Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pracownik departamentu
07.09.2024 15:24
anetta, to prawdopodobnie strona, która sypie się ze starości i braku aktualizacji :( możesz spokojnie zapisać to hasło na kartce, tutaj i tak żadnego bezpieczeństwa nie ma xD

Wróg ciemnej strony
06.09.2024 13:39
Alette, tadaaaaam 😁 Nie umiem zmienić hasła, czy to ja , mój telefon czy ograniczone uprawnienia?

Pracownik departamentu
05.09.2024 23:04
Dzięki :D Jesteśmy na etapie szukania sali i przeraża mnie, że większość jest +/- 500 zł od talerzyka... Zobaczymy co z tego wyjdzie i gdzie.I za ile, bo nieraz są 3 lata czekania, myślałam, że będą 2

Poziomka! <3
05.09.2024 20:11
Myślę, że małe dzieci to po prostu inny kłopot :D Ale rozumiem, że życie z nastolatkiem jest trudne. Tyle emocji

Pan Śmierci
05.09.2024 15:37
Niestety z nastolatkiem jest +100 do stresu, czasami mam wrażenie że padnę na zawał, skończę w psychiatryku albo pójdę siedzieć na mord na małolacie...jak to się mówi, małe dzieci, mały kłopot

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59641 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 57438 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45361 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 38930 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36761 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
HPnetowy klub fitness
Prefix użytkownikaFenris
Borze lisciasty, dzieki dziewczyny za ten temat!!
Ja zawsze bylam chudzina ale unikalam sportu, wfu - dojezdzalam do szkoly i nie lubilam potem jezdzic smierdzaca, a prysznica w moim LO nie uswiadczylam <3.
Na studiach wiadomo, je sie wszystko, popija piwerkiem. Ja dodatkowo skrecilam dwa razy kostke i zlamalam reke, nie widzialam problemu dopoki nie zobaczylam na zdjeciu, ze zrobil sie ze mnie paczuszek :D
Zaczelam cwiczyc z Chodakowska (Chodakowska before fame :D), cos tam pobiegalam, ale szybko mi sie znudzilo, no i nie mialam motywacji i zatrzymalam sie na "pol-paczuszku".
Teraz zaczelam od zmiany nawykow zywieniowych - slodycze moga dla mnie nie istniec, czasami cos zjem, ale musi mnie naprawde przycisnac (albo usypiam, bo mam chronicznie niski cukier) - wole zdecydowanie owoce. Pije duzo wody, nie slodze kawy, herbaty, nie jem jajek, ograniczylam mleko i zauwazylam, ze robie sie mniejsza! Do tego uwielbiam plywac, wiec kilka razy zdarzyl mi sie basen. Dopielam sie w moje "motywacyjne portki" (taki mini rozmiar, poki co zapinam sie na wdechu, ale pewnego dnia nawet kucne w tych spodniach, obiecuje :D).

W zwiazku z tym, ze tutaj takie deklaracje padaja, to chcialabym oficjalnie oglosic, ze 18 marca b.r wykupuje karnet na fitness (mam silke pod nosem z super oferta), bo znajac siebie bedzie mi latwiej trzymac sie czegos, za co zaplacilam i bede sie starala cwiczyc minimum 3 razy w tygodniu :). Wymiary mam zapisane, ale wrzuce jak juz nie bede sie wstydzila :D

Wybaczcie, ze tak dlugo, ale natchnelo mnie na pisanie!
Serce kibic
2.bp.blogspot.com/-vCt57ZbDfAk/URrRbhEQhwI/AAAAAAAABA0/XRmZtvEYF_I/s1600/szczerbatek.gif

Pottermore:
Slytherin
Sekwoja, pióro feniksa, 12 i 3/4 cala, giętka

i66.tinypic.com/15qfevn.png

Prefix użytkownikaChristina
Cieszę się, że mamy nową fit koleżankę kibic.
Nie dziwię się, że przestałaś ćwiczyć, skoro robiłaś to z Chodakowską.
Ja też z nią kiedyś zaczynałam i odpuściłam. Bo te wszystkie Sklapele są mega wyczerpujące, a sama pani Ewa kompletnie nie potrafi motywować (przynajmniej mnie).

Dobrze, że jesteś!
i65.tinypic.com/2d7bmkw.jpg
That's all they really want
i63.tinypic.com/fc8xht.jpg
Some fun
i65.tinypic.com/1zgcchl.jpg
When the working day is done
i64.tinypic.com/68xamr.jpg
All girls - they want to have fun
i66.tinypic.com/24o5d1j.jpg

i64.tinypic.com/214waz4.png
i64.tinypic.com/258waba.png
zapodaj.net/images/d9840e51c9400.png

Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła
Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch
oi66.tinypic.com/n36vcy.jpg

http://xchristix.tumblr.com
Prefix użytkownikaMikasa
Ja nie trawię Chodakowskiej, jest dla mnie taka flegmatyczna i fałszywa i próbuje się kreować na takiego guru życia. Właśnie dlatego pasowała mi Mel B, bo to kompletne przeciwieństwo.

Zresztą te jej treningi były dla mnie nudne. Męczące i cięzkie, ale nudne (i podobno szkodliwe na stawy).

Nie krytykuję nikogo, jeśli z nią ćwiczy, bo tylko indywidualne efekty się liczą. Ale ja jestem na nie.

Prefix użytkownikaSam Quest
A ja chciałam o Chodakowską Was pytać :D
Mam w torebce czekolade i dzielnie po nią nie sięgam :D
No i czeka mnie dziś jeszcze prawie 3 km spaceru po samochód.
takze dzisiaj dużo ruchu, chociaż jak szłam do pracy te kilometry, to sie nieźle zmęczyłam.. masakra :D
i.imgur.com/T8lLRQU.png

Ściana uznania i miłości

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/d5.png

Daniel Radclffe to mój crush
Nie kłam, że go nie znasz
Harry'ego Pottera zagrał
niektórych nawet nabrał,
że ma oczy koloru zielonego
a tak naprawdę są niebieskiego
"Tak jak Ron" - woła Ulica
dziewczyna pięknego lica.
Potteromaniak z niej na schwał
i nie jest to żaden wał.

Daniel Radcliffe to mój crush
Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz
Z zarostem mu do twarzy
O takim Danie każda Samica marzy.

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/3_t2_2.jpg

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Czy to słońce, czy to deszcz
W moich myślach on wciąż jest
Myślę o nim nieustannie
Nawet gdy się kąpię w wannie

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nie wiem jak się to zaczęło
Lecz gdy serce moje drgnęło
Cała byłam zakochana
I tak kocham tego Dana

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nigdy o nim nie zapomnę
Nawet jeśli spotkam bombę
Jest to miłość jednostronna
Ale źle to nie wygląda

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

wiersz by Elizabeth_

i.gifer.com/5lP2.gif

media1.giphy.com/media/Cw4JIAsQHweeQ/source.gif

Ściana chwały

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-redaktor.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-materialy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-prorok.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkom20202.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20201.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydpro2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/adminlenkrico.jpgwww.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_najzabawniejszy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/auor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najlepszy_newsman.png
zapodaj.net/images/5e3ae3d9098f9.jpg

Mam dla Was dwa filmiki :yeeeey:
Ten tutaj to zestaw ćwiczeń na leniwy dzień. Czyli jak się bardzo nie chce, ale wiesz, że wyrzuty sumienia cię zjedzą.

A ten to przemycanie ćwiczeń w życiu codziennym. Muszę zacząć tak czytać.
Some fun

Prefix użytkownikaMikasa
Ja mam dla was kilka uwag odnośnie diety. Musicie wiedzieć, że mi wcale nie jest łatwo rezygnować z niezdrowych czy mocno kalorycznych rzeczy. To wymaga wielkiej pracy nad sobą. Kilka porad, które mogę dać, zwłaszcza osobom początkującym

1. Jeżeli nie możesz jeść czekolady - NIE KUPUJ czekolady. Brzmi idiotycznie i banalnie, wiem, ale czy nie mieliście tak, że po prostu wrzucaliście jakieś produkty do koszyka trochę bezmyślnie, "na kiedyś"? A potem przeradza się to w myślenie "zjem teraz, to potem nie będzie mnie kusić" :D Mam tak z chipsami, to wiem.

2. Jeśli ćwiczysz dużo i regularnie, to masz pełne prawo od czasu do czasu zaszaleć. Zjeść hamburgera, tort, pizzę, co chcesz. Może to podziała trochę jako motywacja ;) Jeśli tylko utrzymasz sportowy tryb życia, możesz sobie na wiele więcej pozwolić.

3. Szukaj zdrowych przepisów, które Ci posmakują. Jeżeli np. w gotowym jadłospisie na dietetyczny tydzień jest marchewka,a nie lubisz marchewki, to nie ma sensu tego jeśc. Jeżeli dieta ma być stałą zmianą w Twoim życiu, musisz ją polubić :D

4. Nie przechodź na diety wykluczające, tzn. np. bez węglowodanów, owocowo-warzywne, itd. Ciało potrzebuje tłuszczu, białka, węglowodanów. NIE MA zdrowej diety, która w tym przeszkadza.

Ok, chwilowo nie mam czaus na więcej, mam nadzieję, że komuś to pomoże :D wiem, banały, ale ja potrzebowałam takich słów na początku, może ktoś skorzysta.

Popieram w 100%.
Co więcej, ja bym w ogóle odradzała przechodzenie na jakąkolwiek dietę. Bo nie ma tak, że coś możesz jeść, a czegoś nie. Trzeba nauczyć się myśleć zdrowo i tyle. Ja np. uwielbiam makarony i nie umiem bez nich żyć i szczerze mówiąc ciemne średnio mi smakują (aczkolwiek też mam je w szafce). No i koniec końców jem je często. Ale za to do sosów dodaję duuuuużą dawkę pieprzu cayenne, który przyspiesza metabolizm i jakoś to sobie współgra.
Zresztą bycie fit ma sprawić, że będziesz szczęśliwa, a co to za bycie szczęśliwą, jak nie możesz czegoś zjeść xD

Rada Fit Cioci Krysi: widzisz schody? Wejdź po nich!
O ile nie masz wielkiego obciążenia, to zrezygnuj ze schodów ruchomych albo wind. Schodek do schodka, a zbierze się... ładny tyłek ; )
chimaeraspeaks.files.wordpress.com/2012/06/america-fitness-s.jpg

Rada Fit Cioci Krysi: sałatki rób z pekińską!
Według badań inteligentnych ludzi wyszło na to, że kapusta pekińska jest drugim, najzdrowszym warzywem. Także no... ;D

Rada Fit Cioci Krysi: zamień śmietanę na jogurt.
Serio, w smaku prawie nie ma różnicy, a o ile mniej tłuszczu.

Rada Fit Cioci Krysi: kup sobie siemię lniane i dodawaj do wszystkiego!
Groszowa sprawa, działanie jak nasionka chia. Ja dodaję do koktajli, na kanapki, do sosów. Każą mielić, ja daję całe ziarenka. Pewnie robię źle...

Rada Fit Cioci Krysi: pokochaj owsiankę!
Zalewasz jogurtem i nagle robi się całkiem smaczna xD Do tego jeszcze jakieś owocki, dżemik i nawet moja mama dała się wciągnąć ;)
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 10.03.2016 13:00
Some fun

Angelina Johnson
Ja np. uwielbiam makarony i nie umiem bez nich żyć i szczerze mówiąc ciemne średnio mi smakują (aczkolwiek też mam je w szafce).

Moja koleżanka, która skończyła dietetyką mówiła mi, że w diecie nie musisz jeść makaronów razowych, bardzo zdrowe są też białe, składające się z semoliny (pszenicy Durum). Ważne też by nie były "zbyt" jajeczne, czyli zamiast 4jajecznych wybieraj 2jajeczne i... smacznego ;D

Ja dodaję do koktajli, na kanapki, do sosów. Każą mielić, ja daję całe ziarenka. Pewnie robię źle...

Właśnie ja też daję całe ziarna, ale podobno średnio się trawi tę łuskę, hmm. Piłam też zmielone siemię lniane, pomogło mi na włosy i paznokcie.

Ja podam kilka moich rad, a co mi tam!

1. Ogranicz cukier. Serio. Na początku możesz zauważyć spadek energii, ale jak już organizm odzwyczai się od dotychczasowej dawki cukru zyskasz energię, łatwiej będzie ci wstawać rano i zasypiać w nocy. Zacznij od niesłodzenia herbaty - cukier niszczy jej smak!

2. Nie wychodź z domu bez śniadania. Mi też na początku wydawało się nie do przejścia to, że muszę rano coś w siebie wepchnąć i wciskałam jedzenie na siłę, ale gdy przyzwyczaiłam już organizm i jadałam PRZED pójściem rano do szkoły - schudłam. Pierwsze kilogramy można łatwo zgubić, jedząc rano śniadanie ; )

3. Gdy już totalnie chcesz zrezygnować ze słodyczy, ale kusi cię niemiłosiernie - znajdź zamienniki. Bardzo słodką i jednocześnie zdrową przekąską jest suszona żurawina. Można ją dostać ostatnio coraz taniej w małych paczuszkach - ja kupuje w kerfurze po 5zł.

4. Zamień jasne pieczywo na ciemne. Jasne jest bez smaku, serio.

5. NIE SCHUDNIESZ BEZ ZMIAN ŻYWIENIOWYCH. To nie jest żaden mit. Ćwiczenia, nawet najbardziej hardcorowe i wymagające spowodują zmianę Twojej sylwetki, wysmuklenie mięśni itd., ale to wszystko będzie ukryte pod tłuszczykiem, jeśli chociaż trochę nie zmienisz swoich nawyków żywieniowych.
Nie chodzi mi o dietę, przy ćwiczeniach wystarczą naprawdę podstawowe zmiany (pieczywo jasne na ciemne, śmietana na jogurt, chipsy na orzechy itd.) by zgubić tłuszczyk.

I witam nowe FIT czarodziejki!
Która dzisiaj ćwiczyła i co? kibic

Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody
made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r.

image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/mp/designs/143618396,width=178,height=178,version=1077033415/chemia-milosci.png

s5.ifotos.pl/img/batpng_aewxhsq.png

img.joemonster.org/i/2018/01/mowiace_02.jpg

img.joemonster.org/i/2014/05/slodkiezdjecia_19.jpg

Slytherin! Sss..

Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji.
Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć.

Krew na twoich rękach, Falka,
Krew na twej sukience
Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie
Spłoń i skonaj w męce!

Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/redaktorang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/autorartang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_naj.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_naj_pomocny_adm.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_admin_naj.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_komentator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najmilszy_administrator.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najmilszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_komentator.png

Prefix użytkownikaFenris
Rada Fit Cioci Krysi: kup sobie siemię lniane i dodawaj do wszystkiego!
Groszowa sprawa, działanie jak nasionka chia. Ja dodaję do koktajli, na kanapki, do sosów. Każą mielić, ja daję całe ziarenka. Pewnie robię źle...

Zgadzam sie :) Ale ja miele w mlynku do kawy, zalewam goraca woda i co rano pije, brzuszek jest mi wdzieczny, no i sniadanie wystarcza mi na dluzej :) Mielonym tez mozna posypywac - ja bardzo lubie smak siemienia :)

Co do Chodakowskiej - dla mnie jest ok, zanim zaczelam cwiczyc, to sporo czytalam, nie nabawilam sie zadnej kontuzji (nie od niej :D), z MelB robilam miesieczny plan i tez jest ok, daje szanse wszystkim :D
2.bp.blogspot.com/-vCt57ZbDfAk/URrRbhEQhwI/AAAAAAAABA0/XRmZtvEYF_I/s1600/szczerbatek.gif

Pottermore:
Slytherin

Drugi dzień za mną. Dzisiaj było o wiele łatwiej niż wczoraj, może dlatego, że nie było cardio i mnie nie rozwalilo na początku xD doszłam do końca prawie 40 minutowych ćwiczeń. Jestem z siebie dumna, bo chociaż nie robiłam ich tak dobrze jak Mel to szczególnie przy ćwiczeniach na pośladki, czułam jak boli xD przeszłam też dwa razy po 2.6 km od mechanika i z powrotem i szczerze mówiąc zmeczylam się co tylko mnie utwierdzilo w słuszności rozpoczęcia ćwiczeń.

Wasze rady są niezwykle przydatne i dobrze tak przeczytać coś nie w 'mondrych' gazetach, ale z doswiadczen własnych.
Szczerze mówią lepiej mi wychodzi więcej ruchu niż lepsze odżywianie, ale małe kroczki. Zeszlam z dwóch łyżeczek cukru do jednej. :D
i.imgur.com/T8lLRQU.png

Ściana uznania i miłości

Harry'ego Pottera zagrał
niektórych nawet nabrał,
i nie jest to żaden wał.

Z zarostem mu do twarzy

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Myślę o nim nieustannie

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Cała byłam zakochana
I tak kocham tego Dana

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nigdy o nim nie zapomnę
Ale źle to nie wygląda

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

wiersz by Elizabeth_

i.gifer.com/5lP2.gif

Ściana chwały

www.harry-potter.net.pl/images/articles/adminlenkrico.jpgwww.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg

Prefix użytkownikaMikasa
Brawa dla Sam! high five Ćwiczenia na pośladki z Mel B są ŚWIETNE, naprawdę je uwielbiam. Dają w kość (albo w d upę :D), ale są efektywne.

Ja całe życie słodziłam herbatę (2 łyżeczki), a tak z 1.5 roku temu przestałam w ogóle i teraz herbata słodzona mi po prostu nie smakuje. Takze to kwestia przyzwyczajenia :) Ale jak najbardziej popieram tę radę z ograniczeniem cukru, jest dla naszego ciała dużo gorszy niż tłuszcz, który przecież jest niezbędny.

Dzięki też za ten tekst o makaronach, nie wiedziałam! Co prawda nie jem prawie wcale, ale zawsze warto wiedzieć więcej :D
Będę uczciwa i powiem, że dzisiaj nie ćwiczyłam, choć taki był plan. Wróciłam do domu wściekle głodna. Zazwyczaj ćwiczę od razu po pracy, a tym razem musiałam zjeść i już potem się nie zebrałam. Ale ćwiczyłam we wtorek i w środę, więc wciąż jeszcze mam szansę na 4 treningi w tym tygodniu, a to już uznam za wygraną :)

Only Dream
Pierwsza zielona kawa za mną. Smakuje jak ziemia, ale jest całkiem znośna.
Ja kiedyś słodziłam nawet 5 łyżeczek, ale jakieś 1,5 roku temu przestałam słodzić i jakoś szybko się przyzwyczaiłam xD teraz słodzę jedynie kakao, które i tak piję rzadko, i zupę mleczną xD
Do szybkiego kontaktu zapraszam na Discord: Włóczykij#5998

steemitimages.com/0x0/https://cdn.steemitimages.com/DQmUjzqS8MwphbAA7JHJU6AQDchTd1FaSgQRqa5nTvmggHo/Gradient-sprinkle-separator.png

HPnetowy Ciastkarz prezentuje:
Dzisiejsza gablotka ciasteczek!

images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71OS-7L76sL.jpg apicms.thestar.com.my/uploads/images/2020/04/23/654390.jpg
m.media-amazon.com/images/I/71qsbPpW6cL._AC_SL1039_.jpg data.topquizz.com/distant/quizz/big/4/3/2/0/150234_2fb5c222e6.jpg

steemitimages.com/0x0/https://cdn.steemitimages.com/DQmUjzqS8MwphbAA7JHJU6AQDchTd1FaSgQRqa5nTvmggHo/Gradient-sprinkle-separator.png

i.postimg.cc/pXpV2m4v/only.png

68.media.tumblr.com/7d89c8cce0d03b0fc839df74a1fcb9ad/tumblr_oh3si5uNS21rp0vkjo1_500.gif

I'm not sure if I attract crazy or if I make them that way.

Właściciel(ka) pierwszej w czarodziejskim świecie linii sklepów erotycznych.
Już niebawem otwieramy nową filę na Nokturnie!

Współwłaściciel(ka) zakładu pogrzebowego Czy to już?. O szczegóły pytać na sb.
Wybierz się z nami w tą ostatnią podróż! Wrozka

Brawo Sam, jestem dumną ciocią <3

Ja dziś zrobiłam tylko 20 minutek jogi, bo nie miałam czasu na nic więcej. Ale jak co wieczór sesja rozciągania czeka.
Some fun

Prefix użytkownikaMikasa
Christi, co tam masz na rozciąganie? Zarzuć linkiem ;>

Ja mogę się podzielić moimi ulubionymi ćwiczeniami na mięśnie skośne brzucha, proszę bardzo

https://www.youtu...-uOzqUkV3I

Skośne brzuszki były dla mnie okropną męczarnią i znalazłam rozwiązanie, powyższe ćwiczenia wykonuje się w całości na stojąco. Zamieniłam sobie jednak tę część, kiedy gibają się w dół (tak od 2:35), bo kręciło mi się w głowie. Zamiast tego robię skrętoskłony i robię skłony "w bok" z hatelkami (tzn. stoję prosto i przechylam tułów w bok, z wyprostowanymi plecami, sięgam hantelkami do kolana - 25 razy na każdą stronę). Efekty są świetne, mięsnie są twarde, a brzuch napięty.

Prefix użytkownikaFenris
Ja kiedyś słodziłam nawet 5 łyżeczek, ale jakieś 1,5 roku temu przestałam słodzić i jakoś szybko się przyzwyczaiłam xD teraz słodzę jedynie kakao, które i tak piję rzadko, i zupę mleczną xD

Jeny, dla mnie zielona kawa to cos, czego nie przelkne, dla mnie smakuje jak zalane swieze badyle :D. Podziwiam :D

Christina chodzilas kiedys na joge? Czy sama sie szkolisz?

Pottermore:
Slytherin

Akurat wieczorne rozciąganie (nie po treningu) robię sobie sama. Siadam na łóżku i powoli rozciągam wszystko co się da.
Ale kiedyś się rozciągałam jako trening właściwy i wtedy byłam taaaaka rozciągnięta.
https://www.youtu...eLIWjwN_8k
i tam jest potem druga część.

Nie, nie chodziłam i raczej nigdy nie pójdę. I w sumie nie rozumiem fenomenu tej jogi. To takie inne rozciąganie dla mnie. Chyba że ktoś ma inne zdanie, to chętnie posłucham, bo trochę mnie to interesuje ;)
Some fun

Angelina Johnson
Ja na studiach zapisałam się na jogę w ramach wf i w sumie traktowałam to jak rozciąganie i sposób na wyciszenie. Mój instruktor miał oczywiście dorobioną do jogi tę całą otoczkę - że to styl życia, połączenie z naturą, lekarstwo na schorzenia własnego ciała, twierdził nawet że raz uleczył dziewczynę z kamieni nerkowych samym tylko masażem jej stóp! Szczerze mówiąc trochę mnie to odpychało początkowo od tej całej jogi, ale jak zacisnęłam zęby i po prostu nie słuchałam tych głupot (jeśli kogoś urażę, to przepraszam, ale dla mnie to były głupoty), to rzeczywiście joga pozwoliła mi na niesamowite rozciągnięcie. Te wszystkie asany podczas których jesteś nieruchomo przez minimum minutę działają niemal cuda, a jaka satysfakcja jak wytrwasz ;D

Ja nawet lubię, ale nie zauważyłam, bym szybciej po niej chudła ;D

I w ogóle gratuluję Sam, jesteś the best! Jeszcze parę dni, wkręcisz się totalnie i będzie jak z górki Hug I ja w ogóle uwielbiam Mel B., ona daje taką energię, że nawet jak łzy mi się już na oczy cisną, że nie wytrzymam jeszcze tej głupiej pół minuty powtórzeń, to i tak to robię ;DD A filmik Mikasy na skośne - znam doskonale, daje czadu^^

Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody
made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r.

image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/mp/designs/143618396,width=178,height=178,version=1077033415/chemia-milosci.png

s5.ifotos.pl/img/batpng_aewxhsq.png

img.joemonster.org/i/2018/01/mowiace_02.jpg

img.joemonster.org/i/2014/05/slodkiezdjecia_19.jpg

Slytherin! Sss..

Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji.
Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć.

Krew na twoich rękach, Falka,
Krew na twej sukience
Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie
Spłoń i skonaj w męce!

Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/redaktorang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/autorartang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_naj.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_naj_pomocny_adm.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_admin_naj.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_komentator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najmilszy_administrator.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najmilszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_komentator.png

Sam, jak dziś? ; )

Ja mam przerwę bo pojechałam do domu i tu wiadomo, zawsze coś dobrego do jedzenia i zawsze ktoś (tata) może wejść i się nabijać xD
Znaczy wieczorne rozciąganko jest i jakieś tam drobne ćwiczonka w trakcie dnia też.
Some fun

Dzisiaj jestem u kuzynki, ale i tak zrobiłam ćwiczenia z Mel B i wytwalam do końca. Ile mogłam tyle robiłam i jestem pozytywnie nakręcona :D
No i wczoraj nie miałam czwartkowej depresji, więc jest bardzo dobrze :D

Jeszcze chciałam Was spytać czy macie jakiś patent na okres? Bo mój nadchodzi i chciałam się dowiedzieć, czy ćwiczycie wtedy? Bo nie chciałabym przerywać wtedy, ale też nie mogę sobie na większy wysiłek pozwolić.
i.imgur.com/T8lLRQU.png

Ściana uznania i miłości

Harry'ego Pottera zagrał
niektórych nawet nabrał,
i nie jest to żaden wał.

Z zarostem mu do twarzy

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Myślę o nim nieustannie

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Cała byłam zakochana
I tak kocham tego Dana

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nigdy o nim nie zapomnę
Ale źle to nie wygląda

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

wiersz by Elizabeth_

i.gifer.com/5lP2.gif

Ściana chwały

Prefix użytkownikaMikasa
Ja dzisiaj zrobiłam 3x15 minut: najpierw nogi i pośladki, potem brzuch, a na końcu interwały na spalanie. Już coraz lepiej wychodzą mi pompki, chociaż na razie wciąż robię je z kolan, nie te prawdziwe. Ale jest progres ;p Zrobiłam też deskę o 5 sekund dłużej. Niestety, nie mam lustra w dogodnym miejscu,żeby sprawdzić, czy tę deskę robię na pewno poprawnie, no ale staram się trzymać prostą linię.

Christi, mam jeszcze do Ciebie pytanie - ile czasu poświęcasz na wieczorne rozciąganie?

Sam, ja w czasie okresu ćwiczę dokładnie tak samo jak poza nim, bo mnie nic nie boli, ale oczywiście, jeśli cierpisz, to nie ma się co katować. Może wtedy jakieś rozciąganie?
Fitness Blender ma też filmik poświęcony odpowiedzi na Twoje pytanie, ale nie oglądałam go jeszcze, więc nie wiem, co tam mówią.

W ogóle polecam wam, żebyście sobie pooglądali właśnie filmiki FB, nie tylko te z ćwiczeniami, ale playlistę "mówioną", na której Kelli i Daniel odpowiadają na pytania, przedstawiają własną filozofię sportu i zdrowego życia. Naprawdę wiele się od nich nauczyłam i jeśli ogarniacie po angielsku, to szczerze wam polecam. Link poniżej:

https://www.youtu...5B05E8F321

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: