Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
Moje prace
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.12.2016 22:15
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 140 Dom: ![]() Punkty: 1544 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.12.16 |
Rysuję od około pięciu lat. Głównie konie, ponieważ szaleję za tymi zwierzakami, ale inne gatunki w mojej kolekcji również można znaleźć. Proszę o konstruktywną krytykę : ) |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.12.2016 22:20
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 140 Dom: ![]() Punkty: 1544 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.12.16 |
![]() Jest to jeden z moich najlepszych rysunków. Orzeł, rysowany białą kredką na czarnej kartce ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.12.2016 22:31
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 548 Dom: ![]() Punkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Totalne dno. Nie moge na to patrzec i nie wymiotowac. Pewnie bede mial w nocy koszmary. Wlasciwie pisze dopiero teraz bo przez 5 minut wymiotowalem. Nie mam juz czym wymiotowac wiec moge to ocenic. Totalne dno. Czy to jest konstruktywna krytyka? ![]() Obrazek ma dobre wymiary, dobre proporcje, widac ze zadbalas o szczegoly i na pewno duzo czasu poswiecilas na narysowanie tego. Mi sie podoba, no i chyba do niczego bym sie w sumie nie przyczepil. Btw. to co to za ptak? orzel? Masz talent ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.12.2016 18:19
|
AdersYooo napisał(a): Totalne dno. Nie moge na to patrzec i nie wymiotowac. Pewnie bede mial w nocy koszmary. Wlasciwie pisze dopiero teraz bo przez 5 minut wymiotowalem. Nie mam juz czym wymiotowac wiec moge to ocenic. Totalne dno. Czy to jest konstruktywna krytyka? ![]() Obrazek ma dobre wymiary, dobre proporcje, widac ze zadbalas o szczegoly i na pewno duzo czasu poswiecilas na narysowanie tego. Mi sie podoba, no i chyba do niczego bym sie w sumie nie przyczepil. Btw. to co to za ptak? orzel? Masz talent ![]() Tak,to orzeł ![]() W sumie jest to chyba mój najlepszy rysunek, więc nie wiem czy dobrze robię wstawiając go jako pierwszego, te młodsze rysunki to w porównaniu dno ![]() W każdym razie, bardzo dziękuję za tak miłą wiadomość ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.12.2016 18:52
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 215 Dom: ![]() Punkty: 9854 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.07.15 |
Śliczne <3 Musiałaś się bardzo nad nim namęczyć - nie pewnie musiałabym przez kilka godzin przykładać kartkę do ekranu ![]() "Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3 ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby nie było żadnych wojen W naszym kraju (Wysłuchaj nas panie.) Żeby głód nie dotknął Nas (Wysłuchaj nas panie.) Żeby nikt nie cierpiał Gdy patrzę (Wysłuchaj nas panie.) Żeby wrogowie nasi Zdechli (Wysłuchaj nas panie.) Amen. ![]() ![]() ![]() ![]() To ja Człowiek agresywny Ze strachu Przepełniony nienawiścią Z bólu Żyjący samotnie Z obawy Szydzący ze słabszych Z niepewności Uśmiechający się Ze zmęczenia Plujący jadem Z zazdrości Zły Bo przeżarty żalem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest ![]() ![]() Drugie miejsce to ciągle podium ![]() ![]() ![]() ![]() "Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu." |
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.12.2016 20:40
|
Margaret Black napisał(a): Śliczne <3 Musiałaś się bardzo nad nim namęczyć - nie pewnie musiałabym przez kilka godzin przykładać kartkę do ekranu ![]() W sumie zajął mi jakieś...3 godziny? Akurat technika białej kredki na czarnej kartce nie jest zbyt pracochłonna ![]() Tak,mam taki. Postaci nie potrafię rysować, ale udało mi się odtworzyć hipogryfa. Od zawsze uwielbiałam Hardodzioba ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.12.2016 20:42
|
Apropo fanartów z Harrego Pottera...przedstawiam "Akromantulę na luzie" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.12.2016 21:03
|
![]() ![]() Postów: 86 Dom: ![]() Punkty: 241 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 17.09.16 |
przedstawiam "Akromantulę na luzie" Zgaduję, że tytuł wziął się z okoliczności wykonywania rysunku, ale mogę się mylić-nie bij. ![]() Masz wyrobiony jakiś konkretny styl? Ja szukam, ale chyba nigdy nie znajdę. No ale trzeba próbować. ![]() Łap tu mój rysunek Saitamy, może pikny nie jest, ale cóż. ![]() ![]() We live alone. We die alone. Everything else is just an illusion. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.12.2016 21:22
|
Zgaduję, że tytuł wziął się z okoliczności wykonywania rysunku, ale mogę się mylić-nie bij. ![]() Dobrze zgadujesz. Nie martw się, rzadko biję. Częściej gryzę ![]() Jej oczka są śliczne, kocham. ![]() Co do orzełka podziwiam za cierpliwość i kunszt wykonania pracy, nie zrobiłabym czegoś takiego w życiu, bo za bardzo poszłam w cienkopisy i tym podobne. Hmm akurat przy tej pracy wpadłam w swój trans i po około trzech godzinach rysunek był gotowy a ja poszłam od razu spać ![]() wyczuwam markery-zgadłam ;D? Masz wyrobiony jakiś konkretny styl? Ja szukam, ale chyba nigdy nie znajdę. No ale trzeba próbować. Jasne że nie mam ![]() Łap tu mój rysunek Saitamy, może pikny nie jest, ale cóż. Ma charakter, zdecydowanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.12.2016 21:31
|
![]() ![]() Postów: 86 Dom: ![]() Punkty: 241 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 17.09.16 |
Wiesz, ten rysunek to jeden z nielicznych które mi w miarę wyszły. D: Teraz non-stop zostawiam postacie poprawione długopisem bądź markerem, ewentualnie dodając krwotoku z nosa albo z oczodołów i prace są w ciul monotonne. Jasne że nie mam ![]() Może jesteś na dobrej drodze odnalezienia swojego stylu, a może nawet lepiej żebyś go nie szukała. Niektórzy cenią sobie różnorodność, ale to już zależy od artysty. wyczuwam markery-zgadłam ;D? Jeżeli już padło na markery, to tak jak napisałam wyżej, używam ich tylko przy konturach. Miałam okazję pobawić się Promarkerami i Brushmarkerami mojej koleżanki, ale to chyba nie dla mnie. We live alone. We die alone. Everything else is just an illusion. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.12.2016 21:36
|
Vestanaros napisał(a): Wiesz, ten rysunek to jeden z nielicznych które mi w miarę wyszły. D: Teraz non-stop zostawiam postacie poprawione długopisem bądź markerem, ewentualnie dodając krwotoku z nosa albo z oczodołów i prace są w ciul monotonne. Jasne że nie mam ![]() Może jesteś na dobrej drodze odnalezienia swojego stylu, a może nawet lepiej żebyś go nie szukała. Niektórzy cenią sobie różnorodność, ale to już zależy od artysty. wyczuwam markery-zgadłam ;D? Jeżeli już padło na markery, to tak jak napisałam wyżej, używam ich tylko przy konturach. Miałam okazję pobawić się Promarkerami i Brushmarkerami mojej koleżanki, ale to chyba nie dla mnie. Też tak ostatnio miałam, cały czas rysowałam końskie głowy i to wszystkie zwrócone w jedną stronę. Taki swoisty art-block. Z jednej strony chciałabym znaleźć swój styl, ale z drugiej rzeczywiście- różnorodność fajna rzecz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.12.2016 21:44
|
A próbowałaś może cieniowania prostymi liniami? *przykład* ![]() Ciągle tak cieniuję i nie widziałam jeszcze tego nigdy u innej osoby, z wyjątkiem rysowania wyrazistej mimiki postaci, więc jestem ciekawa. We live alone. We die alone. Everything else is just an illusion. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.12.2016 22:38
|
Cieniowałam, aczkolwiek nigdy nie stawiałam linii tak daleko od siebie. Zawsze rysuję w "zagęszczeniu". To musi w całości wyglądać mega oryginalnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.01.2017 23:24
|
Wieczorne ćwiczenie![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.02.2017 18:10
|
![]() ![]() Pochwały: 13 Postów: 1042 Dom: ![]() Punkty: 34066 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Orzeł jest przepiękny. Wiem, że rysowanie białą kredką na czarnym tle nie jest trudne i pracochłonne, ale daje wspaniały efekt. Reszta rysunków też ładna, widać że masz do tego dryg, nic tylko ćwiczyć, a będzie coraz lepiej![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.02.2017 21:11
|
Przed państwem ''kwadrat nicości'':![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.02.2017 20:17
|
![]() ![]() Pochwały: 13 Postów: 1042 Dom: ![]() Punkty: 34066 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Czy to są akwarele? Tło i trawa nawet ładnie wyszły, ale nad drzewem bym bardziej popracowała, aby wyglądało na bardziej rzeczywiste ![]() Bardzo podoba mi się kolor nieba i Słońce. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.02.2017 15:15
|
[img]http://fameria.deviantart.com/art/Rondo-ciemnosci-662663654?ga_submit_new=10%3A1486735824[/img] Tak Klaudek, to akwarele. Dziękuje za opinię ![]() Edytowane przez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.02.2017 12:41
|
![]() Srokaty kuń, akwarele. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.02.2017 22:40
|
Bardzo ładny konik. Tylko ta biała plama na karku wygląda zbyt płasko, widać, że zostawiłaś po prostu niezamalowaną kartkę w tym miejscu. W innych częściach ciała tego, aż tak nie widać. Podoba mi się, że na pysku dałaś kolorku, ale później znowu jest po prostu biało, a przecież na pewno jest tam załamanie światła i powinny się znaleźć jakieś cienie, chociażby przy grzywie![]() Konik jest namalowany dosyć realistycznie, ale kopytka mają niepotrzebnie obrys. |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona 1 z 2: 12
Przejdź do forum: |