Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Potęga Krwistego Steka!
20.03.2023 22:19
Aneta02, no i gdzie to sudoku twoje

Niezwyciężony mag
20.03.2023 21:09
Dobra decyzja jak na moje oko

Niezwyciężony mag
20.03.2023 21:07
Sudoku czy szeregi statystyczne... Co by tu wybrać...

Zaraz będzie sudoku Serce

Niezwyciężony mag
20.03.2023 20:46
Za to sudoku postaram się zrobić Wrozka

Niezwyciężony mag
20.03.2023 20:46
O nie, przegapiłem typowanie Oscarów

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Alette

Posiada 59641 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 57119 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47239 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 44595 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 43981 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 42673 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 38409 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36651 punktów.

10) Prefix użytkownikalosiek13

Posiada 34144 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Co ostatnio oglądaliście?
Prefix użytkownikaKlaudia Lind
Oglądam Świat wg Bundych w tv, leci na ATM Rozrywka wieczorem ^^ Uwielbiam ten serial, tak samo jak Świat wg Kiepskich. Generalnie mało jest seriali, które mnie śmieszą, ale te dwa to wyjątki. Zawsze gdy wieczorem mam ochotę się rozluźnić to włączam ten kanał xD

www.sagaoludziachlodu-rysunki.blogspot.com
Prefix użytkownikaPaulaSmith
To ja mam tak z serialem Przyjaciele, który leci na Cmedy Central i Comedy Central Family. Powtarzają tam wszystkie odcinki w kółka, ale ja mogę to oglądać i tysiąc razy.

Więc jeśli ktoś przypadkiem nie zna, nie widział, czy cokolwiek innego to polecam serial PRZYJACIELE. Zabawne perypetie szóstki przyjaciół, którzy teoretycznie są dorośli, a praktycznie dopiero w tą dorosłość wchodzą :D Rzecz dzieje się na Manhattanie najczęściej w dwóch miejscach: kawiarni Cenrtal Perk oraz mieszkaniu jednej z głównych bohaterek. Mnóstwo śmiechu, ale i wzruszeń. POLECAM :D
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wyd2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydpro2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminpaula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admingadulapaula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/objawienie.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/paula.png

78.media.tumblr.com/06faed4d6c3be0fab9fbd74bd1023201/tumblr_mxeds7ekEv1ru0os8o4_500.gif

SarahisSerce

funkyimg.com/i/2CwAW.jpg

Prefix użytkownikabatalion_88
Wczorajszej nocy obejrzałem film na DVD, który kiedyś tam kupiłem
i sam nie wiedziałem po co właściwie. Dopiero wczoraj go sobie odpaliłem.
A tytuł jest mylący

"Miasteczko Halloween" - to nie ten cudny animowany film. Nope. Nie mylić proszę.

"Gdy zapada zmrok, nasza klasa zabija"

Zbliża się Halloween i grupa przyjaciół z zapałem dekoruje dom na seans grozy. Gdy nadchodzi noc, okazuje się, że złe moce przejęły domostwo we władanie. Przerażające kostiumy i dekoracje rodem z horroru ożywają, rozpoczynając krwawą rzeź. Garstka ocalałych nastolatków musi stawić czoła armii zombie, wampirów i duchów lub nie doczekają już świtu żywi...

"Miasteczko Halloween to krwawy film grozy, łączący elementy slashera i klasycznego horroru, w którym w jednej z głównych ról wystąpiła piękna Brandy Little."

Powiem tak... Majtek nie zrywa ze strachu xD Momentami jest żałośnie i bez sensu. To stary film i nic w nim nadzwyczajnego nie ma. Fabuła do przewidzenia, ale kostiumy i efekty specjalne to jakaś kpina i parodia w jednym. Daję może 2.3/10 - słabo, choć są momenty naprawdę dobre. Na końcu nawet małe zaskoczenie, ale koniec końców, to naprawdę widziałem o wiele lepsze produkcje niż ta. Można, ale nie trzeba ;p
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Ja obejrzałem coś co nie ma tytułu wczoraj w nocy na youtube. Co prawda miałem anime polecane przez osoby stąd, ale tak jakoś wyszło...

Filmik o nowicjatach: franciszkańskim i karmelitańskim karmelici bosi). Jak tam żyją, ile się modlą, pracują fizycznie, uczą się, jak przebiega rekreacja, ile trwa formacja. Były wypowiedzi samych nowicjuszów i kleryków, a także magistra postulatu i przełożonego. Takie do snu - ale z fajnymi melodiami (nauka chorału gregoriańskiego), posługa w sanktuarium. Polecam, bo nie długie, ale ciekawe - taka odskocznia od codziennych seriali i filmów.

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix użytkownikaKeira Karkarow
Ostatnio byłam w kinie na filmie "Logan". Ogólnie całkiem niezły film, zdecydowanie najlepszy ze wszystkich o Wolverinie, ale niestety, nie zachwycił mnie. Mimo wszystko, polecam, zwłaszcza fanom uniwersum X-menów.

Wczoraj byłam również w kinie na "Pięknej i Bestii". Poszłam głównie z powodu Emmy, chciałam zobaczyć, czy uda jej się wpasować w rolę księżniczki Disney'-a i muszę przyznać - udało jej się, co mnie zaskoczyło, bo nie spodziewałam się, że będzie w stanie oddać urok i charakter Bell. Do tego animacje i efekty cudowne, polecam.
"Someone let the doors open,
Who left me outside?
I'm bent I'm not broken,
Come live in my life.

All the worlds left unspoken
All the pages I write
On my knees and I'm hoping
That someone holds me tonight.
Hold me tonight..."

1.fwcdn.pl/po/33/28/463328/7321716.3.jpg

Ostatnio oglądałam film Bez mojej zgody. Mimo, że film znam doskonale, zawsze wzrusza mnie tak samo. Opowiada historię rodziny, w której jedno z dzieci chore jest na białaczkę. Widzimy nie tylko zmagania z chorobą Kate, ale też jak na każdego z członków rodziny wpłynęła jej choroba.
Zdecydowanie polecam tę opowieść. Ja oceniam ją 10/10.

78.media.tumblr.com/06faed4d6c3be0fab9fbd74bd1023201/tumblr_mxeds7ekEv1ru0os8o4_500.gif

SarahisSerce

funkyimg.com/i/2CwAW.jpg

Prefix użytkownikaKatherine_Pierce
Dzięki fuerte, oglądam właśnie Supermena z 1993 roku :D Pierwszy odcinek za mną.
Mam kilka już "ale" co do fabuły, ale nie są to "ale" związane z niedociągnięciami, no bo wiadomo, takie czasy. Ale w Supergirl Lex Luther był podawany jako psychopata, ale ktoś kto był przyjacielem Clarka, kimś komu Clark na początku ufał i nie chciał w nim widzieć "złego", a tutaj już w pilocie Supermen go rozgryzł... no ale może potem jakoś się zaprzyjaźnią. Echhhhh
Moja chrisowa TOP5 Love
1. Always&Forever Chris Wood
i.imgur.com/y6jpCsU.gif

2. Chris Hemsworth
i.imgur.com/8WsQeui.gif

3. Chris Evans
i.imgur.com/j1wiwO2.gif

4. Chris Pratt
i.imgur.com/HnITXik.gif

5. Chris Pine
i.imgur.com/hq2Slb8.gif

Maybe, you don't know Katherine at all.
Did it ever occur to you that you have no idea who I really am?

i.imgur.com/VgiX9PY.gif i.imgur.com/qBg6eY4.gif

florenceandthemachine.pl/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/separator.png[/center]

i.imgur.com/jKG5o7X.jpg

Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja
staram się klecić słowa aby była w tym finezja.
Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy
admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy?
Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze
aby nie popaść w wieczna nędzę.
Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą,
nie chciałam aby osoba z miasta zginęła.
Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana,
wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana.
Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa,
mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa.
Rozkazali głosować wbrew mojej woli,
musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli.
Swojego słowa bronić miałam zacięcie,
najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie.
Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina,
głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina.
Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić,
szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić.

Z najszerszymi przeprosinami, Tako.

Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa
I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste
Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone
Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa

To z trzech części całość misternie złożona
Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi
I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi
Zielonym długim poddupcem połączona

A każdy człon tego przedziwnego bytu
Nie przez Boga do życia powołanego
Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego
Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu

Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie
Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona
A zabawna tak, że aż strach
Oto jest Kath

Gne - Twoje przedtyłcze <3

Ołtarzyk uwielbienia Chrisa

i.imgur.com/BaZgQJY.jpg
Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3

i.imgur.com/FYC58AY.gif i.imgur.com/ItxKXYK.gif

Chris to dupa jakich wiele,
Męski facet w fajnym ciele,
Serial o nim Kath ogląda,
Lecz na tyłek wciąż spogląda.
Na nic próby oderwania
Wzroku od słodkiego drania,
Uśmiech jego mówi wiele
Aż mam ciarki na całym ciele!

By Sam Quest

i.imgur.com/oRNUlDF.gif

i.imgur.com/yYIWd7f.gif

i.imgur.com/nZLkFvK.gif

i.imgur.com/bkpMkhj.gif

i.imgur.com/bNMFy91.gif

i.imgur.com/zjAUjeo.gif i.imgur.com/RxeMExN.gif

The wasted years, the wasted youth
The pretty lies, the ugly truth
And the day has come where I have died
Only to find, I've come alive

~Teen idle

i.imgur.com/1jQBv6y.png

I was angry with my friend;
I told my wrath, my wrath did end.
I was angry with my foe:
I told it not, my wrath did grow.

And I waterd it in fears,
Night & morning with my tears:
And I sunned it with smiles,
And with soft deceitful wiles.

And it grew both day and night.
Till it bore an apple bright.
And my foe beheld it shine,
And he knew that it was mine.

And into my garden stole,
When the night had veild the pole;
In the morning glad I see;
My foe outstretched beneath the tree.

Do hymnu!
Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie,
Katherine zostanie z nami po wsze czas.
Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała,
bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja.

Refren:
Chwała Ci nasza, Katherino!
Filmowcu najlepszy, kochana userko!
Znajomość TVD największą masz!
Chwała Ci, nasz pierniczku!

Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród.
Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud.
Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia.
Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś!

Refren.

Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie,
lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla.
Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim,
w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król.

Refren x2
~ Pszemek - łosiek <3

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmar20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydarzenieroku1.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmarudakath.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_gadula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_gadua.png

i.imgur.com/MMUs8xt.png

i.imgur.com/wSAFrPI.png

i.imgur.com/wcX950I.png

i.imgur.com/ahcM1ve.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najsympatyczniejszy_uzytkownik.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_gawedziarz.png

i.imgur.com/ZWQLEsq.jpg

https://www.youtube.com/channel/UClbnb5X3J_Gh8r-AT
1.fwcdn.pl/po/08/47/120847/7518134.3.jpg

Ostatnio po nocy, nie mogąc spać, natrafiłam na film Firewall, w sumie znam go prawie na pamięć, ale z braku innych możliwości, znowu go obejrzałam. Lubię ten film, lubię Harrisona Forda i myślę, że jest to niezły kawałek kina sensacyjnego. Film jest dość przewidywalny, ale nie ma co się czepiać xD

Opis filmu z filmweb.pl:

Rodzina szefa ochrony wielkiego, międzynarodowego banku (Ford) zostaje porwana a on sam zmuszony do kradzieży 37 milionów dolarów. Dzięki misternemu planowi porywaczy wszystkie okoliczności wskazują na to, że ochroniarz kradzież przygotowywał od dawna, a porwanie zostało sfingowane.

SarahisSerce

funkyimg.com/i/2CwAW.jpg

A ja postanowiłem sobie obejrzeć animowany film pt. "Hotel Transylwania 2". Pierwsza część była zdecydowanie lepsza, bardziej komiczna i wciągająca. Dwójka niestety moim zdaniem stworzona została niejako "na siłę". Brak już tego polotu, elementu zaskoczenia, zabawnych dialogów, no wszystkiego... Fabuła przewidywalna jak i całość w zasadzie - także średnie 4/10, przy czym jedynka była na maxa! Przyznam, że trochę się zawiodłem.

Zakończenie nawet, nawet, ale czego innego mogliśmy się spodziewać? Dlatego pierwszy film przy nim to jak Himalaje przy Sudetach pod względem wysokości ^^

Angelina Johnson
Mi się dwójeczka z Hotelu Transylwanii też podobała, chociaż zgadzam się, że jedynka była ciekawsza ;D

Ja oglądałam wczoraj "Babadook".
i.pinger.pl/pgr55/46119b6a00006f67538325fe/Babadook.jpg

Nie jest to film dla osób o słabych nerwach. Ja sama, mimo że uwielbiam od czasu do czasu zrobić sobie krzywdę jakimś strasznym albo tragicznym filmem (albo tragicznie strasznym), po Babadooku nie mogłam zasnąć i tylko nasłuchiwałam, czy nikt nie puka mi do drzwi. Serio!

Film ten jest produkcji australijskiej, a jako że interesuje mnie Australia, postanowiłam go obejrzeć. Bohaterami są tutaj matka i jej 6 letni synek. Początkowo tego dzieciaka nienawidziłam z całych sił, był rozwydrzony, robił co chciał i wiecznie tak okropnie wrzeszczał MAAAAMO MAAAAMO MAMO MAMO MAMO. Aż mi uszy krwawiły.
A potem mama przeczytała mu książkę na dobranoc i okazało się, że źle oceniłam chłopca.

W tym filmie przede wszystkim podoba mi się to, że można go rozumieć na różne sposoby. Ja jestem prawie pewna, że tu wszystko rozchodzi się o depresję czy jakąś ciężką psychozę, ale czytałam na forach inne wersje i wszystkie one wydają się mieć jakiś sens. Bardzo lubię tego typu filmy z otwartym zakończeniem, które nie do końca są tym, co się widzi.

Z zapartym tchem przeczytałem Twojego posta niezastąpiona Angelino. Nie słyszałem o tym filmie, więc z chęcią go obejrzę. Myśli depresyjne to moje drugie ja ;d A może to horror z drugim dnem. No i z horrorem tu wbijam ^^

68.media.tumblr.com/5ffc5a64376a2aa2340010d1a00e6ac6/tumblr_nkr51nkqcE1thxvb0o1_500.gif

Horror Annabelle - każdy pewnie słyszał.

Jacyś wariaci z bandy Charlesa Mansona napadają na domek w spokojne dzielnicy - dochodzi do tragedii. W tle lalka - więc wiadomo co. Jednak z całym szacunkiem, ale laleczka Chucky do pięt temu nie dorasta. Ma klimat, muzyka, fabuła. Zakończenie takie dziwne - no bo, ta pani oddała duszę diabłu jednocześnie oddając życie za niewinne dziecko i w zaświaty z demonami poszła? Bez sensu. Film niby o opętaniu, niby o demonach, ale za dużo tu zagmatwania. Jak się okazuje, to ta lalka w rzeczywistości gra drugie skrzypce. Jakiś szatan się pojawia, duch tej zabitej itp. No, ale tragedii nie ma.

Wciągnął mnie zwiastun, więc całość oceniam tak na solidne 6/10. Trochę przekombinowali.

Prefix użytkownikaAlicerka
Ja w końcu oglądałam Piratów z Karaibów. Moja przyjaciółka strasznie to zachwalała, ale ja nie miałam czasu na to żeby oglądnąć. W końcu nie dawno szło w telewizji i zdecydowałam, że to oglądnę. Szczerze powiem, że w najbliższym czasie planuje obejrzeć kolejne części i w maju wybieram się na piątkę do kina.

Prefix użytkownikaInes Salvatore
Ja ostatnio postanowiłam oglądnąć wszystkie filmu z serii "Szybcy i wściekli ". Pomimo iż oglądałam te filmy po 100 razy i znam je na pamięć to dalej je uwielbiam. Szczególnie ostanią siódmą cześć pod której koniec zawsze rycze jak małe dziecko :lezki:

A ja o 17.50 dziś na TV Puls obejrzałem po raz czwarty moją ukochaną komedię "Goście, goście". Jean Reno w nim gra i jest fenomenalny ^^ Chodzi o to, że rycerz i jego giermek w wynik pomyłki przenoszą się z 1086 roku do czasów nam współczesnych, we Francji.

Zaczyna się istny cyrk xD Już pierwszego czarnoskórego kierowcę (chyba listonosza) biorą za Saracena. Mają broń ze Średniowiecza, ale to co rozbraja w tym filmie to słowa i teksty, stroje, zwyczaje, żywienie. Oni myją ręce w sedesie, mięso chcą palić w kominku, kąpią się w "pachnidłach", używają zwrotów: "dziewko", "oberżysto", "kmiotku", "dziadu" xD :D
No nie mogę, śmiech co chwilę. Ludzie mają ich za wariatów - a ci pytają czy znają jakiegoś czarownika, gdzie są baszty, gdzie karczma Śmiech Wszystko kończy się dobrze - no, nie dla jednego z bohaterów ze współczesnych czasów ; )

Polecam Wam, naprawdę warto - humor na wysokim poziomie gwarantowany.

W TVP1 ostatnio wrócili do serialu, który pamiętam z dzieciństwa.

i.wp.pl/a/f/film/033/00/04/0410400.jpg

Tak, tak - Dr. Quinn :D Bardzo lubiłam ten serial, który uczy tolerancji i pokazuje jak trudno było kobietom się przebić w mądrych zawodach za czasów wojny secesyjnej. Bardzo dużo jest tam wyrazistych postaci, które pochodzą z rożnych światów. No i uważam, że Jane Seymour jest piękną kobietą, więc zachęcam do oglądania też panów :D

SarahisSerce

funkyimg.com/i/2CwAW.jpg

Och, jak ja kochałem i nadal kocham ten serial ^^ Też oglądałem ostatnio jakieś jedne z pierwszych odcinków - były super. Jak jeszcze w centrum miasteczka nie mieszkali, tylko na takim odludziu... Jednak ja co innego obejrzałem ;p

Miło oglądało mi się film pt. "Prymas. Trzy lata z tysiąca."

Kardynał Stefan Wyszyński publicznie potępia socjalistyczne rządy, za co trafia do aresztu. Władze usiłują zastąpić go sobowtórem.

Andrzej Seweryn był po prostu fenomenalny w tej roli ^..^ Znam produkcję już od wielu, wielu lat. Bardzo dobrze zobrazowano bezwzględność komunistów w Polsce, ich metody, prześladowanie, poniżanie, represje. Bardzo dobra rola też Zbigniewa Zamachowskiego. Uważam, że warto go obejrzeć. Zrealizowano film o najwybitniejszym człowieku Kościoła w Polsce XX wieku obok św. Jana Pawła II. Ludzi z taką charyzmą trudno dziś spotkać.

Prefix użytkownikadreamistru
Z seriali Victorię - od czasów doctora uwielbiam Jennę Coleman, więc cóż, musiałam:) I nie zawiodłam się. Zwłaszcza, że lubię piękne ujęcia i dobrze dobraną muzykę. Dorwałabym to na DVD, gdyby empik w końcu się zaopatrzył.

Z wcześniejszych Flasha - ale tu sezon 1 był najlepszy, reszta to czysty sentyment (w 3 sezonie macie Toma Feltona, tak btw jezyk) iii... Orphan Black; czekam na ostatni sezon. Generalnie trudno mi znaleźć jakieś dobre seriale do oglądania, toteż wydaje mi się, że ten dział będzie dla mnie przydatny ;)

Z filmów ostatnim był Pasażer i nie rzucił mnie na kolana. Taki o, zwykły, bez szału.

Mój temat żyje kibic
Dzięki Wam. ^^ Zaczynałem zastanawiać się, czy użytkowniczki i użytkownicy w ogóle coś jeszcze oglądają. Otóż jak widać, tak <3

Ja obejrzałem po raz drugi (właściwie trzeci) film pt. "Joe Black". Mega film, polecam. Piękny, wzruszający, ciekawy, wielowątkowy oraz w mistrzowskiej obsadzie. Brad Pitt i Anthony Hopkins - tych panów nie muszę chyba przedstawiać.

Śmierć pod pseudonimem Joe Black zjawia się po Williama. Nieoczekiwanie zako****e się w jego córce.

Ponad 3 godziny, ale naprawdę warto ;d To taka super akcja, dialogi, wszystko. No ciężko to streścić. Smutne, zabawne, głębokie, romantyczne, dla każdego i o każdej porze ;d Zakochałem się w tym filmie ^^ 10/10 ^^

Prefix użytkownikabrajan321
Ostatnio byłem w kinie na filmie
Szybcy i Wściekli 8
Polecam, bardzo fajna grafika.
Daje temu filmowi 10/10gwiazdek.

Dzisiaj był bardzo fajny film animowany pt. "Ralph Demolka". W sumie kiedyś już to widziałem, ale pamiętam, że miło bardzo wspominam, więc powtórzyłem.

Czarny charakter Ralph wyrusza w podróż przez różne gry komputerowe, by stać się pozytywnym bohaterem.

Lepsze to od wielu produkcji Disneya. Fabuła super, akcja też, zakończenie i wszystko tuż przed nim zaskakujące. To naprawdę kawałek dobrego kina. Dla rozrywki polecam wszystkim, którzy mają ochotę na duże emocje i pozytywne odczucia. ^^

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: