Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
Do jakiej książki chcielibyście się przenieść?
|
|
Elsa |
Dodany dnia 26.12.2016 19:28
|
Postów: 25 Dom: Hufflepuff Punkty: 767 Ranga: Wzór do naśladowania Data rejestracji: 05.11.16 |
Hej, Jak w temacie? Jakbyście mogli się przenieść do dowolnej książki to jaką byście wybrali? I kim chcielibyście w niej być? Ja oczywiście wybrałabym Harry'ego Pottera ale nie wiem jaką chciałabym być postacią, chyba Ginny |
|
|
Fameria WindForest |
Dodany dnia 26.12.2016 19:42
|
Pochwały: 3 Postów: 140 Dom: Hufflepuff Punkty: 1544 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.12.16 |
Strasznie bym chciała przenieść się do świata "Osobliwego domu pani Peregrine". Z jednej strony bałabym się potwornie, ale z drugiej mieć swoją osobliwość... Zachęcające Zawsze też chciałam przenieść się do świata "Wiedźmina" ale tam nie byłoby już tak kolorowo |
|
|
potterekking |
Dodany dnia 26.12.2016 19:53
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 95 Dom: Gryffindor Punkty: 1395 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.10.16 |
Ja tak samo jak i ty do HP, ale jeżeli chodzi nie o Harrego, to na pewno do Hobbita lub do Władcy Pierścieni. Hobbita czytałem, Władce Pierścieni nie czytałem a oglądałem i spodobało mi się. Być to raczej chciałbym kimś z ich spółki, kimś którego spotykałoby wiele przygód, a czasami spokojnie odpoczywał. |
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 09.03.2017 02:33
|
Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: Gryffindor Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Ja bym się chciał przenieść do świata przedstawionego w powieści Stanisława Pagaczewskiego pt. "Porwanie Baltazara Gąbki". Naprawdę jestem ciekawy jak czułbym się w Krainie Deszczowców, o czym rozmawiałbym z Psiogłowcami, ze smokiem Mlekopijem, Smokiem Wawelskim, doktorem Koyotem, Gburowatym Hipopotamem i samym profesorem Baltazarem Gąbką. Tylko z Księciem Krakiem nie chciałbym gadać, bo on był nudny... strasznie. Jeszcze popływałbym z Salamandrusem ;p Tam się tyle działo... Don Pedro by nas śledził - normalnie podróż stulecia ^^..^^ A z HP? Któryś z pierwszych tomów - może III. Potter by się bał Blacka, a ja bym tam sobie obserwował co się w Hogwarcie dzieje. No, ale w sumie to dosyć nudne. Z kryminalnych to oczywiście "Tajemnicza historia w Styles" Agathy Christie. Kibicowałbym na odległość Herculesowi Poirot. ^.^ Mniej już "I nie było już nikogo", bo na Wyspie Żołnierzyków też bym poległ jak inni... Chyba, że znając wszystko od A do Z schowałbym się gdzieś, albo jeszcze pierwszej nocy (jak nie było sztormu) wpław spróbował przepłynąć ;p |
|
|
Angelina Johnson |
Dodany dnia 10.06.2021 11:10
|
Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: Slytherin Punkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Rozpoczynamy Tydzień z tym Tematem! Kto z nas nie marzył o tym żeby zamienić się miejscami z bohaterami czytanych przez nas książek? Jakie książki porwały Was na tyle, że chcieliście znaleźć się wewnątrz wykreowanego tam świata? Jakie miejsce z literatury wydawało bądź wydaje Wam się lepsze i bardziej atrakcyjne niż nasza obecna rzeczywistość? Jakie przygody byście chcieli przeżyć, co lub kogo spotkać, a może Waszym marzeniem jest odmienić los jednej z powieści? Podzielcie się swoimi pomysłami! Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D |
|
|
Anastazja Schubert |
Dodany dnia 10.06.2021 19:48
|
Pochwały: 6 Postów: 334 Dom: Ravenclaw Punkty: 9551 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Zapewne jak spora część osób, które są na tym forum, długo marzyłam o liście z Hogwartu. Nie dostałam go na 11 urodziny i tłumaczyłam sobie, że to przez to, że w Wielkiej Brytanii kiedy indziej kończą szkołę, muszę skończyć podstawówkę i przyjdzie przed gimnazjum. Szok i niedowierzanie - nie przyszedł Ale tylko dwa razy śniło mi się, że jestem w Hogwarcie. W jednym z tych snów byłam Hermioną i na dodatek był to sen świadomy, w którym latał na miotle, więc w ogóle combo Czasem coś piszę Artykuły: Historia pod skórą zapisana Fan-fiction Drugie życie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjęcie do Hogwartu |
|
|
monciakund |
Dodany dnia 11.06.2021 17:05
|
Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: Gryffindor Punkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Za młodszych lat zdecydowanie chciałam się przenieść do "Felixa, Neta i Niki" Kosika. Niby zwykły świat, normalna szkoła, ale jednak fajne przygody (i to bez jakiś wróżek czy smoków, które mocno mi się przejadły jakoś w gimnazjum). Nawet teraz co jakiś czas wracam do tej serii, chociaż już nie potrafię przeczytać całego tomu, jak to robiłam kiedyś w dniach premiery. Dlatego tym bardziej mi smutno, że pierwsza część wyleciała z listy lektur A z takich bardziej "poważnych" to w sumie fajnie byłoby się przenieść do książek Zafona lub Bułhakowa - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- |
|
|
Anastazja Schubert |
Dodany dnia 11.06.2021 17:18
|
Pochwały: 6 Postów: 334 Dom: Ravenclaw Punkty: 9551 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
W sumie przypomniało mi się do jakiej serii nigdy nie chciałam się przenieść. Seria Niefortunnych Zdarzeń. To było ciekawe, ale jednak tak smutne i niefortunne, że nie mogłam dokończyć serii. Koleżanka, która dała radę doczytać, potem powiedziała mi, że i tak źle się skończyło, więc raczej nie żałuję. I na pewno nie chciałabym się tam przenieść. Czasem coś piszę Artykuły: Historia pod skórą zapisana Fan-fiction Drugie życie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjęcie do Hogwartu |
|
|
louise60 |
Dodany dnia 11.06.2021 20:37
|
Pochwały: 2 Postów: 74 Dom: Hufflepuff Punkty: 2677 Ranga: Pasjonat Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami Data rejestracji: 18.11.19 |
Mam nadzieję, że znajdzie się tutaj ktoś, kto lubi serię Pendragona i też chciałby się przenieść do tamtego świata. Ta seria była pierwsza, do której chciałam się przenieść, bo HP przeczytałam chyba dopiero w gimnazjum wiem, hańba mi. Bardziej ciekawi mnie, czy znajdzie się ktoś, kto nie chciałby przenieść się do HP? Oprócz monci, skoro smoki jej się znudziły w gimnazjum. A z serii "poważnych" lektur, to świat J. Grzędowicza wydaje się naprawdę super |
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 11.06.2021 22:28
|
Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: Hufflepuff Punkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Nikogo chyba nie zdziwił, że chciałabym się przenieść do Sagi o Ludziach Lodu i być jedną z potomków Tengela Złego. Gdybym miała wybrać konkretną część, to byłby to Demon Nocy, bo zawsze marzyłam o bliskiej przyjaźni z demonem Oczywiście tylko łagodnie usposobionym Jeżeli chodzi o HP, to najbardziej bym chciała przeżyć oczywiście pierwsze dni, tak jak odkrywał wszystko Harry. Mogłabym się wcielić w jakąś mało znaczącą postać, która nie walczy z nikim i w ogóle Inne książki nie przychodzą mi do głowy, bo zbyt wiele jest rozlewu krwi, w tych co czytam O tym zawsze pogadam *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu*zdrowie*nauka*blogi*góry*konie*dinozaury*rękodzieło Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami Ulubione filmy - seria Jurrasic [color=#ffff00]Ukochane bajki Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
ania919 |
Dodany dnia 12.06.2021 18:59
|
Pochwały: 11 Postów: 1227 Dom: Ravenclaw Punkty: 38930 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 09.10.15 |
Fajnie by było przenieść się do świata Harrego Pottera. Być czarodziejem musi być fantastycznie. Chętnie zostałabym jakąś przeciętną uczennicą żyjącą w normalnych czasach, a nie podczas panowania Voldemorta. Za wielkim tchórzem jestem żeby walczyć czy pakować się w wojnę. A do innych książek, które w tej chwili przychodzą mi do głowy nie chciałabym się przenosić. Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. |
|
|
Angelina Johnson |
Dodany dnia 12.06.2021 21:17
|
Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: Slytherin Punkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Ja bym mogła się przenieść do starej serii książek "Świat Czarownic", ale nie do pierwszych trzech tomów, gdzie jest tam wielka wojna, tylko może trochę dalej. Nie wiem którą nację bym wybrała, może Sokolników? Podobało mi się tam typowe połączenie takiego trochę średniowiecza z magią i tajemnicą, z tym, że ta magia była bardzo różna. Do HP rzecz jasna również chętnie bym się przeniosła, no kurde! Ciekawe w jakim domu bym wylądowała, ale już samo odwiedzenie ulicy Pokątnej byłoby dla mnie nie lada przygodą. Niekoniecznie musiałabym poznać nasze trio, choć chętnie przeniosłabym się w czasy, gdy dyrektorem był Dumbledore, a kadra wyglądała mniej więcej tak jak w książkach. Myślę, że próbowałabym się zaprzyjaźnić z Hagridem, bo jestem mega zwierzolubem, więc byśmy się dogadali. No i ciekawe czy byłabym dobra w eliksirach, skoro w realnym życiu zajmuje się chemią. Eliksiry są jednak chyba trudniejsze... Pewnie byłabym słaba w zaklęciach, bo dykcja nie jest moją najmocniejszą stroną. No i historia magii... każda historia jest dla mnie nudna, tylko wojny i wojny ;D Z polskich to może do świata Piekary i jego Cyklu Inwizytorskiego? Tylko tam łatwo umrzeć, więc trochę ryzykownie. Nikogo chyba nie zdziwił, że chciałabym się przenieść do Sagi o Ludziach Lodu i być jedną z potomków Tengela Złego. Gdybym miała wybrać konkretną część, to byłby to Demon Nocy, bo zawsze marzyłam o bliskiej przyjaźni z demonem Nie czytałam Sagi o Ludziach Lodu, ale czy w takim razie byłabyś złym? Czarnym charakterem? Serii Pendragona nie znam ;/ O i zdecydowanie nie przeniosłabym się do uniwersum Metro, oooo nie! Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D |
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 12.06.2021 21:31
|
Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: Hufflepuff Punkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Angelina, ta seria, o której napisałaś na początku, brzmi bardzo ciekawie. Chętnie bym coś takiego poczytała. Szkoda, że pierwsze trzy części opisują wojnę, czy to jest główny motyw w tej książce? Co do twojego pytania, to nie byłabym zła, Demon Nocy - Tamlin co prawda nie był pokojowo nastawiony i były z nim przeboje, ale ostatecznie pomagał Ludziom Lodu. Chciałabym być dobrą i pomagającą.ludziom czarownicą. Na szczęście w czasach, kiedy występował Tamlin nie było już polowania na czarownice i inkwizycji. Tylko moda była raczej nie w moim guście, bo to był XIX wiek, zdecydowanie wolałabym chodzić w stroju XVII mieszczanki O tym zawsze pogadam *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu*zdrowie*nauka*blogi*góry*konie*dinozaury*rękodzieło Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami Ulubione filmy - seria Jurrasic [color=#ffff00]Ukochane bajki Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
Angelina Johnson |
Dodany dnia 12.06.2021 21:51
|
Angelina, ta seria, o której napisałaś na początku, brzmi bardzo ciekawie. Chętnie bym coś takiego poczytała. Szkoda, że pierwsze trzy części opisują wojnę, czy to jest główny motyw w tej książce? To jest dość długa seria książek i jedynie pierwszy trzy tomy, które tworzą jakby jedną, wprowadzającą całość, są o wojnie między czarownicami (gdzie tam magią pozwalają władać tylko kobietom), a innymi nacjami. Początek jest taki, że facet z naszego świata przenosi się do równoległego, właśnie w sam środek tych wydarzeń, do krainy rządzonej przez czarownice. Nie ma tam może dużo opisu bitew i strategii, bo bohater też próbuje rozwiązać konflikt inaczej, poza tym musi zapoznać się z całą krainą, więc jest też przygoda, ale jednak ta wojna jakby wisi cały czas nad fabułą. Kolejne już tomy opowiadają o innych miastach i krainach, kilka lat lub nawet później po tej całej wojnie, więc fajnie też jak czyta się po kolei i widzi, jak ten świat się zmienia. Mimo to preferuje późniejsze, spokojniejsze czasy ;D A ten demon wydaje się być ciekawy, lubię takie postacie bardziej szare, czyli niby trochę przeszkadzają, ale w gruncie rzeczy są pozytywnie i dobre. Co do mody w XIX wieku... też chyba wybrałabym każdą inną Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D |
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 12.06.2021 22:19
|
Jak znudzą mi się kryminały, to przypatrzę się tej serii Dawno nie czytałam żadnego fantasy, prócz Sagi o LL do której wracam non stop Też uwielbiam takich bohaterów, niegrzeczni, problematyczni, ale w gruncie rzeczy dobrzy. Zawszę ciekawiej mi się o takich czyta, niż o nieskazitelnych bohaterach. Jak tak pomyśle dłużej, to chętnie bym się wcieliła w postać Belli z Sagi Zmierzch. Może nie jest to moja ulubiona seria, ale myślę, że ta bohaterka miała całkiem fajne życie i jakaś większa przykrość jej się nie wydarzyła. Oczywiście nie na stałe, ale tak zobaczyć jak to jest żyć wśród wampirów hehe. O tym zawsze pogadam *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu*zdrowie*nauka*blogi*góry*konie*dinozaury*rękodzieło Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami Ulubione filmy - seria Jurrasic [color=#ffff00]Ukochane bajki Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
Hanix082 |
Dodany dnia 12.06.2021 23:06
|
Postów: 51 Dom: Slytherin Punkty: 368 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 24.03.21 |
Zaciekawiła mnie ta fabuła tej serii książek "Świat Czarownic" i może bym ją przeczytała jak skończę Pottera, ale jest mały problem. Czy ta seria jest adekwatna do mojego wieku? Czy jako osoba mająca jedenaście lat mogę ją przeczytać? A jak nie to od ilu lat (chodzi ile lat muszę mieć) mogła bym ją przeczytać? To jest pytanie do Ciebie Angelina. Tak na Twoje oko jak tą serię przeczytałaś jak myślisz mogła bym ją przeczytać. Tak szczerze, bo nie chcę żeby mnie mama na czymś nie odpowiednim do mojego wieku przyłapała na czytaniu. Post nr. 2 Jestem wielką fanką HP więc jest wiadome to, że chciała bym się przenieść do świata Harrego Pottera. Szkoła, czary, eliksiry, magiczne stworzenia, miłość (). To wszystko co marzę i bym chciała. Ale tak oprócz HP to mogła bym się przenieść do "Opowieści z Narnii". Narnia również jest piękną, magiczną krainą, gdzie jest wiele przygód. Moją na razie ulubioną częścią tej serii jest "Opowieści z Narnii lew, czarownica i stara szafa". Jest tam ekscytująca, magiczna wojna. Kiedy ją czytałam, oglądałam, to miałam takie "Co się zaraz stanie? A co z Edmundem?" takie miałam myśli. Raczej nie muszę tłumaczyć fabuły, bo chyba większość osób zna "Opowieści z Narnii". Jak ktoś jeszcze nie czytał to bardzo polecam. ~AJ Edytowane przez Angelina Johnson dnia 12.06.2021 23:40 |
|
|
Anastazja Schubert |
Dodany dnia 13.06.2021 01:13
|
Teraz dziewczyny przypomniały mi o dwóch seriach, które też kiedyś bardzo lubiłam. Po pierwsze jeśli chodzi o Zmierzch to akurat nie jako Bellę, ale jako wampira sobie siebie czasem wyobrażałam. Cóż, zawsze byłam team Edward, chociaż nie mówię, że nie lubiłam Jacoba A jakbym miała wybrać jedną postać, w którą miałabym się wcielić to byłabym Alice. Była szalona, robiła co chciała, przypomina mi pod tym względem Lunę Lovegood. A przy tym wizje przyszłości postrzegam jako coś ciekawego. No i Narnia. U babci na strychu stała stara szafa i zażyczyliśmy sobie, żeby wyrzucić jej tył, żeby się dało przez nią przechodzić Jako dziecko może bardziej przypominałam Łucję, ale teraz to jestem jak Zuzanna, pewnie by mnie nie wpuścili do Narnii jak jej potem Czasem coś piszę Artykuły: Historia pod skórą zapisana Fan-fiction Drugie życie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjęcie do Hogwartu |
|
|
Angelina Johnson |
Dodany dnia 13.06.2021 10:23
|
Hanix, . Czy ta seria jest adekwatna do mojego wieku? Czy jako osoba mająca jedenaście lat mogę ją przeczytać? A jak nie to od ilu lat (chodzi ile lat muszę mieć) mogła bym ją przeczytać? To jest pytanie do Ciebie Angelina. Tak na Twoje oko jak tą serię przeczytałaś jak myślisz mogła bym ją przeczytać. Tak szczerze, bo nie chcę żeby mnie mama na czymś nie odpowiednim do mojego wieku przyłapała na czytaniu. Wydaje mi się, że jesteś jeszcze trochę za młoda na tą książkę. Może nie jest to książka typowo dla dorosłych odbiorców, ale ja ją czytałam chyba w gimnazjum pierwszy raz i to moim zdaniem taki minimalny wiek na nią. Czyli tak myślę około 14 lat. Wtedy też na pewno Twoja Mama nie będzie miała za złe, że ją czytasz Ja czytałam kiedyś Narnię, ale mało co tam pamiętam. Na pewno któryś z dzieciaków mnie niesamowicie denerwował, ale nie mogę sobie przypomnieć który. Mam całą serię wykupioną kiedyś tam, może warto do niej wrócić? A co myślicie o lekturach? Do jakiej lektury na pewno nigdy w życiu byście nie wrócili jako postać z niej? Ja chyba do wszystkich Sienkiewicza, nawet w moich ulubionych Krzyżakach była masakra i wyrywanie języków, stanowczo nie chciałabym tam się pojawić! Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D |
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 13.06.2021 10:30
|
O Narnii też myślałam, kraina ukryta za szafą, to marzenie mojego dzieciństwa. Tyle razy śniłam o tym, że wkraczam w ukryty świat, gdzie czekają na mnie piękne przygody. Z Narnii chciałabym być tą co strzelała z łuku. Od kiedy pamiętam, wybierając bohaterów do gier, zawsze stawiałam na łuczników, bo walczyli z dystansu i wydawało mi się to bardziej bezpieczne Co do Zmierzchu, to wybrałam Bellę, bo takie wkraczanie w świat wampirów, poznawanie tego wszystkiego od podstaw, wydaje mi się bardzo ciekawe. Jej relacje z Jacobem i Edwardem były genialne, chciałabym to przeżyć Tak poza tym, to nigdy nie umiałam opowiedzieć się, w jakim teemie jestem, ale raczej skłaniałbym się ku Jacobie, bo wolę ciepełko haha. O tym zawsze pogadam *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu*zdrowie*nauka*blogi*góry*konie*dinozaury*rękodzieło Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami Ulubione filmy - seria Jurrasic [color=#ffff00]Ukochane bajki Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
Kasia G |
Dodany dnia 14.06.2021 15:58
|
Postów: 1 Dom: Gryffindor Punkty: 179 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 19.04.21 |
Ja myślę że chciałabym się przenieść do świata Alicji w krainie czarów. Myślę że mogło by być ciekawie. |
|
Podziel się z innymi: |
Strona 1 z 2: 12
Przejdź do forum: |