Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Hit czy Shit vol 2.
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.12.2018 23:52
|
![]() ![]() Postów: 2 Dom: ![]() Punkty: 898 Ranga: Wzór do naśladowania Data rejestracji: 17.12.17 |
Nie wiem, tbh, niby hit, ale nie pociąga mnie to za bardzo ![]() Słucham tego od kiedy wyszło i nie mogę przestać, przepraszam: https://www.youtu...OxkGD8qRB4 sticks and stones may break my bones but a crowbar would do it so much quicker |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.01.2019 22:24
|
![]() ![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: ![]() Punkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Nie moje klimaty w ogóle, teledysk też jest jakiś hory. Kojarzy mi się to ogólnie z jakąś sieczką, chociaż ma momenty znośne. Natomiast nie jest to rodzaj muzyki, który zagościłby u mnie na playliście. SHIT niestety. Cold War Kids - First ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 25.02.2019 21:24
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 3593 Dom: ![]() Punkty: 14121 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
No nie jest to złe, chociaż też nie powiem żeby mi jakoś wielce przypadło do gustu. Nie lubię takich depresyjnych utworów, do tego jest raczej monotonny. Wiem, czepiam się, ale muszę wydziergać te trzy linijki, co dla kogoś kto nie jest znawcą muzyki wcale nie jest takie łatwe ![]() Pewnie wszyscy to znacie, bo swego czasu to był dość popularny kawałek, ale zamieszczam, bo to dość ciekawy zabieg artystyczny ![]() Bakermat - One Day Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.03.2019 11:55
|
![]() ![]() Postów: 60 Dom: ![]() Punkty: 439 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 05.03.19 |
Szczerze? Ja nie znam, ale nic dziwnego, bo praktycznie siedzę przy starych zespołach i kilku nowych. Nie wiem, jakoś nowe zespoły rzadko do mnie trafiają. Miłe dla ucha i można posłuchać. Hit czy kit? Ciężko mi powiedzieć, bo nie jest dla mnie jednym i drugim. Moja skromna postać powróciła znowu do niemieckiej miłości (nie, wcale nie dlatego, że WRESZCIE będą grali w PL i zamierzam wybrać się na koncert. Skąd taki pomysł...) i ponownie zatracam się naprzemiennie w Rammstein i Oomph! (zespół który pokochałam za piosenkę niżej). Oomph! - Labyrinth https://www.youtu...J2u3pRpCjc Psychopatia jest niczym światło słoneczne: jego nadmiar może wywołać raka i zabić, ale jeśli wystawiamy się na jego działanie z umiarem, ma dobroczynny wpływ na jakość naszego życia i nasze zdrowie. ~ Kevin Dutton "Mądrość psychopatów" Strach jest wytworem wyobraźni. To kara, cena, jaką płaci się za wyobraźnię. ~ Thomas Harris "Czerwony smok" Cicho, cicho dzieci. To nie demony, nie diabły... Gorzej. To ludzie. ~ Andrzej Sapkowski "Wieża jaskółki" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 08.03.2019 15:52
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 149 Dom: ![]() Punkty: 1203 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.02.19 |
Nie jest zła, nie boli mnie nic jak jej słucham, ale nie mogę powiedzieć że jest w moim guście. Myślę że nieznajomość niemieckiego też może mieć na to wpływ. Nie umiem powiedzieć czy hit czy kit bo jest dla mnie bardzo pośrodku tych dwóch skrajności. Moje nowe odkrycie (piosenka, nie artysta) Hozier - Dinner & Diatribes https://youtu.be/... well, I can break through the earth come out soft and wild |
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.03.2019 13:52
|
![]() ![]() Postów: 364 Dom: ![]() Punkty: 1831 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 21.05.17 |
Hoziera uwielbiam, ale wybrane kawałki i ten z pewnością do nich dołączy! Od strony instrumentalnej baaardzo mi się spodobało, kolorystyka teledesyku i w ogóle teledysk skradł moje serce, no i jeszcze głos wokalisty. Jak dla mnie bezdyskusyjny hit! Ja wrzucam moje najnowsze odkrycie, chłopaki są genialni (22 marca jadę na koncert nawet ![]() Sonbird - Niepoważny https://youtu.be/... Edytowane przez ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.03.2019 11:47
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Zdecydowanie nie jest to mój typ muzyki. Ani trochę mi się nie podoba. Głos wokalisty jest taki... mętny. Jakby nie był pewny czy chce śpiewać, czy może jednak nie. Teledysk też w sumie prosty. Taki, jak można by z łatwością nagrać telefonem. Dla mnie SHIT. Drenchill ft. Indiiana - Freed from Desire https://www.youtu...b6FBneAENQ 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.03.2019 21:29
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 149 Dom: ![]() Punkty: 1203 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.02.19 |
Ledwo dotrwałam do końca, zdecydowanie nie dla mnie. Całość mnie odrzuca - teledysk, wokal, gatunek... Nic mnie w tym nie przekonało, a to się rzadko zdarza. Niestety shit. Apparat - Goodbye https://youtu.be/... well, I can break through the earth come out soft and wild |
|
|
![]() |
Dodany dnia 24.04.2019 12:18
|
![]() ![]() Pochwały: 10 Postów: 1642 Dom: ![]() Punkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
Ogólnie to zapowiadało się ciekawie i wprowadzało trochę mroczny klimat. Jednak gdy tylko zabrzmiały słowa stwierdziłam, że jednak nie. A szkoda. Jak dla mnie dobrze się zapowiadało, ale ostatecznie zostało shitem. To ja podrzucę coś w innym klimacie. Jade - Straw House https://www.youtu...j0BMHbD-Kw |
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.05.2019 01:06
|
Przyjemna, ładna piosenka, nie porwała mnie ani nic, ale przesluchałam do końca i było miło. Daję hit. Agnes Obel - Riverside https://youtu.be/... well, I can break through the earth come out soft and wild |
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.05.2019 08:00
|
![]() ![]() Pochwały: 6 Postów: 959 Dom: ![]() Punkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
wow! jestem zaskoczona tym, jak bardzo sposobała mi się ta piosenka! głos piosenkarki jest po prostu urzekający! na pewno cenię sobie w jakiś sposób brak teledysku (choć piosenki posiadające go nie powinny być brane przez to na minus), ponieważ dzięki temu całkowicie skupiłam się na tekście i wokalu. emanuje to takim niesamowitych spokojem, a jednocześnie jest melancholijna, nacechowanapewnym rodzajem smutku, którego nie jestem w stanie określić. melodia wręcz hipnotyzująca. hit bez dwóch zdań! Soap&Skin - Me and The Devil Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODGŁOS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzętu, na którym nagrywam zaczynały być irytujące. Ekran śnieży, sztuczna inteligencja resetuje się, tnie. Zgłoszenia do serwisu dokonałam poprzedniego dnia. Aktualnie staram zająć się dokumentacją tej usterki. [ PRZEWINIĘCIE DO POCZĄTKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcę wiadomości, która zawirusowała system androida. Z powodu pewnego usunięcia danych z dysku, staram się przedstawić najważniejsze fakty na tej kasecie. Nazywam się Violet, należę do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmuję się głównie pisaniem tekstów i grafiką. W wolnym czasie od spełniania obowiązków dobrego obywatela HP-neta, zagłębiam się w wiekowe artykuły o wartości historycznej lub udzielam się w świecie równoległym, postacią o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planuję większy wkład w życie kraju. Uważam, że sztuczna inteligencja... [ ZACIĘCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZAŁ. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony główna sztuczna inteligencja. Violet nie może podejść do odbiornika. Zarządzenie: wprowadzenie nowego członka społeczeństwa z powody usunięcia dotychczasowego. Powód usunięcia: przeszukiwanie. Powód usunięcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
![]() |
Dodany dnia 22.05.2019 12:21
|
Kocham ten cover, jak i artystkę! Zdecydowanie moje klimaty. Mogłabym słuchać w nieskończoność. Oczywiście jak dla mnie zdecydowanie hit ![]() Chelsea Wolfe - House of Metal well, I can break through the earth come out soft and wild |
|
|
![]() |
Dodany dnia 27.05.2019 20:43
|
![]() ![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: ![]() Punkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Lubię bardzo Chelsea Wolfe, chociaż znam ją właściwie tylko z jednej płyty i to nowszej niż ten kawałek. Piosenka jest w sumie nawet "łagodna" jak na nią, wpada w ucho, na pewno jest nastrojowa. Zdecydowanie HIT. Ode mnie też już staroć: The Horrors - Still Life ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.06.2019 21:22
|
Przyjemna piosenka, chociaż po pierwszym przesłuchaniu nie wpadła mi w ucho. Bardzo mi się z czymś kojarzy, ale nie mogę sobie przypomnieć z czym. Miło się jej słucha i może z czasem się bardziej przekonam, więc daję Hit. London Grammar - Stay Awake well, I can break through the earth come out soft and wild |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.07.2019 19:06
|
Lubię ich, chociaż uważam, że mają lepsze piosenki niż ta. W sumie wszystkie ich kawałki są w podobnym klimacie, raczej smętnym, muszę mieć nastrój. Wokalistka ma też taki głos, że od razu wiadomo, że to London Grammar. Daję HIT. Metronomy - She wants ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.08.2019 21:09
|
![]() ![]() Pochwały: 35 Postów: 3697 Dom: ![]() Punkty: 45363 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Całkiem fajna rzecz, słucham i nie dziwi mnie, że to od Fuerte, zawsze mam z Twoimi piosenkami tak, że sama sobie ich nie puszczam, ale mi się podobają. Tutaj podoba mi się ten rytm. Dałam łapkę, w górę, więc może wrócę do tego. Daje HIT i mocne 8/10 Ja daje wakacyjny hit od Margaret Margaret - Serce Baila https://www.youtu...ToU2K__geo ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 16.09.2019 13:19
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 661 Dom: ![]() Punkty: 8343 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Z Margaret mam tak. Że jedną jej piosenkę mogę słuchać godzinami, a inna po prostu do mnie nie przemawia. I ta niestety do mnie nie przemawia. Nie jest zła. Ale zdecydowanie to jakoś nie moje klimaty. Faktycznie piosenka wpada w taki wakacyjny klimat i zdecydowanie pasuje do takiego wyjazdu na morze i pobujania się po 5 drinku no ale do mnie po prostu nie dotarło, więc daje shit. A ode mnie ktoś kto oczarował mnie głosem i przemówił tekstem tej piosenki. Piotr Zioła - Safari https://www.youtu...wbxqaI9J54 ''A ja Ciebie zaklnę w żywy kamień! I będą Cię czcić w Republice Nowego Przylądka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
|
![]() |
Dodany dnia 16.09.2019 14:43
|
![]() ![]() Postów: 60 Dom: ![]() Punkty: 439 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 05.03.19 |
Nope. Facet kompletnie do mnie nie przemawia. Chociaż lubię głosy z chrypką i też spokojne utwory, to ten akurat do mnie nie bije, ale mam bardzo dziwne gusta. Może gdybym tak posłuchała tego kilka razy, to wreszcie by mnie coś tknęło, ale dobre jest to co najwyżej, żeby poleciało w tle jak ma się doła i coś brzdąkało. także niestety shit. ZZ Top - I Gotsta Get Paid https://youtu.be/... uwielbiam gości <3 ale też wybrane utwory, a ten mnie kupuje w całości (mam słabość do tych samochodów). Psychopatia jest niczym światło słoneczne: jego nadmiar może wywołać raka i zabić, ale jeśli wystawiamy się na jego działanie z umiarem, ma dobroczynny wpływ na jakość naszego życia i nasze zdrowie. ~ Kevin Dutton "Mądrość psychopatów" Strach jest wytworem wyobraźni. To kara, cena, jaką płaci się za wyobraźnię. ~ Thomas Harris "Czerwony smok" Cicho, cicho dzieci. To nie demony, nie diabły... Gorzej. To ludzie. ~ Andrzej Sapkowski "Wieża jaskółki" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 16.09.2019 18:28
|
![]() ![]() Postów: 33 Dom: ![]() Punkty: 251 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 23.04.16 |
Lubię rocka i metal, ale ten utwór w ogóle do mnie nie przemawiajak dla mnie zbyt pospolity wokal, teledysk również nie powala. Może po kilku głębszych na jakimś koncercie czy imprezie by przeszło ale tak zwyczajnie i bez dodatku to dla mnie jest zbyt nijakie. Ode mnie 3/10, więc nie mogę dać. Jako że lubię mocniejsze klimaty AS I LAY DYING - BLINDED https://youtu.be/... |
|
|
![]() |
Dodany dnia 25.09.2019 12:43
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 661 Dom: ![]() Punkty: 8343 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 15.11.16 |
Nie mój typ muzyki. Ogólnie piosenka nie jest zła ale no nie dla mnie. Nie lubię takich mocnych brzmień więc z mojej strony Shit. A ode mnie Image Dragons - Bad Liar Najlepsza piosenka do auta ;p https://www.youtu...-QfPUz1es8 ''A ja Ciebie zaklnę w żywy kamień! I będą Cię czcić w Republice Nowego Przylądka.'' -Zireael 2020 ![]() ![]() ![]() W Hogwarcie Corinne Laurientis |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |