Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Hit czy Shit vol 2.
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.08.2018 22:35
|
![]() ![]() Pochwały: 35 Postów: 3697 Dom: ![]() Punkty: 45363 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Tamten temat (klik) ma już ponad 100 stron, więc zakładam vol2. Ostatnia piosenka było od Sarahis: https://www.youtu...4YvkZeLrjs Całkiem przyjemny kawałek. Wprowadził mnie w jakiś taki trans ![]() Kiedyś była to bardzo popularna piosenka: Milky Chance - Stolen Dance ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.08.2018 23:14
|
![]() ![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: ![]() Punkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Ooooo, trafiłaś w moją popową stronę muzyki, Sam! ![]() ![]() ![]() https://www.youtu...4Mm8BXGljs SEVDALIZA - DO YOU FEEL REAL >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.08.2018 21:58
|
![]() ![]() Pochwały: 35 Postów: 3697 Dom: ![]() Punkty: 45363 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Trochę mnie ten utwór niepokoi. Ta muzyczka rytmiczna i szept.. budzi to we mnie napięcie i stres. Także chyba do tego nie wrócę w przyszłości. Ciężko mi to ocenić, bo to nie jest tak, że to jest złe, ale jednocześnie nie chcę tego powtarzać ![]() Od czasu wizyty w kinie na Mamma Mia 2 cały czas nucę piosenki ABBY, więc podrzucam iedną https://youtu.be/... [b]ABBA - Dancing Queen/b] ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.08.2018 22:12
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 1666 Dom: ![]() Punkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Ta piosenka nigdy się nie starzeje, a skoro mowa o drugiej części Mammy Mii, to mimo, że sama w sobie jest nieśmiertelna, jest również podtrzymywana ![]() Ta piosenka nigdy mi się nie znudzi, jest wspaniała i taka pozostanie ![]() https://www.youtu...RQNe52jkao Ode mnie to, idealne na nocne śpiewanie! DIMASH ![]() ![]() |
|
|
Takoizu |
Dodany dnia 07.08.2018 22:42
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 1014 Dom: ![]() Punkty: 9612 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.11.15 |
Uwielbiam tą piosenkę. Kojarzy mi się z wakacjami w dzieciństwie! To jedna z tych piosenek, które aż chce się nucić i kiwać do niej głową. Ode mnie https://www.youtu...-MgRkSh5Xk Simple Plan - Astronaut. Kolejne wakacyjne wspomnienia. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.08.2018 22:55
|
![]() ![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: ![]() Punkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Ok, to jeden z tych lekko emo zespołów, które zazwyczaj omijam szerokim łukiem (ale nie zawsze, wszystkiego trzeba w życiu próbować :v). Jest przyjemne dla ucha, ale pewnie zapomnę o tym jak tylko się skończy. Brzmi dla mnie strasznie podobnie do czegoś, ale w sumie nie wiem do czego ;x. Jest ok, taki naciągany hit, chociaż raczej już nigdy do tego nie wrócę. Mindless Self Indulgence - Shut me up https://www.youtu...0AX81gv5aM >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.08.2018 22:59
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 1666 Dom: ![]() Punkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
A tu dam shit. Kompletnie nie moje gusta, a teledysk jakiś schizowy. I więcej na ten temat nie napiszę, bo po prostu brak mi słów ![]() https://www.youtu...i9NPW3mi8o Długi początek ale warto, bo oni coming for you! DIMASH ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.08.2018 10:09
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: ![]() Punkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Powiem tak, wykonawców znam już całkiem dobrze, kiedyś miałam nawet fazę na ich piosenki. Teraz już nieco mniej, może przez to, że wszystkie ich utwory są mniej więcej do siebie podobne. Ta piosenka jest całkiem, całkiem, teledysk też niczego sobie, chociaż z nóg nie powala. Ode mnie takie 5/10, dajmy na to - słaby hit. Lil Xtra - i hope you know i mean it https://www.youtu...rt_radio=1 Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.08.2018 10:32
|
Całkiem fajne, mimo, że głos wokalisty nie jest jakiś super niesamowity, to kawałek jako całość jest bardzo przyjemny. Taki miarowy, trochę smutny (ale i tak nie aż tak jak ten remix kurde z Jirayą, którym zniszczyłaś mi całkiem radosny wieczór ;_____; ). Może trochę za krótki jak dla mnie, czekałam na jakieś rozwinięcie. Ale i tak daję hit. Gojira - Born In Winter https://www.youtu...uG-c_i2fBQ >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.08.2018 10:41
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: ![]() Punkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Fajowskie. Wokal jest supi, podoba mi się soundtrack. Wszystko ekstra, nie mam nic do zarzucenia. Na pewno jeszcze kiedyś wrócę do piosenki. Jedyne co mi średnio podpadło to teledysk, jest... specyficzny i niezbyt pasuje mi do reszty. No i dźwięk elektrycznej gitarki oczywiście na plus <3 Ode mnie hicik. Eon - Dancing With Monsters (Witcher dubstep) https://www.youtu...2RmJgs97Xs Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.08.2018 14:32
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 95 Dom: ![]() Punkty: 1395 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.10.16 |
Ciekawa piosenka, uwielbiam remixy i piosenki fantasy. Przerobiona została na niewiele ciekawszą. Uważam, że można było trochę wzmocnić basy. Niektóre momenty były wnerwiające z powodu szumów i tych głosów przypominających piosenki wikingów. Dam 7,5/10. OK, trochę bezsensowego rapu ![]() https://www.youtu...CYVuNcP4_o |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.08.2018 14:51
|
Uhh... Lil Pump. Czemu? Ale dobra, ekhm, spróbuję. Nie przepadam za jego piosenkami, nie przepadam za tekstami - które nie zachwycają. Bit jest okey, teledysk też na plus. Zawsze jak mi do radia playlisty na Spotify wrzucą jego utwory, to wyglądam mniej więcej tak - > d-___-b Eeem... Shit czy hit? Trudno ocenić. Dajmy ten shit i miejmy to za sobą. 9TAILS - wtf im crying (prod. trill skeleton) https://www.youtu...T0qM4Dfrvw Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.08.2018 15:24
|
![]() ![]() Pochwały: 8 Postów: 521 Dom: ![]() Punkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
To są nie do końca moje klimaty, aczkolwiek jedynie kiedy jestem w domu. Jestem zwolenniczką takiej muzyki w trasie. Nie ważne czy w samochodzie czy pociągu, mam wrażenie, że takie utwory nadają się idealnie na to, żeby wśród mijanych domów i dróg wczuć się w klimat. Dodam sobie do playlisty. Czy 9tails ma coś wspólnego z tym japońskim demonem? Stuck On Repeat - Áthas https://www.youtu...c5glK1mtdU Cześć wszystkim! Tak naprawdę to mnie tu nie ma ![]() Same dobre gwiazdy spotkały się na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnęły w ciebie życie Portret upamiętniający słynna bitwę na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou ![]() ![]() Co dobrego w 2019? ![]() Nagrody za 2018! ![]() ![]() ![]() ![]() Dom w Hogwarcie: Gryffindor ![]() Ulubione bajki ![]() ![]() ![]() ![]() Ulubione seriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.08.2018 16:49
|
Pierwszy raz słyszę ten utwór i przyznam, że brzmi spoko. Kojarzy mi się trochę z Daft Punk, chociaż z drugiej strony to inne światy. Pewnie przez efekty przy wokalu :x Fajne, można posłuchać od czasu do czasu. Ciężko jest mi tu powiedzieć coś więcej. Teledysk średnio przypadł do gustu, chociaż całkiem oryginalny, co jednak na plus. Tekst mi się podoba, uroczy. Co do 9tails, to tak, jest to pewnie w jakiś sposób wspólne z lisim demonem. kodaline - all i want (hateful remix) https://www.youtu...aFZY1gmOYM dzisiaj mam dziwną ochotę na remixy. Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.08.2018 18:53
|
Uwielbiam oryginał i byłam ciekawa tego remixu i szczerze mówiąc jest genialny. Ten rytm bardzo pasuje, ale skończyło się za szybko. Miałam wrażenie, że dopiero się zaczęło, a tu już koniec. Trochę tak było jak już spojrzałam na długość. Daje HIT i mocne 9/10 Znowu zajade starociem, ale po ostatnim seansie filmu o Whitney ta piosenka mnie nie opuszcza ![]() Whitney Houston - I Have Nothing https://youtu.be/... ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Takoizu |
Dodany dnia 08.08.2018 19:00
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 1014 Dom: ![]() Punkty: 9612 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.11.15 |
To jedna z tych piosenek, które trafiają do mojego serca za każdym razem jak tylko ją usłyszę. Świetna wokalistka. Nie do podrobienia. Daje jak najbardziej HIT! A moja propozycja to tez staroć, ale przypomniałam sobie o niej szukając piosenki na pierwszy taniec. https://www.youtu...dYWuo9OFAw ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.08.2018 19:05
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
O rety! ![]() Ode mnie również coś starego Basshunter - All I Ever Wanted https://www.youtu...3CxhBIrBho 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.08.2018 23:05
|
O jaaaaaa, podstawówka i gimnazjum mi się przypomniały jak były dyskoteki i zawsze musiał być ten hicior. Ogromny szacuneczek za wyciągnięcie tej piosenki z otchłań internetu. Daje Hit 10/10 i dzięki Bum Bum ![]() https://youtu.be/... Vaiana - Pół kroku stąd ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.08.2018 10:28
|
Nie musiałam nawet włączać, bo znam całą piosenkę na pamięć. Ciekawe czemu... Może dlatego, że uwielbiam muzykę z tego filmu? <3 Kocham, kocham, kocham. Nie wiem co mogłabym tu jeszcze napisać, ale kocham całym serduszkiem bajkę. HIT <3 please never fall in love again // Ollie MN https://www.youtu...aTNoZihD7Q Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.08.2018 20:49
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Jeejku robaczku, czemu takie smuty? Duży plus robi tu głos tego pana, bo jest bajeczny, nie mniej jednak nie podoba mi się ta piosenka. Jest za bardzo smętna i przygnębiająca. Nie ma tego swojego "momentu kulminacyjnego". Całkowicie nie dla mnie. Słuchać takiego czegoś to tylko żeby sobie doła powiększyć, a to nie w moim stylu. Daję KIT, mimo głosu wokalisty. Andy Black - We Donr17;t Have To Dance https://www.youtu...fEoWA9Vz3A 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |