Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
HPnetowy klub fitness
|
|
Smierciojadek |
Dodany dnia 23.03.2016 22:05
|
Pochwały: 14 Postów: 6912 Dom: Gryffindor Punkty: 60391 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
20 minutowy trening całego ciała. Myślałam, że to taki fajny, lekki trening, ale ćwiczenia na ręce były męczące (nie dałam rady z ciężarkami robić przez cały wyznaczony czas) oraz te na brzuch także mi dały popalić. Następnego dnia miałam zakwasy właśnie na ramionach i brzuchu. Może też dlatego, że stwierdziłam, że skoro trening trwa dość krótko, to zrobię wszystko na tip top. No cóż. Starałam się. A jak w połowie była minuta pajacyków, to pozamiatane. ;D No ale może mam jeszcze słabą kondycję. I tak, ja też po treningu zawsze wcinam. Czuję się wygłodzona. Ale wtedy się pilnuję, żeby koniecznie było to coś w miarę zdrowego (jogurt, kanapki). Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. |
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 24.03.2016 23:34
|
Pochwały: 35 Postów: 3696 Dom: Ravenclaw Punkty: 45361 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Mikasa, nie wiem czy mogę to nazwać euforia po ćwiczeniach, bo chyba bezpośrednio po to bardziej satysfakcja u mnie. Ale samymi ćwiczeniami i tym, że to robię jestem podjarana. Ja dzisiaj zrobiłam prawie całe czwartkowe wyzwanie Mel, tylko ramiona i plecy zamieniłam na ABS, powrót do ćwiczeń po prawie tygodniu jest bardzo pozytywny i nie mogłam się doczekać teraz jestem wykończona więc szybki prysznic i do łóżka Najgorsze jest to, że mamy święta.... Może być ciężko z nie objadaniem się, ale wytrwale nie słodze herbaty i próbuje to polubić A jak u Was? Ściana uznania i miłości Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ Ściana chwały |
|
|
Christina |
Dodany dnia 25.03.2016 00:05
|
Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: Slytherin Punkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
Ja mam z 3 dni wolnego, bo okres... Będę wypróbowywać za to jakąś jogę na ból menstruacyjny. Jak mi pomoże, to pomoże każdemu ;D Zobaczymy, czy ta joga to faktycznie lek na cale zło ;D A po ćwiczeniach jestem zmasakrowana, nie szczęśliwa. Ale jestem szczęśliwa, jak rano zaglądam pod kołderkę i widzę coraz szczuplejsze uda <3 That's all they really want Some fun When the working day is done All girls - they want to have fun Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 25.03.2016 11:08
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: Ravenclaw Punkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Sam, to imponujące, że się taką radością wkręciłaś w fitness, gratuluję! W święta planuję jeść, ale planuję też ćwiczyć dzisiaj, jutro i w poniedziałek "Odkryłam", że mogę sobie pozwolić na jeden "cheat day" w tygodniu bez większych konsekwencji. Także życzę wam pysznego jedzenia i żebyście się nie przejmowały tym, co macie na talerzu Jeżeli po świętach wrócicie do ćwiczeń i zdrowego jedzenia, to wszystko będzie dobrze :marchewka: |
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 26.03.2016 18:28
|
Pochwały: 35 Postów: 3696 Dom: Ravenclaw Punkty: 45361 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Ja wczoraj na ćwiczenia nie miałam czasu i siły. Dzisiaj oprócz rozgrzewki i rozciągania robiłam ABS. Dzięki Mikasa Chciałam Was jeszcze spytać o BBG - Bikini Body Guide Week 1: http://www.youtub...DWOg1k6R5P ktoś próbował? Macie jakieś opinie? Ściana uznania i miłości Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ Ściana chwały |
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 27.03.2016 12:50
|
Postów: 697 Dom: Gryffindor Punkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Mikasa napisał(a): A ten jadłospis to jakoś na stałe, czy będziesz zmieniać? Wszystko brzmi bardzo zdrowo, ale jak dla mnie za dużo kanapek na jeden dzień, znudziłoby mi się ;p no ale oczywiście, jeśli to jeden dzień, to co innego. Ogólnie mam jakieś 10 opcji na każdy posiłek, także mogę sobie je zmieniać i dowolnie układać. Mam tam owsianki, koktajle, sałatki, jakieś pasty itd. Tak, mam ok 1500kcal, zaczynałam od 1700. Ale Ogólnie nie jestem głodna, jem 5 razy dziennie, więc nawet nie mam kiedy być głodna "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 28.03.2016 12:23
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: Ravenclaw Punkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Uff... Po dwóch dniach obżarstwa mam szczerze dość. Wczoraj to już czułam się okropnie, połączenie przejedzenia z alkoholem nie wyszło mi na zdrowie. Do tego wielka paczka chipsów i torba szokobąsów, ja dziękuję za takie coś Muszę przyznać, że z radością wracam do normalnego trybu życia. Ćwiczyłam w sobotę i zamierzam też dzisiaj, a przez najbliższy tydzień PLANUJĘ jeść trochę lżej dla zrzucenia wagi, ale jeszcze nie wiem, co z tego będzie Lekko znudzona powtarzalnością moich ćwiczeń, zdecydowałam się na ten trening: https://www.youtu...rzhohF5w3c Update: zrobiłam ten powyższy trening i mnie to ZABIŁO. Starałam się przy każdym ćwiczeniu włożyć w to jak najwięcej wysiłku i pierwszy raz umarłam po 7 minutach, potem robiłam jeszcze dwie przerwy. Masakra. Format 45/15 jest dla mnie zabójczy. Do tego dołożyłam jeszcze 20 minut ćwiczeń na mięśnie brzucha, zakończyłam rozciąganiem i na dziś wystarczy. Powodzenia w nowym tygodniu! Edytowane przez Mikasa dnia 28.03.2016 14:41 |
|
|
Smierciojadek |
Dodany dnia 28.03.2016 20:55
|
Pochwały: 14 Postów: 6912 Dom: Gryffindor Punkty: 60391 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Dostałam matę. Ogólnie to ostatni raz ćwiczyłam w czwartek, dlatego miałam dość długą przerwę. Jeśli dodać pełno tłustych i kalorycznych potraw - kiełbasa, majonez, sernik, tort... To bilans wychodzi średni. No ale dzisiaj już się wzięłam za siebie, więc w duchu lepiej. ;P Gadałam też z ciotką, która od 7 lat jest bardzo aktywną osobą - non stop rowery (stacjonarne i normalne), fitness, bieganie, badminton, różne aktywności z dzieciakami - i nie mogła schudnąć. Poszła do dietetyka i ten kazał jej: pić 2 litery wody (koniecznie), jeść co 3 godziny (aby organizm nie miał szans być głodnym - jeśli czujemy głód, automatycznie odkładane są składniki czy coś tam na później) i dostarczać organizmowi 60g białka oraz 25g błonnika. Schudła 4 kilogramy przez miesiąc. Niby spoko takie coś z dietą, ale ja się nie nadaję na żadne liczenie. To bardzo upierdliwe. Białko to jeszcze, ale błonnik jest trudno dostępny (otręby, fasola, musli), więc z tym byłby kłopot. Dlatego może nie będę się bawić w taką 100% dietę, ale spróbuję co nieco z niej zaczerpnąć - właśnie wcinam otręby owsiane z jogurtem. Smakuje trochę jak pasza dla świni, ale czego się nie robi... ;D Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. |
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 29.03.2016 10:10
|
Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: Gryffindor Punkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Ja w sumie od zawsze miałam problemy z wagą, a gdy już dojrzałam doego, żeby schudnąć okazało się, że to nie takie łatwe. Dietetyczka kazała mi jeść regularnie. Trochę było ciężkp, bo jak wstawałam o 4 rano to nie byłam głodna, ale dało się przyzwyczaić. No I pić dużo wody. I schudłam na tym 10 kg A teraz znowu przytyłam i znów się za siebie biorę W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) Bo mogę Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright Magiczna siódemka Magiczna siódemka part II Ciekawa liczba punkcików |
|
|
Natka Potter |
Dodany dnia 29.03.2016 10:24
|
Pochwały: 18 Postów: 439 Dom: Ravenclaw Punkty: 16242 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 29.01.16 |
Macie pomysł, jak mogę motywować się do rehabilitacyjnych ćwiczeń? Bo one jak to ćwiczenia, strasznie bolą, więc mi okropnie nie chce się ich robić. A muszę, bo ta rehabilitacja trwa już od września i jest lepiej. Tyle, że ja sama się blokuję. Boli, to przestaję. Na przykład : bez problemu mogę normalnie wejść po schodach, lecz sama sobie wmawiam, że nie dam rady. A niedługo lato i wypadałoby móc wyjść na to podwórko i normalnie pobiegać. Macie jakieś pomysły, rady? |
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 29.03.2016 10:54
|
Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: Gryffindor Punkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Żeby się motywować możesz sobie powiedzieć, że dasz radę. Bo podejście "nie dam rady" to najgorsze jalie może być. Zauważ też postępy, jakie poczyniłaś podczas tych ćwiczeń, a zobaczysz, że będziesz chciała jeszcze więcej W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) Bo mogę Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright Magiczna siódemka Magiczna siódemka part II Ciekawa liczba punkcików |
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 29.03.2016 10:56
|
Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: Ravenclaw Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Ja też miałam problem z mobilizacją do ćwiczeń rehabilitacyjnych. Powinnam była ćwiczyć raz dziennie, a robiłam to raz w tygodniu. Pojechałam do lekarza i powiedział, że wsadziłby mnie teraz w gorset, a jeśli się nie zgodzę to czekamy do opercaji. Niech moje lenistwo będzie Twoją motywacją. Mój rehabilitant mówił, że nie robię tego dla kogoś, tylko dla siebie. Pomyśl, jak będzie w pracy? Nie zaniedbuj tego, bo później nie będzie czego ratować. Nie tłumacz sobie, że nie dasz rady. Trzeba się spiąć i wziąć do ćwiczeń, aby w przyszłości było łatwiej i mniej bólu. 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla W Hogwarcie: Madison Dixie _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 29.03.2016 11:01
|
Witam nowych członków Jeśli chodzi o mobilizację do rehabilitacji,to może weź sobie kogoś, kto będzie z Tobą robił te ćwiczenia, pomagał Ci pokonać ból? Wtedy wyznaczacie godzinę i nie ma przebacz. Zresztą rehabilitacja to bardzo poważna sprawa, tak jak mówi Bum - tutaj sam strach przed brakiem pełnej sprawności powinien już być motywujący. Zauważyłam, że w naszych postach powtarzają się dwa motywy - regularne jedzenie i picie wody. Im więcej świadomych osób tym lepiej, nie ma nic gorszego niż głodówka na odchudzanie. Tak samo jak robienie wyłącznie morderczego cardio, z pominięciem treningu siłowego. Prosta droga do zniszczenia organizmu. |
|
|
Natka Potter |
Dodany dnia 29.03.2016 11:38
|
Pochwały: 18 Postów: 439 Dom: Ravenclaw Punkty: 16242 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 29.01.16 |
Dziękuję wszystkim za dobre rady. Na pewno pomogą |
|
|
Smierciojadek |
Dodany dnia 29.03.2016 21:33
|
Matą najbadziej podjarany był kot. Ale miał frajdę. ;D Zrobiłam dzisiaj Mel B - pośladki i później jeszcze brzuch. Pamiętam, że od pośladków zaczęłam - to były moje pierwsze ćwiczenia (takie mi podesłała Mikasa). I wtedy myślałam, że mi odpadną nogi. Dziś prawie na lajcie zrobiłam sobie ten trening. Trochę bolało, ale nie tak, żebym musiała zatrzymywać. Także jakąś tam poprawę wytrzymałościową już widać. No i byłam na zakupach. Mam pełno wartościowych produktów. ;D Brązowy ryż, pełnoziarnisty makaron, jogurty, kefiry, bakalie, fasolę, sporo owoców, ryby (łosoś surowy, wędzony i jakieś puszki), musli błonnikowe, musli zwykłe. Mam jadłospis na najbliższe trzy dni, zobaczymy. Do tego kupiłam dwie zgrzewki wody, moje serce płacze, jak to widzi. Także może nie tyle co zaczynam dietę, ale postaram się trochę zmienić nawyki żywieniowe. Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 29.03.2016 22:35
|
Podwójne brawa dla Jadka - za postępy i za zakupy Ja na takie większe zakupy idę jutro, mam ochotę w tym tygodniu zrobić jakieś zdrowe wrapy i danie z batatami - absolutnie zakochałam się w tak zwanych słodkich ziemniakach, pyyyyszne i bardzo zdrowe. Wczoraj był brzuch i cardio, dzisiaj nogi, pośladki, ramiona i tabata, wszystko razem jakieś 50 minut, więc optymalnie, bez jakichś wielkich poświęceń. |
|
|
Christina |
Dodany dnia 29.03.2016 22:40
|
Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: Slytherin Punkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
Jadek, brawo, brawo brawo Natka, ja nie robiłam swoich ćwiczeń rehabilitacyjnych i teraz strasznie żałuję. Mam naprawdę mocno wysunięte jedno biodro w bok i źle to wygląda. Co prawda, odkąd moje ciało jest bardziej napięte, widać to mniej (ulka widziała, to poświadczy), ale mimo wszystko to widać i nie mogę ubrać chociażby obcisłej sukienki. Także rób, poboli, ale potem nie będziesz żałować, jak ja. Obijałam się przez cały tydzień bo skumulował mi się okres, ból zęba i święta. Ostatni raz ćwiczyłam w środę. I jest mi z tym bardzo, ale to bardzo źle. Ale wracam do gry. Dziś długie, bo godzinne rozciąganie będzie przed snem, a jutro wracam do ćwiczeń z Sonią. That's all they really want Some fun When the working day is done All girls - they want to have fun Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 29.03.2016 22:45
|
Christi, kochana, jako korektor po prostu muszę - nie ubieramy ubrania, zakładamy je :* I już dawno miałam zapytać - kim jest ta blondyneczka w Twoim podpisie? Wrócić jest okropnie ciężko, zwłaszcza gdy masz wyrzuty sumienia o leniwe dni, znam to doskonale ;/ Ale myślę, że wiesz, że wkręcisz się bardzo szybko i wszystko wróci do normy. A zamierzacie biegać, gdy już wiosna przestanie z nas żartować? Ja tak się nad tym zastanawiam. Biegałam raz w życiu, ale to było okropne doświadczenie, bez kondycji i jakimś dzikim tempem. Ale mam w sobie jakąś niechęć do biegania, przyznaję. A wy jak? |
|
|
Christina |
Dodany dnia 29.03.2016 22:50
|
Mikasa, dzięki Teraz będę wiedzieć A ta laseczka to Candice Swanepoel - Aniołek Victoria's Secret. Niedawno zaszła w ciążę, więc przez pewien moment będzie grubsza niż ja . Ogólnie to jest mój ideał, mój cel Wiem, wiem, że wrócę. Bo okazuje się, że wcale nie muszę dużo robić, żeby widzieć efekty. I spodobało mi się ćwiczenie, chociaż nie chcę przyznać tego sama przed sobą ^^. Zresztą miałam mały sukces, bo nie wypiłam nic gazowanego w święta. A co do biegania, to ja nie mogę, bo kręgosłup That's all they really want Some fun When the working day is done All girls - they want to have fun Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 29.03.2016 22:59
|
I spodobało mi się ćwiczenie, chociaż nie chcę przyznać tego sama przed sobą A czemu?? Przecież to tyle ułatwia! Laseczka rzeczywiście pierwszorzędna, chociaż z tego co czytałam, to one nie mają łatwego życia ;d ale coś za coś, chyba nikt na siłę ich tam nie trzyma... ;> Chciałabym mieć prywatnego dietetyka i kucharza, żeby nie musieć kombinować, co tu zjeść w kolejne dni, żeby było zdrowo, smacznie i żebym się nie zanudziła na śmierć. Kotlet z surówką majonezową jest o wiele łatwiejszy... |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |