Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
18.05.2025 10:57
Warner to ogolnie jako firma ma fatalne wyniki iksde.

Harrych świąt!
17.05.2025 18:31
Koriola, Chodzi Ci o Fantastyczne Zwierzęta? Wszystko wskazuje na to, że odeszły w zapomnienie dla Warnera i więcej części nie będzie, ze względu na bardzo słabe wyniki 3 części.

Pracownik departamentu
17.05.2025 00:50
Koriola, w sumie to nie wiem, nikt tego dawno nie sprawdzał. A masz pomysł na jakąś nową? To mogłabym spróbować dodać

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
16.05.2025 11:16
Wrozka

Wzór do naśladowania
13.05.2025 10:36
Czy może te ankiety na boku działają? Głupek

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39458 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Igrzyska Olimpijskie Rio 2016
Prefix użytkownikaMikasa
Ja tam o awans do ćwierćfinału w ogóle się nie martwiłam i nie martwię. To ten przeklęty ćwierćfinał jest naszą zmorą, dopiero dostanie się do strefy medalowej będzie pierwszym sukcesem, a nie wyjście z grupy. Przegrany mecz z Włochami w Pekinie chyba na zawsze mi utkwi w sercu. Teraz Rosja!!!!

Ręczni w końcu wygrali, oby to był dobry znak na resztę turnieju.
zapodaj.net/images/5fc92f2c1a6a1.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgaw2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/guruforummikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgawedziarzmikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/maruda.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najpowazniejszy_uzytkownik.png

Prefix użytkownikaMarcus Clinton
Wypowiem się tutaj, bo na SB nikt nie chce mnie słuchać. Mamy srebro w rzucie dyskiem. Powiem tak: byliśmy zbyt pewni tego, że Piotrek przesądzi o wygranej już w drugim lub trzecim rzucie i przyczajony Niemiec zwinął nam złoto. Teraz osobiście czekam na poniedziałek i Anite.
Po prostu Marcin

images82.fotosik.pl/1011/7aa87cb1da994ba8med.jpg

Takie cudo dostałem <3

i.imgur.com/0u16lZe.png

imageshack.com/a/img923/4417/HkXkFm.gif

Takie miłe słowa mnie spotkały Love

i.imgur.com/QrjCRNM.png

Mój ranking najcudowniejszych nóg!

1. Edyta!

images92.fotosik.pl/319/9827bac25b48a187med.jpg

2. Livka!
Tu cenzura zdjęcia

3. Scarlett!

images90.fotosik.pl/319/42d14ae8e08607d7med.jpg
https://zapodaj.n...83bd62.jpg

Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać
Love
imageshack.com/a/img922/6528/dy1EEC.gif

Edyta <3 Moja motywatorka!
imageshack.com/a/img924/2810/KzL3IE.gif

United <3
imageshack.com/a/img923/9488/ketnkt.gif

Śląsk!
imageshack.com/a/img921/3372/6I8rgn.gif

You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same.

imageshack.com/a/img924/953/bciSei.gif

"Śmierć będzie ostatnim
wrogiem, jaki będzie pokonany"

imageshack.com/a/img923/8085/HrtRvj.gif

imagizer.imageshack.us/v2/xq90/921/HZ1lIM.jpg

"Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. "
-
Edyta Górniak

Prefix użytkownikagordian119
No to taki trochę śmiech przez łzy, bo każdy oczekiwał złota, no a jego znowu prześladuje pech... No cóż, młociarze mam nadzieję nie zawiodą :D

Prefix użytkownikalosiek13
Ale Zieliński wcale nie zawiódł. Ile medali na IO Ty zdobyłeś?
zapodaj.net/images/edba268d6e942.png

Always

zapodaj.net/images/c4ff56e394964.jpg

Prefix użytkownikaMikasa
No i po Igrzyskach ;(

Tak na gorąco to chciałam powiedzieć tylko jedno: dla mnie największym żalem i smutkiem tego turnieju jest brak medalu dla naszych gladiatorów szczypiornistów... Na co dzień moim sportem numer jeden jest siatkówka, ale w tym roku po prostu nie zasłużyliśmy na medal i koniec, nie ma co gadać. A ręczni... ten przegrany półfinał to po prostu dramat, a w meczu o brąz chyba zabrakło siły. Widać było, że są wyczerpani psychicznie, chociaż walczyli jak zawsze. Pełny szacunek do ręcznych, pomniki ze złota dla Bieleckiego i Wyszomirskiego. Jest mi naprawdę bardzo, bardzo smutno i głęboko współczuję chłopakom, bo byli tak blisko i zajęli to najgorsze z możliwych miejsc...
zapodaj.net/images/5fc92f2c1a6a1.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgaw2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/guruforummikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgawedziarzmikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/maruda.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najpowazniejszy_uzytkownik.png

Prefix użytkownikabatalion_88
Liczyłem na IO, że Polska przywiezie 14 medali, ale wyszło nieco inaczej. Nie ukrywam, że duże nadzieje pokładałem w naszych szczypiornistach. Ten horror z Danią... Mecz o III miejsce z Niemcami źle odebrałem, no nie ma chyba dla sportowca/drużyny gorszego miejsca jak 4, tuż poza podium. Nie liczyłem jakoś specjalnie na siatkarzy, bo konkurencja była piekielnie mocna. Fajnie, że Nowicki brąz zdobył w rzucie młotem. Oglądałem trochę siatkę plażową, no i kolarstwo z Majką w roli głównej ;p Nie było źle, ale 33 miejsce w końcowej klasyfikacji medalowej tak sobie wygląda. USA zdominowały te Igrzyska (121 medali). Żadną niespodzianką nie była wygrana i złoto USA w koszykówce, oglądałem ich mecze, i mimo, że pojechali bez największych gwiazd ligi, to Serbom w finale nie dali pograć. Piłka nożna... Wiadomo, że noga na IO ma drugorzędne czy nawet trzeciorzędne znaczenie, bo grają tam zespoły do lat 23 (+ 3 starszych może zagrać w kadrze). Brąz dla Nigerii, srebro dla Niemiec, no i złoto dla Brazylii. (po karnych). Jedynie Neymar (FC Barcelona) był tym światełkiem w tunelu. Jego bramka strzelona już w 15 sekundzie meczu półfinałowego z Hondurasem robi wrażenie... Także koniec emocji, i czekać trzeba na kolejną sportową imprezę.
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: