Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Hit czy Shit vol 2.
|
|
![]() |
Dodany dnia 16.12.2021 16:53
|
![]() ![]() Pochwały: 35 Postów: 3697 Dom: ![]() Punkty: 45363 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Przeważnie lubię piosenki od Fuer i ta też mi przypadła do gustu. Ta melodia jest taka wprowadzająca w trans. Do tego ten głos bardzo mi się podoba. Całość jest naprawdę fajna i sobie zaznaczyłam serduszko na spotifaju przy niej, na pewno wrócę do niej. Hit i 9/10 I can't remember love -Anna Hauss ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.12.2021 13:04
|
![]() ![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: ![]() Punkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Super to jest! Bardzo lubię taką spokojną stylistykę, tylko wokal oraz pianino/fortepian. Momentami bardzo przypominało mi to niektóre utwory z twórczości Sary Barellies. Ale wracając do utworu właściwego to podoba mi się, że tekst nawiązuje do serialu. Chociaż w sumie nic dziwnego, skoro był pisany specjalnie do niego. Zdecydowanie HIT. I w sumie właśnie dam to, co mi utwór od Sam przypomina Sara Bareilles - Gravity ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 27.12.2021 20:47
|
![]() ![]() Pochwały: 35 Postów: 3697 Dom: ![]() Punkty: 45363 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
OMG JAK JA DAWNO TEGO NIE SŁYSZAŁAM!!!!!1!!!!111 Z marszu daję HIT i 10/10 ![]() No sorry, ale poleciało mi po sentymencie, ile ja miałam w gimnazujm i liceum patrzenia w dal przy tej piosence, to nie zliczę. ![]() ![]() ![]() ![]() Billie Eilish - Idontwannabeyouanymore ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 25.01.2022 10:03
|
![]() ![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: ![]() Punkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Nie jestem jakąś wielką fanką Billie Eilish, ale jak spotify czasem dorzuci mi coś z jej twórczości do jakiejś playlisty to nie rozpaczam. Ten utwór jest naprawdę przyjemny, taki do wolnej egzystencji i do pobujania się w czasie składania prania (co zaraz mnie czeka). Zdecydowanie nie jest to szit, a więc hit - bo nie mamy do wyboru nic po środku. Summer Girl - HAIM ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Anastazja Schubert |
Dodany dnia 03.02.2022 11:28
|
![]() ![]() Pochwały: 6 Postów: 336 Dom: ![]() Punkty: 9777 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Lekka, spokojna piosenka. Trochę melancholijna, dobra do uspokojenia się po ciężkim dniu. HIT, ale trzeba mieć na niego humor. My stick (teledysk opiera się na Gwiezdnych Wojnach, ale sama melodia i treść piosenki nie mają z nimi nic wspólnego) ![]() ![]() Czasem coś piszę Artykuły: Historia pod skórą zapisana Fan-fiction Drugie życie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjęcie do Hogwartu |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.02.2022 19:46
|
![]() ![]() Postów: 210 Dom: ![]() Punkty: 3142 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.04.15 |
Dawno nie widziałem czegoś tak randomowego ![]() ![]() ![]() https://youtu.be/... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.02.2022 20:33
|
Omg, uwielbiam ten utwór! Pamiętam, że jakoś w podstawówce byłam na obozie i robiliśmy filmik dla rodziców i ta piosenka była jako tło muzyczne. Lekka, wpadająca w ucho, a to gwizdanie na początku to już jest kultowe. Samo wideo również fajne, takie w stylu vintage <3 Zdecydowany HIT Shania Twain - That Don't Impress Me Much ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Smierciojadek |
Dodany dnia 07.02.2022 10:38
|
![]() ![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: ![]() Punkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Jeju! Włączyłam, zobaczyłam wykonawcę i tytuł, i czarna dziura! Ale po kilku sekundach już zaklikało. Zdecydowanie HIT. Szczególnie na bury, zimny, a wręcz paskudny poniedziałek. Dziękuję za ten utwór. ![]() A to po seansie "Kontroli": RYSY - Starlink feat. Justyna Święs ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.02.2022 19:17
|
Muszę przyznać, że nie przepadam za polskimi utworami i po cichu liczyłam, ze ktoś inny ten utwór oceni. No ale niestety ![]() Bleachers - 45 ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.02.2022 19:02
|
![]() ![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: ![]() Punkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Patrząc na zespół i tytuł pomyślałam, że nie znam tego utworu, ale jednak gdzieś już miałam okazję go słyszeć. W każdym razie, bardzo podoba mi się to gitarowe delikatne brzmienie, zapiszę sobie ten utwór, bo to zdecydowanie HIT. Ode mnie inny klimat Sarius - Wiking (prod. Gibbs) https://www.youtu...1OjQ_3kh4A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() ![]() |
|
|
Anastazja Schubert |
Dodany dnia 24.02.2022 01:43
|
![]() ![]() Pochwały: 6 Postów: 336 Dom: ![]() Punkty: 9777 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Bardzo lubię tę piosenkę. Ma w sobie jakąś taką moc, jak tego słucham to mam ochotę walczyć z własnymi ograniczeniami. Definitywnie HIT. Ode mnie również zupełnie inny klimat, polecam z teledyskiem, nabiera sensu CAZZETTE - She Wants Me Dead ![]() ![]() Czasem coś piszę Artykuły: Historia pod skórą zapisana Fan-fiction Drugie życie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjęcie do Hogwartu |
|
|
Smierciojadek |
Dodany dnia 12.03.2022 13:55
|
![]() ![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: ![]() Punkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Kurczę, sama nie wiem. Chyba gdybym usłyszała te piosenkę w radiu, to bym zmieniła stację. Więc wychodzi na to, że niestety nie jest to HIT. :< Ale na teledysk się miło patrzy. ![]() Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.03.2022 14:07
|
![]() ![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: ![]() Punkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Dla mnie to niesamowicie klimatyczny, magnetyczny i wciągający kawałek, zdecydowanie kultowy i totalny HIT. Pamiętam, że miałam go na mojej pierwszej mp3, jako nastolatka i zawsze słucham z takim sentymentem ![]() Taco Hemingway - Gdybyś nie istniała *SzUsty Blend* https://www.youtu...k&index=20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 22.08.2022 20:37
|
![]() ![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: ![]() Punkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Polskie rapsy to nie do końca moja bajka, ale Taco lubię, szanuję, słucham czasem. Nie jest to może piosenka, którą jakoś szczególnie lubię, ale dam HIT, bo to jednak Taco. Childish Gambino - Les ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 22.08.2022 21:53
|
![]() ![]() Postów: 45 Dom: ![]() Punkty: 203 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 31.05.15 |
Ostatnio moja ulubiona piosenka! Nie przeżyję jednego dnia bez wysłuchania jej. To jest aż dziwne, że "Les" się tutaj pojawiło, bo nie spotkałam się jeszcze z osobą, która by ją polecała. Jak najbardziej HIT. Ode mnie przyszłość polskiej sceny muzycznej: https://www.youtu...CXvApyBMk0 Gryffindor
_________________________________________________________ ![]() _________________________________________________________ ![]() _________________________________________________________ |
|
|
Anastazja Schubert |
Dodany dnia 29.03.2023 14:08
|
Posłuchałam i bardzo mi się podoba. Potem od razu poleciały mi dwie kolejne jego piosenki i ogólnie stwierdzam, że ma bardzo przyjemny głos. Szkoda, że nie słychać o nim więcej, ale kto wie, może jeszcze rozkręci karierę. Tak czy inaczej HIT Ode mnie piosenka ze specyficznym teledyskiem, ale lubię posłuchać francuskiej (w tym przypadku szwajcarskiej) muzyki. https://youtu.be/... ![]() ![]() Czasem coś piszę Artykuły: Historia pod skórą zapisana Fan-fiction Drugie życie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjęcie do Hogwartu |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.04.2023 10:54
|
![]() ![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: ![]() Punkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
O jak ja lubię ten wątek ![]() ![]() Co do utworu powyżej, jest bardzo klimatyczny, teledysk ma artystyczny format i jak dla mnie jest manifestem wolności. Nie znam języka, toteż nie rozumiem tekstu, ale słucha się tego bardzo przyjemnie. Zazwyczaj francuski drażni mi ucho (nie przepadam za językami zachodniej Europy), ale tutaj fajnie komponuje się w ten syntezatorowy, futurystyczny vibe. Hit. Coś z zimniejszego kraju ![]() Eivør - Í Tokuni https://www.youtu...Eiv%C3%B8r >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.04.2023 18:32
|
Baardzo spoko nuta, przesłuchałam jej sobie i poleciała jeszcze jedna piosenka tej wykonawczyni. Chociaż nie zrozumiałam nic, spodobała mi się, warstwa dźwiękowa, wizualna, muzyczna, wszystko super gra. Nie wiem o czym ona śpiewa, ale czułam, że o czymś co do mnie przemawia. Jest też trochę takiego folkloru w tym. Sprawdziłam teraz tłumaczenie i faktycznie to do mnie przemawia, to jest siła muzyki. 8/10 i HIT Camille - She Was ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.04.2023 14:28
|
Otóż ogólnie lubię "smęty", ale tutaj takie wycie wokalistki, pomiędzy szeptem, falsetem doprowadzało mnie do irytacji. Ciężka do zniesienia maniera, więc niestety, ale dla mnie SHIT. Ode mnie coś polskiego ![]() Taco Hemingway - Zapach Perfum https://www.youtu...spzykLP81k ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() ![]() |
|
|
Anastazja Schubert |
Dodany dnia 30.11.2023 14:25
|
Ach Taco, dla mnie jak zawsze hit. Żałuję, że w tym roku nie zdążyłam kupić biletów na jego nową trasę. Cóż, może za rok się uda. Monokate, Go_A - Vorozhyla ![]() ![]() Czasem coś piszę Artykuły: Historia pod skórą zapisana Fan-fiction Drugie życie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjęcie do Hogwartu |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |