Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
20 lat z Harrym Potterem - jak świętujecie?
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.06.2017 09:19
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: ![]() Punkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Cześć! Zakładam wątek na dzisiejszą niebanalną rocznice. Mija 20 lat od wydania Kamienia Filozoficznego, od którego wszystko się zaczęło. To dzięki tej książce, dzieciństwo wielu z nas nabrało nowego wymiaru. Dzięki temu pomysłowi w pociągu powstał hpnet, z którym wiąże się tak wiele wspaniałych wspomnień i przyjaźni. Pomyślałam, że warto to uczcić, nawet w drobny sposób, w oczekiwaniu na zabawy od Redakcji. Piszcie, czy i jak zaznaczycie ten dzień Potterem. Fotki mile widziane ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, POTTEROMANIACY! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.06.2017 10:26
|
![]() ![]() Postów: 165 Dom: ![]() Punkty: 1745 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.10.15 |
Ja z tej okazji postanowiłam wpaść na forum ![]() ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() Pottermore: Slytherin Sekwoja, pióro feniksa, 12 i 3/4 cala, giętka ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.06.2017 10:50
|
![]() ![]() Pochwały: 13 Postów: 1039 Dom: ![]() Punkty: 34060 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Oh, jak tylko wrócę do domu to pokażę Wam mój dzień z Harrym Potterem![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.06.2017 11:02
|
![]() ![]() Pochwały: 35 Postów: 3688 Dom: ![]() Punkty: 45321 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Ja nie wiem czy będę jakoś świętowała, pewnie posiedzę trochę na HPnecie. Lubię serię o Harrym, ale nie jestem wielką Potteromaniaczką, jest to dla mnie seria jak każda inna, ale zawsze będzie w moim serduszku. I nie dlatego, że wprowadziła mnie w świat książek (to stało się na długo zanim zetknęłam się z KT), ale dlatego, że dzięki Harry'emu Potterowi i temu, że chciałam skomentować jakiś wywiad jestem tu gdzie jestem, czyli z Wami na HPnecie. To jest najważniejszy skutek mojego zetknięcia się z tym światem, poznanie wspaniałych ludzi, których jest tu naprawdę sporo. Więc i ja wzniosę szklankę z wodą na część Harry'ego Pottera bo bez tej serii w moim życiu, nie byłoby mnie tutaj z Wami. Nie poznalibyście superowej Sam Quest ![]() Dobra, kończę bo zaczynam być sentymentalna i się zaraz popłaczę. Chciałam Wam tylko napisać przy tej magicznej okazji, że dużo Wam zawdzięczam ludziska i bardzo kocham tą naszą HPnetową społeczność wzniesioną na miłości do książek o Chłopcu, który przeżył by kiedyś umrzeć. P.S. Nasze dni codziennie są magiczne, więc życzę Wam by dzisiejszy był bardziej magiczny niż dotychczasowe ![]() ![]() ![]() ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.06.2017 13:57
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: ![]() Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Boże, 20 lat minęło... Gdyby nie Najlepsza i najbardziej fenomenalna SA na HP-necie, to nie wiedziałbym, że to taki dziś nam radosny dzień nastał. Dwadzieścia lat od wydania HP i KF <; Jak ten czas leci ;d świętować jakoś specjalnie nie zamierzałem i chyba nie zamierzam - forum to moje drugie imię podobno, więc tutaj bez większych ekscesów. No, czekam na te gry i zabawy, które mają przygotować nasi nowi admini >; A tak, to dzień prawie jak co dzień. Może Mszę zamówić za HP-netowiczów u OO. dominikanów? ![]() HP net to najlepsza strona na świecie o Harrym Potterze. Ciężko z taką postawioną tezą dyskutować <; ja zakochałem się od "pierwszego przeczytania" i tak to się ciągnie... Fajnie, że jeszcze zdążyłem się na jakąś rocznicę załapać (nie byle jaką w końcu). Może sobie przeczytam po raz szósty pierwszą część? (akurat tę mam w domu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.06.2017 19:41
|
![]() ![]() Pochwały: 13 Postów: 1039 Dom: ![]() Punkty: 34060 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Nie mam dzisiaj zbyt wiele wolnego czasu, ale co nieco udało mi się poczynić, co uwieczniłam na zdjęciu: - kupiłam kolejną część Harrego Pottera - otoczyłam moje książki opieką zabezpieczając je okładkami ![]() - wybrałam fragment z Komnaty Tajemnic, opisujący lekcje zielarstwa i zaczęłam rysować panią Sprout ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |