Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Z kim byś wolał/a się przyjaźnić?
|
|
Seferyn Collotye |
Dodany dnia 16.08.2016 11:43
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 7 Postów: 1060 Dom: Ravenclaw Punkty: 19293 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 20.04.10 |
Zgredek! Bezsprzecznie i nieodwołalnie Zgredek! Dlaczego? Powodów jest wiele, ale najważniejszym jest chyba moja ogromna sympatia wobec tego dzielnego i dumnego skrzata. Bardzo go kochałem i trudno było mi się pogodzić z jego śmiercią, chyba bardziej mną wstrząsnęła niż scena śmierci Syriusza w Ministerstwie Magii. Poza tym Mrużka lubiła sobie wypić, więc raczej byśmy się nie dogadali, bo ja nie jestem miłośnikiem alkoholu. Wiktor Krum czy Gellert Grindelwald? Witaj, przybyszu, w przedsionku mojego umysłu, lecz strzeż się! Dla tych, którzy zagubią się w jego zakamarkach, nie ma ratunku. Przekraczaj więc jego bramy na własną odpowiedzialność. Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light... Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real? Praca na rzecz HPnetu: listopad - grudzień 2011 - moderator grudzień 2011 - listopad 2014 - administrator lipiec 2016 - luty 2017 - administrator techniczny Studnia przeznaczenia W studni przeznaczenia Na wysokim szczycie Pośród bezistocia Błyszczą gwiezdne oczy W studni przeznaczenia Dźwięczą bezustannie Echa próśb i modlitw Smętne treny wiatru W studni przeznaczenia Świecą wraz z księżycem Srebrnych monet stosy Puste zabobony W studni przeznaczenia Woda krwawi złotem Diament krzesi ogień Srebrem tętnią żyły W studni przeznaczenia Iskrzą się marzenia Myśli jak kryształy Krzyczą z bezsilności W studni przeznaczenia Plączą się warkocze Zdobne pantofelki Słychać jęk cierpienia Hall of Fame "I'd really like to be in closer contact with life. I'm a little too distant, I guess. I like to place myself outside." Yves Saint Laurent "I don't care if people I admire criticize me because their opinion is valuable to me." Karl Lagerfeld |
|
|
Bankai |
Dodany dnia 17.08.2016 02:01
|
Postów: 96 Dom: Gryffindor Punkty: 750 Ranga: Bohater Hogwartu Data rejestracji: 02.01.14 |
Wybieram Grindelwalda z racji tego, że zawsze interesowała mnie jego osoba. Potężny czarnoksiężnik? Przyjaciel Dumbledora? Wchodze w to. Musiałby być świetną skarbnicą ciekawych informacji. Godryk Gryffindor czy Albus Dumbledore |
|
|
potterekking |
Dodany dnia 29.10.2016 20:18
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 95 Dom: Gryffindor Punkty: 1395 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.10.16 |
Wybieram Albusa Dumbledora, ponieważ znał on Harrego i mógł mu pomóc. Znał dużo przydatnych czarów. Miał dużą więź z Harrym. Myślę, że Godryk Gryffindor też by mu pomógł. Wybieram: Harrego Pottera Nevilla Longbottoma |
|
|
Andi Miller |
Dodany dnia 10.12.2016 20:43
|
Postów: 76 Dom: Slytherin Punkty: 1151 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 11.06.16 |
Wolałabym się przyjaźnić z Nevillem Longbottomem. Obie te postacie lubię, nie potrafię ocenić, którą bardziej, ale mam swoje powody, żeby wybrać Neville'a. Po pierwsze, nie jestem pewna, czy w pewnych momentach potrafiłabym znieść to, że tak bardzo żyję w cieniu Harry'ego. Wiadomo, ludzie zwracali by uwagę głównie na niego. Poza tym, podziwiam Longbottoma za okazaną odwagę, przełamanie własnego strachu i specyficzne poczucie humoru. Parvati Patil vs Luna Lovegood? "Śmierć będzie ostatnim wrogiem który zostanie pokonany." Jestem miłą ślizgonką. Jestem leniwą puchonką. Jestem tchórzliwą gryfonką. Jestem nieoryginalną krukonką. The need for intelligence to be cunning! "We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to action. That's wo we really are." ~Sirius Black |
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 11.12.2016 06:48
|
Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: Gryffindor Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Zdecydowanie Luna Lovegood<3 Jedna z najcudowniejszych dziewczyn jakie pojawiły się w powieściach Rowling. Gadałaby może za dużo o tych chrapakach krętorogich, ale co tam ;p Kij z tym. Mógłbym się trochę pośmiać i odstresować. Nudno by nie było, poza tym to naprawdę sympatyczna, odważna i wartościowa Krukonka. Może jakby tylko tych naszyjników z kapsli po kremowym piwie nie nosiła, to byłoby zdecydowanie lepiej ;p A Parvati była, bo była, ale za bardzo tym oszukanym wróżbiarstwem się jarała. Najpierw Trelawney, potem Firenzo ;p Mundungus Fletcher czy Arabella Figg |
|
|
Cookie |
Dodany dnia 12.12.2016 02:07
|
Pochwały: 2 Postów: 739 Dom: Ravenclaw Punkty: 3722 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 01.10.14 |
Aders, popsułeś dodając post z dupska, no Pani Figg, wolałabym pomagać starszej miłej kobiecie niż zachłannemu dupkowi srającemu w gacie jak tylko ma mu biznes nie wyjść. Złodziej i tyle. Wujek Voldek czy Snape? Oczywiscie, z czasów młodości. |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |