Logowanie
Instagram
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Shanti Black
5)
Sam Quest
6)
ania919
7)
ulka_black_potter
8)
losiek13
9)
batalion_88
10)
Marcus Clinton
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Hit czy Shit vol 2.
|
|
![]() |
Dodany dnia 19.02.2021 15:13
|
![]() ![]() Postów: 25 Dom: ![]() Punkty: 88 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.12.20 |
Słyszałem wielokrotnie różne wersje tej piosenki ale ta wersja też mi się bardzo podoba. Fiński język fajnie brzmi no i samej pioseneczki słucha się bardzo miło i przyjemnie, jest ona bardzo przyjemna dla ucha no i potańczyć też przy niej można. Nie jest to może jakaś bardzo wymagająca piosenka i niosąca jakieś przesłanie ale mi się ona bardzo podoba. To jedna z tych piosenek z gatunku które można słuchać wiele razy a mimo to się nie nudzi. Jestem na tak w przypadku tej pioseneczki, dla mnie jest jak najbardziej okey ![]() https://www.youtu...abnZ9-ex7o |
|
|
monciakund |
Dodany dnia 22.02.2021 11:38
|
![]() ![]() Pochwały: 28 Postów: 2187 Dom: ![]() Punkty: 39408 Ranga: moje życie to mem Data rejestracji: 11.03.13 |
Nigdy nie byłam wielką fanką Nirvany, lecz od czasu do czasu może sobie polecieć w tle podczas sprzątania czy gotowania. Doceniam jednak ich gitarowe solówki oraz teledysk, który w swoich czasach (czyli te prawie 30 lat temu) na pewno robił furorę. Nie mój gust, ale jest to zdecydowanie światowy HIT. Carole King - You've Got a Friend ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |