Logowanie
Instagram
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Shanti Black
5)
Sam Quest
6)
ania919
7)
ulka_black_potter
8)
losiek13
9)
batalion_88
10)
Marcus Clinton
Zobacz temat
Na co najbardziej czekasz w "Fantastycznych zwierzętach: Zbrodniach Grindelwalda"? | ||||||||||||||||||||
|
Na co najbardziej czekasz? [Zbrodnie Grindelwalda]
|
|
Smierciojadek |
Dodany dnia 14.11.2018 22:40
|
![]() ![]() Pochwały: 14 Postów: 6888 Dom: ![]() Punkty: 59448 Ranga: Naczelna Emotikonka <3 Data rejestracji: 22.04.07 |
Z racji tego, że do premiery jeszcze kilka dni, podrzucam ankietę. Komentarze mile widziane. ![]() ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.11.2018 22:43
|
![]() ![]() Pochwały: 11 Postów: 1820 Dom: ![]() Punkty: 25081 Ranga: Najlepszy wśród szkolonych Data rejestracji: 12.03.18 |
Osobiście najbardziej czekam na powrót do Hogwartu. Mam wrażenie, że naprawę ciekawym doświadczeniem będzie zobaczenie tego wszystkiego w "odnowionej", wręcz można powiedzieć, świeżej wersji dotyczącej magicznego świata. Oczywiście równie ciekawe mogą być same zwierzęta, bo graficy pewnie musieli włożyć mnóstwo pracy w ich powstanie. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.11.2018 22:49
|
![]() ![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: ![]() Punkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Nie mogę się doczekać wątku Dumbledore'a i Grindelwalda. Jestem ciekawa jak autorzy zechcieli to wszystko poprowadzić. No i czy będzie to bardziej w postaci takich lekkich wspominek o ich związku czy coś grubego. Rownież czekam na Tinę i Newta! Ich wątek również mnie ciekawi i mam nadzieję, że producenci tego nie zepsują ![]() 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 15.11.2018 13:47
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 15 Postów: 1409 Dom: ![]() Punkty: 28778 Ranga: Fernweh Data rejestracji: 26.01.14 |
No proste, że drama Grindelwald-Dumbledore, zresztą wypowiadajcie się w moim temacie haha. Szczerze mówiąc to najchętniej zaznaczyłabym wszystkie z możliwych opcji, bardzo ekscytuje mnie powrót do magicznego świata i wszystkiego, co z nim związane. Dawno nie było mnie w Hogwarcie, zdążyłam zresztą stęsknić się i za postaciami z pierwszej części serii. Najmniej przejmują mnie chyba same zwierzęta, które traktuje bardziej jako tło, a nie główny wątek serii o Newcie. Edytowane przez Nieoryginalna dnia 15.11.2018 14:27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.11.2018 15:37
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 18 Postów: 1244 Dom: ![]() Punkty: 18044 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 18.06.14 |
Na powrót do Hogwartu! ![]() ![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() ![]() 1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - Huff - - ![]() |
|
|
Smierciojadek |
Dodany dnia 15.11.2018 20:33
|
![]() ![]() Pochwały: 14 Postów: 6888 Dom: ![]() Punkty: 59448 Ranga: Naczelna Emotikonka <3 Data rejestracji: 22.04.07 |
W zasadzie to czekam na... WSZYSTKO! Najbardziej jednak jestem ciekawa przedstawienia relacji Dumbledore'a i Grindelwalda. Chociaż tutaj obawiam się, że nie będzie za dużo pokazane - przynajmniej bazując na tym, co można było wywnioskować z newsów. Nie mogę się doczekać bejbi niuchacza. ![]() Powrót do Hogwartu również brzmi kusząco, ale i poznanie francuskiego Ministerstwa może być czymś zaskakującym. Amerykański system różni się od tego, który znamy z książek, teraz znów jesteśmy w Europie, więc tych nowości nie będzie aż tak wiele, choć i tak liczę na pewne ciekawostki. ![]() Edytowane przez Smierciojadek dnia 15.11.2018 21:01 ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.11.2018 20:55
|
![]() ![]() Pochwały: 29 Postów: 3200 Dom: ![]() Punkty: 56546 Ranga: najdroższa Data rejestracji: 15.07.07 |
Dla mnie zdecydowanie Hogwart i Dumbledore. Chciałabym, żebyśmy się dowiedzieli czegoś o relacji Dumbledore'a i Grindelwalda z perspektywy tego drugiego, ale nie wiem, czy możemy na to liczyć akurat w tym filmie. Powrót do Hogwartu też będzie ciekawy i sentymentalny. Zwierzęta mnie jakoś mocno nie interesują, no może poza Niuchaczem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 19.11.2018 11:49
|
![]() ![]() Pochwały: 26 Postów: 3198 Dom: ![]() Punkty: 32697 Ranga: Księżna Półkrwi Data rejestracji: 06.07.16 |
Ja najbardziej czekam na powrót do Hogwartu. Strasznie tęsknie za tym światem, i to będzie coś naprawdę niesamowitego by móc tam powrócić. Relacja Dumbledora i Grindelwalda również mnie ciekawi. Chciałabym wiedzieć w końcu dokładnie jak to między nimi było. Zwierzęta mnie kompletnie nie interesują tak szczerze, a o Ministerstwie to nawet nie myślałam do czasu tej ankiety. Także liczę na dużo Hogwartu i dużo o relacji naszej pary! |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.11.2018 23:51
|
![]() ![]() Pochwały: 38 Postów: 3369 Dom: ![]() Punkty: 36501 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Szczerze powiedziawszy, przed premierą nie oczekiwałam niczego. Totalnie nie emocjonowałam się tym filmem. Dlaczego? A no dlatego, że przed pierwszą częścią jarałam się jak głupia, a film strasznie mnie zawiódł. Tym razem postawiłam na spokój i myślę, że to było lepsze ![]() Może to śmieszne, ale dla mnie też te zwierzaki sa mało istotne i najmniej oczekiwane ![]() ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.01.2021 23:48
|
![]() ![]() Pochwały: 5 Postów: 879 Dom: ![]() Punkty: 27043 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 20.08.17 |
Tak jak sobie myślę, to czekałem na kolejną porcję magicznego świata na raczej wysokim poziomie. Pierwszą część widziałem chyba z trzy miesiące wcześniej, więc w miarę pamiętałem co tam się odwalało i miałem sensowny punkt odniesienia. Pamiętam, że po wyjściu z kina nie byłem zawiedziony, ale z perspektywy czasu to mam jeden jedyny wniosek: Dlaczego oni nie wypuścili tego jako serialu? Byłoby zdecydowanie łatwiej i szybciej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wcześniejszych nie mogę znaleźć i dobrze "Życie jak tandetny jarmark" - złota kryją się nawet w szkolnych notatkach |
|
|
Spike23 |
Dodany dnia 13.01.2021 19:22
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 23 Ranga: Mugol Data rejestracji: 12.12.20 |
Jeśli o mnie chodzi to najbardziej czekam na relacje Dumbeldore'a i Grindelwald'a, jestem bardzo ciekawy ich wszystkich relacji jakie ich łączyły. Przyznam się także że powrót do Hogwartu też mnie bardzo zaciekawił, byłby to bardzo miły i sentymentalny powrót. Wszystko poza francuskim Ministerstwem Magii mnie zainteresowało, nawet zwierzaki i jestem bardzo podekscytowany ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |