Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Podążając za modą
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.07.2020 10:41
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 157 Dom: ![]() Punkty: 3644 Ranga: Hogwarcka gwiazda Quidditcha Data rejestracji: 01.07.20 |
Zapomniałam ostatnio dopisać, że każdy zestaw ubrań może być albo oficjalny, albo nie - to zależy od dodatków. Biała koszula z fajnym kombinezonem i dodatkami stworzy fajny zestaw do chodzenia ot tak. Myślę, że jakiś cudotwórca modowy sprawiłby, że dresy byłyby oficjalne. Ale ważne jest tez to, żeby nie przesadzać z dodatkami. Za duża ich ilość wygląda kiczowato. Siemka wszystkim, tu Rachel!
Uwielbiam Pottera, mangi i inne takie sprawy. Jak ktoś ma jakies pytania, pytajcie. Nie gryzę. jestem cholernym czytaczem Mam mnóstwo pomysłów, których nie kończę. Ulubione anime i mangi: 1. My Hero Academia/Danganronpa 2. Noragami 3. Code Geass 4. Naruto 5. Mob Psycho 100 Super postaci i ich Tapety, utworzone przez marmar9903 z reddita: ![]() :midoriya - deku: ![]() :uraraka: ![]() :iida: ![]() :bakugo: ![]() :todoroki: ![]() :kirishima: ![]() :kaminari: ![]() :asui: ![]() :tokoyami: ![]() :sero: ![]() :jiro: ![]() :yaomomo: ![]() :mina: ![]() :kendo: - najlepsza ![]() :monoma: ![]() :tetsutetsu: ![]() :hatsume: |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.07.2020 11:31
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1280 Dom: ![]() Punkty: 20234 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Nigdy w swoim życiu nie interesowałam się modą ![]() Nie ubieram się zbyt ciekawie i raczej nie mam swojego stylu. Mój ulubiony strój to jeansy i koszula w kratę, szkoda, że pogoda rzadko pozwala mi taki założyć ;d ![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() ![]() 1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.07.2020 13:18
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 157 Dom: ![]() Punkty: 3644 Ranga: Hogwarcka gwiazda Quidditcha Data rejestracji: 01.07.20 |
Ja bardzo często zakładam dżinsy. To są takie spodnie na każdą okazję, bardzo wygodne i miłe. Ja zakładam do tego bluzy. No i nigdy, nigdy w życiu nie zmusicie mnie do nałożenia rajstop. Są okropne! ![]() ![]() Siemka wszystkim, tu Rachel!
Uwielbiam Pottera, mangi i inne takie sprawy. Jak ktoś ma jakies pytania, pytajcie. Nie gryzę. jestem cholernym czytaczem Mam mnóstwo pomysłów, których nie kończę. Ulubione anime i mangi: 1. My Hero Academia/Danganronpa 2. Noragami 3. Code Geass 4. Naruto 5. Mob Psycho 100 Super postaci i ich Tapety, utworzone przez marmar9903 z reddita: ![]() :midoriya - deku: ![]() :uraraka: ![]() :iida: ![]() :bakugo: ![]() :todoroki: ![]() :kirishima: ![]() :kaminari: ![]() :asui: ![]() :tokoyami: ![]() :sero: ![]() :jiro: ![]() :yaomomo: ![]() :mina: ![]() :kendo: - najlepsza ![]() :monoma: ![]() :tetsutetsu: ![]() :hatsume: |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.07.2020 14:15
|
![]() ![]() Pochwały: 6 Postów: 1033 Dom: ![]() Punkty: 30037 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 20.08.17 |
W sumie to mogę podpisać się pod postem Liliany, z naciskiem na to, że krótkich spodenkach i crop-topach to nie dość, że się nie widzę, to nigdy nie zamierzam się zobaczyć ![]() W ostatnim czasie jestem typowym letnim Antonem w krótkich spodniach, t-shircie a jak muszę wyjść z domu to mogę zaszaleć i założyć skarpetki pod kolor bluzki. I tyle, nie wydaje mi się, żeby można tu coś więcej kombinować. Zimę i jesień spędziłem w dwóch bluzach na krzyż, tutaj jest totalna lipa, ale największa wariacja do jakiej dojdzie to pewnie zakup nowej kurtki. Koniec opowieści ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wcześniejszych nie mogę znaleźć i dobrze "Życie jak tandetny jarmark" - złota kryją się nawet w szkolnych notatkach |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.07.2020 15:53
|
Też spędzam dużo czasu w bluzach, uwielbiam to robić i nigdy mi die nie znudzi ![]() ![]() Siemka wszystkim, tu Rachel!
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.07.2020 22:00
|
![]() ![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: ![]() Punkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Ostatnio polubiłam chodzenie w eleganckich koszulach, poza tym podoba mi się połączenie delikatnych ubrań z np. masywnymi butami typu kowbojki lub glany![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu ![]() Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu ![]() ![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.07.2020 22:07
|
![]() ![]() Pochwały: 6 Postów: 1033 Dom: ![]() Punkty: 30037 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 20.08.17 |
Tak mnie teraz naszło - czy myślicie, że w ciągu ostatnich kilkunastu lat zaszła w ludziach jakaś zmiana mentalna w kwestii podejścia do ubrań? Jest gdzieś w forumowym koszu (albo po prostu na forum) temat na temat kupowania ubrań w lumpeksach. Zajrzałem tam na pierwsze strony i tam się odwalały naprawdę poważne jazdy, włącznie z jechaniem po ludziach, którzy nie ubierają się w sieciówkach i przykładach prześladowania przez to. Więc moje pytanie brzmi - zaszła jakaś zmiana, czy to po prostu ja pochodzę z niemiarodajnego środowiska? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wcześniejszych nie mogę znaleźć i dobrze "Życie jak tandetny jarmark" - złota kryją się nawet w szkolnych notatkach |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.07.2020 22:35
|
![]() ![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: ![]() Punkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Myślę, że to zależy od ludzi, czy to dawniej, czy teraz, zawsze trafią się tacy co uważają, że kupowanie w lumpeksach to obciach i żenada. Chociaż teraz, kiedy reklamują strony typu olx czy Vinted ludziska widzą, że można kupić coś nowego i niepowtarzalnego, co nie będzie miało połowy miasta. Nawet używane rzeczynadają się do użytku, ważne żeby to były perełki, z niższą ceną i zadbane![]() ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu ![]() Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu ![]() ![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
Anastazja Schubert |
Dodany dnia 04.07.2020 22:50
|
![]() ![]() Pochwały: 6 Postów: 336 Dom: ![]() Punkty: 9777 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Ja lubię kupować z drugiej ręki też ze względu na ekologię i to, że nie napędzamy w ten sposób produkcji sieciówek, które w swoich fabrykach wykorzystują ludzi za głodowe pensje. Chociaż skłamałabym, jakbym powiedziała, że nigdy nie kupuję nic w sieciówkach - przecież nawet ciuchy z lumpeksu często mają marki sieciówek. Niedawno odkryłam Vinted i jestem nim zachwycona. Ostatnio nie miałam wielkiej potrzeby kupowania ciuchów, ale jak potrzebowałam spodni to weszłam właśnie tam i kupiłam markowe Levisy w cenie spodni z jakiejś sieciówki, a jednak jakość jest o wiele lepsze. Dla mnie na plus. Tyle, że na takich stronach często jeśli chce się coś sprzedać w "normalnej" cenie to nie ma zbytu. Głównie myślę tu o kreacjach na raz, mam trochę takich weselnych sukienek, które chciałam sprzedać po 60 zł (kupowane za około 200) i nie ma popytu, schodzą głównie te rzeczy, które są do 50 zł. No, ale już wiem, że jeśli będzie następna taka okazja to kreację wybiorę tu, a nie będę szukać nowej. Skoro to i tak jest sukienka "na raz" to z przyjemnością dam jej drugie życie, a potem też przekażę dalej ![]() |
|
|
klaudar |
Dodany dnia 10.12.2024 10:33
|
![]() ![]() Postów: 15 Dom: Brak przydziału Punkty: 82 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.07.21 |
A w jakich butach chodzicie zimą w tym roku? Planowałam sobie kupić coś nowego |
|
|
lese |
Dodany dnia 10.12.2024 11:48
|
![]() ![]() Postów: 8 Dom: Brak przydziału Punkty: 51 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.01.22 |
W zeszłym roku kupiłam beżowe śniegowce (miałam je może z 10 razy na nogach) w tym kolorze mam jeszcze kurtkę i czapkę więc głównie chodziło o buty które będą pasować, w tym roku większość czasu spędzam w samochodzie więc chodzę w adidasach przed kostkę ale chyba zmienię na wyższe za kostkę i tyle Zerknij sobie ewentualnie tutaj: https://modnywies...tki-zimowe Na stronie jest przegląd polecanych butów na ten sezon ![]() Edytowane przez lese dnia 19.12.2024 12:18 |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |