smaku Twego nie znam
Choć tak często Cię mam
Na końcu języka

I już się modlę
Do spadających gwiazd
Bo mi brakuje ciepła
Twych rozchylonych warg

Hej
Ja przed Tobą się rozbieram
Zrzucam zmięte brudne myśli
I przed Tobą umieram
Chore serce otwieram
Bez znieczulenia

O, udupienie totalne
Niewiasty nosisz imię
Ile Cię trzeba dotknąć razy
Żeby się człowiek poparzył

Koncerty:

- festiwal, Poznań; pierwsze zetknięcie z zespołem
- festiwal, Swarzędz; deszcz; znałam prawie każdą piosenkę
- Poznań; pierwszy zamknięty koncert; ~zmęczony~<3

*Wierny członek Overwatch!*
]

Bohaterowie nigdy nie umierają.

thumbs.gfycat.com/DiligentFancyAlaskankleekai-small.gif

Zhakować można wszystko.. i wszystkich.

media.tenor.com/images/a9afbe0f40b7a53d2ba4ab0835343d14/tenor.gif

*Od lat na liście rezerwowej Avengersów!*

- Żołnierzyk. Postać nie z tej epoki.
- Ale za to z tej planety.

media.giphy.com/media/whe93ue6iYhA4/giphy.gif

- Dość tego! Wszyscy stoicie niżej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzę się, aby pomiatał mną...
- Wielki mi bóg.

media.tenor.com/images/37e219ca6ee6cc9dc1f43c69f996dbb3/tenor.gif

- Tu holograficzny sobowtór Tony'ego Starka. Nagraj wiadomość.
- To pilne.
- To nagraj się pilnie. O, włamanie!

media.tenor.com/images/00a9d75d7bf8cfae5932d9a17ceaed2b/tenor.gif

*Winter is coming..*

Jeśli dostaniesz jakieś imię, przyjmij je, uczyń swoim, a wtedy już nigdy cię nim nie zranią.

i.imgur.com/oJMKjd1.gif

Ten, kto boi się przegrać, już przegrał.

media.tumblr.com/tumblr_lxk3qryzzW1qbjuul.gif

Mój ukłon w stronę starych, cudownych bajek Love

Mulan - za pokazanie, że bycie sobą jest najważniejsze<3

78.media.tumblr.com/55d517909d17167aa468b76b386f9942/tumblr_otwewf2tIk1svkrcoo1_500.gif

Planeta Skarbów - bo nauczyła wierzyć we własne siły<3

i.pinimg.com/originals/d7/35/c6/d735c662b05ab7917168724342902603.gif

Zakochany kundel - za zaszczepienie w sercu tej bezinteresownej miłości<3

i1.kwejk.pl/k/obrazki/2012/01/e7077463e34e1aa66f12de50562f9e58.gif

Herkules - za udowodnienie, że ciężką pracą można osiągnąć wszystko<3

www.rotoscopers.com/wp-content/uploads/2013/09/tumblr_msk74pZEVp1shrisuo1_400.gif

Alladyn - nauczył, że powinno się podążać za marzeniami<3

3.bp.blogspot.com/-_ifZGcO3j10/Vk748-5gl6I/AAAAAAAAGoQ/Xl193rIHl3o/s1600/3.gif

Tabliczka cytatów!

Strach nauczy się mnie bać ~Dotyk Julii

Miłość - zabije Cię i jednocześnie Cię ocali ~Delirium

Piekło jest puste, a wszystkie demony są tutaj ~William Shakespeare

Usta twoje: ocean różowy.
Spojrzenie: fala wzburzona.
A twoje szerokie ramiona:
Pas ratunkowy...
~Portret

Niektórzy twierdzą, że bogów nie ma i po śmierci jest jedynie pustka. Ja już poznałem tę pustkę, nie boję się umrzeć ~Wiedźmin: Dziki Gon

- Jesteś psychopatą.
- Wolę określenie "człowiek z wyobraźnią"
~Szeptem

-Chcesz posiąść moje ciało?
-Chciałbym z nim zrobić wiele rzeczy, poza tą jedną..
~Szeptem

Kpop to styl życia

78.media.tumblr.com/10800ba77f3fc7bba2a8cb175e0a4639/tumblr_inline_nr8atlZMVu1sh54fl_250.gif

~Stałem w drzwiach garderoby i patrzyłem na członków zespołu, wiedząc, że nie mogę do nich dołączyć. Przepraszam.. Naprawdę chciałem wyjść na scenę. Na scenę, która jest moim życiem. Dziękuję wam i... kocham was...~

images6.fanpop.com/image/photos/38800000/kai-suga-unicorn-and-kung-fu-panda-gdragon-38870529-500-229.gif

~Nawet jeśli języki są różne, muzyka pozostaje ta sama~

media.giphy.com/media/cHcExlqXX3Yk0/giphy.gif

~Mam parę nóg na których mogę stanąć, nawet gdy upadnę osiem razy~

+ inne animopodobne rzeczy

pa1.narvii.com/6498/11b55180cf57f0930db0c0d9fd01d6baa4537bad_hq.gif

- No coś Ty.. Ja to zrobiłam?
- Tak. Właśnie awansowałaś z wariatki na świruskę. Moje gratulacje!

www.dailydot.com/wp-content/uploads/b62/b1/sokka_juice.gif

- Pij sok z kaktusa, jest bardzo mokry! Nic nie jest bardziej mokre od tego soku!!

data.whicdn.com/images/34996280/original.gif

- Kto to jest Zuko?
- To taki jeden facet w kucyku, który nas goni.
- Co masz do kucyków, kucyku?
- To jest wilczy ogon wojownika!

am22.akamaized.net/tms/cnt/uploads/2015/04/crying-zuko.gif

- Nienawidzę cię stryju, śmierdzisz!
- Chyba tak nie powiedziałeś?
- Tak, powiedziałem..

i.pinimg.com/originals/26/06/d0/2606d01565b1533a8a98dd03a8f6569f.gif

Zemsta to tylko piękne słowo, które zwyczajnie usprawiedliwia samolubne czyny.

68.media.tumblr.com/09e7621ed1a4d4ce88f7c3e9a48050b0/tumblr_ok9t7uHK4c1w0ii2ho1_500.gif

Lepiej zostać zranionym niż ranić innych. Dobrzy ludzie będą szczęśliwi na przekór wszystkiemu.

pa1.narvii.com/5790/1f50389d96eb8ff3ed94cdb995efb3e4aecb9ca3_hq.gif

Możesz o mnie mówić, ile chcesz, ale nie waż się powiedzieć słowa o moim barcie!

Gry, do których chętnie wracam:

- Heroes (III najlepsza)
- Wiedźmin
- Civilization (głównie IV)
- Overwatch
- Skyrim
- Battlefield
- Leauge of Legends
- Uncharted
- Tomd Raider

Jeśli chcesz pogadać o grach, uderzaj do mnie Love

Członkini redakcji czwartego, piętnastego i szesnastego numeru Proroka!

Prefix użytkownikaKlaudia Lind
Super pomysł z tymi dziennikami, ale jak będziecie edytować swoje posty zamiast dawać nowe, to nie będzie powiadomienia, że się coś nowego napisało...

Dzień 1
25.10.2017

Postanawiam:
1. Pić minimum 1400 ml wody dziennie
2. Codziennie się rozciągać
3. Brać skrzypowite
4. Jeść więcej warzyw i owoców lub pić soki, jeść nabiał, bakalie, mięso i pieczywo
5. Nie schudnąć

Dzień 2
26.10.2017

Waga wyjściowa: 56kg
- wypiłam 1640/1400 ml. Hurra!:)
- ćwiczyłam jogę przez 40 min
- zjadłam: jogurt, babeczkę z owocami, dwie łyżeczki migdałów, rosół z makaronem, marchewkę, udko z kurczaka z dużym ziemniakiem i korniszonami, bułkę z pomidorem
Wypiłam sok pomarańczowy

Dzień udanykibic

Dzień 3
27.10.2017

- wypiłam 1240/1400 ml
-rozciąganie: zrobione:)
-zjadłam: kawałek babki z czekoladą, rosół, jabłko, szklanka soku pomarańczowego, plaster sera, papryka, jogurt

Nie udało mi się wypić tyle ile trzeba i zjadłam trochę za mało, w dodatku bez mięsa. Wytłumacze się tylko tym, że nie było mnie pół dnia w domu i był piątek, więc (przypadkowo) postnie

Dzień 4
28.10.2017

-wypiłam 1440/1400 kibic
-rozciąganie: tak, ale bardzo krótko
-zjadłam: jogurt, mały tost, spagetti, plaster sera, 2 kostki czekolady, kromke z serem, pomidorem i ogórkiem konserwowym, frankfuterke, kromke z masłem, pół kiwi

Za mało ćwiczyłam, ale zjadłam sporo, w tym po troszke nabiału, mięsa, warzyw, tylko owoców za mało

Dzień 5
29.10.2017

- wypiłam 1440/1400 Tak
-rozciąganie - tak, ale krótko
-zjadłam: Płatki z mlekiem, migdaly, frytki, jeden baton twix, zupa fasolowa na bogato, budyń, kilka chipsów

Ćwiczyłam mało, bo w weekend nie mam wolnej chwili, a nie lubie jak się ktoś patrzyxD Od jutro będzie ostrzej mam nadzieje:)

Dzień 6
30.10.2017

- wypiłam 1220/1400 prawie:/
- ćwiczyłam jogę 30 min
- zjadłam:Bułka z serem, pom. i ogórkiem, trochę płatków z mlekiem,jogurt, 4 mini ciasteczka oreo, zupa fasolowa, czekoladowe kulki, jabłko,2 rzodkiewki
Za dużo słodyczy:(

Dzień 7
31.10.2017

Ten dzień totalnie zwaliłam. Wypiłam bardzo mało i bardzo mało zjadłam, w dodatku nie ćwiczyłam. Nie mam tu co wpisać. Czyje się z tym okropnie:(
Edytowane przez Prefix użytkownikaKlaudia Lind dnia 01.11.2017 16:35
i.ibb.co/8DTZnrV/Hogwarts-Houses.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-pedzel.png

naforum.zapodaj.net/thumbs/f427d4baf088.png

naforum.zapodaj.net/thumbs/b3f1629c56b2.jpg

naforum.zapodaj.net/thumbs/3b5d5b75c61c.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/klaudia.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/klaudialindomensmierci.jpg

O tym zawsze pogadam:D

*rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach LoduSerce*zdrowie*nauka*blogi*góry*konie*dinozaury*rękodzieło

Znajdziesz mnie na:

blogu:https://sagaoludz...gspot.com/
instagramie:http://www.pictam...5597626476

mrauuuu Love Ulubione anime - Noragami

media0.giphy.com/media/tBpYqkMgAPaWA/giphy.gif

Ulubione filmy - seria Jurrasic

akns-images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/201553/rs_500x272-150603111143-rs_500x272-150522100555-giphy.gif

[color=#ffff00]Ukochane bajki

m.gifmania.com.mx/Gifs-Animados-Walt-Disney/Gif-Animadas-Peliculas-Walt-Disney/Imagenes-Animadas-Bella-Bestia/Personajes-Bella-Bestia/Rosa-Encantada-75560.gif

i1.kwejk.pl/k/obrazki/2011/10/045f0cf3c2a06cb7076a1e0e0cb5aaec.gif

Dzięki za odwiedziny ^^[/color]

www.sagaoludziachlodu-rysunki.blogspot.com
26.10.2017
Ok, to i ja. Wytrzymałam łącznie 4 dni na sokach + ew. ogórek kiszony jak już NAPRAWDĘ byłam głodna tak nie do wytrzymania. Rzeczywiście pomaga na zabicie apetytu. Poza tym przyjęłam strategię, że jak mój partner robi sobie pięć hamburgerów i trzy tosty na obiadokolację, to ja idę wziąć długą kąpiel, żeby na to nie patrzeć i go nie znienawidzić xD. Ogólnie chciałam wytrzymać tydzień, ale tak jak wcześniej mówiłam, miałam okropne problemy ze snem, a wczoraj to już wgl był taki moment krytyczny, bo zaczęłam mieć skurcze mięśni (?!) w takich miejscach, że nawet nie widziałam, że można, tj. na plecach przy przeciąganiu czy przy ziewaniu. Przestraszyłam się i poleciałam po magnez (i po owoce). Zauważyłam też znaczny spadek koncentracji i eee takie jakby przeskoki czasowe, jakby mój organizm się wyłączał na jakiś czas (podejrzewam, że to jakieś 'mikrodrzemki' spowodowane niedoborem snu). Oczywiście byłam też taka rozdrażniona, ale wiadomo, że jak człowiek głodny to zły :D. Na plus jest to, że chyba organizm pozbył się wody, bo rzeczywiście ubrania bardziej na mnie wiszą, a wiadomo, że tkanka tłuszczowa nie spala się od tak. I też to, że w sumie najadam się teraz połową jabłka na pół dnia, więc oszczędzam pieniądze xD. Ogólnie nie polecam, odradzam i trzymać się jak najdalej od takich pomysłów, bo gdyby nie to, że teraz mam wolne, to zawaliłabym kilka dni na uczelni :D.

27.10.17

Zaczęłam na spokojnie wprowadzać do jadłospisu wafle ryżowe czy kukurydziane, aby nie zaserwować mojemu organizmowi jakiegoś szoku. I tak jest w dość wątłej kondycji.

28.10.17

Nie było żadnych problemów z niezdrowym jedzeniem, bo miałam mały wypadek samochodowy na autostradzie i żołądek mi się wyłączył na cały dzień ze stresu. Łii. Czyli oprócz śniadania jedynym moim posiłkiem była mocna kawa ze stacji benzynowej. Dopiero jak kładłam się spać to się zorientowałam. Zostałam też siłą rzeczy zmuszona do treningu, tj. spychania samochodu z drogi, także mogę to uznać za pierwsze objawienie mojej jakiejkolwiek aktywności fizycznej.

29.10.17

Jako że weekend spędzam z chłopakiem, to jak to on ma w zwyczaju, zamówił pizzę na obiad. Broniłam się rękami i nogami, ale po dyskusji na mój ulubiony temat pod tytułem "co ci znowu odwaliło", w której głównym argumentem było zdanie "nie o taką dziewczynę walczyłem" poddałam się i zjadłam kawałek tej cholernej pizzy. Tak, to nie jest dobry posiłek dla kogoś w mojej obecnej sytuacji, więc przypłaciłam to mega bólem brzucha i nudnościami. Mam nadzieję, że niedługo minie :V. Najchętniej poszłabym już spać i zbudziła się jutro :c.

30-31.10.17

Wstyd się przyznać, ale nie mam pojęcia co jadłam w tych dniach, ale myślę, że słodyczy raczej nie, bo nie mam ich w domu zazwyczaj : D. Natomiast 31.11 byłam na imprezie i wypiłam chyba ze 3 piwa, także nie-za-dobrze xD

01.11.17

"Dzień po" czyli masakra jak dla mnie, bo na kacu zawsze mam gastrofazę. ;( Także jadłam biały chleb, a nawet kawałek jakiejś paskudnej mrożonej zapiekanki (chyba?). Feelsbadman. Ale słodyczy nadal nie, przy czym jak już kiedyś wspominałam, nie przepadam za słodyczami, więc to chyba żaden wyczyn xD.
Edytowane przez Prefix użytkownikaSarahis dnia 02.11.2017 12:08

>>>*<<<

~~*~~

~~*~~

~~*~~

~~*~~

~~*~~

this world is a school

>>>*<<<

>>>*<<<

>>>*<<<

>>>*<<<

>>>*<<<

i.gifer.com/c28.gif

>>>*<<<

>>>*<<<

>>>*<<<

>>>*<<<

>>>*<<<

i.gifer.com/12qG.gif

>>>*<<<

>>>*<<<

>>>*<<<

<3

;___;

i.gifer.com/YLdp.gif

Prefix użytkownikaMikasa
No i jak tam, gdzie wasze aktualizacje dzienniczków? Eyebrows Taka prośba do Angeliny, żeby może odświeżała temat na wieczór. To w szczytnym celu, bo ta presja ziejąca na nas ze strony głównej na pewno pomoże w przetrwaniu miesiąca :D

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: