Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Moje HPnetowe miasto w The Sims 4
|
|
Livka |
Dodany dnia 05.05.2019 21:47
|
Pochwały: 8 Postów: 521 Dom: Gryffindor Punkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
Wydaje mi się, że Nicram i Livka w podobnym celu chodzą do klubów. Tylko w innym czasie. Albo to tak naprawdę jedna osoba!! :o Fuer! Bardzo dobrze! Nie daj się namówić na kaszojada! Popieram też wniosek o zakręcie kostek przez Morfina. Czyżbyś miał wodę w piwnicy? I wreszcie była Paula, która z kimś rozmawia, a nie tylko lowi ryby i płacze Cześć wszystkim! Tak naprawdę to mnie tu nie ma Same dobre gwiazdy spotkały się na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnęły w ciebie życie Portret upamiętniający słynna bitwę na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou Co dobrego w 2019? Nagrody za 2018! Dom w Hogwarcie: Gryffindor Ulubione bajki Ulubione seriale |
|
|
Nicram_93 |
Dodany dnia 05.05.2019 22:47
|
Pochwały: 9 Postów: 311 Dom: Gryffindor Punkty: 27873 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 15.04.18 |
No wreszcie doczekałem się swojej postaci, aczkolwiek w takim wydaniu się jej nie spodziewałem Na pewno wybijał się w tłumie w tym klubie, ale gdzie zgubił ubrania? Strach pomyśleć co to będzie jak się rzeczywiście kiedyś z Livką spotkają Fuerte, chłopak chciał pomyśleć o dziecku i od razu z tego powodu zrywać? W końcu też doczekaliśmy się Pauli, ciekawe co z Kamykiem, bo widać, że brakuje mu Kath w domu i zaczyna go trochę nosić po okolicy, jak go dziewczyna nie przypilnuje to jeszcze zejdzie na złą drogę Dom Gryffindor "Może w Gryffindorze, Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota." Postać w Hogwarcie Natalie Swan (Prefekt Gryffindoru) Harry, Ron, Hermiona - czyli przyjaźń, która przetrwa wszystko Severus Snape, czyli człowiek zagadka Kluby piłkarskie Juventus F.C. Wisła Kraków Korona Kielce AKS 1947 Busko-Zdrój Filmy: Harry Potter Gwiezdne Wojny Władca Pierścieni Piraci z Karaibów Indiana Jones Kiler Mistrz kierownicy ucieka Muzyka |
|
|
fuerte |
Dodany dnia 06.05.2019 08:50
|
Pochwały: 30 Postów: 3225 Dom: Ravenclaw Punkty: 57438 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Fuerte i jej wyjściowe spodnie od piżamy <3 kurde, mam takie wyjściowe spodnie od piżamy, tylko trochę w innej kolorystyce . w końcu poszłam po rozum do głowy i nie cuduję, dzięki Paula! Teraz powinnam już do końca swojego simowego życia żyć w celibacie, bo jak widać relacje mnie niszczą. żebym tylko teraz ja nie umarła z tego smutku czy coś. no i mam pytanie, czy Ulka mnie też może pożyczyć 5 kafli? Bo akurat mam wydatki, to by się przydało, skoro tak szasta hajsem. Moncia to niech lepiej wraca do domu, a nie się marnuje z Andrzejem. Ulka startująca do Morfina - what no i znajdźcie Nicramowi jakieś ubranie, bo go jeszcze ktoś zamknie :< |
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 06.05.2019 16:55
|
Pochwały: 3 Postów: 644 Dom: Hufflepuff Punkty: 6704 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 07.12.16 |
No nareszcie kolejny odcinek! Moncia z A. Chyba A. jednak poszedł po rozum do głowy i ciągle jest z jedną dziewczyną i nie zapładnia na lewo i prawo, może coś faktycznie z tego wyjdzie. Fuerte jest za bardzo nerwowa. Człowiek coś tam bąknął, że może dziecko, może coś ten teges, a ta od razu rozwód, hmm... Ulka, pożycz Nicramowi kasy, bo widocznie chłopak nie ma co na siebie włożyć, i to dosłownie xD No i dzięki tęczy Morfin w porę się zorientował, co ta ulka knuje! Jeszcze by mnie losiek z domu wyrzucił, jakby to widział! Losiek, love you very much! <3 Czyżby Kath miała to samo na myśli co Fuerte i zaczyna unikać Kamyka? Oby nie, nie rób tego Kath! No i dlaczego Kamyk odrabia lekcję z Sarą nago? O_o Sara jak na nastolatkę, to wg mnie za mocno się maluje ^^ Al tę bieżnię to jak górę potraktowała, brakuje tylko odpowiednich butów i czapki :D Wiolkowe pompki rulez, a ten skok... wygląda jak latający Superman. I Paula w końcu wyrwała się z domu i od Bena... przyjemny widok. A właśnie, gdzie Ben?! Znowu matka się na niego wydziera? Emily się chyba boi, że Syriusz ją porzuci, dlatego chce dziecko. A tu klops, natura wie lepiej, nie da się tak na żądanie. Odcinek super! ~(˘▾˘~) (~˘▾˘)~ ~(˘▾˘~) MorfinGaunt
Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów! |
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 06.05.2019 18:16
|
Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: Gryffindor Punkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Oby nie, nie rób tego Kath! TY krzyczysz NIE, a ja krzyczę TAK Ja nie wiem co Was tak zachwyca w tej parze, ale mnie strasznie nudząąąąąąą Moja chrisowa TOP5 1. Always&Forever Chris Wood 2. Chris Hemsworth 3. Chris Evans 4. Chris Pratt 5. Chris Pine Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center] Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 |
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 07.05.2019 14:32
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2830 Dom: Ravenclaw Punkty: 34144 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Jeszcze by mnie losiek z domu wyrzucił, jakby to widział! Losiek, love you very much! <3 Byś frunął nad całym Simowym miastem i na pewno byłaby kolejna RIP story w Żurnalu hahahaUlka, to samo Ciebie się tyczy Gdzie z łapami? W końcu jakaś drama! Tak trzymaj, Fuer Czekałem na jakieś pranie się po pyskach! Paula, bar odpicowałaś cudo - ale taki w bardzo kobiecym stylu, bym powiedział xp |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 10.07.2019 21:52
|
Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: Hufflepuff Punkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Zaczęłam grę od wizyty u Emily i Syriusza. Emily dalej nie ustaje w próbach poczęcia maleństwa. Męczy Syriusza, a ten choć zakochany, zmęczony niepowodzeniami ucieka w pracę, a Emily ucieka we flirty z Marcusem. Marcus wziął się za siebie i ostro schudł, czyżby Emily działała na niego tak, jak na Syriusza? Podczas gdy Syriusz ciężko pracował Emily zorganizowała ognisko i flirtowała z Marcusem. By następnie udać się z nim na balety i dobrze się bawić. Czy Syriusz zorientuje się jaka jest Emily nim będzie za późno i spłodzą w końcu maleństwo? Czy Emily zdobędzie to, co chce nie bacząc na konsekwencje i uczucia innych? Jako, że dawno nie interesowałam się związkiem Kath i Kamyka, bo byli wyjątkowo szczęśliwi, zaniepokoiło mnie, że wszędzie widuję Kamyka samego. Zjawił się smutny w domu Pauli, Mikasy, Livki, Ang i Bena, i opowiadał Pauli, że ma złamane serce. Paula go pocieszała, a potem spędzili dzień w basenie - popływali, pochlapali się wodą, było miło i wesoło, ale nie dawało mi spokoju to, że przyszedł smutny, więc zaraz zajrzałam do ich domu. Zanim jednak przejdę dalej muszę powiedzieć, że w międzyczasie byłam świadkiem awantury między Benem, a duchem Sam. Otóż mały Ben krzyczał na ducha matki, że cuchnie jak śmieci. Niesamowicie rozgniewał tym ducha Sam, a ta w ramach zemsty na małym niewdzięczniku postanowiła go trochę postraszyć, co chyba zrobiło na dziecku niezłe wrażenie, bo potem uciekł z płaczem. Będzie miał nauczkę! Wracając do problemów Kath i Kamyka, zawitałam do ich domu. I rzeczywiście czuć było, że coś jest na rzeczy. Kath wiecznie pracuje, nawet w domu wypełnia jakieś raporty, by potem lecieć do pracy na 12h. Smutny Kamyk snuł się po domu, a gdy chciał chwilę spędzić z żoną ona odeszła i znów chciała pracować. Zdenerwowany zrobił jej awanturę, że nie ma dla nikogo czasu, że chciałby mieć z nią dziecko, ale ona nie widzi niczego poza pracą! Choć Kamyk miał 100 % racji po chwili zobaczyłam, jak Kath policzkuje swojego męża za prawdę! Wkurzony Kamyk wybiegł z domu i udał się do pobliskiego baru, by tam ochłonąć i wypić kilka drinków "Mroczny wiatr". Po chwili zadzwonił po... PaulęSimth, z którą ostatnio spędzał sporo czasu. Dziewczyna potwierdziła przybycie i jakiś czas później zjawiła się w pubie. Kamyk radośnie ją przytulił i opowiedział, że czuje się, jak marionetka, że chciałby żyć, a nie wegetować. Razem spędzili resztę wieczoru tańcząc i rozmawiając. Choć do niczego nie doszło czuć było chemię między nimi. Czy Kamyk zdradzi Kath? Czy Paula zerwie tę przyjaźń, wiedząc o zobowiązaniach Kamyka (w końcu była na ich ślubie)? Gdy Paula i Kamyk popijali drinki w pobliskim barze na randce spotkała się inna para. Angelina i Krnabrny. Para czuliła się, a w pewnym momencie Ang... przyklęknęła na jedno kolano i oświadczyła się Krnabrnemu! Pamiętacie, jak ona odrzuciła jego oświadczyny? Chyba chciała się w ten sposób zrehabilitować, a Krnabrny... przyjął jej oświadczyny! Ang w końcu jest szczęśliwa i trzeba przyznać, że po doświadczeniach z Marcusem zasłużyła na szczęście. Para postanowiła uczcić zaręczny wyjściem do klubu i choć chwilę tańczyli na parkiecie to nie mogli się od siebie oderwać cały wieczór. Nic więc dziwnego, że niedługo potem wylądowali w szafie garderobianej i przeżyli swoje pierwsze bara bara Patrząc na szczęście tych dwojga postanowiłam zajrzeć do domu, w którym mieszka moncia z A. i resztą chłopaków, ciekawa byłam jak się układa ten nieusłany różami związek monci i A. Okazało się, że A. był w bardzo romantycznym nastroju i wylądowali z moncią w łóżku, niestety decyzja o bara-bara okazała się bardzo brzemienna w skutkach... Zmęczony wysiłkiem A. umarł z przemęczenia! Patrzę na moncię, a ta siedzi na łóżku niezadowolona z niesatysfakcjonującego bara-bara. No kurde chłop umiera, a ta nic! Nie udało się nic zrobić niestety. Po chwili jednak zorientowała się, co się wydarzyło i załamała się po śmierci ukochanego. Niedługo później moncię zaczęły dręczyć nudności i wyszło na jaw, że A. w ostatnich chwilach życia spłodził swojego trzeciego potomka! Załamana śmiercią ukochanego moncia przyjęła bardzo dobrze tę nowinę. Chcąc zobaczyć, czy inne domy również mają żałobę zajrzałam do domu ulki (w końcu też miała dziecko z A.), fuer i Grażynki. I rzeczywiście. Wszystkie były pogrążone w żałobie. Fuerte od razu udała się z wizytą do monci, chcąc wesprzeć przyjaciółkę w trudnym czasie. Po przybyciu uścisnęła mocno moncię, a po chwili zaproponowała jej powrót do domu. Moncia przyjęła tę propozycję z radością i po chwili obie wróciły do domu. Moncia mimo porannych mdłości jest szczęśliwa. Ale mimo, że mieszkają tam znów we cztery dom był przeznaczony dla 6 osób, był wielki pusty, z nagrobkiem Jadka przy którym Grażynka znów płakała... Więc postanowiłam oderwać dziewczyny od tego wszystkiego. Zasłużyły po tylu przeżyciach na zmianę miejsca, na odcięcie się od przeszłości i zaczęcie czegoś nowego. I tak dziewczyny wylądowały na wyspie Sulani - raj na ziemi. Postawiłam im tam piękny dom z małą przystanią na łódź i skutery wodne. Każda ma swój pokój i każda w końcu może odpocząć. Pieniędzy mają w brud, więc nie wiem czy nie zmienią pracy na coś przyjemnego na wyspie. W każdym razie pierwsze, co zrobiła fuer po przeprowadzce to wskoczyła do oceanu i popłynęła do łódki, by tam się kimnąć. Drzemka fuerte na łodzi kończy dzisiejszy odcinek Simsów, mam nadzieję, że Wam się podobało jeśli dobrnęliście do końca. Do następnego! Sarahis |
|
|
fuerte |
Dodany dnia 10.07.2019 22:04
|
Pochwały: 30 Postów: 3225 Dom: Ravenclaw Punkty: 57438 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Ulżyło mi mocno, że to nie mnie się gówniak urodzi. Chociaż skoro Moncia wróciła, to będę wychowywać kolejną Grażynkę. Tylko nie wiem, kto będzie niszczył domek dla lalek, skoro Nieor mieszka z Antonem... Nowy dom jest super, czekam na zdjęcia ze środka : D. Drzemka w łódce spoko, chociaż pewnie w życiu bym nie zasnęła. Ale podoba mi sie ten raj na ziemi. |
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 10.07.2019 22:09
|
Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: Gryffindor Punkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Superowo wszystko, ale co u mnie i Puchona? skoro byłaś u nas... Severusie, jak mogłeś.. WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! Od Klaudka! <3 Od Julki! Izrael! Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 10.07.2019 22:11
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2830 Dom: Ravenclaw Punkty: 34144 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Jeśli jest taka opcja, to Fuerte powinna zostać zawodową niańką Nie za dużo tych berbeci pomaga wychować? Kryzys u Kath i Kamyka jest mega zaskoczeniem. Bardzo ciekawe, co zrobi Paula. Ja wyczuwam romans, jak nic. Będzie dym... Ciekawe kto będzie kolejną ofiarą sprania po ryju przez Kath |
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 10.07.2019 22:20
|
Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: Gryffindor Punkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Mnie tam cieszy że u Kath i Kamyka dzieje się coś poza słit drim nigdy nie byłam ich fanką, więc jak na moje życzę szczęścia gdzie indziej. No i nie bez powodu Kath ucieka w pracę... ileż można znieść lukru. MONCIA ZAMĘCZYŁA ANDRZEJA NA ŚMIERĆ W ŁÓŻKU! To mój ulubiony wątek... Szkoda, że Ben nie wybenował po tym jak Sam go straszyła. Moja chrisowa TOP5 1. Always&Forever Chris Wood 2. Chris Hemsworth 3. Chris Evans 4. Chris Pratt 5. Chris Pine Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center] Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 10.07.2019 22:26
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: Ravenclaw Punkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Andrzej zawsze uciekał od odpowiedzialności za swoje dzieciaki, ale tym razem to już przegiął. Jestem bardzo ciekawa nowego domu, na pewno jest piękny! Okolica po prostu boska, a spanie w łódce, mokrym stroju i na siedząco to już jakiś nowy poziom umęczenia życiem. |
|
|
CoSieDzieje |
Dodany dnia 10.07.2019 23:46
|
Pochwały: 6 Postów: 1033 Dom: Hufflepuff Punkty: 30037 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 20.08.17 |
Przez Andrzeja przypomniał mi się jakiś horror Netflixa, który zaczyna się od tego, że nasza bohaterka zostaje przypięta do łóżka, a jej mąż dostaje chwilę później zawału. Nie ma to jak super skojarzenia Moncia niezadowolona z bara-bara pozostaje hitem i muszę przyznać, że zacząłem się śmiać i to mimo śmierci jej ukochanego. W każdym razie - gdzie życie moje i mojej żony? Co słychać u naszych pociech? Liczę na nas w kolejnym odcinku |
|
|
Nicram_93 |
Dodany dnia 11.07.2019 07:23
|
Pochwały: 9 Postów: 311 Dom: Gryffindor Punkty: 27873 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 15.04.18 |
Doczekaliśmy się kolejnego odcinka naszej telenoweli Emily jak widzę jest zdeterminowana, aby począć dzieciaka, jak nie uda się z Syriuszem, to już w rezerwie szykuje sobie Marcusa, niech ten Syriusz przejrzy na oczy póki jeszcze może. Kath i Kamyk, jedna z niewielu normalnych par w tej naszej wiosce, ale jak widać i tutaj przyszedł kryzys. Nie chcę być złym prorokiem, ale mam wrażenie, że na przyjaźni między Kamykiem i Paulą się nie skończy i Kath będzie szukać nowego adoratora, chyba że praca stała się już takim nałogiem, że nie da rady się od niej oderwać Moncia za to przebiła wszystkich. Ależ dziewczyna ma energii, aż zamęczyła biednego A. Chłopak jednak jeszcze ostatnim tchnieniem sił zdołał "podarować" ukochanej dziecko, a Moncia zamiast opłakiwać chłopaka, to była zła z powodu niezaspokojenia. Chłopaki zanim zbliżycie się do Monci, to zastanówcie się najpierw czy dacie rady ją zaspokoić, bo skończycie jak A. Czekam z niecierpliwością co tam u Nicrama? Dom Gryffindor "Może w Gryffindorze, Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota." Postać w Hogwarcie Natalie Swan (Prefekt Gryffindoru) Harry, Ron, Hermiona - czyli przyjaźń, która przetrwa wszystko Severus Snape, czyli człowiek zagadka Kluby piłkarskie Juventus F.C. Wisła Kraków Korona Kielce AKS 1947 Busko-Zdrój Filmy: Harry Potter Gwiezdne Wojny Władca Pierścieni Piraci z Karaibów Indiana Jones Kiler Mistrz kierownicy ucieka Muzyka |
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 11.07.2019 16:39
|
Pochwały: 3 Postów: 644 Dom: Hufflepuff Punkty: 6704 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 07.12.16 |
Moja ulubiona para się zaczyna psuć Rozumiem Kamyka, ale no weź chłopie coś zrób nieoczekiwanego (poza romansem!) i postaraj się jak A. chociażby (bez tego smutnego końca). Nie chce dzieci? Nic jej nie mów, tylko zrób, a martwić się będziesz po fakcie Ang i Krnąbrny, kolejna dobra para. Oby Krnąbrny nie był jak fuerte i nie miał jakiejś żony na boku Myślałem, że moncia przechodzi samą siebie swoimi decyzjami, ale A. przebił wszystkich Pewnie gdyby nie umarł po słabym bara-bara, dokonał by kresu po informacji o kolejnym bachorze na jego koncie Więc tak czy siak byłby to koniec. Domek w raju mega, ale co mnie zastanawia, to jak można spać na siedząco i to jeszcze na łódce, która się kołysze na wodzie MorfinGaunt
Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów! |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 22.07.2019 21:05
|
Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: Hufflepuff Punkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Co nowego w Simowej wiosce? Zacznę od tego, że znów zawitałam do domu Kath, Kamyka, Wioli, Al, Sary i Niny i trochę się tam wydarzyło u każdego. Po pierwsze mała Nina, adoptowana córka Al, już nie jest taka mała, jest już całkiem dużym i trzeba przyznać ładnym dzieckiem, które po Al ma zmysł artystyczny i uwielbia malować i tworzyć różne rzeczy. Podczas gdy skupiłam się na Ninie do Wioli zadzwonił KHZP, ale dziewczyna spała i nie zdążyła odebrać telefonu. Chłopak jednak się nie poddawał i rano zadzwonił ponownie, by zapytać czy może wpaść do Wioli z wizytą. Ta się zgodziła i wyszła z tego mała randka. A co z Kath i Kamykiem? Gdy włączyłam dom okazało się, że Kamyka nie ma, był z wizytą u Pauli, więc przełączyłam szybko na dom Pauli, Ang, Mikasy, Livki, Bena i ducha Sam i zobaczyłam jak Kamyk wesoło gawędzi z Paulą. Paula poradziła Kamykowi, by wziął trzepaczkę z kuchni i trzepnął Kath w łepetynę, żeby się obudziła. Na koniec spotkania Kamyk cmoka zaskoczoną dziewczynę w usta i ucieka do domu. Kamyk chyba miał kaca moralnego i wrócił w niezbyt dobrym humorze do domu, a kiedy zastał Kath wracającą z joggingu i znów zmierzającą do komputera, by pracować, wkurzył się i wyrzucił jej to w twarz. Kath tym razem jednak nie chciała się kłócić i, gdy Kamyk chciał z nią porozmawiać odmówiła. Zdenerwowany Kamyk mówi Kath, że zachowuje się jak robot. A po chwili patrzę, a ten całuje namiętnie Kath! Kath, by załagodzić sytuację zaciągnęła Kamyka na bara-bara w krzakach. Po wyjściu z krzaków para przytuliła się i w końcu chyba zażegnała konflikt, który trawił ich związek. Niestety okazało się, że nie wszystko się tak ułożyło, jak mi się wydawało. Gdy Kath po udanym bara-bara znów chciała pracować Kamyk wybuchł po raz kolejny. Krzyczał Kath, że ma skórę niedźwiedzia, że jest nieczuła i myśli tylko o sobie. Kath powiedziała, że też ma już tego wszystkiego dość! Zdenerwowany Kamyk opuścił dom, a po drodze zadzwonił do Pauli i zaproponował spotkanie w barze. Paula stawiła się na spotkaniu. Kamyk dalej był ostro rozgniewany i zaczął wyrzucać z siebie wszystko to, co powiedział Kath. Paula starała się załagodzić sytuację, ale Kamyk w tym wzburzeniu niezbyt panował nad sobą, a po chwili rzucił się na Paulę i gwałtownie ją pocałował! Paula choć zaskoczona, nie stawiała oporu, ale po chwili uciekła do domu. Przy okazji Wam powiem, że zobaczyłam, że w Simsach pojawiły się ptaki! Gdy Kamyk całował Paulę w tle przechadzał się gołąb i szukał jedzenia w trawie. Samotny Kamyk wypił kilka drinków przy barze i wrócił do domu. A przed domem czekała już na niego Kath. No i była kolejna awantura. Kath powiedziała Kamykowi, że jest śmierdzącym butem, co znów obudziło w Kamyku gniew. On krzyczał, że przy niej czuje się, jak kupa śmieci i ma tego dość! Po chwili obrócił się na pięcie i tak, jak stał wyprowadził się z domu! Ulokowałam Kamyka w małym domku na wyspie Sulani, gdzie samotnie zjadł kolację. Czy coś jest jeszcze w stanie uratować związek Kamyka i Kath? Czy odnajdą swoją miłość, która ich tak doskonale połączyła? No i co z Paulą? Sama jestem ciekawa, dajcie znak, jak Wy to widzicie. Nie mogłam nie włączyć znów domu monic, ulki, fuer i Grażynki, bo w końcu moncia jest w ciąży i trzeba się nią zająć. Dziewczyna niezbyt dobrze znosi ciążę. Nie dość, że męczyły ją mdłości to mimo ciąży strasznie schudła. Z cudownego słońca wyspy postanowiły skorzystać fuer i ulka i uwaliły się plackiem na ręcznikach zażywając kąpieli słonecznej. Niestety dziewczyny trochę przesadziły i po opalaniu wyglądały, jak spieczone raki... Fuer bardzo źle się czuła po opalaniu i nic dziwnego. A ulka postanowiła schłodzić ciało w zimnych wodach oceanu kąpiąc się nago w świetle księżyca (śmieszny jest ten jej biały tyłek ) Moncia również postanowiła poleżeć na dworze, ale dopiero, gdy słońce zaszło. Trzeba przyznać, że ma już spory brzuszek. Następnego dnia moncia postanowiła wrócić do swojej pasji i posadziła na działce drzewa bananowe. Jeśli chodzi o fuer to zachłysnęła się życiem na wyspie i praktycznie nie ma jej w domu. Albo żegluje po niekończących się wodach i zbiera śmieci pływające po wodzie... albo wyleguje się na materacu (lub na nim śpi)... albo.. RZUCA PRACĘ! Tak, fuer rzuciła swoją intratną posadę na szczycie świata biznesu i zatrudniła się na pół etatu, jako ratownik na wyspie. Myślę, że należy jej się odpoczynek i spokojny żywot po tym wszystkim, co przeszła i widać, że jest szczęśliwa na tym nowym etapie życia. Ale nie tylko fuer zaznaje uroków wyspiarskiego życia. ulka też się nim zachłysnęła, oj tak! Spędza z Grażynką czas żeglując i dryfując na wodzie. ulka wzięła się też za szlifowanie formy, by potem dumnie prezentować swoje wysportowane ciało. Do ulki wieczorem zadzwoniła Wiolka pytając czy nie chciałaby się z nią udać do klubu nocnego na tańce. Ale ulka poznała tam też kogoś nowego... Nicrama_93, któremu ewidentnie wpadła w oko, bo po pierwszych kilku tańcach, gdy Wiolka już zmyła się do domu, chłopak zaprosił ulkę do siebie do domu, gdzie czulili się na kanapie. I wymienili się numerami telefonów. Pewnego dnia ulka udała się na publiczną plażę, gdzie poznała ratownika, który od razu wpadł jej w oko. Nim się obejrzałam flirtowała z nim na dobre... a chwilę później budowali razem zamki na piasku (ulka w szpilkach)- jakież to romantyczne! Podczas spotkania do ulki zadzwonił Nicram, ale ona nie odebrała telefonu... Na pożegnanie był gorący pocałunek, podczas którego ulka myślała już o pierścionku zaręczynowym. Trzeba przyznać, że ma dziewczyna rozmach. Następnego dnia, gdy ratownik miał wolne, spotkali się na randce w jednym z barów na wyspie i znów flirtowali i się całowali. A ulka przeżyła idealną randkę! Po randce, gdy szczęśliwa wracała do domu, postanowiła się wykąpać przy wodospadzie - cudowne widoki. Czy taki przygodny związek ma szansę przetrwać? Czy ulka w końcu będzie szczęśliwa? A co z Nicramem, którego ulka poznała na dyskotece, a potem chłopak kilkukrotnie do niej dzwonił? No i w końcu doczekałam się! monciakund urodziła córeczkę! Tak, A. płodził same dziewczynki. Problemem okazało się imię, jako, że nie mogłam skontaktować się z moncią, była nieosiągalna w Gdyni, to napisałam do fuer. A ta szybko pokojarzyła fakty i napisała : "moncia jest w Gdyni, A. jest z Gdyni - to nie jest przypadek! ARKA - idealne imię dla ich dziecka!". I tak też się stało. Arka HPnet przyszła na świat na wyspie Sulani i okazała się niezwykle grzecznym dzieckiem, którym zajmuje się moncia, choć fuer, ulka i Grażynka też są chętne do pomocy. moncia choć szczęśliwa, jest straszecznie chuda... Podczas gdy życie na wyspie płynęło sobie spokojnie i błogo, zajrzałam do pary, która ma sporo na głowie - Nior i CoSieDzieje oraz ich bliźniaczki, które nie są już niemowlakami i uczą się teraz chodzić, mówić, korzystać z toalety, a wszystkiego tego muszą nauczyć ich rodzice. CoSieDzieje podjął się nauki korzystania z toalety jednej z dziewczynek, ale nie poszło mu to za dobrze... Nior i CoSieDzieje są niezwykle czułymi rodzicami. Oboje układają dzieci do snu. A Nior jest szczęśliwą i dobrą matką. Trzeba przyznać, że młodzi rodzice dają sobie nieźle radę, a przy tym ich uczucie nie gaśnie. Z zabawnych historii to mam od nich dwa hity. Pierwszy to to, że gdy jedna z córek - Hermionka - wpadła w złość zniszczyła domek dla lalek, dokładnie tak, jak to robiła Nior Grażynce, niezwykłe, że można takie rzeczy wyssać z mlekiem matki Druga akcja to, gdy CoSieDzieje postanowił skorzystać z kąpieli w basenie i skoczył na bombę to okazało się, że przy skoku zgubił... kąpielówki. Uff! Na dziś to tyle! Mam nadzieję, że podobał Wam się odcinek i dacie znak w komentarzach Sarahis |
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 22.07.2019 21:13
|
Kath i jogging - brzmi jak absurd Cieszy mnie to, że Kamyk się wyprowadził, nigdy nie byłam ich fanką. Opalenizna fuerte rządzi ARKA Moja chrisowa TOP5 1. Always&Forever Chris Wood 2. Chris Hemsworth 3. Chris Evans 4. Chris Pratt 5. Chris Pine Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center] Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 22.07.2019 21:24
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: Ravenclaw Punkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Paula poradziła Kamykowi, by wziął trzepaczkę z kuchni i trzepnął Kath w łepetynę, żeby się obudziła. uwielbiam opowieści z dymków KAMYK, TYLKO NIE TY. Mam nadzieję, że to było przyjacielskie cmoknięcie. Angry make up sex najlepszy, hahaha. No bez jaj... Kamyk, opamiętaj się. Kath, co jak co, ale Ciebie o pracoholizm bym nie podejrzewała. O nie, jaka sinusoida. Jestem zawiedziona wątkiem naszej idealnej pary i podejrzewam, że już się nie pogodzą. Za to może Paula niedługo się wprowadzi? Przy tym pierwszym screenie monci myślałam, że ma kibel obok łóżka dla wygody. Wow, ale dopracowali szczegóły, nawet opalone paski po staniku widać. Zastępczyni manekina, o jak prychłam Kozackie są te stanowiska. Wodospady, źródła, ocean... co za cudowne miejsce. Długi i fajny odcinek, dzięki, Paula! Hitem jest ARKA, teraz jeszcze powinna mieć siostrę Gdynię, a potem to wiadomo... |
|
|
fuerte |
Dodany dnia 23.07.2019 07:14
|
Bardzo fajny odcinek . Ula, nie szalej tak, bo ja naprawdę nie mam siły zajmować się kolejnym dzieckiem, zwłaszcza, ze Arka właśnie przyszła na świat. Przy okazji, cieszę się, ze wszyscy - oprócz monci - doceniają to zacne, staropolskie imię. Moja opalenizna to w sumie jest historia mojego życia, bo ja właśnie tak wyglądam po każdym opalaniu. To ze rzuciłam prace - fajnie, chciałabym, żeby mnie było na to stać . Ale moje zamiłowanie do wody i to, ze zostałam ratownikiem to hit, bo nie lubię pływać . Co do dzieci Nieor i Antona - wyglądają jak bliźniaczki z horroru, a do tego jedna jest ewidentnie agresywna. Ben ma chyba konkurencje. |
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 23.07.2019 14:16
|
fuerte, coś dużo tu sprzeczności z tobą. Dzieci, pływanie, co jeszcze? Odcinek mega, a ja teraz czekam aż Kath się pokapuje o co kaman z Kamykiem i kiedy wparuje do Pauli żeby wyrwać troszkę tych loczków Tak więc jest na co czekać! Poza tym, zamiast się kłócić, Kamyk powinien zepsuć kompa tak jak kiedyś niszczono domki dla lalek... Powinnaś otworzyć tym dzieciom przedszkole z fuerte jako opiekunką Te domki na tych plażach są takie cudowne Biedny Nicram I weź że zrób coś z tą Hermionką, bo będę musiał reaktywować gazetkę, by to nagłośnić! Arka wygrała wszystko MorfinGaunt
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |