Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi siê sb dzi¶ ¶ni³o xD

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Z kim powinien byæ Malfoy?
Prefix u¿ytkownikaMonicMalfoyWeasley
Nie mam pojêcia z kim móg³by byæ bo tak naprawdê mi osobi¶cie nie pasuje do nikogo :/ Niekanonicznie bardzo shippuje Dramione jednak w ksi±¿ce? Sama nie wiem. Zawsze my¶la³am, ¿e bêdzie z Pansy :)
W Ravenclawie tylko ci
Których umys³ piêknem l¶ni.

"Prawda to cudowna i straszliwa rzecz, wiêc trzeba siê z ni± obchodziæ ostro¿nie." ~ Albus Dumbledore

"Czasem trzeba byæ w ¿yciu ofiar±, ¿eby kiedy¶ staæ siê zwyciêzc±." ~ Autor Nieznany

"Telewizja to tylko zastêpcza rozrywka dla mózgu, kto nie czyta, ten w³a¶ciwie nie potrzebuje ju¿ g³owy, nie mówi±c oczywi¶cie o wyobra¼ni i fantazji"

Billie Joe

Prefix u¿ytkownikaOlivia0506
Moim zdaniem.. z Hermion±.

I to nie tylko dlatego ¿e jak to mówi± fanki Draco i tego ca³ego Dramione - chocia¿ jak powiedzia³am te¿ je uznaje - bo zawsze te czarne i dobre charaktery powinny byæ razem, bo to takie romantyczne bla, bla, bla. W szóstej czê¶ci pokaza³ swoj± wra¿liwo¶æ i to ¿e faktycznie "ma uczucia". Wtedy w³a¶nie potrzebowa³ kogo¶ takiego jak Hermiona. Dobra, wspó³czuj±ca Hermiona o z³otym sercu. W±tpiê ¿eby by³ kto¶ kto móg³by go lepiej zrozumieæ ni¿ Hermiona. Bo co wtedy czu³ Draco? Wiêkszo¶æ by pewnie odpowiedzia³a - bezradno¶æ, brak wiary w siebie i przede wszystkim strach. Tak, to te¿. Ale najbardziej to chyba samotno¶æ. No bo kto móg³by go pocieszyæ? Wspieraæ we wszystkim? Jêcz±ca Marta w ³azience? (Cytat: "- Przestañ - jêknê³a Jêcz±ca Marta z jednej z kabin - Przestañ.. Powiedz mi co ciê drêczy.. mogê ci pomóc..") Albo Crabbe i Goyle? Na pewno. Wracaj±c. Samotno¶æ. A czy nie tego tak wiele razy do¶wiadcza³a Hermiona, kiedy by³a odrzucana przez Harry'ego i Rona (g³ównie Rona) ? W trzeciej czê¶ci uwa¿a³ ¿e to jej kot zabi³ Parszywka. Nie odzywali siê do siebie kilka miesiêcy. Dokucza³ jej na pierwszym roku, no có¿ wtedy siê jeszcze dobrze nie poznali, jednak by³o mnóstwo innych przypadków. A wiêc Hermiona mia³a wszystko czego Draco potrzebuje. Nie wiem jak mo¿na odrzucaæ kogo¶ z takim wspania³ym charakterem. Draco potrzebowa³ wsparcia. A ka¿dy wie ¿e Hermiona bez wahania pomog³aby nawet najwiêkszemu wrogowi. I to chyba tyle.. My¶lê ¿e ten zamkniêty w sobie ¦lizgon i dobroduszna Gryfonka mogliby siê dogadaæ..

Prefix u¿ytkownikaania919
Moim zdaniem dobrze, ¿e jest z Astori±.
Na pewno nie powinien byæ z Hermion±, ca³y czas byli wrogami, nazywa³ j± szlam± i nie wyobra¿am sobie by Hermiona mog³a siê z nim zwi±zaæ. Zreszt± oni nie pasuj± do siebie.
Cieszê siê te¿, ¿e Draco nie jest z Pansy.
Nie widzê nikogo w serii do kogo by Draco pasowa³ i my¶lê, ¿e to bardzo dobrze, ¿e JO wprowadzi³a zupe³nie now± postaæ jako jego ¿onê.
Kto ma olej w g³owie, temu do¶æ po s³owie.

W Ravenclawie tylko ci,
których umys³ piêknem l¶ni.

www.harry-potter.net.pl/images/articles/misgal2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/mistrzgaleriiania.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/artykul.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/ania.png

i.imgur.com/ZSNVgbV.png

Prefix u¿ytkownikaKornelie_1999
Osobi¶cie naczyta³am siê mnóstwo Dramione, ale w kwestii tego co dzia³o siê w ksi±¿ce to stwierdzam, ¿e dobrze i¿ Draco zosta³ z Astori±. Nie pasowa³o by tam kompletnie w±tek mi³o¶ci z Hermion±, a Pansy jest dla mnie... no.. nie najlepsz± kandydatk± dla niego.
A tak jeszcze bardziej od siebie ja tam widzê Draco z Harrym jezyk
s4.favim.com/orig/150113/black-cat-christmas-collarbone-Favim.com-2381954.jpg

Istniej± dwa sposoby ucieczki od prozy ¿ycia: muzyka i koty.
- Albert Schweitzer

data.whicdn.com/images/28270273/tumblr_m3ov0tKUUZ1r73wdao1_500_large.gif

Ka¿dy kot to czarodziej, w którego g³owie dzieje siê wiêcej ni¿ mo¿emy sobie wyobraziæ.

67.media.tumblr.com/ea9e21f960bde8b144f55519e130f923/tumblr_n15i7cOCDE1stzneto1_500.gif

Ja mam pana boga w futrze.
- Halina Po¶wiatowska

favim.com/orig/201108/17/cat-fashion-girl-photography-Favim.com-125289.jpg

Koty prowokuj± cz³owieka do nieustannych wyznañ mi³o¶ci.
- Christopher Sandt

s9.favim.com/orig/140923/cat-cute-girl-kitten-Favim.com-2091859.png

W Hogwarcie Cornelia Rose De La Luca ;)

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: