Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Z kim powinien byæ Malfoy?
|
|
MonicMalfoyWeasley |
Dodany dnia 20.07.2016 18:35
|
![]() Postów: 51 Dom: RavenclawPunkty: 204 Ranga: Mol ksi±¿kowy Data rejestracji: 29.09.15 |
Nie mam pojêcia z kim móg³by byæ bo tak naprawdê mi osobi¶cie nie pasuje do nikogo :/ Niekanonicznie bardzo shippuje Dramione jednak w ksi±¿ce? Sama nie wiem. Zawsze my¶la³am, ¿e bêdzie z Pansy W Ravenclawie tylko ci Których umys³ piêknem l¶ni. "Prawda to cudowna i straszliwa rzecz, wiêc trzeba siê z ni± obchodziæ ostro¿nie." ~ Albus Dumbledore "Czasem trzeba byæ w ¿yciu ofiar±, ¿eby kiedy¶ staæ siê zwyciêzc±." ~ Autor Nieznany "Telewizja to tylko zastêpcza rozrywka dla mózgu, kto nie czyta, ten w³a¶ciwie nie potrzebuje ju¿ g³owy, nie mówi±c oczywi¶cie o wyobra¼ni i fantazji" Billie Joe |
|
|
|
Olivia0506 |
Dodany dnia 23.11.2016 17:25
|
![]() Postów: 5 Dom: SlytherinPunkty: 97 Ranga: Uczeñ Hogwartu Data rejestracji: 01.11.16 |
Moim zdaniem.. z Hermion±. I to nie tylko dlatego ¿e jak to mówi± fanki Draco i tego ca³ego Dramione - chocia¿ jak powiedzia³am te¿ je uznaje - bo zawsze te czarne i dobre charaktery powinny byæ razem, bo to takie romantyczne bla, bla, bla. W szóstej czê¶ci pokaza³ swoj± wra¿liwo¶æ i to ¿e faktycznie "ma uczucia". Wtedy w³a¶nie potrzebowa³ kogo¶ takiego jak Hermiona. Dobra, wspó³czuj±ca Hermiona o z³otym sercu. W±tpiê ¿eby by³ kto¶ kto móg³by go lepiej zrozumieæ ni¿ Hermiona. Bo co wtedy czu³ Draco? Wiêkszo¶æ by pewnie odpowiedzia³a - bezradno¶æ, brak wiary w siebie i przede wszystkim strach. Tak, to te¿. Ale najbardziej to chyba samotno¶æ. No bo kto móg³by go pocieszyæ? Wspieraæ we wszystkim? Jêcz±ca Marta w ³azience? (Cytat: "- Przestañ - jêknê³a Jêcz±ca Marta z jednej z kabin - Przestañ.. Powiedz mi co ciê drêczy.. mogê ci pomóc..") Albo Crabbe i Goyle? Na pewno. Wracaj±c. Samotno¶æ. A czy nie tego tak wiele razy do¶wiadcza³a Hermiona, kiedy by³a odrzucana przez Harry'ego i Rona (g³ównie Rona) ? W trzeciej czê¶ci uwa¿a³ ¿e to jej kot zabi³ Parszywka. Nie odzywali siê do siebie kilka miesiêcy. Dokucza³ jej na pierwszym roku, no có¿ wtedy siê jeszcze dobrze nie poznali, jednak by³o mnóstwo innych przypadków. A wiêc Hermiona mia³a wszystko czego Draco potrzebuje. Nie wiem jak mo¿na odrzucaæ kogo¶ z takim wspania³ym charakterem. Draco potrzebowa³ wsparcia. A ka¿dy wie ¿e Hermiona bez wahania pomog³aby nawet najwiêkszemu wrogowi. I to chyba tyle.. My¶lê ¿e ten zamkniêty w sobie ¦lizgon i dobroduszna Gryfonka mogliby siê dogadaæ.. |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 24.11.2016 14:17
|
![]() Pochwa³y: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 09.10.15 |
Moim zdaniem dobrze, ¿e jest z Astori±. Na pewno nie powinien byæ z Hermion±, ca³y czas byli wrogami, nazywa³ j± szlam± i nie wyobra¿am sobie by Hermiona mog³a siê z nim zwi±zaæ. Zreszt± oni nie pasuj± do siebie. Cieszê siê te¿, ¿e Draco nie jest z Pansy. Nie widzê nikogo w serii do kogo by Draco pasowa³ i my¶lê, ¿e to bardzo dobrze, ¿e JO wprowadzi³a zupe³nie now± postaæ jako jego ¿onê. Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie. W Ravenclawie tylko ci, których umys³ piêknem l¶ni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Kornelie_1999 |
Dodany dnia 24.11.2016 19:33
|
![]() Pochwa³y: 4 Postów: 98 Dom: GryffindorPunkty: 859 Ranga: Bohater Hogwartu Data rejestracji: 12.10.16 |
Osobi¶cie naczyta³am siê mnóstwo Dramione, ale w kwestii tego co dzia³o siê w ksi±¿ce to stwierdzam, ¿e dobrze i¿ Draco zosta³ z Astori±. Nie pasowa³o by tam kompletnie w±tek mi³o¶ci z Hermion±, a Pansy jest dla mnie... no.. nie najlepsz± kandydatk± dla niego. A tak jeszcze bardziej od siebie ja tam widzê Draco z Harrym ![]() Istniej± dwa sposoby ucieczki od prozy ¿ycia: muzyka i koty. - Albert Schweitzer ![]() Ka¿dy kot to czarodziej, w którego g³owie dzieje siê wiêcej ni¿ mo¿emy sobie wyobraziæ. ![]() Ja mam pana boga w futrze. - Halina Po¶wiatowska ![]() Koty prowokuj± cz³owieka do nieustannych wyznañ mi³o¶ci. - Christopher Sandt ![]() W Hogwarcie Cornelia Rose De La Luca ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ravenclaw
Olivia0506
Slytherin

Gryffindor