Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Hogwart, pomysły i innowacje
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.09.2018 21:10
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 1666 Dom: ![]() Punkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
A tak szczerze to po co wam informacja kto jest czyj? Hogwart nie miał być anonimowy aby każdy, nawet osoby, które się wstydzą, że nie potrafią dobrze pisać, mogły bez strachu się udzielać? DIMASH ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.09.2018 21:51
|
![]() ![]() Pochwały: 10 Postów: 1642 Dom: ![]() Punkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
Momencik. Może niektorzy nie chcą się ujawnić, a tutaj zakładam ze chodzi o rezerwacje i nawoływania do edycji. Nie mozna zamiast ja napisac w rezerwacji nicku użytkownika? Wtedy byłoby wiadomo kogo wołać. A anonimowość jakas by tam była. No a jak ludzie piszą ze sobą to raczej wiedzą z kim ![]() Discord, jeśli potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.09.2018 09:00
|
![]() ![]() Pochwały: 35 Postów: 3697 Dom: ![]() Punkty: 45363 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Spokojnie, postaramy sie to zobic tak by kazdy byl ukontsntowany. Osobiscie nie kumam chęci bycia anonimowym w Hog, bo jak pisze Lily, każdy wie z kim pisze, a teraz gdy pełno jest nowych postaci to faktycznie bywa problematyczne przy lekcjach i rezerwacjach. Myślę, że propozycja Lily jest opcjonalna o ile ludzie będą się stosować ![]() ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.09.2018 10:08
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Moim zdaniem nikt nie próbuje być anonimowym w Hogwarcie, bo gdy ktoś z kimś pisze, to pyta na sb czy może się dołączyć, czy w ogóle pisze tekst w stylu "Ktoś coś w Hog?". Więc ta anonimowość nie zostaje zachowana. A ta informacja czyja postać jest kogo jest ważna, bo gdy piszemy na lekcji i pojawia się pierdyliard rezerwacji, to żeby napisać posta trzeba wypytać o wszystkie postacie przed naszą rezerwacją czy są aktywne oraz czy mają zamiar pisać. A na przykład ja nie znam postaci na pamięć i dobrze by było, gdyby nie trzeba było pytać po tysiąc razy do kogo należy ta postać, tylko wiedzieć od razu do kogo się zwrócić z zapytaniem. 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.10.2018 17:54
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 1058 Dom: ![]() Punkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
Jak, że teraz mamy w Hogwarcie 6 rok to czy zajęcia takie jak Mugoloznawstwo nie powinny być wycofane> Czy to dopiero w 7 części nastąpiło? Edytowane przez ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.10.2018 18:05
|
![]() ![]() Pochwały: 35 Postów: 3697 Dom: ![]() Punkty: 45363 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Mamy 7 i mugoloznawstwo było nauczane przez Alecto. ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.10.2018 18:08
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 1058 Dom: ![]() Punkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
Ano racja, jest 7 nie 6, pomyłka. Widocznie czas przeczytać książki od nowa, nie pamiętam detali najwyraźniej ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.10.2018 19:05
|
![]() ![]() Pochwały: 39 Postów: 3419 Dom: ![]() Punkty: 36773 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Jako, że nie udzielam się w Hog to się wypowiem. Jak Hog takie jakie jest w obecnej postaci było zakładane, yo proszono wszystkich by tworzyli imona i nazwiska swoich postaci, zbliżone do ich nicków. Uważam, że to był super pomysł. Może wtedy społeczeństwo Hog nie brzmiałoby tak arystokratycznie ![]() ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.10.2018 19:52
|
Ulka, dla wielu osób obecne postacie są minimum drugą kartą, dlatego też ludzie odchodzą od swoich nicków, by nie powielać postaci. ![]() ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 01.09.2019 22:37
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 191 Dom: ![]() Punkty: 665 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 22.01.15 |
Dobrze, to ja zaproponuję wątek "poszukiwania postaci". Calkiem przydatna rzecz, gdy szukamy kogoś chociażby do shipu. Wpisujemy według jakiegoś wzoru kogo szukamy i jakie mamy "wymagania do tej postaci". Ludzie często nie mają zbytnio pomyslu na postać lub nie mają z kim grać, a tak to są wciągnięte już w jakąś grupkę i maja zapewnione chociaż kilka wąteczków |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |