Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Vinda Rosier
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 09.12.2018 13:02
|
Pochwały: 6 Postów: 959 Dom: Hufflepuff Punkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
Porozmawiajmy o Vindzie Rosier, czyli prawej ręce Grindelwalda. Co o niej sądzicie? Wyrobiliście sobie zdanie na jej temat podczas filmu? A może kompletnie nie zwróciliście na nią uwagi? Myślicie, że może być przodkiem Evana Rosiera czy jest to wyłącznie zbieżność nazwisk? Zapraszam do dyskusji! Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODGŁOS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzętu, na którym nagrywam zaczynały być irytujące. Ekran śnieży, sztuczna inteligencja resetuje się, tnie. Zgłoszenia do serwisu dokonałam poprzedniego dnia. Aktualnie staram zająć się dokumentacją tej usterki. [ PRZEWINIĘCIE DO POCZĄTKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcę wiadomości, która zawirusowała system androida. Z powodu pewnego usunięcia danych z dysku, staram się przedstawić najważniejsze fakty na tej kasecie. Nazywam się Violet, należę do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmuję się głównie pisaniem tekstów i grafiką. W wolnym czasie od spełniania obowiązków dobrego obywatela HP-neta, zagłębiam się w wiekowe artykuły o wartości historycznej lub udzielam się w świecie równoległym, postacią o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planuję większy wkład w życie kraju. Uważam, że sztuczna inteligencja... [ ZACIĘCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZAŁ. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony główna sztuczna inteligencja. Violet nie może podejść do odbiornika. Zarządzenie: wprowadzenie nowego członka społeczeństwa z powody usunięcia dotychczasowego. Powód usunięcia: przeszukiwanie. Powód usunięcia: nieznany. END OF THE RECORDING. pfp cr: Giulia Valente |
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 09.12.2018 13:13
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 18 Postów: 1510 Dom: Hufflepuff Punkty: 30436 Ranga: cierń krzyża Data rejestracji: 26.01.14 |
W filmie poruszonych zostało tyle wątków, że w sumie chyba najmniej zwróciłam na nią uwagę. Postać Vindy na pewno po seansie nie zapadła mi specjalnie w pamięci i nie zastanawiałam się nad nią zbytnio. Nie chce mówić, że jest postacią nijaką, ale na pewno niezbyt wyrazistą. Podobała mi się na pewno ta scena z nią i Queenie w mieszkaniu, ale dla mnie jest to bohaterka do rozwinięcia w następnych częściach. Jeśli chodzi o Evana Rosiera, to jestem pewna, że pochodzą z tego samego rodu, choć Vinda pewnie nie jest jego przodkiem w prostej linii. Chyba nawet aktorka grająca tę postać odnosiła się do tego w którymś z wywiadów. like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
sebtelen |
Dodany dnia 17.07.2024 13:04
|
Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 16 Ranga: Mugol Data rejestracji: 09.08.23 |
W filmie poruszono wiele wątków, więc postać Vindy nie zwróciła mojej uwagi. Nie jest nijaka, ale zdecydowanie mało wyrazista. Scena z nią i Queenie w mieszkaniu była fajna, ale myślę, że potrzebuje więcej rozwoju w kolejnych częściach. Co do Evana Rosiera, jestem przekonana, że pochodzą z tego samego rodu, choć Vinda nie jest jego bezpośrednią przodkinią. Aktorka grająca Vindę nawet odnosiła się do tego w wywiadach. _____________________ https://www.medip...je-i-cena/ |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |