Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Z kim byś wolał/a się przyjaźnić?
|
|
Seferyn Collotye |
Dodany dnia 16.08.2016 11:43
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 7 Postów: 1060 Dom: RavenclawPunkty: 19293 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 20.04.10 |
Zgredek! Bezsprzecznie i nieodwołalnie Zgredek! Dlaczego? Powodów jest wiele, ale najważniejszym jest chyba moja ogromna sympatia wobec tego dzielnego i dumnego skrzata. Bardzo go kochałem i trudno było mi się pogodzić z jego śmiercią, chyba bardziej mną wstrząsnęła niż scena śmierci Syriusza w Ministerstwie Magii. Poza tym Mrużka lubiła sobie wypić, więc raczej byśmy się nie dogadali, bo ja nie jestem miłośnikiem alkoholu. Wiktor Krum czy Gellert Grindelwald? Witaj, przybyszu, w przedsionku mojego umysłu, lecz strzeż się! Dla tych, którzy zagubią się w jego zakamarkach, nie ma ratunku. Przekraczaj więc jego bramy na własną odpowiedzialność. ![]() Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light... ![]() Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real? ![]() Praca na rzecz HPnetu: listopad - grudzień 2011 - moderator grudzień 2011 - listopad 2014 - administrator lipiec 2016 - luty 2017 - administrator techniczny ![]() Studnia przeznaczenia W studni przeznaczenia Na wysokim szczycie Pośród bezistocia Błyszczą gwiezdne oczy ![]() W studni przeznaczenia Dźwięczą bezustannie Echa próśb i modlitw Smętne treny wiatru ![]() W studni przeznaczenia Świecą wraz z księżycem Srebrnych monet stosy Puste zabobony W studni przeznaczenia Woda krwawi złotem Diament krzesi ogień Srebrem tętnią żyły ![]() W studni przeznaczenia Iskrzą się marzenia Myśli jak kryształy Krzyczą z bezsilności ![]() W studni przeznaczenia Plączą się warkocze Zdobne pantofelki Słychać jęk cierpienia ![]() ![]() Hall of Fame "I'd really like to be in closer contact with life. I'm a little too distant, I guess. I like to place myself outside." Yves Saint Laurent ![]() "I don't care if people I admire criticize me because their opinion is valuable to me." Karl Lagerfeld ![]() |
|
|
|
Bankai |
Dodany dnia 17.08.2016 02:01
|
![]() Postów: 96 Dom: GryffindorPunkty: 750 Ranga: Bohater Hogwartu Data rejestracji: 02.01.14 |
Wybieram Grindelwalda z racji tego, że zawsze interesowała mnie jego osoba. Potężny czarnoksiężnik? Przyjaciel Dumbledora? Wchodze w to. Musiałby być świetną skarbnicą ciekawych informacji. Godryk Gryffindor czy Albus Dumbledore |
|
|
|
potterekking |
Dodany dnia 29.10.2016 20:18
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 95 Dom: GryffindorPunkty: 1395 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.10.16 |
Wybieram Albusa Dumbledora, ponieważ znał on Harrego i mógł mu pomóc. Znał dużo przydatnych czarów. Miał dużą więź z Harrym. Myślę, że Godryk Gryffindor też by mu pomógł. Wybieram: Harrego Pottera Nevilla Longbottoma
|
|
|
|
Andi Miller |
Dodany dnia 10.12.2016 20:43
|
![]() Postów: 76 Dom: SlytherinPunkty: 1151 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 11.06.16 |
Wolałabym się przyjaźnić z Nevillem Longbottomem. Obie te postacie lubię, nie potrafię ocenić, którą bardziej, ale mam swoje powody, żeby wybrać Neville'a. Po pierwsze, nie jestem pewna, czy w pewnych momentach potrafiłabym znieść to, że tak bardzo żyję w cieniu Harry'ego. Wiadomo, ludzie zwracali by uwagę głównie na niego. Poza tym, podziwiam Longbottoma za okazaną odwagę, przełamanie własnego strachu i specyficzne poczucie humoru. Parvati Patil vs Luna Lovegood? "Śmierć będzie ostatnim wrogiem który zostanie pokonany." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem miłą ślizgonką. Jestem leniwą puchonką. Jestem tchórzliwą gryfonką. Jestem nieoryginalną krukonką. ![]() The need for intelligence to be cunning! ![]() ![]() "We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to action. That's wo we really are." ~Sirius Black |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 11.12.2016 06:48
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Zdecydowanie Luna Lovegood<3 Jedna z najcudowniejszych dziewczyn jakie pojawiły się w powieściach Rowling. Gadałaby może za dużo o tych chrapakach krętorogich, ale co tam ;p Kij z tym. Mógłbym się trochę pośmiać i odstresować. Nudno by nie było, poza tym to naprawdę sympatyczna, odważna i wartościowa Krukonka. Może jakby tylko tych naszyjników z kapsli po kremowym piwie nie nosiła, to byłoby zdecydowanie lepiej ;p A Parvati była, bo była, ale za bardzo tym oszukanym wróżbiarstwem się jarała. Najpierw Trelawney, potem Firenzo ;p Mundungus Fletcher czy Arabella Figg ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Cookie |
Dodany dnia 12.12.2016 02:07
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 739 Dom: RavenclawPunkty: 3722 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 01.10.14 |
Aders, popsułeś dodając post z dupska, no ![]() Pani Figg, wolałabym pomagać starszej miłej kobiecie niż zachłannemu dupkowi srającemu w gacie jak tylko ma mu biznes nie wyjść. Złodziej i tyle. Wujek Voldek czy Snape? Oczywiscie, z czasów młodości. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

Ravenclaw

Gryffindor
Slytherin