Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pracownik departamentu
12.12.2024 21:18
Kyinra, ja chętnie i na spęd i na grupkę/chat. Podejrzewam, że jeśli spęd to pewnie nie zimą, ale można planować do przodu

Harrych świąt!
12.12.2024 20:57
W sumie też jestem ciekawa co u kogo słychać. Przydałby się jakiś spęd, albo grupka na fejsie.

Wróg ciemnej strony
12.12.2024 07:47
RazorBMW, taaa, win11, jeśli będzie gorzej, to zreinstaluję, na razie nie ma wielkiej tragedii

Harrych świąt!
12.12.2024 01:12
MorfinGaunt, win11? Peszek/losowy sprzęt, u mnie działa, windows 10 podobnie.

I tak wymagania się nie zmieniły, jak cos to reinstalacja ; )

Wróg ciemnej strony
11.12.2024 23:04
u mnie cały komputer zaczął zacinać, jak tylko wyszła nowa wersja systemu. Pszypadeg? Nie sondze...

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 57438 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 38932 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Z kim powinien być Malfoy?
Nacia
Ciekawe pytanie i niezmiernie daje do myślenia... Czekam na wasze opinie... Osobiście nie mam zdania na ten temat...Ciekawie by było z Hermiona, ale lepiej by Hermiona była z Harrym, więc...?
Edytowane przez Prefix użytkownikaXeri dnia 10.11.2013 10:41
Life is wasted on the living

i49.tinypic.com/282m7op.jpg

jetinajt
Z tą która go zechce. Po tym co zrobił w szóstej i siódmej części, przy podrywaniu dziewczyn będzie mógł liczyć tylko na swój charakter, a to mocno ogranicza jego szanse :D. Były aktywny śmierciożerca nie będzie miał raczej łatwego i przyjemnego życia po pokonaniu Voldemorta.

Jakby Malfoy był z Hermioną, to byłby chyba pierwszym czarodziejem w UK, który złożył w mugolskim sądzie pozew o przemoc w rodzinie :).

Jednak każda potwora znajdzie swego amatora. Więc Malfoy też na pewno kogoś znajdzie i niestety, sądząc po wypowiedziach wielu osób, nie będzie to wcale takie trudne jakby się to wydawało.
Edytowane przez Limonka dnia 18.12.2007 17:02
http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0

http://www.youtube.com/watch?v=xAybf5yo9YY

[quote]Ridcully mlasnął z satysfakcją.
- My w Ankh-Morpork wiemy, z czego się robi piwo - stwierdził.
Magowie pokiwali głowami - rzeczywiście wiedzieli. Dlatego pili gin z tonikiem.
[/quote]

http://www.youtube.com/watch?v=I5i5t2J7w1s

[quote]Harry shouted, "Crucio!";(...)"I see what Bellatrix meant," said Harry, the blood thundering through his brain, "you need to really mean it."

...a potem (...) ściął łodygę fasoli, dodając morderstwo i ekologiczny wandalizm do wspomnianych wcześniej przestępstw kradzieży, oszustwa i wtargnięcia na cudzy teren. Uszło mu to jednak na sucho; żył długo i szczęśliwie, bez śladu wyrzutów sumienia z powodu tego, co uczynił. Co dowodzi, że jeśli człowiek jest bohaterem, to właściwie wszystko zostanie mu wybaczone, bo nikt mu wtedy nie zadaje niewygodnych pytań.
[/quote]

LunaMadness
Draco najlepiej jak by znalazł sobie dziewczynę spoza UK, taką, której rodzina nie wycierpiała z rąk śmierciożercy, więc będzie miała dla niego współczucie, jak Jęcząca Marta. Myślę też, że powinna być czystej krwi, dobra, ale nie uległa. A na Pansy nie powinien już nigdy spojrzeć po ukończeniu szkoły (nie lubię jej). Myślę że zachowanie Draco wynika z wychowania i taki związek mógłby mu dobrze zrobić i zaleczyć rany powstałe przez lata.
Edytowane przez Limonka dnia 18.12.2007 17:04
Sirius Black: Escaped Azkaban, Evaded Dementors, Outwitted Ministry, Killed by drapery.

Nacia
Luna112 napisał/a:
Malfoy?Powinien byc sam,idiota:sourgrapes:

Jest idiotą, bo ci sie nie podoba jego charakter? A może dlatego, że nie lubisz go jako aktora? Albo jeszcze inny powód, dlatego że jest inny niż Święta Trójca?

...?...?...?...?

Dlaczego go nie lubisz????

I dlaczego mówisz, że ma być sam?
Może ciebie tez ktoś nie lubi, a na_pewno nie byłoby ci milo, gdyby ktoś tak napisał!

P.S. Wiem że wzięłam to bardzo życiowo, ale taka już jestem, a to mnie na_prawdę wkurzyło!
Edytowane przez Limonka dnia 18.12.2007 17:08

Mitzi Caspar
Nacia, przecież każdy ma prawo go nie lubić... ;) Ja też myślę, że zachowanie Draco wynika z wychowania... a Pansy nigdy mi się nie podobała. A jakby miał uległą żonę, to dalej by się zachowywał jak ostatni cham.
Edytowane przez Limonka dnia 18.12.2007 17:10
"From childhood's hour I have not been
As others were: I have not seen
As others saw..."

/Edgar A. Poe/

Nacia
Na_pewno wynika z wychowania, jeżeli ojciec go nastawia przeciwko innym ludziom,_mugolom. Taki jest, ale podoba mi się jego rola._Mimo wszystko...
Edytowane przez Limonka dnia 18.12.2007 17:12

Asik
Malfoy? Na pewno nie z Pansy, bo to głupia krowa. W żadnej z książek nie ma dziewczyny, która pasowałaby do niego. Od pewnego czasu w mojej chorej wyobraźni ;) pojawia się uparcie myśl Malfoy i Hermiona :). To nierealne, ale jednak. Ich charaktery świetnie się uzupełniają i na pewno nie nudziliby się ze sobą, bo powstałaby mieszanka wybuchowa. Uwielbiam te zdjęcia i animacje gdzie są razem a fan arty z nimi w roli głównej to klasyka :). Szkoda, że nie będą razem...
Edytowane przez Limonka dnia 18.12.2007 17:17
Asik

Bella Black
Może być ze mną! Ja jestem Ślizgonką, a blond włosy mogłabym sobie załatwić! A co!

A tak serio to... nie wiem. Często wymieniacie Hermionę. Nawet podoba mi się ta para, ale to dlatego, że uwielbiam przeciwności i wszelkiego rodzaju skrajności, a taki związek to jest właśnie WIELKA skrajność pod każdym względem. Pansy Parkinson wg mnie odpada. To takie wredne dziewczę, które się za Draconkiem ciągle ugania "Dracuś to, Dracuś tamto, ojej Dracuś się potknął! Wołać pielęgniarkę! Dracusia do szpitala trzeba dać! On umiera!"
Edytowane przez Limonka dnia 18.12.2007 17:19
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

Śmierciożerca

img509.imageshack.us/img509/4139/image800phpzh8.jpg

http://www.herma.blog.onet.pl
Limonka
Osobiście uważam ten temat za bezsensowny. Nawet rozważam założenie tematu "Z kim powinna być Limonka?", też będzie fajnie =P. Dobiła mnie ilość bezsensownych, jednolinijkowych postów, które musiałam skasować. Chociaż chyba nieco się z tym kasowaniem zapędziłam... ale sens dyskusji da się wywnioskować, nie? xD

No ale na temat. Nieważne, że idiotyczny, wypowiedzieć się można. O kanonie nawet nie wspominam, bo tego nie zmienimy, ale w fikach... No właśnie, w fikach lubię Draco w dwóch parach. Z Pansy, to po pierwsze. Bo dla mnie Pansy nie jest głupią, pustą idiotką. I nie ma twarzy mopsa. A druga osoba to... Harry. Bo slashe to ostatnio plaga na forach literackich. I mnie również zarazili xD. No ale o tym nie rozmawiajmy ;).
Edytowane przez Limonka dnia 18.12.2007 17:20

Mirru
Sam? Phi, szaleństwo. Powinien być ze mną, muchahahahaha, ehkm o czym to ja?
Nie no tak serio rzecz biorąc, to jego charakter znamy tylko w połowie. A wydaje mi się, że niektórzy to nawet tylko w ćwiartce. Przecież w VI okazało się, że Draco to bardzo czuły facet, który potrafi wiele poświęcić dla rodziny. Na pewno miał z czego wybierać po szkole. ;]
Oh Voldemort,
If there's one thing I want you to bring me for Christmas this year,
It's to make Harry Potter disappear.
Lots of love,
D. M.

www.mirru.blog.onet.pl - "The Curse Breakers" by me.

Get on the train, fish. Get on the train.

Miss Bagwell
Hermiona i Draco to najgłupsze zestawienie jakie słyszałam...:rol: Ja bym go zeswatała z jakąś czarodziejką mugolskiego pochodzenia.. .np. ze mną :D.

A co do Pansy... to w przeciwieństwie do Limonki uważam,_że jest głupią i pustą idiotką. Powody? Jej texty są banalne i oklepane, złośliwości na niskim poziomie, zdradzające jej prawdziwe zamiary i ogólnie rzecz biorąc, nudna bezwartościowa postać....:rip:
Edytowane przez Limonka dnia 18.12.2007 17:32
Bjork

www.totalmusicmagazine.com/interviews/bjork_1.jpg

All Is Full Of Love

You'll be given love
you'll be taken care of
you'll be given love
you have to trust it

maybe not from the sources
you've poured yours
into
maybe not
from the directions
you are
staring at

twist your head around
it's all around you
all is full of love
all around you

all is full of love
you just ain't receiving...

Siobhan Donaghy

3.bp.blogspot.com/_vGxu95Ycrow/R1KrsnBY_jI/AAAAAAAAASo/DBetTxwp2DY/s320/ghostsalbum300.jpg

Ghost

Full mug my friends certainly familiar
Ah, hear that glitch say search the orbs

Tree-ann said it his seize the circus
Ram's wool that cause way a cricus

Full mug my friends certainly familiar
Warmy funny Anna say say maluska

Sworn under an oath to war

Phwoar so spirit smother me in
Ah, hear that glitch fought and ought

Fuel full fat her glass of milk
Warm sitting here, sitting in bed

Fever Ray

If I Hard A Heart

This will never end cause I want more
More give me more give me more
This will never end cause I want more

If I had a heart I could love you
If I had a voice I would sing
After the night when I wake up
Ir17;ll se what tomorrow brings

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

Dangling feet from window frame
Will they ever ever reach the floor

Cushion filled with all I found
Underneath and inside just to come around

Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah

www.thelineofbestfit.com/wp-content/media/2010/01/TheKnife.jpg

The Knife - Heartbeats

One night to be confused
One night to speed up truth
We had a promise made
Four hands and then away

Both under influense
We had demons in
To know what to say
Mind is a razorblade

To call for hands of above
To lean on
Wouldn't be good enough
For me, no

One night of magic rush
The start of simple touch
One night to push and scream
And make believes.

Ten days of perfect tunes
The colors red and blue
We had a promise made
We were in love

Serpensortia
Częściowo zgadzam się z Tobą, Miss Bagwell, jeśli chodzi o Pansy. Wg mnie to taka pusta laseczka, która chciała się przypodobać liderowi Slytherinu, Dracon nigdy nie traktował jej poważnie, była tylko jego głupawym rekwizytem w budowaniu własnego poczucia władzy (ale i tak go kocham) ^^
Jeśli chodzi o mnie, to jestem zatraconą fanką Draco i Hermiony XD Czego nie daje mi kanon, to sobie w fanonie dobiorę i tyle. Jest to moje zdanie i mało mnie obchodzi czy ktoś to uważa, za sensowne, asurdalne czy infantylne. Dziękuję za uwagę ^^
Ślizgonka, Snaperka, Lupinistka, Malfoy'istka.

* Totally obsessed Snupin fangirl! *

'The right song can turn an emperor into a laughing stock, can bring down dynasties. A song can last long after the events and people in it are dust and dreams are gone.'

Martina
Ze mną (żart). Tak szczerze, to nie wiem. Z książki nikogo z nim nie widzę, ale za to mam kogoś innego na miejsce jego dziewczyny. Top secret!

EDIT: Wiecie, dlaczego napisałam, że powinien być ze mną? Bo mamy taki sam charakter. No i muszę przyznać, że kolor włosów i oczy też mamy podobne jezyk. No, ale oczywiście to nierealne, a ja przecież, jak na mnie przystało,
nie oderwę się od ziemi i nie zacznę marzyć. Tiaaa... Podobno jestem strasznie wredna.
Edytowane przez Limonka dnia 18.12.2007 16:56

Matilda Felton
Dla mnie Draco powinien znaleźć dziewczynę, która pomoże mu zrozumieć błędy, jakie popełniał dotychczas._Powinna mieć anielską cierpliwość,_bo wykorzenienie tego nie będzie łatwe :lol:. Draco na pewno jest zdolny do miłości i to właśnie ona pomoże mu się zmienić! :)
Edytowane przez Limonka dnia 18.12.2007 16:52
Od cnót Gryfonów ,
kretynizmu Puchonów
I wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy
Krukonów
CHROŃ NAS SLITERINIE
POZDRAWIAM WSZYSTKICH CO MNIE POZDRAWIAJĄ

i28.photobucket.com/albums/c207/Elena2000/Avatar/Maratsafinbanner.jpg

i18.photobucket.com/albums/b109/wombat_the_harryite/mostlikelytomarryharryaward.jpg

Limonka
Miss Bagwell napisała:
A co do Pansy... to w przeciwieństwie do Limonki uważam,_że jest głupią i pustą idiotką. Powody? Jej texty są banalne i oklepane, złośliwości na niskim poziomie, zdradzające jej prawdziwe zamiary i ogólnie rzecz biorąc, nudna bezwartościowa postać...

Ale ja już od dawna nie patrzę na kanon, a Pansy w wielu fanfikach jest świetną postacią. Fakt faktem, ta kanoniczna raczej zbyt inteligentna nie jest, ale w ff, jeśli chodzi o 'Dransy', jestem stanowczo na TAK ;).

Prefix użytkownikaFilemona
A ja nie będę oryginalna... Nie, nie ze mną xD Łazi mi o Hermionę. Doskonale się uzupełniają i może dzięki niej zrozumiałby swoje błędy :) Jest mądra, cierpliwa i mugolskiego pochodzenia. To duży plus. Pansy odpada!

http://www.krollewpbf.aaf.pl/
Her-mio-na 13
Nawet rozważam założenie tematu "Z kim powinna być Limonka?", też będzie fajnie =P.

Heh, mam już kilka propozycji, np. Harry xDxD (Nie zabij mnie, to tylko żart xD)

A wracając do tematu:
Cóż, co do pary DM/ ktoś, to mam dwie propozycje:
* Hermiona- bo obecnie bardzo, bardzo podoba mi się ten parring w fickach i tego się trzymam. Poza tym i on, i ona są inteligentni, a ich charaktery są skrajnościami, więc ich rozmowy były by bardzo ciekawe. Na pewno by się nie nudzili.
* Limonka (lub ktoś z haremu)- pasują do siebie strasznie, ironia, sarkazmy, podobny styl (chyba Limonka mówiła kiedyś, że są do siebie podobnie, a przynajmniej coś takiego mi się w główce kołacze). Widząc zdjęcie Limonki/Peeves/Lothien, również mi pasuje, gdyż wszystkie mają (chyba) ciemne włosy, a połączenie DM + jakaś platynowa blondynka jakoś mi nie pasuje.

Co do Pansy, jeszcze nie czytałam dobrego ff z nią i DM, więc nie mam do tej pary przekonania, aczkolwiek nie znam jej charakteru i zachowania (to, że trójca tak ją przedstawia nie znaczy, że tak musi być- przeciez może być zupełnie inna, gdy rozmawia z np. Draco).

No i chyba tyle, jak sobie coś jescze przypomnę to zedytuję.

A tak na marginesie- strasznie dużo osób wypowiada się w ten sposób:
Draco Malfoy powinien byc ze mną, muahahaha. Nie no, żartuję. Tak na serio to... (tu się wypowieda), lub: DM nie powinien byc z nikim, bo go nie lubię.
www.twilightpoison.com/downloads/twi_avatars10.gif

Nacia
Och, odezwał się. Kto jest głupi, ten jest głupi i nie wszyscy uważają tak jak ty, więc myśle, że ludzie nie powinni pepełniac takich błędów jak ja kiedyś. DLA CIEBIE taki jest. Kiedyś popełniałam błędy tego typu, teraz nie.. ^^

Ania 95
Ja bardzo lubię Draco. Co ja gadam? Ja go przecież uwielbiam!!! A z kim powinnien być? Nie mam pojęcia. Ale napewno nie z Pansy Parkinson, ani Hermioną Granger...

karawila
Z Pansy! On zawsze lubił być w centrum zainteresowania, chciał żeby wszyscy go podziwiali, a taka Pansy zawsze była pod ręką, gotowa, by Draco podziwiać i oklaskiwać. Uzupełnialiby się nawzajem;)
hogsmeade.pl/button/hufflepuff.jpg

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: