Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Potęga Krwistego Steka!
12.05.2025 07:41
Anastazja Schubert, ang chyba zniknęła przez ciążę, ale mogę się mylic

Pracownik departamentu
11.05.2025 10:24
Dobra,zgasiłeś mnie. Już się ucieszyłam, bo myślałam, że nic tu nie działało, a z ff faktycznie nie było problemów xD

Harrych świąt!
10.05.2025 17:42
A póki co, skoro tak dobrze fanfici wchodzą, to wysyłam od razu drugą część rozdziału.

Harrych świąt!
10.05.2025 17:41
Anastazja Schubert, ale fanfici, to chyba działały z tego co pamiętam? Ale jak będę miał wolną chwilę, to spróbuję z newsem ;)

Pracownik departamentu
09.05.2025 21:56
KOCHANI JEST SUKCES, UDAŁO SIĘ DODAĆ FAN FICK NICRAMA I NICZEGO NIE WYWALIŁO!!!

Ciekawe jak newsy i artykuły :D

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39458 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Igrzyska Olimpijskie Rio 2016
Prefix użytkownikalosiek13
Całe szczęście Radwańską oglądałem bez żadnego komentarza na necie. Z jakimiś kretyńskimi uwagami, bym chyba nerwowo tego nie zniósł.
A jeszcze odnośnie kolarzy... Do mety OSIEM kilometrów, a panowie cieszą się już ze złota. Poważnie? -.-
zapodaj.net/images/edba268d6e942.png

Always

zapodaj.net/images/c4ff56e394964.jpg

Prefix użytkownikafuerte
Ja na Radwańską nie mam słów. Rozumiem, że dziewczyna nie ma teraz formy i w sumie nikt się chyba po niej nie spodziewał jakichś wielkich sukcesów, ale... Wyszła na kort od razu skwaszona. Zero energii, zero dopingowania samej siebie, zero w ogóle wiary w to, że wygra ten mecz. A był do wygrania.

Staram się oglądać każde jej spotkanie, rozumiem to, że nie zawsze się wygrywa, że są spadki formy, ale czuję się rozczarowana jako kibic. Bo naprawdę wygląda na to, że ona igrzyska olimpijskie - nie tylko te, ale i poprzednie - ma po prostu gdzieś. Nie tylko ona miała problem z dotarciem do Rio, nie tylko jej przepadły treningi, nie tylko jej jest za gorąco, za wilgotno, nie tylko jej nie odpowiadają korty. O ile zawsze staram się podchodzić ze zrozumieniem do jej słabszej gry i kibicuję z całego serca o jak najlepsze wyniki, to po dzisiejszym meczu jestem po prostu wściekła.

Na szczęście na osłodę pojawił się medal Majki. Dla mnie osobiście kolarstwo nigdy nie było jakąś super ciekawą dziedziną, ale końcówkę dzisiejszego wyścigu oglądałam z zapartym tchem (bo Radwańskiej się nie dało...). Naprawdę wielkie gratulacje, super, że tak rozpoczynamy Igrzyska. Szkoda, że nie wystarczyło sił na złoto, ale pokonać tylu świetnych kolarzy to wielki sukces.

Oby kolejne dni przynosiły same dobre wiadomości!

zapodaj.net/images/d147bde5b4314.png

media.giphy.com/media/WS6ABEVwTwWew89CHo/giphy.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzab2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najart2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladrym2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnewsfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladcarymowfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzabawniejfuer.jpg

http://lastfm.pl/user/justyskag
Ja mogę się w trakcie jej meczów denerwować ile chcę, tak jak dzisiaj, ale bez przesady. Nie jest w formie i tyle. Poza tym po meczu powiedziała, że dopadło ją teraz jeszcze przeziębienie... No sorry, ale w połączeniu z męczącą podróżą, brakiem treningu to wyszło jak wyszło. Ja nie mam do niej żadnej pretensji, bo nie można powiedzieć, że jej nie zależało (połamanie rakiety ze złości, to nie jest coś normalnego w jej zachowaniu). Głowa nie wytrzymała, była zdołowana i widać nie potrafiła się zmotywować. Nie ona jedna przegrała mecz w szatni. Trudno...

Always

Prefix użytkownikafuerte
Każdy może mieć różne zastrzeżenia i do innego meczu. Mnie ten akurat wkurzył, bo Chinka naprawdę nie była przeciwniczką nie do pokonania dzisiaj. Inna sprawa, gdyby grała aż tak świetnie, że Radwańska nie mogłaby nic zdziałać. Ale dało się, bo było to widać przy wygranych punktach Agnieszki, zwłaszcza w końcówce meczu. Za późno zaczęła gonić. Zwłaszcza, że to nie jest pierwszy taki mecz i już dawno zrobił się z tego schemat. Radwańska nie gra od wczoraj, tylko od kilkunastu lat i być może warto byłoby w końcu zacząć współpracę z psychologiem sportowym albo zmienić, jeśli z jakiegoś korzysta. Jestem w stanie zrozumieć czynniki, które się nałożyły na nią w Rio, ale mówię, akurat jeśli chodzi o te igrzyska, to nie ona jedna się zmagała i zmaga z niedogodnościami.

Ja serio zawsze staram się ze zrozumieniem podchodzić do tematu i nie uważam, żebym teraz się wkurzała za nic. Nie twierdzę też, że przestanę jej kibicować, bo dzisiaj dała ciała. Po prostu cierpliwość kibica też ma swoje granice. Mam nadzieję, że w mikście z Kubotem pójdzie jej lepiej i trzymam za nich kciuki.

Jedni znoszą takie trudności lepiej, inni gorzej. Dla mnie przegrana jednego meczu to nie powód do jakiejś większej histerii. Skoro Agnieszka nie widzi potrzeby zmian, to jej sprawa. Ma taki team, jaki chce mieć.

Always

Prefix użytkownikagordian119
losiek13 napisał(a):
A jeszcze odnośnie kolarzy... Do mety OSIEM kilometrów, a panowie cieszą się już ze złota. Poważnie? -.-

Cóż, ja też myślałem, że już wyrobił sobie w górach taką przewagę, że nikt go nie pokona, no ale trudno- medal to medal :)

20 sekund to żadna przewaga :V

Kolejne brawa dla organizatorów! Tylko dwa korty tenisowe mają zainstalowane kamery brawo
Edytowane przez Prefix użytkownikalosiek13 dnia 08.08.2016 16:39

Always

Prefix użytkownikafuerte
Afery z Zielińskim ciąg dalszy - Szymon Kołecki, prezes PZPC podał się do dymisji. Mówi się, że chciał zablokować wyjazd Zielińskiego do Rio i okazuje się, że kolejny z zawodników, Szramiak, który na olimpiadę nie pojechał, też był na dopingu...

A z pozytywnych informacji - nasze siatkarki plażowe wygrały 2:0 z Rosjankami i awansowały do 1/8 finału!

No i jeszcze wcześniej- nasza osada wioślarska w wielkim stylu wygrała półfinał i w czwartek płynie po pierwsze złoto dla nas na tych igrzyskach :D :D :D niestety szczypiorniści popsuli nam humory :/

Prefix użytkownikaMikasa
Gordian, dzięki za info o wioślarkach, trzeba oglądać! W ręczną coś rzeczywiście cienko idzie ;/ Dzisiaj nasi siatkarze grają z Iranem. Iran raczej nie w formie,ale tak naprawdę trudno powiedzieć, co z nami. Pojedynek z Egiptem trudno uznać za wiarygodną ocenę... Cóż, zobaczymy!

A z dopingiem rzeczywiście wstyd ;/ Ciekawe, czy prezes podał się do dymisji rzeczywiście z tak szlachetnych powodów, czy raczej stara się ratować własny tyłek i usunąć w cień. Trochę trudno mi uwierzyć, żeby SZEF związku nie był w stanie wykluczyć zawodnika, któremu udowodniono doping...
zapodaj.net/images/5fc92f2c1a6a1.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgaw2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/guruforummikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgawedziarzmikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/maruda.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najpowazniejszy_uzytkownik.png

Raczej to drugie :) A co do siatkarzy to moze i faktycznie mecz z Egiptem nie był miarodajny, ale Iran ewidentnie jest bez formy, bo stawiana przez wszystkich na straconej pozycji Argentyna robiła z nim co chciała... Cóż, raczej nasi zawodnicy z wyjściem z grupy nie będą mieli kłopotu, ale gorzej może być z tym feralnym ćwierćfinałem, bo tam trafią pewnie na bardzo mocną drużynę (Włochy, Francja, USA czy nie daj Boże Brazylia). W Pekinie też przeszliśmy przez fazę grupową jak burza, a w ćwierćfinale nie daliśmy rady, a byliśmy wtedy wicemistrzami świata... Cóż, może teraz będzie inaczej, szczerze w to wierzę :) Jak przez ćwierćfinał przejdą, na 99% będą mieli medal :)

No dzisiejszy mecz będzie bardzo ważny. Mnie osobiście cieszy wygrana Argentyny z Rosją. Ciekawe jak naszym pójdzie z nimi...

A jeśli chodzi o doping... był, jest i będzie. Dobrze, że są w stanie to wykryć, tylko mogliby to zrobić jednak wcześniej, a nie już w trakcie :V

Always

Set wygrany z łatwością - był
Set wygrany ledwo - był
Set przegrany w samiutkiej końcówce - był
Set totalnie rozwalony - był
Tie break - był

Typowa polska siatkarska reprezentacja... Ale jest zwycięstwo :D

Trochę tylko było agresji na meczu i konferencji prasowej, Iran sobie umyślił, że Polacy ich nienawidzą, ale cóż... Nie umieją przegrywać, nic na to nie poradzimy :/

Prefix użytkownikaKubusiek0986
Dla mnie polska siatkówka wpisuje sie o wiele lepiej niz nasi szczypiornisci ponieważ przegrali tyle spotkań że jestem szoku. xD Ale moze bedzie lepiej z innymi spotkaniami...

Prefix użytkownikafuerte
Trener szczypiornistów przed igrzyskami mówił, że chłopaki nie są w jakiejś świetnej formie. Więc właściwie kibice przyzwyczajeni do sukcesów i dodatkowo nakręcani przez media, że przecież "mamy takie duże szanse na medal" teraz są w lekkim szoku.
Trudno, będzie co będzie, życzę im jak najlepiej, ale chyba trzeba patrzeć realnie na ich dyspozycję. Nie da się przez dekadę wygrywać właściwie tymi samymi zawodnikami, którzy siłą rzeczy nie są już młodzi.

Iran Iranem, ale to Kubiak i Kurek mieli im coś pokazać. Rozumiem emocje i wgl, ale w takich sytuacjach trzeba pokazać klasę...

PS mamy drugi brąz jezyk

Always

NA-RESZ-CIE ZŁOTO!!! :D

Prefix użytkownikaMargaret Black
To był jak do tej pory najlepszy dzień na Igrzyskach w Rio. Zdobyliśmy brąz i złoto w wioślarstwie, a mecz z Egiptem został wygrany (chociaż jak na moje oko trudno byłoby go przegrać). Oby tak dalej i do finału.
"Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3

fotowrzut.pl/tmp/upload/LAZ7TDN4S6/1.jpg

38.media.tumblr.com/97de7821b60974f267e375a8ba4e020f/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo2_500.gif

38.media.tumblr.com/68c3b191b188cf262e85d3ef6054652c/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo1_500.gif

38.media.tumblr.com/98d076184641ee1621b78f416e1f8f12/tumblr_nhkn11heLW1qk88rvo4_500.gif

Żeby nie było żadnych wojen
W naszym kraju
(Wysłuchaj nas panie.)
Żeby głód nie dotknął
Nas
(Wysłuchaj nas panie.)
Żeby nikt nie cierpiał
Gdy patrzę
(Wysłuchaj nas panie.)
Żeby wrogowie nasi
Zdechli
(Wysłuchaj nas panie.)
Amen.

33.media.tumblr.com/834207459bc174af59f3eacac5f1de3f/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino1_250.gif 33.media.tumblr.com/4ce2001dc16f7fed2e9d96475972eb0c/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino3_250.gif
38.media.tumblr.com/e56f382fe73c78ea91462221e53b3caf/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino4_250.gif 38.media.tumblr.com/bf633d910ec03872138ce7d92881dadf/tumblr_nhzbxq9oFc1s8uzino2_250.gif

To ja
Człowiek agresywny
Ze strachu
Przepełniony nienawiścią
Z bólu
Żyjący samotnie
Z obawy
Szydzący ze słabszych
Z niepewności
Uśmiechający się
Ze zmęczenia
Plujący jadem
Z zazdrości
Zły
Bo przeżarty żalem.

24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo2_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo3_250.gif 24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo4_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo7_r1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo8_r1_250.gif
24.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo9_r1_250.gif 25.media.tumblr.com/tumblr_mac5ck2MHN1qgyohyo10_r1_250.gif

Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest xD

fotowrzut.pl/tmp/upload/RV6SW7S0UM/1.jpg

Drugie miejsce to ciągle podium xD

www.harry-potter.net.pl/images/articles/margaret.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/margaret.png

oi66.tinypic.com/2505h13.jpg

"Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu."

Siatkarze cudowni Love Jak wygramy ćwierćfinał jest nasz Love

Always

Wygrali, jak zwykle, po horrorze,, ćwierćfinał właściwie nasz, niezależnie od tego co będzie w meczu z Rosją, ale to było niemal pewne, bardziej się martwię co będzie potem...

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: