Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Mafia 4 - zapisy
|
|
Takoizu |
Dodany dnia 30.11.2018 20:42
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 1014 Dom: ![]() Punkty: 9612 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.11.15 |
Już się nie mogę doczekać <3 ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 30.11.2018 22:06
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 208 Dom: ![]() Punkty: 4646 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 01.08.16 |
Ja także 😁 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 01.12.2018 11:08
|
![]() ![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: ![]() Punkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Ja chętna ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 01.12.2018 21:47
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2830 Dom: ![]() Punkty: 34144 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Z racji bycia gejem miejsce zwyczajnie mi się należy ![]() A na poważnie. Czemu tak późno?! :O |
|
|
![]() |
Dodany dnia 01.12.2018 23:17
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 648 Dom: ![]() Punkty: 7025 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
No tak wyszło. Podobno będzie jeszcze coś wcześniej ![]() MorfinGaunt
![]() ![]() Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.12.2018 18:53
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 648 Dom: ![]() Punkty: 7025 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Drodzy (mam nadzieję) przyszli uczestnicy Mafii 4! Dostałem zielone światełko do przyznania jednemu z was nagrody. ALE! Żeby ją zgarnąć, musicie coś dla mnie zrobić :eyebrows2: Każdy z was, może wysłać do mnie sówkę z PROPOZYCJĄ mocy karty jednego z mafiozów (moc szefa mafii już jest!) Możecie puścić swoje wodze fantazji. Jednak zanim zaczniecie, to kilka uwag na start: 1. Moc nie może być zbyt silna - nie może rozwalić jednym ruchem połowy graczy 2. Moc może kogoś uśmiercić LUB może kogoś zranić (jak? wymyślcie!) 3. Moc nie musi nikogo ranić ani uśmiercać, ale może coś namieszać w innych kartach 4. Moc nie może dawać nieśmiertelności żadnemu graczowi 5. Karta nie może ujawniać swojej mocy ani postaci Oczywiście nie wiecie, jakie moce już są. Dlatego musicie się tak postarać, by nie wysłać mocy, która już w kartach się znajduje, bo ta automatycznie zostanie odrzucona jako propozycja. Czas: do startu zgłoszeń, czyli do piątku 14 grudnia do godziny 18:00. Najciekawsza moc zostanie użyta w grze, a zwycięzca otrzyma, uwaga... 50 punktów na swoje konto oraz 10 punktów dla domu! Dzięki PaulaSmith! ![]() Aż do końca gry nie powiem, czyja propozycja wygrała i dlatego też, punkty zostaną przyznane dopiero po grze. Również po grze wskażę która to była moc i na jakiej karcie się znalazła. Zwycięzcę podam przed startem gry jednemu z adminów, tylko jeśli nie będzie brać udziału w grze. Ostateczne słowo w kwestii sporów mam ja. W razie jakichś wątpliwości, pisać do mnie. POWODZENIA! Edytowane przez ![]() MorfinGaunt
![]() ![]() Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
Takoizu |
Dodany dnia 04.12.2018 19:23
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 1014 Dom: ![]() Punkty: 9612 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.11.15 |
Czy jedna osoba może wysłać tylko jedną propozycję? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.12.2018 19:26
|
Można wysłać więcej niż jedną propozycję, jednak wybrana zostanie tylko ta najlepsza ze wszystkich nadesłanych ![]() MorfinGaunt
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.12.2018 20:38
|
![]() ![]() Pochwały: 11 Postów: 1229 Dom: ![]() Punkty: 39458 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 09.10.15 |
A te propozycje mocy mamy przypisać od razu do jakiejś konkretnej postaci czy proponujemy samą moc i ty ją do kogoś dopasujesz? Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.12.2018 20:55
|
Samą moc. Postać już jest wybrana ![]() MorfinGaunt
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.12.2018 21:02
|
![]() ![]() Pochwały: 11 Postów: 1229 Dom: ![]() Punkty: 39458 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 09.10.15 |
Aha, ok, co prawda fajniej by było jakby moc była dopasowana do postaci, ale niech i tak będzie. Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.12.2018 21:21
|
No nie chcę zdradzać, co to za postać aż do samego końca gry ![]() ![]() EDIT: Pamiętajcie, że moc musi być w użyciu przez mafię! Edytowane przez ![]() MorfinGaunt
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.12.2018 21:51
|
![]() Nabór do Mafii nie będzie przebiegał jak w poprzednich trzech edycjach! Zgłoszenia odbędą się w kilku etapach, tak by każdy mógł mieć szansę na wzięcie udziału w grze. Pierwszym etapem będzie... wygranie konkursu na najlepszą moc karty mafii! Tak więc wysyłajcie swoje propozycje! Co do zwycięzcy tego etapu, patrzcie niżej. Drugim etapem będzie wzięcie udziału w quizie dotyczącym pierwszej części filmu Fantastyczne zwierzęta! Pytań będzie 30, a najlepszych 5 osób otrzyma miejsce na liście gry! W pierwszej kolejności liczyć się będzie ilość poprawnych odpowiedzi, w drugiej (w razie remisów) szybkość ich wysłania. Niektóre pytania będą banalnie proste, inne nieco trudniejsze, jednak większość powinna sobie poradzić z tym testem ![]() Ten etap startuje w piątek 14 grudnia o godzinie 18:00, a kończy się w piątek 21 grudnia o 21:00. Trzecim etapem również będzie quiz, tym razem o drugiej części filmu FZ: Zbrodnie Grindelwalda. Tutaj obowiązują te same zasady co w pierwszym etapie: 5 najlepszych otrzyma miejsce na liście, liczą się poprawne odpowiedzi i szybkość ich wysłania (w razie remisów). Tu także bez podpowiedzi. Ten etap startuje w piątek 21 grudnia o godzinie 22:00, a kończy się w piątek 28 grudnia o 11:00. Po tym etapie opublikuję listę 11 osób pewnych udziału w grze, jednak nie podam, kto otrzymał miejsce za najlepszą moc na karcie, ani kto się dostał dzięki pierwszemu czy drugiemu quizowi. Wszystkie wyniki zostaną opublikowane po zakończeniu Mafii. O czwartym etapie poinformuję przed samym rozpoczęciem etapu. Ten etap startuje w piątek 28 grudnia o godzinie 12:00. Edytowane przez ![]() MorfinGaunt
|
|
Smierciojadek |
Dodany dnia 09.12.2018 22:03
|
![]() ![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: ![]() Punkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Szczerze mówiąc, dla mnie to jest zwyczajnie PRZEKOMBINOWANE. To gra... Po prostu chciałabym się do niej zgłosić. A nie rozwiązywać quizy czy wymyślać moce. W takim wypadku mam szanse na jedno z trzech wolnych miejsc, o ile do tego "etapu" też nie trzeba będzie wykonywać określonych czynności... ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.12.2018 22:09
|
![]() ![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: ![]() Punkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Chyba Cię trochę poniosło. Bez obrazy. |
|
|
Takoizu |
Dodany dnia 09.12.2018 22:09
|
Pomysł fajny ale na pewno sprawia, że coś się dzieje ale... czy to nie będzie tylko zniechęcać do gry? Bo o ile wymyślenie karty postaci jest nawet prostym zadaniem, to już te quizy niekoniecznie. Trzeba też wziąć pod uwagę, że nie każdy kto będzie chciał się zgłosić będzie mógł jak najszybciej wysłać swoje odpowiedzi, żeby dostać się do gry... Fajnie jakby było pół na pół. 10 osób jest branych ze zgłoszeń - nawet losowo. A kolejne dziesięć z zadań ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.12.2018 22:20
|
![]() ![]() Pochwały: 10 Postów: 1642 Dom: ![]() Punkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
Tak szczerze powiedziawszy to jak na to patrzę to czuję się zagubioną. Tym bardziej że te etapy popadają w piątki, więc z marszu już odpadam. Nie chce mi się bawić w quizy, tym bardziej że te części oglądałam raptem raz, a więc po mojemu za mało. Jednak jeśli uważasz, że tak będzie lepiej to to zrób. Discord, jeśli potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.12.2018 22:43
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2830 Dom: ![]() Punkty: 34144 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Imho lepiej tak niż na zasadzie, kto pierwszy ten lepszy. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 09.12.2018 22:46
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 208 Dom: ![]() Punkty: 4646 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 01.08.16 |
Ja niestety jestem trochę zawiedziona bo już na starcie wiem, że nie wezmę udziału. Mam w piątki zajęcia do 21, a drugiej części FZ nie oglądałam. Trochę szkoda, że aż tak zostały zaostrzone zasady rekrutacji. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.12.2018 10:27
|
![]() ![]() Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: ![]() Punkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Już wiem, że odpadam bo i 14 i 21 jestem w pracy. Miłej zabawy wam życzę. Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |