Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Hit czy Shit vol 2.
|
|
![]() |
Dodany dnia 02.09.2018 21:08
|
![]() ![]() Pochwały: 35 Postów: 3697 Dom: ![]() Punkty: 45363 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Kocham jak szalona! W sensie oryginał tak kocham. Co do coveru to zaczynam słuchać. ![]() Podoba mi się to. Serio, ta dziewczyna śpiewa tę piosenkę z emocjami i ja jej wierzę, wierzę, że wie o czym śpiewa. Nie wiem jak to opisać, ale ostatecznie bardzo mi się podoba, zresztą uwielbiam takie wykonania, mają one w moim serduszku szczególnie miejsce. Mocne 8/10 Dawid Podsiadlo - Małomiasteczkowy ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 02.09.2018 21:24
|
![]() ![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: ![]() Punkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
O nieee, nie tylko nie Małomiasteczkowy. Nie jestem w stanie dłużej znieść tej piosenki, bo jak dla mnie za dużo jej wszędzie, jest wymęczona i w ogóle nie podoba mi się ani tekstowo ani melodyjnie. Nie uważam, że Podsiadło ma beznadziejne nutki, czy coś, żeby nie było. Ta po prostu do mnie nie trafia. I nie wiem, czy to ja mam takie szczęście, czy faktycznie cały czas w radiu leci... Shit jak dla mnie, sorry C-BooL - Wonderland ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 02.09.2018 21:25
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 661 Dom: ![]() Punkty: 8343 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Nie przepadam za ta piosenką. Było jej za dużo ostatnio i jakoś męczy mnie jej brzmienie. Ogólnie nie przepadam za jego utworami. Ta piosenka również do mnie nie przemawia. Także jak dla mnie no to shit. ( Chyba nigdy nie polubię twórczości C Boll'a) A ode mnie Sond - Jeszcze zapytam https://www.youtu...RKmjLzdZq8 Edytowane przez ![]() ''A ja Ciebie zaklnę w żywy kamień! I będą Cię czcić w Republice Nowego Przylądka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.09.2018 15:15
|
![]() Postów: 45 Dom: ![]() Punkty: 86 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.08.18 |
Przyjemna, prosta piosenka. Wokalista nie powala głosem, ale przez to, że piosenka jest chwytliwa, szybko wpada w ucho i już zaczynam ją nucić. Zwróciłam oczywiście uwagę na teledysk, który prezentuje się naprawdę dobrze dzięki efektom, no i utrzymuje w trochę creepy klimacie. Jak dla mnie HOT. Piosenka Priscilli https://www.youtu...pTH8lb8Rc0. No matter how hard is it. I always smile like an idiot.
![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.09.2018 21:02
|
![]() ![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: ![]() Punkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Wpadająca w ucho piosenka. Nie jest to jakieś wydzieranie się a dobrze dobrany głos do tego, jak jest napisana. Podoba mi się, nawet sobie puściłam drugi raz. No i nie wiem, co mogę jeszcze napisać, bo jest to bardzo spokojny utwór. Dlatego na ten moment tyle (chyba są 3 linijki, pozdro Sam :*) K-391 & Alan Walker - Ignite (feat. Julie Bergan & Seungri) ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.09.2018 12:58
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 661 Dom: ![]() Punkty: 8343 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Piosenka tak często lecąca z głośników w domu, że sąsiedzi chyba mają dość ![]() Ode mnie Filip Lato - Krawiec ( wreszcie radosna piosenka o zrywaniu ![]() https://www.youtu...CKUIb8_Z_U ''A ja Ciebie zaklnę w żywy kamień! I będą Cię czcić w Republice Nowego Przylądka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.09.2018 16:00
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Zacznę od tego, że teledysk bardzo mi się podoba. A pan, który to śpiewa też jest niczego sobie ![]() ![]() 5 Seconds Of Summer - Youngblood https://www.youtu...qs5EaAaueA 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.09.2018 20:09
|
![]() ![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: ![]() Punkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Mega nudny teledysk, typu "o patrzcie, to ja w trasie, tylu fanów, hurr durr" Sam kawałek nie jest zły, ale też nie jakiś zapadający w pamięć. Ot taka zwykła piosenka do sprzątania czy wyprzedzania na krajówce. I brakuje mi melodii trochę. Słowa nie wyrażą co myślę, ale liczby tak - mocne 5/10. :v Gorillaz - Feel Good Inc. https://www.youtu...yHNuVaZJ-k >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.09.2018 20:32
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Ten śmiech na początku wygrywa caały utwór. Piosenka zrobiona w stylu "puszczenie z płyty winylowej", to jest na plus. Jednak jest ona zbyt wolna i nijaka. Nie podoba mi się bit. Jeżeli chodzi o głos, to również nie ma z nim szału. W ogóle nie spodobał mi się na samym początku, z czasem jakoś lepiej mi było go słuchać. Bardzo się waham, bo nie jest to shit, shitów, ale hitem też nie mogę tego nazwać ![]() Okej... za ten śmiech jest HIT. Ed Sheeran - Thinking Out Loud https://www.youtu...p-EO5I60KA 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.10.2018 16:45
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 95 Dom: ![]() Punkty: 1395 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.10.16 |
Powiem, że piosenka jak najbardziej jest OK. Całkiem energiczna. Niestety wyłapałem niektóre ponure momenty, które są monotonne a teledysk nie jest do końca dopracowany. Jeśli chodzi o melodię to jest wystarczająco dobra, żebym dał 6/10. Arms Around You https://www.youtu...xFvI-zpaRs |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.10.2018 20:17
|
Zobaczyłam Lil Pump i pomyślałam od razu, że chyba przypadnie mi do gustu. Nie jest to w ogóle w moim guście, ponieważ nie przepadam za takim rapem, ale nie mogę określić tego utworu jako SHIT, bo wpadł mi w ucho ![]() Bruno Mars - The Lazy Song https://www.youtu...LexgOxsZu0 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.10.2018 20:21
|
![]() ![]() Pochwały: 14 Postów: 1886 Dom: ![]() Punkty: 28403 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Był czas, w którym słuchałam Bruno Marsa nałogowo i bez przerwy. Choć już minął ten okres, wciąż mam słabość do jego głosu. Tę piosenkę znam niemal na pamięć i według mnie jest HITEM. Wpada w ucho i poprawia humor. Ode mnie Happy home - Lukas Graham, Hedegaard ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.10.2018 20:31
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 95 Dom: ![]() Punkty: 1395 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.10.16 |
Ooo, bardzo interesujący utwór, taki spokojny. Podoba mi się jak najbardziej. Uważam, że bardzo ładny głos ma wykonawca. I fajna melodia, która po prostu uspokaja. Słychać jakieś zmiany dzięki czemu piosenka nie jest monotonna. Daję 6/10. Post Malone, Swae Lee - Sunflower https://www.youtu...pXoWvfEYVU |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.10.2018 20:38
|
Post Malone znam, szanuję i bardzo lubię jego piosenki. Ma facet na nie pomysł. Ta może akurat nie należy do tych moim najbardziej lubianych, ale nie jest również najgorsza. Trochę za spokojna (jeżeli chodzi o rytm). Teledysk bardzo mi się podoba. Daję HIT ![]() Robin Schulz - OK (feat. James Blunt) https://www.youtu...9-4xHVc7uk 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.10.2018 20:49
|
Woowowo, to jest zarąbista piosenka, sam ją słucham. Nie spodziewałem się takiego hitu. Dobra, melodia bardzo fajna, głos ciekawie przerobiony. Słychać bardzo energiczną nutkę. Zmienna piosenka jeśli chodzi o rytm. Ciekawy teledysk i słowa piosenki są pozytywne. ...10/10![]() NEFFEX - Best of Me https://www.youtu...UXAMivosHA |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.10.2018 20:55
|
![]() ![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: ![]() Punkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Rezerwuję ![]() Edit. O jak fajnie, dawno tego nie słyszałam. Jakiś czas temu jak się uczyłam na egzaminy, to namiętnie słuchałam kanału xKito, żeby się trochę rozluźnić, mimo że nie jest to mój preferowany gatunek muzyczny (a raczej 'gatunki', bo tam to różnorodnie jest). Podoba mi się całkiem ten kawałek, chociaż wolę "Fight Back" od tego wykonawcy i jeszcze coś innego, czego tytułu nie pamiętam ![]() 7/10 BLACKPINK - 뚜두뚜두 (DDU-DU DDU-DU) https://www.youtu...HNzOHi8sJs >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.10.2018 20:56
|
Dziewczyny jak zwykle wymiatają! Tak uwielbiam słodką Jennie ![]() Maroon 5 - Animals https://www.youtu...BJ3ZXpserc Edytowane przez ![]() 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.10.2018 21:12
|
Wow BuuBuuu, ty ciągle dajesz jakieś kozackie kawałki. OK, ten kawałek wymiata. Od razu daję 10/10. Fajny, energiczny i motywujący kawałek. Lubię też inne piosenki od tego zespołu. Już dawno słuchałem tego utworu a i tak wpada do ucha!![]() Post Malone - Better Now https://www.youtu...yHoa4MR0W4 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.10.2018 21:19
|
Jeju jestem zakochana w tej piosence. Mogłabym jej słuchać godzinami. Ma bardzo prosty, a zarazem ciekawy rytym. Artysta doskonale potrafi wpasować swój głos w dźwięki albo na odwrót. W każdym bądź razie daję HIT. I rzucam kolejną kochaną nutkę ![]() Post Malone - rockstar https://www.youtu...ceaB4D0jpo 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 31.10.2018 21:28
|
Nie chciałem już dalej pisać, ale zobaczyłem tytuł tej piosenki. Widzę że się rozrzucamy tutaj Post Melonami![]() Juice Wrld - Lucid Dreams https://www.youtu...fh64GbFSw4 |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |