Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Z kim byś wolał/a się przyjaźnić?
|
|
RazowaPanda |
Dodany dnia 17.07.2016 14:18
|
Postów: 68 Dom: Gryffindor Punkty: 1811 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 24.02.15 |
W tym przypadku Tonks. Molly jest kochaną, sympatyczną postacią, ale Tonks jest bardziej hm... Młodzieżowa? Poza tym Molly ma tendencję do przesadnego martwienia się, pochodzi z zupełnie innego pokolenia. Jest dorosłą, ciut nadopiekuńczą kobietą. Bardzo ją lubię, ale prędzej dogadałabym się z Dorą Ginny Weasley vs George Weasley |
|
|
Andi Miller |
Dodany dnia 17.07.2016 14:38
|
Postów: 76 Dom: Slytherin Punkty: 1151 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 11.06.16 |
George Weasley. Bardzo lubię Ginny i na pewno znalazłabym z nią wiele wspólnych tematów, dogadałabym się z nią, itd. Wybrałam jej brata, ponieważ uwielbiam jego poczucie humoru i niekończące się żarty. Z pewnością robilibyśmy wspólnie kawały i psikusy. Z takim to bym się nie nudziła. Colin Creevey czy Katie Bell? "Śmierć będzie ostatnim wrogiem który zostanie pokonany." Jestem miłą ślizgonką. Jestem leniwą puchonką. Jestem tchórzliwą gryfonką. Jestem nieoryginalną krukonką. The need for intelligence to be cunning! "We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to action. That's wo we really are." ~Sirius Black |
|
|
Tou_ka1 |
Dodany dnia 17.07.2016 19:04
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 25 Dom: Slytherin Punkty: 103 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 09.07.16 |
Katie Bell. Dobrze by mi się z nią rozmawiało, jest miła i spokojna. Colin jest trochę, natarczywy i taki...szybki . Lepiej by mi się dogadywało z Katie, temu ją wybrałam. Więcej dodać nie mogę, bo nie interesowałam się zbytnio tymi postaciami. Cormac McLaggen czy Gregory Goyle?? Niech z naszych kości narodzi się mściciel... A przebiegły jak wąż Slytherin Wspiera żądnych władzy i ambitnych. "Wdzięk wrodzony, szyk i arogancja Dla brudnej krwi czarodziejów wysoka nietolerancja Podłe wręcz i z kołyski wyniesione wyrachowanie Mugolom r11; tym ludziom bez magii - niosą złe traktowanie Opanowanie r11; zawsze i spojrzenie jak lód zimne Do wariata w czarnych szatach zamiłowanie dziwne Zmysłowość, namiętność r11; to ich rozpoznawcze znaki Oni są ci niczym najlepsze afrodyzjaki Żadnej pomyłki w ich gestach nie znajdziesz Strzeż się, bo w ich subtelne pułapki bardzo szybko wpadniesz Zielony i srebrny r11; to kolory ich Domu W Ślizgonie i niejeden Gryfon się zadurzy, lecz często po kryjomu Jeśli jeszcze się zastanawiasz o kim tutaj mowa Oświecę cię, lecz ci powiem, że mała ta twoja głowa Wiersz ten o Slytherinie! Domu najcudowniejszym I żaden nigdy nie będzie od Slytherinu genialniejszym!" |
|
|
Marika_Chase |
Dodany dnia 17.07.2016 19:20
|
Postów: 79 Dom: Slytherin Punkty: 1555 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 10.06.16 |
Trudny wybór, ale jednak myślę, że Goyle byłby..hmm.. łatwiejszy. W historii Harry'ego Pottera był ślepo zapatrzony w Malfoya ale myślę, że gdyby znalazł sobie inne towarzystwo miałby szansę stać się bardziej przystępnym osobnikiem. Cormac to agresywny i obłudny Gryfon, zapatrzony w siebię i myślę, że z takim kimś nie dałoby się dogadać. Dolores Umbridge vs Sybilla Trelawney ________________________________________________________________________________ |
|
|
Lilly Blue |
Dodany dnia 17.07.2016 21:37
|
Postów: 3 Dom: Ravenclaw Punkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 04.07.16 |
Oczywiście, że Sybilla. Może nie była ona do końca normalna i miała lekkiego świra, ale współczułam jej i nawet delikatnie polubiłam. Zresztą, lepsza ona niż Dolores Umbrigde, której szczerze nienawidziłam. Wstrętna, stara, różowa landryna. Fred Weasley vs Ron Weasley? |
|
|
Andi Miller |
Dodany dnia 17.07.2016 21:47
|
Postów: 76 Dom: Slytherin Punkty: 1151 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 11.06.16 |
Fred. Uwielbiam Rona, ale musiałabym uważać i delikatnie się z nim obchodzić, bo jest nieco wybuchowy. I totalnie nie wiem o czym miałabym z nim rozmawiać. Fred zaś byłby idealnym towarzyszem do wspólnych psikusów i niezwykłym poprawiaczem humoru! Hermiona Granger vs Ginny Weasley? "Śmierć będzie ostatnim wrogiem który zostanie pokonany." Jestem miłą ślizgonką. Jestem leniwą puchonką. Jestem tchórzliwą gryfonką. Jestem nieoryginalną krukonką. The need for intelligence to be cunning! "We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to action. That's wo we really are." ~Sirius Black |
|
|
Sheeby |
Dodany dnia 17.07.2016 22:42
|
Pochwały: 9 Postów: 512 Dom: Hufflepuff Punkty: 5239 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.13 |
Pomimo, że bardzo lubię Hermionę i ją podziwiam, to jednak jako przyjaciółkę wybrałabym Ginny. Nie bierze życia tak na poważnie jak Granger, lubi pożartować, jest lojalna i ogólnie bardziej przekonująca jako towarzystwo. Starsza gryfonka mogłaby częściej irytować. Draco Malfoy vs. Syriusz Black Julia part smart |
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 17.07.2016 22:45
|
Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: Gryffindor Punkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Hermiona. jest mądra, miła, wyrozumiala, troskliwa, oddana. przez wszystkie czesci zazdroscilam Harremu takiej przyjaciółki. dla mnie ona ma wszystko to czego oczekuje w przyjaźni. a Ginny po prostu nie cierpię.wrr Neville vs Ginny spoznilam się więc dodatkowo: Syriusz Black to bardzo mądry i zdolny czarodziej. myślę, ze mogłabym na nim polegać. skradł moje serce. jest opiekuńczy i myślę, ze przy nim byłabym bezpieczna. |
|
|
Felice |
Dodany dnia 27.07.2016 21:51
|
Pochwały: 1 Postów: 175 Dom: Slytherin Punkty: 2698 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 21.10.15 |
Oby dwoje są dobrymi ludźmi i wspaniałymi przyjaciółmi, ale nie wiem czy dogadałabym się z Ginny. Była taka twarda i stanowcza, więc pewnie ciągle dochodziłoby między nami do kłótni. A Neville z małego ciapka stał się odważnym mężczyzną i trzeba przyznać, że to fascynująca przemiana. Wybieram Neville'a! Alastor Moody czy Artur Weasley? Noce Węży Elizabeth Prince x Emily Takoizu x Felice Nixon x Keira Foley Mam zielone oczy z charakteru... .Skoro Ty jesteś dziwna i ja jestem dziwny, to się wspaniale składa, razem zadziwmy świat. |
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 27.07.2016 22:40
|
Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: Ravenclaw Punkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Artur Weasley. Pewnie dlatego, że oboje byśmy się dogadali. Świat mugoli zapewne inspirował również mnie. Alastor Moody to postać, którą tak naprawdę poznajemy i dobrze nie odkrywamy. Nimfadora Tonka vs Remus Lupin. Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 Takie miłe słowa mnie spotkały Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
Alette |
Dodany dnia 27.07.2016 22:51
|
Pochwały: 18 Postów: 7186 Dom: Hufflepuff Punkty: 59643 Ranga: Poziomka! <3 Data rejestracji: 29.03.09 |
Trudny wybór, ale ostatecznie wybieram chyba Tonks. Jestem pewna, że Remus to świetny przyjaciel, bardzo oddany i w ogóle, ale podobnie jak ja, ma naturę depresyjną. Pewnie całe życie byśmy się dołowali, a ja pewnie też nie potrafiłabym mu pomóc w sprawie wilkołactwa. Tonks jest zabawna i oddana, potrafi się sprzeciwić innym i działać po swojemu. Bywa niezdarna, ale z tym to mogłybyśmy przybić piątkę Prawie Bezgłowy Nick czy Krwawy Baron? Kazui <3 W zasadzie lepiej tkwić w słodkiej niewiedzy. Umiejętność braku myślenia i brak odczuwania tego braku, w połączeniu z brakiem myślenia o myśleniu i przekonaniem, że się wszystko dobrze przemyślało jest darem, który posiadają tylko wybrani. Im więcej wiesz, tym mniej rozumiesz, więc w zasadzie lepiej nic nie wiedzieć i mieć święty spokój. Dziękuję Wilenie za cudowny wiersz o moich Rycerzykach <3 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami Żył sobie Racław z rycerzykami. Wielu ich tam było, innej maści każdy, Jednak każdy spośród nich był bardzo odważny, Choć nie tak jak Racław - mąż najlepszy w świecie, Rozpalający serce niemal każdej kobiecie, Lecz kochając jedną, tę spoza Lagary, Którą owładnęły miłości jego czary I wyczekuje tylko kiedy się zobaczą... Ale koniec historii! Nie za to mi płacą. Wracając do Lagary, żyła tam Liliana, Która, chociaż nieporadnością owiana I znana w otoczeniu z niechęci do koni, Nie bała się prawie dzierżyć w ręku broni. Gdy tylko nadszedł rozkaz, wskoczyła na konia. Mając u swego boku Gaję, Aarona, Fomę i Milana, a przed sobą zadanie, Ruszyła, nie bacząc, czy coś jej się stanie. Jednak Racława niestety przy nich nie było, A szkoda, bo to by się lepiej skończyło. Zamiast niego, Nadar przewodził tej grupie I chociaż zdawało się, że ma wszystko w dupie, Doprowadził ich całych do kapitana, Nie mającego nic z Narnią wspólnego - Kasjana, Który miał przy sobie ogiera wspaniałego, Nawet dla stajennych nieprzyjemnego, Z piękną grzywą i gracją, jakiej więcej miało Jedynie zgrabne, Racławowe ciało... Co było z Aaronem? Z ostrzem w jego dłoni? I Lilianą? Jak z jej podejściem do koni? Co z zaciętą Gają? Co z nadętym Milanem? Potwornym ogierem wraz z jego panem? Co z Fomą? Jak żyje? I jak jego rany? Kiedy tego wszystkiego dowiedzieć się mamy? Gdy tylko na Alette wielka wena spłynie. Może nigdy, może jutro, może w czarnej godzinie, Byle, jak to nastąpi, napisała wreszcie O Racławie i jego kochanej niewieście. Authors act like they are sorry for killing characters but really they are like this... Lista ficków, które przeczytałam i polecam Miniaturki "Nieszczęśliwa historia" ulki_black_potter "Czterdzieści pięć" Barloma "Pierwsza ofiara" Katherine_Pierce "Przemyślenia" Wileny Romus Przyjaciołom, których już nie ma Fuerte "Zazdrość według Hermiony Weasley" Sam Quest "Glizdogon" Nieoryginalnej "Las mnie wzywa" Klaudek884 "***" Zirael Serie "Trudny wybór" Penelope "Jako w piekle, tak i na ziemi" Christiny "Proszę, powiedz moje imię" Only Dream "Między wierszami" Fuerte Drabble "Znalezisko" Ann "Miłość" Wioletty "Bogini" ulki_black_potter Poezja "Feniks" Wileny Romus "Na chwałę! Na honor!" Ann "Zwariował!" Wileny Romus "Wspaniały i Starożytny Hymn Rodu Black" Ann "Niewiele rzeczy ma na człowieka tak wielki wpływ jak pierwsza książka, która od razu trafia do jego serca. Owe pierwsze obrazy, echa słów, choć wydają się pozostawać gdzieś daleko za nami, towarzyszą nam przez całe życie i wznoszą w pamięci pałac, do którego, wcześniej czy później... i nie ważne, ile w tym czasie przeczytaliśmy książek, ile nowych światów odkryliśmy, ile się nauczyliśmy i ile zdążyliśmy zapomnieć... wrócimy." Carlos Ruiz Zafon Oglądam chińskie bajki, czytam romanse a ciasto najbardziej lubię surowe. Pozdrawiam wszystkich, których karmiłam, a szczególnie tych, którzy z tego powodu cierpieli. Lubię gotować dla Gne, której wszystko smakuje i Ciemka, któremu śmierdzą (gotowane!) jajka. Piję herbatę koło kibla z Ang, o miłości rozmawiam z Pene, śpię na podłodze Ulki albo na kolanach Christiny. W moim sercu zawsze jest miejsce dla tych, z którymi obieram ziemniaki. Pozdrawiam mistrza otwierania zamków Sam i specjalistę od łowienia smerfów Katherine ... a kiełbasa to najbardziej smakuje mi u Pauli love |
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 27.07.2016 22:54
|
Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: Gryffindor Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Ja bym wybrał Krwawego Barona, bo to w końcu duch z prawdziwego zdarzenia. Z nim po Hogwarcie bym sobie śmigał, on by dzwonił łańcuchami. A Nick to nudziarz, taka ciamajda, która się użala wiecznie nad tym, że mu łba do końca nie potrafili odrąbać. Dlatego Baron, bo jego bał się tylko Irytek, więc jako jego przyjaciel miałbym święty spokój z poltergeistem. Na wieży byśmy sobie pogadali itd. Severus Snape czy Lucjusz Malfoy |
|
|
Magda Rossalia Potter |
Dodany dnia 27.07.2016 23:17
|
Postów: 7 Dom: Slytherin Punkty: 14 Ranga: Mugol Data rejestracji: 27.07.16 |
Alastor Moody, może ma paranoje z tą całą "stała czujność" itd. ale miał doświadczenie. Jeśli bym była aurorem to na pewno mogłabym z nim pracować. A tak dodatkowo: Syriusz Black jego postać od razu skradł mi serce, myślę, że z nim najszybciej bym się zaprzyjaźniła i szkoda mi, że zginął. Jego śmierć była dla mnie ogromnym ciosem, że nawet się rozpłakałam w trakcie oglądania filmu i czytania książki. W jego towarzystwie nie mogłabym się nudzić. Bellatrix Lestrange jest psychopatką, więc z nią również mogłabym się zaprzyjaźnić ale zabiła syriusza, dlatego tak pół na pół. Tom Marvolo Riddle vel Lord Voldemort- jest inteligentnym, bystrym i potężnym czarodziejem, myślę, że znim mogłabym się zaprzyjaźnić. Na pewno byśmy mogli porozmawiać na różne ciekawe tematy. Syriusz Black vs James Potter? "Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło, jest tylko władza i potęga... I mnóstwo ludzi zbyt słabych, by osiągnąć władzę i potęgę... "
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 27.07.2016 23:25
|
Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: Ravenclaw Punkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Trudny wybór, ale chyba Severus Snape. Mógłbym sobie z nim pogadać przynajmniej na temat eliksirów i trochę o czarnej magii. Lucjusz to taki typowy gość, który chce być bohaterem, a wychodzi na tchórza. James Potter. Mam jako taki sentyment do Syriusza, ale James to był śmieszem, a Black przytłoczyłby mnie swoim ponurym nastawieniem do życia. Draco Malfoy vs Lord Voldemort Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 Takie miłe słowa mnie spotkały Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 27.07.2016 23:32
|
Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: Gryffindor Punkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Draco myślę ze jeśli już byśmy się przyjaznili to byłabym osobą która musi go trochę ostudzić i postawić do pionu zeby się nie gubil. myślę ze potrzebowalby wsparcia, a ja mogłabym mu go udzielić. Lord Voldemort nie cenił nikogo więc nie cenolby mnie. Remus Lupin vs Lily Evans Severusie, jak mogłeś.. WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! Od Klaudka! <3 Od Julki! Izrael! Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
Andi Miller |
Dodany dnia 15.08.2016 17:15
|
Remus Lupin. Nie chodzi o to, że w książce lepiej udało nam się poznać właśnie go, a nie Lily. Po prostu zdążyłam bardzo polubić tę postać. Matka Harry'ego wzbudza we mnie wielki podziw, bo oddać życie za kogoś to wielki wyczyn, ale podoba mi się poczucie humoru Remusa, sposób w jaki prowadzi lekcje... ogólnie wszystko. Percy Weasley vs Penelope Clearwater? "Śmierć będzie ostatnim wrogiem który zostanie pokonany." Jestem miłą ślizgonką. Jestem leniwą puchonką. Jestem tchórzliwą gryfonką. Jestem nieoryginalną krukonką. The need for intelligence to be cunning! "We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to action. That's wo we really are." ~Sirius Black |
|
|
EmilyWright |
Dodany dnia 15.08.2016 20:37
|
Pochwały: 10 Postów: 1126 Dom: Ravenclaw Punkty: 10809 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 18.12.14 |
Percy. Był niby strasznym sztywniakiem i nudziarzem, ale to tak jak ja. O Penelopie wiemy bardzo mało, ale sądzę, że bym jej nie polubiła. A Percy to zawsze jeden z Weasley'ów, więc gdybym się z nim przyjaźniła, to mogłabym się wpraszać do jego domu. Razem mierzylibyśmy średnice kociołków i w ogóle byłoby fajowo. Lily Evans vs Lily Potter |
|
|
Bankai |
Dodany dnia 16.08.2016 01:38
|
Postów: 96 Dom: Gryffindor Punkty: 750 Ranga: Bohater Hogwartu Data rejestracji: 02.01.14 |
Lilly Potter Czemu? Sam nie wiem.. Cieżko cokolwiek powiedzieć o tej postaci a co dopiero mówić o przyjaźni z nią. Wybieram dojrzalszą wersję bo tak. Mykew Gregorowicz vs Garrick Olivander |
|
|
Natka Potter |
Dodany dnia 16.08.2016 09:04
|
Pochwały: 18 Postów: 439 Dom: Ravenclaw Punkty: 16242 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 29.01.16 |
Garrick Olivander. W książce jest przedstawiony jako miły, nieco ekscentryczny staruszek. O Gregorowiczu nie wiemy praktycznie nic, ale zawsze wyobrażałam go sobie jako zgorzkniałego, niesympatycznego dziada. Więc wybieram Olivandera. Lavender Brown vs Romilda Vane Jedyna taka Kiślowa Księżniczka! Witam w moim podpisie! *** Lilyatte <3 kospirre <3 Lav <3 Lilyatte - moja najukochańsza, najwspanialsza pyra oraz współpracownik Józef. Loffciam Cię, ziemnioku! <3 kospirre - teraz mój ukochany matołek wrócił i może zostanie! <3 Kochana towarzyszka długich rozmów. Proszę mi się więcej nie gubić! <3 -lavender-, najlepszy, najwspanialszy i najukochańszy ludź na tej planecie i poza nią, który olał stronę, ale i tak jest najlepszy! <3 *** *** "Natka, ty jesteś tak pozytywna, jak wyniki dopingu u Ruskich" - Wika Herondale. *** Wierszyk o mnie: Jest sobie na HPnecie dziewczyna, ona Natka się nazywa. Zbiera punkty zawzięcie, i zdobyła już 4 miejsce! Goni mnie ciągle i chwali, takiego zachowania nikt nie zgani. Można na niej polegać, i miłość swoją przelewać. Czasem trochę po marudzi, ale kto by się zapamiętaniem tego trudził. By Wioletta. *** 10 powodów, za które kocham HPneta: 1. Na sb można porozmawiać o wszystkim. Dosłownie. Chociaż czasami tylko po 22. 2. Zawsze znajdzie się ktoś, kto ci pomoże. A przynajmniej spróbuje. Zazwyczaj. 3. Za wspaniałych użytkowników, jesteście kochani! <3 4. Za reklamowanie pewnego... interesu Only, zakładu pogrzebowego "Czy to już?" oraz wszystkie inne dyskusje. 5. Za genialną redakcję, która wspaniale się spisuje. Szczególnie Krico. 6. Za przelewanie mojej miłości na Kath oraz za różowego pacana, który (chyba on) dał mi na chwilę kolorowy nick. 7. Za kochane awarie sb, które dają możliwość nowego ciułania pościków <3 8. Za błędy ortograficzne niektórych userów, które mogę poprawiać <3 9. Za tematy do rozmów w realu. Co z tego, że nikt mnie nie słucha ani nie rozumie. 10. I za wszystko inne. Dziękuję HPnecie! *** Wiersz o mnie (autorstwa Shanti Black) Najlepsza na HPnecie Oraz w całym naszym świecie Jest Natka Potter. Powinna być SA tej strony, Werdykt jest postanowiony To Natka Potter Pomogę jej Angelinę wykopać Ewentualnie w lesie zakopać Natce Potter. Będzie szefem wspaniałym Królować będzie nad HPnetem całym Natka Potter! *** Wierszyk Wiki Herondale dla prefektów: Już otwarta kolejna furtka Twej kariery, Zniknęły wszelkie do Twej samorealizacji bariery. Już możesz rozwinąć swoje skrzydła I oby nowa praca tak szybko Ci nie zbrzydła. Mam nadzieję, że niedługo sama awansuję A dziś właśnie tego Ci serdecznie gratuluję! *** *** "Nadzieja jest jedyną rzeczą, silniejszą od strachu" *** "The Hanging Tree" Are you, are you Coming to the tree Where they strung up a man they say who murdered three. Strange things did happen here No stranger would it be If we met at midnight in the hanging tree. Are you, are you Coming to the tree Where dead man called out for his love to flee. Strange things did happen here No stranger would it be If we met at midnight in the hanging tree. Are you, are you Coming to the tree Where I told you to run, so we'd both be free. Strange things did happen here No stranger would it be If we met at midnight in the hanging tree. Are you, are you Coming to the tree Wear a necklace of rope, side by side with me. Strange things did happen here No stranger would it be If we met up at midnight in the hanging tree. Diabelska szósteczka: Szczęśliwa siódemka: I szalona trójeczka: |
|
|
blad logiczny |
Dodany dnia 16.08.2016 10:49
|
Pochwały: 3 Postów: 523 Dom: Ravenclaw Punkty: 10428 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 13.12.14 |
Obie są "dobre" Jednak łatwiej chyba zniósłbym Romildę. Bo tu chodzi o przyjaźń, a nie "bycie czyimś". Była bardzo energiczna, a zdenerwowana zgniatała szklanki, w dłoni. To już dobra podstawa do przyjaźni Oczywiście noszenie przy sobie antidotum na pewien eliksir, byłoby bardzo wskazane. Gadania Lavender Brown z całą pewnością bym nie zniósł, zwłaszcza gdyby zaczęła o wróżbiarstwie. Zgredek vs Mrużka. Błąd mam zawsze przed sobą.
Wszelkie błędy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni. Nie lubię kuzynów. Uważam, że należy wypędzić błendy z pustymi do puszczy. |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |