Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Moje HPnetowe miasto w The Sims 4
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 17.01.2019 12:48
|
Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: Hufflepuff Punkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Domy mebluję zazwyczaj z kodem bb.moveobjects on i wtedy da się poukładać tak plakaty, a jeśli chodzi o wielkość to używam nawiasów kwadratowych żeby coś zmniejszyć czy powiększyć tak właśnie ułożyłam plakaty Sarahis |
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 17.01.2019 12:51
|
Pochwały: 39 Postów: 3419 Dom: Hufflepuff Punkty: 36773 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Właśnie Jam się używa tych nawiasów kwadratowych bo ja nie czaje Christian. Bo liczy się to, co masz w środku. Ale czasami warto założyć maskę. "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 17.01.2019 12:53
|
Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: Hufflepuff Punkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Musisz mieć włączony ten kod, co napisałam wyżej. Bierzesz plakat czy cokolwiek innego i jak go trzymasz to naciskasz któryś nawias i powinnien Ci przedmiot zmienić rozmiar. Sarahis |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 17.01.2019 23:31
|
Przyszedł czas na kolejną aktualizację, mam nadzieję, że tęskniliście Zacznę od tego, że w związku z dużą ilością kasy posiadanej przez dziewczyny: fuer, jadka, ulkę, moncię, nior oraz grażynkę postanowiłam, że zasłużyły na to, by mieć porządne osobne pokoje - poza jadkiem i fuer oczywiście - i zbudowałam im całkiem nowy luksusowy dom z basenem i dużym ogrodem. Budowałam i meblowałam go z dwa dni, więc muszę się Wam tym pochwalić, a dziewczynom pogratulować ich pracowitości, bo mimo, że rachunki wynoszą 4 tysiące to jest to nawet nie jeden dzień pracy wszystkich dziewczyn. No i dziewczyny pozwoliły sobie na jeszcze jeden luksus - zatrudniły sprzątaczkę, która przychodzi codziennie i ogarnia chatę. Oto ich nowy dom: Skoro jesteśmy przy domu dziewczyn to muszę Wam powiedzieć, że Grażynka jest wzorowym dzieckiem, nie sprawiającym problemów i nauczyła się już wszystkiego, czego nauczyć może się małe dziecko. Udział w tym mają wszystkie dziewczyny w domu, które na zmianę kąpią małą i się z nią bawią. Niektóre nawet, jak fuer, korzystają z zabawek Grażynki. Ale jest dużo ważniejsza sprawa, która się wydarzyła w tym domu. Otóż... Jadek postanowiła oświadczyć się fuerte! Tak! Od dłuższego czasu chciała to zrobić, ale zdobyła się na to w dość mało romantycznej sytuacji, ale no grunt to odwaga! Jednakże wyobraźcie sobie moje zaskoczenie, gdy fuer... złamała serce jadkowi odrzucając jej oświadczyny!!! Choć dziewczyny nadal są parą to jadek chodzi i pochlipuje po kątach W międzyczasie dziecko Kath i A. przestało być berbeciem i jest już całkiem dużym małym dzieckiem. Sara też jest naprawdę śliczną dziewczyną, A. musi mieć dobre geny! A tu kącik Sary, który wygospodarowała jej Kath w swoim pokoju: Kariery Wiolki i Alette kwitną, ale poza tym niewiele się u nich zmieniło. Za to sama Kath jest wspaniałą matką, ale nie zapomniała o tym, że jest też... kobietą, a gdy w sąsiedztwie zamieszkał przystojny jegomość Kamyk, Kath uderzyła we flirty i nim się obejrzałam zostali parą. Póki, co Kath chyba pamięta o zabezpieczeniu nauczona doświadczeniem z A., bo nie jest w ciąży. Swoją drogą, gdy była na randce z Kamykiem spotkali A., który widząc, jak dziewczyna całuje się z Kamykiem spoliczkował ją. Niesamowite! Najpierw facet ją zostawia z dzieckiem, a potem robi wyrzuty! Faceci! Taka jeszcze jedna ciekawostka z randki Kath i Kamyka, kiedy byli w parku natknęli się na spacerującą Liv, która również zakochała się w trendach Ulki Kończąc opowieść o domu dziewczyn powiem, że Rue dalej je odwiedza i gra na komputerze Grałam też domem, w którym mieszkają Ang, Mikasa, Paula, Sam i Liv, no i powiem Wam, że i z tego domu jest BOMBA! Ale zanim o tym to powiem Wam, że Ang poleciała pierwszy raz w kosmos i uratowała kosmitę przemytnika przed kosmiczną policją - brawo Ang! Jeśli chodzi o jej życie miłosne to dalej spotyka się z Marcusem, ale jako jedna z nielicznych par nie wylądowali jeszcze w łóżku Liv odwiedziła dom chłopaków i próbowała poderwać Marcusa, ale (UWAGA!) chłopak był zniesmaczony jej flirtami W ramach pocieszenia dziewczyna wzięła się za Syriusza, który nie odrzucił jej zalotów, ale póki co na flirtowaniu stanęło. W okolicy pojawił się jeszcze jeden mężczyzna, który chodził od domu do domu i poznawał całą społeczność. Nielicznym przypadł do gustu, ale znalazł wspólny język z Sam Quest, która ujęła go swoimi dow****mi i skeczami, które sama napisała. Dość szybko ich wspólny język przeobraził się we flirty, by w końcu przy pierwszym spotkaniu wylądować w łóżku. Któż to taki zawrócił w głowie naszej niezwykłej Sam? Nikt inny jak sam... Krico! Tak! Nie jest on najprzystojniejszym facetem w mieście, ale widać miał coś w sobie, co sprawiło, że Sam dała się złapać w jego sidła. Wspólna noc zaowocowała... potomstwem. Dziewczyna szybko poinformowała Krico o dziecku. Zobaczcie jego reakcję: Jak widzicie, mężczyzna nie był zachwycony, wręcz załamany, co tak zabolało Sam, która ucieszyła się na wieść o dziecku, że postanowiła zakończyć ich związek i wyrzuciła Krico ze swojego życia tak szybko, jak się w nim znalazł. Oto Sam w ciąży w bluzce Krukońskiej Edytowane przez PaulaSmith dnia 17.01.2019 23:58 Sarahis |
|
|
Angelina Johnson |
Dodany dnia 18.01.2019 00:02
|
Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: Slytherin Punkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Domek dziewczyn wygląda niesamowicie, nie chcecie przyjąć tam kosmicznej Angeliny? Dzieciaki są śliczne, rzeczywiście ten A. ma super geny! A fuerte chyba świetnie odnajduje się w roli dobrej cioci Biedna Jadek! Jak fuer mogła odrzucić jej zaręczyny! Może to tylko kwestia złego momentu? Czy może jednak któraś z dziewczyn bierze ten związek mniej poważnie? I Livka, ODWAL SIĘ OD MARCUSA! Paula, ja muszę ją chyba pobić, bo nie dość, że małpuje mój ulkowy stajl, to jeszcze próbuje dobierać się do mojego chłopaka! Naślę na nią kosmitę!!! No i Kath z Kamykiem, nieźle haha. Niegdyś największym ciachem HPnetu. no no no Ciekawe, czy zaakceptuje on dziecko Kat. Sam i Krico, to jest po prostu największy szok w dziejach całej tej społeczności! Jakim cudem? O masakra! Gratki Sam, oby dziecko było ładne po mamusi A reakcja Krico bezcenna, oby tylko nie zwiał teraz... Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 18.01.2019 00:04
|
Ang dobrze, że mi przypomniałaś!!! Kamyk póki, co nic nie wie o dziecku Kath, spotykają się na mieście albo u niego. I właśnie sama się zastanawiam, co będzie jak Kath mu powie o tym, że nie jest w życiu sama. Swoja drogą, jak może ukrywać śliczną Sarę??? Sarahis |
|
|
Syriusz32 |
Dodany dnia 18.01.2019 00:24
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 17 Postów: 1120 Dom: Gryffindor Punkty: 15213 Ranga: Potęga Krwistego Steka! Data rejestracji: 30.06.14 |
Czy spadłem już całkiem z podium zarobków? I dlaczego mój sim nie spotyka się z tym Emilki, jakieś mało realistyczne |
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 18.01.2019 02:09
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2830 Dom: Ravenclaw Punkty: 34144 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Hahaha, no trochę się działo! Paula, serwuj nam częściej update'y Po pierwsze, chata dziewczyn - sztos totalny. Nigdy bym sam czegoś takiego nie stworzył! Po drugie, Fuer w tym baseniku, czy co to jest - wymiata Skisłem jak nie wiem, chyba przebija to nawet odrzucone zaręczyny Andrzej ogier, to jedno, ale że dziewczyny takie płodne... No cóż, jedno można stwierdzić. Krico wygląda tragicznie, a sądząc po jego zdjęciach z przed x lat, to niezłe ciacho z niego musi być obecnie W każdym razie, Paula, co z tym YouTubem? Nie da rady? |
|
|
fuerte |
Dodany dnia 18.01.2019 06:57
|
Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: Ravenclaw Punkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
kurna... jadek, wybacz mi pewnie musiałam być bardzo głodna czy coś Ja w baseniku to właśnie ja, Haha Krico i Sam to chyba najbardziej poryta rzecz ale coś słabo ci faceci reagują na dzieciaki... |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 18.01.2019 07:35
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: Ravenclaw Punkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Okej, kiedy już się posikałam ze śmiechu i zmieniłam spodnie, to mogę trochę skomentować. 1. Bogaty dom jest FANTASTYCZNY, siedzę i oglądam te zdjęcia. Gratulacje, że udało (chciało?) Ci się coś takiego stworzyć. Bardzo podoba mi się, jak realistycznie wygląda basen w tej częsci. I nawet zrobili załamanie światła (ciało fuerte)! 2. Nie sądziłam, że coś przebije bara bara ulki i A., ale życie jest nieprzewidywalne... Krico i Sam wygrywają Simsy, można się rozejść. I rzeczywiście raczej szpetny typ 3. Fuerte, jak mogłaś Moje serduszko cierpi razem z Jadkiem. Czy panel postaci pokazał chociaż jakiś powód odrzucenia zaręczyn? 4. Kurcze, Kamyk nadal w moich oczach ma 14 lat, więc ten związek z Kath jest trochę dziwny, ale potem sobie przypomniałam, że przecież chlopak jest dorosły... co chyba sprawia, że Kath jest MILFem! Czekamy na więcej! |
|
|
Roksolana Delakur |
Dodany dnia 18.01.2019 07:37
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 435 Dom: Ravenclaw Punkty: 7863 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 12.08.16 |
gratuluję wszystkim parą i mamusią bądź przyszłym mamusią Sara jest prześliczna, naprawdę, nei ujmując oczywiście urody Grażynce. Dom dziewczyn jest cudowny, chyba na remont naszego poprawczaka jeszcze dłuugo poczekamy Super, że wprowadziłaś nowe osoby, w tym Kirco, naprawdę, myślę, że on jeszcze długo zawojuje w HPnetowym skrawku simsów. Jak zobaczyłam Rue przy kompie, to miałam nadzieję, że w końcu będzie coś o naszym poprawczaku, ale chyba nie dane mi było jeszcze poczytać co tam też się dzieje. Czekam na relacje z domciu nastolatekk! Jestem NAJBARDZIEJ zakręconaaaa! Strzeszcie się ziomeczki ziomunie i innii
Nie, uwielbiam Roks. To kochane dziecko ~ Lilyatte Tak jest! Rue, pamiętaj! Rue Riddle, słuchaj się Roksolany, to mądra kobita jest ~ Angelina Johnson Komplement po burzliwej walce ze skromnością, zasługujący na miejsce w podpisie Kto niby jest najbardziej kreatywnym Krukonem na stronie, jak nie Ty? ~ Rue Riddle Roks tam się niczym nie przejmuje ~ -lavender- Ojjj jest to prawda hihi Wydaje mi się, że Roks jest typem człowieka który mógłby walnąć monolog skryby albo średniowiecz to taka epoka byka na ustnej ~ Lilyatte oj tak mogłoby być |
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 18.01.2019 12:31
|
Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: Gryffindor Punkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Kath pewnie po prostu nie chce wprowadzać do życia Sary faceta, co do którego ma przeczucie, że rzuci ją dla... któregoś z panów Co za A. HPnet wredny!!! Nie dość, że damski bokser to jeszcze się awanturuje, chociaż sam robi dzieci na prawo i lewo!!! Dobrze, że Sara i Grażnka go nie poznają, bo to okropny ojciec Bogata chatka zajefajna A wylot w kosmos Ang to w ogóle!!!!!! ZAZDRO Sam i Krico to HIT! Serio, nawet pierwsze info o ciąży Ulki nie było takie fajne Moja chrisowa TOP5 1. Always&Forever Chris Wood 2. Chris Hemsworth 3. Chris Evans 4. Chris Pratt 5. Chris Pine Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center] Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 21.01.2019 00:43
|
Łosiek nie umiem grać filmując, ale no akcje nie dzieją się cały czas, więc byłoby to nudne Zapewne jesteście ciekawi, jak tam ciąża Sam i reszta rodzin się ma, więc przychodzę Wam z nowymi informacjami Skoro zaczęłam od Sam to powiem Wam, że w końcu urodził się chłopiec w HPnetowym mieście, a dumna matka nazwała go Ben HPnet. Oto Sam i Ben: Ben jest jak każdy noworodek je, śpi i robi kupkę, więc tyle na razie mogę o nim powiedzieć. Od czasu zerwania Sam nie miała żadnego kontaktu z Krico, a i nie spotkałam go na mieście grając innymi domami, więc chyba się zaszył w domu po tej informacji, którą zaskoczyła go Sam. Wszystkie dziewczyny w domu dość chętnie zajmują się Benem, może Mikasa mniej, ale jak nie ma komu to i ona go nakarmi. Jeśli już jesteśmy przy Mikasie to muszę Wam pokazać pewien szczegół, który mnie bawi, jak Mikasa chodzi w piżamie. Otóż jako jedyna śpi w skarpetkach! Kolejna ciekawostka też się wiąże z Mikasą, otóż jak tylko zniknie mi z pola widzenia to od razu wiem, że szukać jej mogę w pokoju Ang na bieżni, serio dziewczyna cały czas ćwiczy! A przy tym jest o krok od osiągnięcia szczytu kariery Bizneswoman - szacun! Angelina po raz kolejny poleciała w kosmos. Zrobiłam dla Was screeny z dwóch jej pobytów w kosmosie, bo naprawdę bawi mnie to badanie kosmosu! Oto pierwsze zdarzenie, które pokazuje, że warto jest rozmawiać Ang oczywiście z nimi porozmawiała i... Następna przygoda ukazuje nam szaloną i ciepłą ciocię Angelinę Oczywiście Ang nie zgłosiła sprawy władzom... I jak to się skończyło? Trzeba zainwestować w ulepszenie rakiety W każdym razie świetne są te wyprawy w kosmos! Paula jako wyśmienity kucharz odkryła w sobie nowe zamiłowanie do ... łowienia ryb. W końcu, gdzie kupi świeższą rybę od tej, którą sama złowi? Niedługo potem zmęczona urokami macierzyństwa Sam Quest dołączyła do Pauli i od tej pory razem chętnie wędkują. Zanim przedstawię Wam nową parę to muszę Wam opowiedzieć jeszcze o dzieciństwie Sary i Grażynki. Kath ostatnio zabrała Sarę na wycieczkę do domu ulki, fuer, nior, jadka i monci, by przyrodnie siostry się poznały. I wiecie, że dziewczynki od razu przypadły sobie do gustu? Patrzcie jakie słodziaki! Później nastąpiła rewizyta ulki i Grażynki u Kath i Sary i również się ściskały. Między dziećmi zawiązała się cudowna siostrzana przyjaźń. Może nie mają ojca, ale mają siebie No i kolejna ważna sprawa. Kath w końcu zaprosiła Kamyka do siebie, a ten poznał małą Sarę, która swoim urokiem z miejsca go zawojowała. Kamyk nie robił wyrzutów Kath, a gdy Sara usnęła para beztrosko baraszkowała w tym samym pokoju - zero przyzwoitości! W miedzy czasie wpadłam zobaczyć, jak się ma związek jadka i fuer. Dziewczyny spędzają ze sobą dużo czasu, ja przyłapałam je na huśtawkach. Czy uda im się odbudować nadszarpniętą relację? Grałam również domem, w którym mieszka ania, roksolana, rue, lilka i lavender. Gdy włączyłam dom okazało się, że gordian wpadł z wizytą do roksolany. Ogólnie para zachowuje się bardzo przyzwoicie i bardziej po kumpelsku, niż romantycznie, ale jakiś tam pocałunek był Niby wszytko ok, dość nudno, a tu nagle do pokoju wpada ania! I się awanturuje! Totalnie nie wiem o co chodzi, ale po chwili patrzę, a ania wdała się w bójkę z gordianem! ' Czy to troska o podopieczną czy anią kierowały inne pobudki? Na razie tego nie wyjaśniłam, póki co gordian woli się spotykać z roksolaną na mieście i ja mu się wcale nie dziwię. Ale obiecałam Wam wieści o nowej parze, która pojawiła się w mieście. Pomyślcie o najbardziej zakręconym użytkowniku i o niezwykle szalonej użytkowniczce, czy może być coś bardziej szalonego i zabawnego niż ich związek? Wiecie już o kim mowa? TAK! Only Dream i RazorBMW poznali się i połączyło ich zamiłowanie do szalonych zabaw. Tak oto było na ich pierwszej randce. Później chodzili po mieście i robili razem psikusy przy domach innych HPnetowych rodzin, zahaczając po drodze kupkę liści i baraszkując w niej wesoło. Bawią się ze sobą doskonale i nawet przez chwilę chcieli zaadoptować razem dziecko, ale w ostatniej chwili Only się rozmyśliła. Może to i dobrze, nie ma co się spieszyć z takimi decyzjami. Pewnego dnia Razor zadzwonił i zaprosił Only na kolejną randkę. Flirty, buziaki - wspaniała randka. Upita szczęściem Only po zakończeniu randki została jeszcze w klubie, a Razor wrócił do domu. Dziewczyna siedząc przy barze i popijając drinka poznała Jadka. Jadek pojawiła się na mieście sama. Dziewczyny duuużo ze sobą rozmawiały, śmiały się, szalona Only rozbawiała poważną bizneswoman do łez. Po chwili nad dziewczynami zaświeciły się SERDUSZKA. Zaczęły flirtować, szeptać uwodzicielsko, nawet się przytulały. Zobaczcie tę szczęśliwą minę Jadka: ... i choć do niczego nie doszło to jednak ziarno zostało zasiane. Jadek przyznała się Only, że się z kimś spotyka, ale przecież i Only ma chłopaka. Czy Only odkryła, że związek z mężczyzną nie jest jej pisany? Czy Jadek stwierdziła, że fuerte nie traktuje jej poważnie i powinna poszukać szczęścia gdzie indziej? Zobaczymy, co przyniesie przyszłość, a tymczasem dziękuję za uwagę Edytowane przez PaulaSmith dnia 21.01.2019 09:25 Sarahis |
|
|
Only Dream |
Dodany dnia 21.01.2019 01:00
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 10 Postów: 848 Dom: Hufflepuff Punkty: 9544 Ranga: Ponury Żniwiarz Data rejestracji: 22.08.15 |
Bosh, popłakałam się ze śmiechu nie spodziewałam się przeczytać tu takich rewelacji Chociaż muszę oddać Simsom sprawiedliwość, bo Razor był pierwszą osobą, z którą pisałam na HPnecie. Paula, chyba naprawdę nie mogłaś lepiej stworzyć mojego Sima, skoro podziela nawet moją mieszaną orientację Gratuluję też nowej mamie Oby Ben nie był podobny do ojca Do szybkiego kontaktu zapraszam na Discord: paniwinko HPnetowy Ciastkarz prezentuje: Dzisiejsza gablotka ciasteczek! I'm not sure if I attract crazy or if I make them that way. Właściciel(ka) pierwszej w czarodziejskim świecie linii sklepów erotycznych. Już niebawem otwieramy nową filę na Nokturnie! Współwłaściciel(ka) zakładu pogrzebowego Czy to już?. O szczegóły pytać na sb. Wybierz się z nami w tą ostatnią podróż! |
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 21.01.2019 07:15
|
Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: Gryffindor Punkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
W przypadku Kamyka to chyba poznał Sarę a nie Grażynkę? Btw jak to jest w simach, czy Sara i Grażynka wiedzą że mają wspólnego ojca? Że są siostrami? Czy nie ma tego ujętego w drzewie? Razor i Only <3 A Sam wyznała mi że, Ben to od... Bę(/EN)karta także... Moja chrisowa TOP5 1. Always&Forever Chris Wood 2. Chris Hemsworth 3. Chris Evans 4. Chris Pratt 5. Chris Pine Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center] Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 21.01.2019 07:24
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: Ravenclaw Punkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Heeeej, ja naprawdę lubię spać w skarpetkach, zwłaszcza w zimne dni! I miło widzieć, że Mikasa z innego wymiaru motywuje mnie do ćwiczeń, oby podziałało. Czy z tym Kamykiem i dzieckiem to nie miałaś na myśli Sary? Bo powiedziałaś, że Grażynka zdobyła jego serce, to chyba nie halo Tak czy siak, Kamyk przytulający dziecko to chyba najbardziej uroczy moment tego odcinka. A Jadek... Może podświadomie szuka pocieszenia, jednak nie pochwalam zdrady! Razor i Only, pięęęęknie |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 21.01.2019 09:31
|
Oczywiście miałam na myśli Sarę, się machnęłam, no wcześniej pisałam o obu dziewczynkach. Kath odpowiadając na Twoje pytanie tak,dziewczynki mają w swoim drzewie, że są siostrami. Imię od bękarta? Tylko Sam mogła to wymyślić Sarahis |
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 21.01.2019 10:31
|
Pochwały: 3 Postów: 3593 Dom: Slytherin Punkty: 14121 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
ja chyba wiem za co dostałem wpierdki od ani, ostatnio wyznałem jej że nie mam czasu na karczmę, to się wkurzyła... przepraszam Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 22.01.2019 01:16
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2830 Dom: Ravenclaw Punkty: 34144 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Paula, ja tam bym oglądał hahahaha |
|
|
Angelina Johnson |
Dodany dnia 22.01.2019 13:33
|
Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: Slytherin Punkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Ta Only to chyba taki Andrzej w spódnicy, co łazi i podrywa nieświadomy HPnet ;> Jadek, musisz pogadać z fuerte, a nie rzucać się w ramiona następnej! Jaram się strasznie moimi lotami w kosmos, ciekawe czy uda mi się kiedyś coś przywieźć ciekawego z tych podróży (i czy to w ogóle jest możliwe). Mam nadzieję, że nie zginę w kosmosie, bo byłabym tylko kolejnym śmieciem w nicości^^ I Mikasa, wow, jaka figura, zazdroszczę! Ja mam bieżnię, a to Ty wyglądasz jak milion dolarów, tak właśnie wygląda moje życie Sara i Grażynka są przesłodkie, uwielbiam historie o dzieciach Ulki i Kat. A szczególnie jak jeszcze jest tam fuerte, dobra ciocia, która niby nie lubi dzieci, ale jakoś często się nimi zajmuje (albo zajmuje ich basen) ;> Kamyk to prawdziwy facet z krwi i kości, HPnertowa Kat, trzymaj się go! Wpiernicz gordiana mnie rozśmieszył, ciekawe o co poszło z Anią I niech Ania lepiej uważa, bo Roksolana wpadnie i jej odda! Sam, gratulacje, w końcu chłopiec! Może jak już Grażynka i Sara trochę podrosną, to będą się nim zajmować. I owocnych łowów. I chcę wincej! Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |