Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
HPnetowy klub fitness
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 09.03.2016 20:07
|
Pochwały: 35 Postów: 3696 Dom: Ravenclaw Punkty: 45361 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Wasze posty są niezwykle inspirujące. Bardziej chyba niż wszystkie moje poprzednie motywatory. Wiem, że jestem z tym nudna, ale kompletnie nie wiem od czego te ćwiczenia zacząć. Jakie były Wasze początki? Ściana uznania i miłości Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ Ściana chwały |
|
|
Christina |
Dodany dnia 09.03.2016 20:14
|
Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: Slytherin Punkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
Sam, ja polecam blog tej dziewczyny: http://tipsforwom... Sama ćwiczę z jej playlistami i jestem zadowolona. W dodatku daje ciekawe informacje o jedzeniu, ćwiczeniach, życiu i urodzie. A to, że nie je się po 18, to jest MIT i musisz się tego wyzbyć!! Ostatni posiłek je się 2-3 godziny przed spaniem. Także o 18 możesz sobie jeść, jak idziesz spać o 21 Mikasa, 20 minut Tabaty? Wytrzymujesz to?? That's all they really want Some fun When the working day is done All girls - they want to have fun Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 09.03.2016 20:21
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: Ravenclaw Punkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Sam, jeżeli nie przeszkadza Ci język angielski, to polecam Ci kanał Fitness Blender. Mają przede wszystkim wspaniałą filozofię, którą się zaraziłam - ćwicz dla zdrowia, bo to jest motywacja, która się nie kończy (a nie np. schudnę 10 kilo i kończę). Na Fitness Blender masz ćwiczenia na wszystkie partie, różny poziom zaawansowania, różna długość ćwiczeń. Na ich stronie internetowej jest wyszukiwarka, która pozwoli Ci łatwiej znaleźć to co chcesz. Ale tak ogólnie to wierzę w to, że KAŻDY musi sam odkryć, co mu najbardziej odpowiada. Szukaj filmików, kombinuj, nie bój się łączyć i uczyć od innych. Ja np. teraz już w ogóle nie ćwiczę z filmikami, oglądam je, a potem sama sobie komponuję treningi. Tylko najpierw naprawdę trzeba poznać temat, stopniowo będę pisać, czego się nauczyłam, nie wszystko w jednym poście. Mam nadzieję, że komuś to pomoże i zaosczędzi czas. JEżeli macie jakieś konkretne pytania, to też będzie dobrze. Christi, jeżeli tabata to tylko high impact (czyli skakanie), to skłamałam. Może nazwijmy to interwałami. Przeplatam high impact z low impact, ale mniej więcej w proporcji 5/1. 20 sekund ćwiczeń, 10 sekund odpoczynku (marszu w miejscu). Cztery-pięć rund bardzo intensywnych, skaczących, jedna runda spokojniejsza (bardzo intensywna,ale bez skakania). |
|
|
Christina |
Dodany dnia 09.03.2016 20:24
|
Pochwały: 15 Postów: 3325 Dom: Slytherin Punkty: 25495 Ranga: Niezwyciężony Mag Data rejestracji: 27.05.07 |
A to spoko, bo już myślałam, że składasz te takie 4 minutowe w kupę i robisz. I się przestraszyłam, bo ja po jednym mam mroczki przed oczami ;D That's all they really want Some fun When the working day is done All girls - they want to have fun Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 09.03.2016 20:27
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: Ravenclaw Punkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Nope, nope. Ja to dostosowuję do swoich możliwości, nie zrobię w 20 sekund tyle pajacyków co jakiś napakowany trener, po prostu robię tyle, ile mogę, ale z nastawieniem, żeby robic jak najwięcej. Najbardziej lubię ćwiczenia na nogi i pośladki. Są dość łatwe technicznie, przyjemne i dają naprawdę fajne i szybkie efekty Christi, tak jak Ty mówisz o tych kostkach z rozciągania - to ja właśnie od zawsze byłam bardzo gibka (jako dziecko chodziłam na tańce i śmigałam szpagaty), także zawsze głową do kolan dostanę ale u mnie największe wyzwania to pompka i właśnie ogólna kondycja wydolnosciowa. |
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 09.03.2016 20:35
|
Pochwały: 35 Postów: 3696 Dom: Ravenclaw Punkty: 45361 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Przeglądam te strony co o nich piszecie. Christi, zapamiętam i piję więcej wody niż zwykle Mikasa, no mi też sie wydaje, że każdy musi coś dla siebie znaleźć. Ja poogarniam co jest na tych stronach i niE się już dziś zdecyduje na pierwszą próbę. Chociaż czy nie będzie za późno? Myślicie, że w pewnych godzinach już się nie powinno ćwiczyć? Ściana uznania i miłości Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ Ściana chwały |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 09.03.2016 20:39
|
Sam, nie, uważam, że każda godzina się nadaje, ale chodzi o to, żeby odpowiednio wcześniej zjeść. Np. o 12 zjeść duży obiad i o 14 ćwiczyć, albo o 14 zjeść małą przekąskę i za 40 minut pójść ćwiczyć. No i jeśli po treningu idziesz spać, to nie jedz duzej kolacji. |
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 09.03.2016 20:41
|
A próbowaliście z 6 waidera? Bo słyszałam dużo pozytywnych opinii. No i czy są jakieś błędy, których się nie powinno popełniać? Ściana uznania i miłości Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ Ściana chwały |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 09.03.2016 20:46
|
Nie polecam Weidera. Łatwo przetrenować mięśnie, te ćwiczenia bardzo szybko się nudzą (robisz cały czas to samo i coraz więcej). Bez wątpienia ten trening wzmacnia mięśnie, ale uważam, że są lepsze sposoby na takie rezultaty. Ale tak jak mówiłam - niektórym na pewno to pasuje, każdy ma swoje preferencje. |
|
|
Christina |
Dodany dnia 09.03.2016 20:50
|
Nie rób 6!! To jest tragedia Nudne jak nie wiem i prędzej się zniechęcisz, niż zobaczysz efekty. A co do godzin ćwiczenia to słyszałam, że warto się zastanowić, czy jesteś sową czy skowronkiem. I do tego dostosować trening. I to się sprawdza. Ja jestem sową i nie poćwiczę rano, nie ma opcji... Umieram przy drugim ćwiczeniu. Za to wieczorem na luzie, godzinka ćwiczeń. A i Mikasa... Zazdro z tym rozciągnięciem. Ja na pewno będe się cieszyć jak dziecko, gdy dotknę głową kolano. Edytowane przez Christina dnia 09.03.2016 20:52 That's all they really want Some fun When the working day is done All girls - they want to have fun Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch |
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 09.03.2016 20:51
|
Stwierdzam, że spróbuję zacząć te 30 dni z Mel B. Jak przeżyje chociaż dzień będzie dobrze. Idę się pomeczyc Ściana uznania i miłości Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ Ściana chwały |
|
|
Christina |
Dodany dnia 09.03.2016 20:54
|
Mel B jest fajna, bo potrafi Cię tak zagadać, że nie wiesz że ćwiczysz. I lubię jeszcze Rebeckę Louiz(??). Laska robi treningi Victoria's Secret i też strasznie dużo nawija ;D That's all they really want Some fun When the working day is done All girls - they want to have fun Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 09.03.2016 20:56
|
Ja też bardzo lubiłam ćwiczyć z Mel B, do tej pory włączam dużą część jej treningu na nogi i rozgrzewki we własny "zestaw". Właśnie kwestia tego, czy polubisz jej żywiołowy, niejako showbiznsowy styl prowadzenia ćwiczeń, mnie to bardzo wciągnęło. |
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 09.03.2016 21:37
|
Jestem po i czuję miłe zmęczenie mięśni. Nie dałam rady z całością. Po pół godziny wylaczylam. Chociaż chciałam to zrobić z dwadzieścia razy wcześniej. Mam nadzieję, że jutro dalej będę miała w sobie ten dzisiejszy zapał. Chociaż kręciło mi sie w głowie chwilami to na ten monent Mam ciągle zajawke. Bo już sobie myślę, że w kolejną środę będzie lepiej Ściana uznania i miłości Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ Ściana chwały |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 09.03.2016 21:43
|
Sam, gratulacje! Świetnie, że zrobiłaś tyle, ile mogłaś. Nie ma co porównywać się do profesjonalnej trenerki w pierwszy dzień, bo tylko można się zniechęcić Brawo Ty! A które ćwiczenia robiłaś? |
|
|
Christina |
Dodany dnia 09.03.2016 21:47
|
Brawo, jestem z Ciebie dumna. Bardzo, bardzo mocno. Najtrudniej zacząć. Teraz już będzie coraz lepiej That's all they really want Some fun When the working day is done All girls - they want to have fun Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch |
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 09.03.2016 21:53
|
Mikasa, do końca cardio robiłam wszystko, tylko nie tak szybko i dużo jak ona. Potem abs (?) Jedno i tutaj sporo odpuszczalam bo takie jakieś dziwne coś wyglądające jak pompki robiła i nie dałam rady. Ale po rozgrzewce myślałam, że padne Dzięki Christina Teraz zaczynam czuć, że coś co jest chyba mięśniami żyje i się jakby rusza no i się zrobiłam głodna, ale idę się napić i spać bo jestem padnieta Ściana uznania i miłości Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ Ściana chwały |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 09.03.2016 21:57
|
Sam,zdecydowanie powinnaś coś zjeść, np. kanapkę z warzywem (i twarożkiem, jeśli masz - białko!). Graty za cardio, ja umieralam w połowie na początku |
|
|
Only Dream |
Dodany dnia 09.03.2016 22:07
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 10 Postów: 848 Dom: Hufflepuff Punkty: 9544 Ranga: Ponury Żniwiarz Data rejestracji: 22.08.15 |
Od przyszłego tygodnia biorę się za siebie i zaczynam ćwiczyć planowałam już dawno, ale Wasze rozmowy zmotywowały mnie, żeby zacząć wcześniej. Nie podejrzewałam, że cokolwiek jest w stanie twgo dokonać Do szybkiego kontaktu zapraszam na Discord: Włóczykij#5998 HPnetowy Ciastkarz prezentuje: Dzisiejsza gablotka ciasteczek! I'm not sure if I attract crazy or if I make them that way. Właściciel(ka) pierwszej w czarodziejskim świecie linii sklepów erotycznych. Już niebawem otwieramy nową filę na Nokturnie! Współwłaściciel(ka) zakładu pogrzebowego Czy to już?. O szczegóły pytać na sb. Wybierz się z nami w tą ostatnią podróż! |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 09.03.2016 22:28
|
Only, witamy i trzymamy za słowo! Christi, dzięki za tego bloga, widzę, że jest tam dział z przepisami, a zawsze szukam nowych pomysłów. Stronka wygląda bardzo fajnie! |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |