Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Tajemnicza postać w filmie "Harry Potter i Insygnia Śmierci Część 2"
|
|
Jacek45 |
Dodany dnia 23.07.2016 17:49
|
Postów: 3 Dom: Hufflepuff Punkty: 9 Ranga: Mugol Data rejestracji: 23.07.16 |
Witam, jestem tu pierwszy raz i nie znam dokładnych reguł tego serwisu, ale skoro obwieszcza się on serwisem Harry Potter, to mam do Was jedno pytanie. Otóż w filmie "Harry Potter i Insygnia Śmierci Część 2" zaintrygowała mnie tajemnicza postać, niestety nie byłem w stanie jej zidentyfikować - może ktoś z Was będzie wiedział kim ten człowiek jest? Strasznie mnie to intryguje, ponieważ seria Harry Potter, jest moją ulubioną serią, a tą postać zauważyłem tuż przed chwilą oglądając ów produkcję - nie jest to żadne podrobienie obrazu z mojej strony, ta postać występuje tam tuż po tym jak Voldemort zostaje zabity przez Harrego Pottera, minuta filmu dla tych co chcą się przekonać na własną rękę to 109:55-110:13 PS: Nie wydaje mi się by był to Harry Potter, więc kto? Byłbym szczęśliwy gdyby ktoś zaspokoił moją ciekawość. |
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 23.07.2016 18:01
|
Pochwały: 39 Postów: 3419 Dom: Hufflepuff Punkty: 36773 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 14.05.09 |
Magia, haha. Napisałabym, że to pewnie jakiś duch, skrzat czy coś w ten deseń, ale to Cię na pewno nie zadowoli. Może to po prostu jakiś zwykły czarodziej, który na to wszystko patrzył, a może to zwykły błąd. Najpewniej nikt znaczący Christian. Bo liczy się to, co masz w środku. Ale czasami warto założyć maskę. "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 23.07.2016 18:07
|
Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: Gryffindor Punkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
a może to Dumbledore? haha. wcale nie umarł i obserwował z ukrycia przebieg akcji? haha żartowałam, a tak serio w sumie ciekawe spostrzeżenie. nie zwróciłam nigdy na to uwagi szczerze mówiąc. ciekawe czy to kwestia przypadku czy jednak zamierzony zabieg. Severusie, jak mogłeś.. WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! Od Klaudka! <3 Od Julki! Izrael! Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
Jacek45 |
Dodany dnia 23.07.2016 18:18
|
Mam dwa typy które mogą być tą osobą, może to być Neville Longbottom, ponieważ pasuje mi posturą oraz... "ułożeniem ciała", choć to mało prawdopodobne... Drugi typ to przypadkowa osoba której wcale tam nie miało być, ale przecież bardzo łatwo można byłoby zretuszować tą osobę by jej tam nie było widać, a więc możliwe (moim zdaniem) że bardziej jest to cel zamierzony... pewny natomiast jestem, że ta postać to musi być mężczyzna, ale czy to czarodziej czy mugol to nie mam bladego pojęcia... |
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 23.07.2016 19:31
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2830 Dom: Ravenclaw Punkty: 34144 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Oficjalny tytuł filmu to "Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II". Mam nadzieję, że pomogłem. Always |
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 23.07.2016 19:50
|
Pochwały: 1 Postów: 510 Dom: Gryffindor Punkty: 10267 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 17.07.15 |
A moim zdanie to może być Ron, w filmie on i Hermiona pózniej rozmawiają z Harrym, może właśnie wychodził do niego bo wąż został zabity |
|
|
Wika Herondale |
Dodany dnia 23.07.2016 20:15
|
Postów: 72 Dom: Slytherin Punkty: 942 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 19.07.16 |
Tak to strasznie wygląda Być może to jakiś scenarzysta czy ktoś kogo tam nie powinno być, albo jak zauważyła Ewa, to może być Ron. Niestety ja sama nie mam bladego pojęcia. Poszukam po internecie może coś znajdę, ale naprawdę nie zauważyłam. Najukochańsza kuzynka Halszki
http://leominorcz...gspot.com/ Moja własna plantacja grzybków halucynków "Błąd nie jest po prostu błędem. Stanowi coś większego. Błąd myślenia. To sprawia że jesteś kim jesteś." ~ Mr Robot |
|
|
RazowaPanda |
Dodany dnia 23.07.2016 21:02
|
Postów: 68 Dom: Gryffindor Punkty: 1811 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 24.02.15 |
Moja pierwsza myśl to "Fred!". Nie wiem, dlaczego, ale pomyślałam o Fredzie Jest to nieprawdopodobne, więc szybko odrzuciłam tę myśl - nie mam pojęcia, kto to może być. Może jakiś losowy uczeń? Albo zwyczajny błąd i zapomnieli wyciąć tego ktosia przy montażu? Nie wiem. Edytowane przez RazowaPanda dnia 23.07.2016 21:03 ~*~ ~*~ |
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 23.07.2016 21:03
|
Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: Ravenclaw Punkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Ja myślę trochę inaczej od pozostałych, ponieważ myślę, że to jakiś śmierciożerca, który przyglądał się walce Harry'ego i Voldemorta. Chyba, że się mylę i jest tak jak napisała reszta. Mógł być o również zwykły reżyser lub jakaś nieważna osoba. Tak czy siak sprawa jest podejrzana, więc w takim razie do akcji wyrusza detektyw Hermionka. |
|
|
Dodany dnia 23.07.2016 21:06
|
|
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 1You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 1 Postów: Dom: Brak przydziału Punkty: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 10 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.01.70 |
W filmach o takim budżecie raczej nie zdarza się, że zapomnieli czegoś wyciąć. Jak na moje oko ta osoba trochę kuleje, więc mam dwa typy - albo to po prostu jakiś śmierciożerca, albo... Filch myślący "Jaki oni tu syf zrobili". |
|
|
kospirre |
Dodany dnia 23.07.2016 21:08
|
Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: Slytherin Punkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Tak, to z pewnością jest Filch. Czuję to w kościach Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 |
|
|
Jacek45 |
Dodany dnia 23.07.2016 21:22
|
Obejrzałem sobie ten fragment po raz kolejny, zauważyłem, że w gruzach siedziało więcej czarodziei obserwujących przebieg tego starcia, więc albo był to zwykły czarodziej nic nie znaczący albo był to Ron lub Neville - chylę się ku dwóm pierwszym opcjom, ponieważ Neville, prawdopodobnie trzymałby miecz w ręku, a tam go nie widzę, chodź z drugiej strony rękę ma równo z nogą, więc trudno jest zauważyć jakikolwiek przedmiot trzymany w ręku, mało prawdopodobne jest by był to Filch, ponieważ bandażowano mu ramię i prawdopodobnie miał inne zajęcia, a przed główną bramą Hogwartu znajdowali się Ron oraz Neville, ponieważ zabili tam węża Voldemorta - chylę się ku tym dwóm postaciom, jest oczywiście możliwe również, że jest to losowy czarodziej, ponieważ tak jak wspomniałem oglądali tą walkę niezidentyfikowani czarodzieje dookoła. |
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 23.07.2016 21:44
|
Pochwały: 1 Postów: 510 Dom: Gryffindor Punkty: 10267 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 17.07.15 |
Jak się bardziej przyjrzycie to zobaczycie zarys ubrań, które bardziej pasują do Rona niż do Neville'a |
|
|
kospirre |
Dodany dnia 23.07.2016 22:13
|
Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: Slytherin Punkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
A ja myślę, że to nie jest Nevill. Postura jest dla mnie za wysoka, brakuje miecza. A przecież wystawałby chociaż koniuszek ostrza. Schylać się będę bardziej ku Ronowi, ale on zapewne byłby z Hermioną. A może za nim podąża? Nie mam pojęcia. Zapewne to jakiś losowy czarodziej, którego raczej nigdy nie poznamy. Niezidenfikowany czarodziej ;D Bezimienny, po prostu. Chyba ta opcja mnie najbardziej przekonuje. Bo niestety, na Filcha za mocno zbudowany i brak garba. A szkoda. Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |