Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pracownik departamentu
14.12.2024 00:09
Może grupa powinna być prywatna zamiast tajna? Taki strzał w ciemno.

A discord istnieje, ale mało się tam dzieje. Rzadko wchodzę, ale jest jeszcze

Harrych świąt!
13.12.2024 22:16
No, nie wpuszcza

Wróg ciemnej strony
13.12.2024 22:05
ulka_black_potter,
jak się tam dostać? bo widok jest poblokowany :D

Pan Śmierci
13.12.2024 21:22
stworzyłam taką grupę

https://www.faceb.
..0164523310

Specjalista ds. sprzedaży
13.12.2024 21:04
kiedyś to były dramy

no i był discord hpnetowy, ale chyba też już umarł, nie wiem bo mało na discorda wchodzę, jakoś mi się nie przyjął jako komunikator

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 57438 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 38932 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Moje HPnetowe miasto w The Sims 4
Prefix użytkownikaNicram_93
Kolejny fajny odcinek. Niestety z Kamykiem i Kath stało się to, czego się spodziewałem po ostatnim odcinku, powiem szczerze, że nie sądziłem, że pójdzie to tak szybko. Szkoda, bo była to jedna z niewielu normalnych par w naszej wiosce, która jednocześnie była taka urocza:(. Nie daję im jednak szans na powrót do siebie.

Fajnie za to, że w zamian możemy oglądać drugą kochającą się rodzinę, czyli Antona i Nior, mam nadzieję, że finalnie nie wezmą przykładu z Kamyka i Kath.

Cieszę się Paula, że wstawiłaś coś o Nicramie, ale chyba lepiej byłoby dla niego żeby trzymał się z daleka od Ulki, bo dziewczyna chyba ma inne priorytety;)

Co do dziecka Monci, Arka? W sumie sam nie wiem co myśleć o tym imieniuxD

Czekamy na kolejny odcinek:)
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnews2020.jpg

Dom

Gryffindor

78.media.tumblr.com/tumblr_lqra1k0UNn1qa8ir9o1_r5_250.gif

"Może w Gryffindorze,
Gdzie kwitnie męstwa cnota,
Gdzie króluje odwaga
I do wyczynów ochota."

Postać w Hogwarcie

www.harry-potter.net.pl/infusions/hogwart/images/avatars/1_12.jpg

Natalie Swan

(Prefekt Gryffindoru)

Harry, Ron, Hermiona - czyli przyjaźń, która przetrwa wszystko

78.media.tumblr.com/5ca244c2b4120254d6676b75e59020f5/tumblr_mr9voaoDyY1suuepho1_500.gif

i.gifer.com/llT.gif

78.media.tumblr.com/e2e051649d617fa14188e82aecbadf3d/tumblr_mv3jzf0LbI1qew2ypo3_500.gif

Severus Snape, czyli człowiek zagadka

i1.kwejk.pl/k/obrazki/2012/07/789bf784107070ed4bcbc391742c8c34.gif

Kluby piłkarskie

i.pinimg.com/originals/a0/96/32/a096320fec0651f3ad30db0a085872d0.jpg

Juventus F.C.

www.sofw.pl/wp-content/uploads/2014/09/215.jpg

Wisła Kraków

polskielogo.net/wp-content/uploads/2016/01/106-korona-kielce-ikona.jpg

Korona Kielce

d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/00/26/5e08d9d07bf05_o_medium.jpg

AKS 1947 Busko-Zdrój

Filmy:

66.media.tumblr.com/tumblr_m7nmgbwdez1ry1l11o1_500.gif

Harry Potter

media3.giphy.com/media/7guVjhMF9qBKE/giphy.gif

Gwiezdne Wojny

thumbs.gfycat.com/FamiliarThunderousBarasinga-size_restricted.gif

Władca Pierścieni

i.gifer.com/3Np8.gif

Piraci z Karaibów

media.giphy.com/media/dCBZMlXEstaQE/giphy.gif

Indiana Jones

i.makeagif.com/media/9-17-2015/yTHEA2.gif

Kiler

i.imgur.com/EGm1gJS.gif

Mistrz kierownicy ucieka

Muzyka

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c8/Modern_Talking.svg/1280px-Modern_Talking.svg.png

Angelina Johnson
Moncia, gratulacje! Arka (boskie imię) jest ostatnim dzieckiem Andrzeja, to niesamowite... życie Simów już nigdy nie będzie takie samo bez tego naczelnego, hm, tatusia ;D Nowy dom dziewczyn wygląda super, a wyspa Sulani to musi być raj!

Popieram wybór fuerte, ile można się dusić w ciasnym biurze z koszulą zapiętą pod szyję jak można się poświęcić pływaniu w rajskim morzu... A styl ekolożki (zbieranie śmieci po wyspie) jakoś tak mi do simowej fuerte pasuje. Nie dość, że pomaga w wychowywaniu cudzych dzieci, to jeszcze dba o dobro wszystkich na wyspie, no nieźle ;>

Wiedziałam, że CoSieDzieje będzie super tatusiem, mimo że lekkim nieogarem! Tworzą świetny duet z Nieor, a ich córeczki wyglądają prześlicznie.

Kłótnia Bena z duchem matki rozśmieszyła mnie mega (wiem, że mieszam odcinki teraz).

Romans Kamyka jest chyba na prośbę Kath, która nie chciała być szczęśliwą Simką, no nie wierzę w to. Niszczy takiego super kolesia, ogarnij się dziewczyno! Zaczynam chyba powoli kibicować Kamykowi i Pauli Eyebrows

Och, nie mogę doczekać się ślubu z krnąbrnym, to ideał <3

Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody
made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r.

image.spreadshirtmedia.net/image-server/v1/mp/designs/143618396,width=178,height=178,version=1077033415/chemia-milosci.png

s5.ifotos.pl/img/batpng_aewxhsq.png

img.joemonster.org/i/2018/01/mowiace_02.jpg

img.joemonster.org/i/2014/05/slodkiezdjecia_19.jpg

Slytherin! Sss..

Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji.
Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć.

Krew na twoich rękach, Falka,
Krew na twej sukience
Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie
Spłoń i skonaj w męce!

Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/redaktorang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/autorartang.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_naj.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_naj_pomocny_adm.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_admin_naj.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_komentator.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najmilszy_administrator.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najbardziej_pomocny_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najmilszy_administrator.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najlepszy_komentator.png

Prefix użytkownikaPaulaSmith
Hejo Simowi Fani! Dziś mam dla Was sporą dawkę emocji (tak mi się wydaje), a przynajmniej dla mnie ostatnie granie było emocjonujące. Zajrzałam do wielu domów, choć nie zawsze na długo, ale postarałam się żeby relacja była bardziej całościowa.

Zacznę może od tzw. poprawczaka, choć dziewczyny tam mieszkające już dawno nie są nastolatkami. Córka Rue i Marcusa - Frida, obchodziła swoje urodziny, choć niestety nie było żadnej imprezy. Dziewczyny dalej klepią biedę i nie stać ich na wiele. Frida, więc nie ma najnowszych ubrań, prezentuje się dość przeciętnie, a pokój dzieli z matką i Roksolaną.

funkyimg.com/i/2W5QP.jpg

-lavender- kontynuuje karierę sportową, choć na razie nie osiąga jakiś zawrotnych sukcesów. Roksolana zaś pracuje na dwa etaty - karierę kulinarną przeplata sprzedawaniem fast foodów po nocach. Dziewczyna ledwo trzyma się na nogach. ania919 również skupia się na karierze - swoją drogą niby pracują, a kasy, jak nie było tak nie ma. W każdym razie nawet Rue postanowiła ruszyć swój tyłek z domu i zatrudniła się na pół etatu, jako sprzedawczyni w sklepie odzieżowym.

funkyimg.com/i/2W5QQ.jpg

Niedługo później zajrzałam do domu łośka, Marcusa, Morfina, gordiana, Syriusza, Emily i Georgii. Tam również świętowano urodziny, ale tam Marcus zorganizował córce małe przyjęcie z domownikami, a mała Georgia wyglądała na naprawdę szczęśliwą dziewczynkę.

funkyimg.com/i/2W5R1.jpg

funkyimg.com/i/2W5QZ.jpg

Muszę powiedzieć, że Marcus bardzo się poprawił i spędza sporo czasu z córką, gdy ta wraca ze szkoły. Pomaga jej z lekcjami, jedzą razem obiad - wzorowy tata. Lepiej późno, niż wcale. Pewnego dnia Georgia zaprosiła do domu koleżankę z klasy, którą okazała się być jej siostra Frida. Dziewczynki spędziły razem czas na zabawach w basenie, ale wydają się nie być świadome łączących je więzów.

funkyimg.com/i/2W5QW.jpg

funkyimg.com/i/2W5QV.jpg

funkyimg.com/i/2W5QU.jpg

Nawet Marcus dołączył do nich i spędził czas z obiema córkami.

Wkrótce Frida stała się dość stałą bywalczynią w domu ojca, który chyba naprawdę się zmienił. Nawet wysyłają sobie z Fridą smsy i spędzili razem dzień w parku. Ciekawe, co na to wszystko powie Rue, jak się dowie...

funkyimg.com/i/2W5QT.jpg

Załamana niepowodzeniami, związanymi z powiększeniem rodziny, Emily, postanowiła udać się do chirurga plastycznego, jak ulka, i tam poprawić sobie humor. Powiększony biust i podniesione pośladki w połączeniu z nałogowym już bieganiem na bieżni, dały świetne rezultaty...

funkyimg.com/i/2W5Rn.jpg

które ewidentnie przypadły do gustu Syriuszowi. Zachwycony wpatrywał się w żonę, by po chwili zaciągnąć ją do łóżka.

funkyimg.com/i/2W5Rm.jpg

funkyimg.com/i/2W5Rk.jpg

Gdy mąż zasnął Emily poleciała od razu zrobić test ciążowy i... w końcu się udało! Emily i Syriusz będą mieli dziecko!

funkyimg.com/i/2W5Rj.jpg

Dziewczyna od razu pobiegła obudzić chłopaka i przekazać mu te wielkie wieści, ale ku jej zdziwieniu Syriusz nie był zachwycony...

funkyimg.com/i/2W5Ri.jpg

wręcz się załamał! Uświadomił sobie, jak bardzo nie cierpi dzieci, a widząc jego reakcję Emily chyba też zrozumiała, co oznacza macierzyństwo - utratę figury i życia imprezowego na dłuższy czas.

funkyimg.com/i/2W5Rg.jpg

funkyimg.com/i/2W5Rh.jpg

Gdy w końcu osiągnęli cel siedzieli załamani na łóżku.

Załamany perspektywą ojcostwa Syriusz po pracy, zamiast wrócić do domu, udał się do klubu, by wypić klika drinków i pożalić się barmanowi, jak to nie cierpi domków dla lalek.

funkyimg.com/i/2W5Rf.jpg

funkyimg.com/i/2W5Re.jpg

Podczas, gdy Syriusz spał skacowany w tym w czym był ubrany, Emily postanowiła z okazji brzuszka zmienić garderobę. Trzeba przyznać, że jej figura pięknie wygląda w ciąży.

funkyimg.com/i/2W5Rp.jpg

funkyimg.com/i/2W5Ro.jpg

Morfin natomiast po obejrzeniu komedii romantycznej wpadł we flirciarski nastrój i spędzili z loskiem miłe chwile na flirtach. Zmęczony jednak pracą losiek szybko poszedł spać, a Morfin usiadł do komputera, by napisać nową powieść.

funkyimg.com/i/2W5RR.jpg

Postanowiłam też zajrzeć do domu Kath, Wiolki, Al, Sary i Niny. Ciekawa byłam, jak Kath radzi sobie po wyprowadzce Kamyka, ale zastałam ją, jak właśnie szła do pracy... Całkiem ciekawy ma ten strój służbowy Agentki Specjalnej.

funkyimg.com/i/2W5Sp.jpg

Korzystając z nieobecności matki Sara zabrała ze sobą małą Ninę i udały się w podróż na wyspę Sulani, by odwiedzić Kamyka w jego nowym domu. Kamyk, który wychowywał dziewczynki, jak swoje własne dzieci, bardzo ucieszył się z ich wizyty.

funkyimg.com/i/2W5So.jpg

funkyimg.com/i/2W5Sn.jpg

Pobawili się razem, popływali w oceanie, a dziewczyny tak się zasiedziały, że zostały na noc - Sara spała na tarasie, a Nina na kanapie.

funkyimg.com/i/2W5Sm.jpg

funkyimg.com/i/2W5Sj.jpg

Niestety sielanka nie trwała długo. Rano zjawiła się wściekła Kath, która nakrzyczała na Kamyka, że jest nieodpowiedzialnym skorupiakiem.

funkyimg.com/i/2W5Se.jpg

Kamyk nie miał siły wdawać się w kolejną awanturę i nic nie powiedział. Gdy chwilę później Kath czekała na dziewczynki, aż wyjdą z wody Kamyk próbował się z nią pogodzić na kanapie, ale ta go odepchnęła.

funkyimg.com/i/2W5Sc.jpg

Jednak fochy nie trwały długo, bo chwilę później Kath i Kamyk, którzy od pierwszego wejrzenia przyciągali się jak magnesy, wylądowali w łóżku!

funkyimg.com/i/2W5Sb.jpg

Gdy Kamyk zasnął Kath próbowała się wymknąć z domu, ale mężczyzna się obudził i próbował ją zatrzymać pocałunkiem. Ku mojemu zdziwieniu Kath jednak zdecydowanie odepchnęła Kamyka...

funkyimg.com/i/2W5S2.jpg

funkyimg.com/i/2W5Sd.jpg

a wtedy ten się wściekł! Powiedział Kath, że ma dość jej języka (cokolwiek miał na myśli xD ) i tej huśtawki nastrojów!

funkyimg.com/i/2W5S9.jpg

funkyimg.com/i/2W5S8.jpg

Stwierdził, że nie da się już załatać tej przepaści, która ich dzieli i powiedział Kath, że to już koniec. Tak. Kamyk rozwiódł się z Kath. *chwila ciszy*

funkyimg.com/i/2W5S7.jpg

Kath się wściekła i go nieźle zwyzywała, by po chwili gorzko zapłakać nad ich nieistniejącym już małżeństwem.

funkyimg.com/i/2W5S6.jpg

funkyimg.com/i/2W5S5.jpg

Smutna zabrała dziewczynki i opuściła wyspę. Kamyk również się podłamał i chodził smutny, więc tym bardziej ucieszył go widok Pauli, która odwiedziła go na nowych włościach.

funkyimg.com/i/2W5S4.jpg

funkyimg.com/i/2W5S3.jpg

Spędzili czas opalając się na tarasie i pływając w oceanie. Niewiele rozmawiali, ale Kamyk chyba cieszył się, że nie jest sam.

Wróciłam do domu Kath, Al, Wiolki, Sary i Niny. Al postanowiła oficjalnie zarejestrować się jako pisarz i podjęła karierę, jako wolny strzelec Autor tekstów.

funkyimg.com/i/2W5T5.jpg

Szybko przyjęła pierwsze zlecenie na slogany reklamowe i choć miała 3 dni na jego wykonanie uwinęła się w kilka godzin, a klient był zachwycony. Niesamowite, jak zdolna jest ta Al.

funkyimg.com/i/2W5T4.jpg

funkyimg.com/i/2W5T3.jpg

Kath natomiast dostała propozycję napisania książki dotyczącej wspomnieć z pracy, ale jak prawdziwa agentka specjalna, odmówiła, by zachować tajemnice służbowe aż do śmierci.

funkyimg.com/i/2W5T8.jpg

funkyimg.com/i/2W5T7.jpg

Tymczasem Wiola postanowiła popracować w domu i dostała polecenie, by przeprowadzić metamorfozę. I kto nadaje się do tego lepiej, niż świeżo rozwiedziona kobieta? Tak, Kath zgodziła się, by Wiola zmieniła jej wizerunek.

funkyimg.com/i/2W5Tc.jpg

Krótsze włosy, delikatnie jaśniejsze, zmiana garderoby i Kath od razu się uśmiechnęła.

funkyimg.com/i/2W5Tb.jpg

W oficjalnym stroju Kath prezentuje się naprawdę świetnie.

funkyimg.com/i/2W5T9.jpg

Dajcie znać, jak Wam podoba się metamorfoza Kath.

Jako, że Wiola miała wolny wieczór postanowiła udać się z wizytą do KHZP. Chłopak ucieszył się na jej widok. Siedzieli na kanapie czule patrząc sobie w oczy...

funkyimg.com/i/2W5Ti.jpg

a następnie wpadli sobie w ramiona.

funkyimg.com/i/2W5Th.jpg

Zjedli też razem kolację...

funkyimg.com/i/2W5Tg.jpg

a na zakończenie wieczoru Wiolce wymknęło się, że może, by KHZP został jej chłopakiem... I mamy kolejną oficjalną parę.

funkyimg.com/i/2W5Tf.jpg

Wiola wróciła szczęśliwa do domu, a Al pogratulowała jej związku z KHZP.

funkyimg.com/i/2W5Td.jpg

funkyimg.com/i/2W5Te.jpg

Wstąpiłam też z wizytą do domu Ang, Livki, Mikasy, Pauli, Bena i ducha Sam i ku mojemu zdziwieniu zastałam tam ... Marcusa (!) czule witającego się z Ang(!)!!!

funkyimg.com/i/2W5Uv.jpg

Rozmawiali, śmiali się, totalnie bez mojego udziału. Marcus powiedział Ang, że za nią tęskni, a ta się cieszyła. Sama nie wiem co tam się wydarzyło.

funkyimg.com/i/2W5Uu.jpg

W międzyczasie mieszkanki domu zebrały się w salonie na plotki.

funkyimg.com/i/2W5US.jpg

Paula opowiadała Ang o Kamyku, że ciągnie ją do niego, jak nietoperze do światła (czy coś).

funkyimg.com/i/2W5UR.jpg

Mikasa próbuje wszystkich bieżni w domu, a w międzyczasie wpada do niej Gryfon. Wyglądają na szczęśliwych, choć każde ma swoją przestrzeń i dobrze im jest w takim systemie. Grają razem w szachy, rozmawiają o jednorożcach, Gryfon zasypia na materacu na basenie, taki bardzo na luzie, fajny związek.

funkyimg.com/i/2W5VQ.jpg

Następnego dnia Mikasa miała wolne w pracy i postanowiła udać się z wizytą do monci i Arki. Zabrała ze sobą Liv i obie znalazły się na rajskiej wyspie. Mikasa rozmawiała z moncią,

funkyimg.com/i/2W5Va.jpg

a Livka postanowiła sprawdzić czy dziewczyny mają sprawny komputer, w końcu jest w tym specjalistką.

funkyimg.com/i/2W5UZ.jpg

ulce jednak udało się oderwać Liv od kompa i porozmawiały sobie o serowych tostach.

funkyimg.com/i/2W5WC.jpg

Dziewczyny zajrzały też do Arki. Mikasa trzymała się z daleka, ale Livka czule tuliła malutkie dziecko.

funkyimg.com/i/2W5WA.jpg

Po powrocie do domu znów zastałam tam Marcusa z Ang, którzy świetnie się bawili robiąc sobie razem zdjęcia.

funkyimg.com/i/2W5VT.jpg

A Ang zapytała Marcusa, czy jest z kimś związany.

funkyimg.com/i/2W5VT.jpg

Co to wszystko oznacza? I co na te spotkania powie Krnabrny?

Po powrocie z wyspy Mikasa zastała Paulę na bieżni i postanowiła, ją podopingować i potrenować na bieżni. Trochę krzyczała, ale widać dobrze czuła się w tej roli.

funkyimg.com/i/2W5UQ.jpg

Paula chyba też była zadowolona, bo po treningu podziękowała Mikasie, a Mikasa była z siebie bardzo dumna.

funkyimg.com/i/2W5UP.jpg

funkyimg.com/i/2W5UG.jpg

Rano, gdy Ang miała wolne, wstąpił do niej w odwiedziny narzeczony. Para przywitała się przyjacielsko i zjedli razem obiad zrobiony przez Paulę. Tak swoją drogą, zobaczyłam, że Paula jest Kucharzem-celebrytą. Fajnie.

funkyimg.com/i/2W5WD.jpg

funkyimg.com/i/2W5WE.jpg

Prawie przegapiłabym poród Emily. Wpadłam w ostatniej chwili, by nadać imię ich nowo narodzonej córeczce. Money - myślę, że to idealne imię dla dziecka Emily. Po powrocie ze szpitala dziewczyna od razu wynajęła nianię,

funkyimg.com/i/2W5Wi.jpg

a sama wskoczyła w seksowne ciuszki...

funkyimg.com/i/2W5Wh.jpg

i udała się na tańce do klubu, gdzie wyginała śmiało ciało.

funkyimg.com/i/2W5Wg.jpg

Jako, że w domu pojawiło się kolejne dziecko, gordian czuł się przytłoczony tym wszystkim. Niestety jego kariera dziennikarska dalej nie nabrała rozpędu i w końcu postanowił to rzucić. Wkrótce gordian znalazł sobie nową pracę, jako ekolog,

funkyimg.com/i/2W5Wq.jpg

funkyimg.com/i/2W5Wp.jpg

a następnie przeniósł się na wyspę Sulani, gdzie zamieszkał w małej chatce na skraju wulkanu. Może to w końcu da mu szczęście i zadowolenie.

funkyimg.com/i/2W5Wj.jpg

Jak widzicie, działo się sporo. A czy ciekawie? Dajcie znak, jak Wam się podobało ;) Do następnego!

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wyd2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydpro2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadminpaula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admingadulapaula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/objawienie.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/paula.png

78.media.tumblr.com/06faed4d6c3be0fab9fbd74bd1023201/tumblr_mxeds7ekEv1ru0os8o4_500.gif

SarahisSerce

funkyimg.com/i/2CwAW.jpg

Prefix użytkownikaSam Quest
Uwielbiam wątek Emilki i Syriusza, a tutaj jest wręcz GENIALNY!
Do tego jestem ciekawa czy te bara-bara na rozstanie Kath i Kamyka będzie miało jakieś konsekwencje :D No i super metamorfoza Kath!

No i jestem ciekawa jak tam trójkąt Ang-Marcus-Krnabrny xD Czekam na kolejny odcinek!
i.imgur.com/T8lLRQU.png

Ściana uznania i miłości

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/d5.png

Daniel Radclffe to mój crush
Nie kłam, że go nie znasz
Harry'ego Pottera zagrał
niektórych nawet nabrał,
że ma oczy koloru zielonego
a tak naprawdę są niebieskiego
"Tak jak Ron" - woła Ulica
dziewczyna pięknego lica.
Potteromaniak z niej na schwał
i nie jest to żaden wał.

Daniel Radcliffe to mój crush
Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz
Z zarostem mu do twarzy
O takim Danie każda Samica marzy.

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/3_t2_2.jpg

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Czy to słońce, czy to deszcz
W moich myślach on wciąż jest
Myślę o nim nieustannie
Nawet gdy się kąpię w wannie

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nie wiem jak się to zaczęło
Lecz gdy serce moje drgnęło
Cała byłam zakochana
I tak kocham tego Dana

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nigdy o nim nie zapomnę
Nawet jeśli spotkam bombę
Jest to miłość jednostronna
Ale źle to nie wygląda

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

wiersz by Elizabeth_

i.gifer.com/5lP2.gif

media1.giphy.com/media/Cw4JIAsQHweeQ/source.gif

Ściana chwały

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-redaktor.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-materialy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-prorok.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkom20202.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20201.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/adminlenkrico.jpgwww.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_najzabawniejszy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/auor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najlepszy_newsman.png
zapodaj.net/images/5e3ae3d9098f9.jpg

Prefix użytkownikaKatherine_Pierce
Nawet nie wiesz jak się ucieszyłam z końca związku Kath i Kamyka xD
Btw, mam nadzieję, że Kamyk nie weźmie się za Sarę jak ta dorośnie xD

Imię córki Emilki i Syriusza - cudowne.

Co się dzieje z Benem tak w ogóle?
Moja chrisowa TOP5 Love
1. Always&Forever Chris Wood
i.imgur.com/y6jpCsU.gif

2. Chris Hemsworth
i.imgur.com/8WsQeui.gif

3. Chris Evans
i.imgur.com/j1wiwO2.gif

4. Chris Pratt
i.imgur.com/HnITXik.gif

5. Chris Pine
i.imgur.com/hq2Slb8.gif

Maybe, you don't know Katherine at all.
Did it ever occur to you that you have no idea who I really am?

i.imgur.com/VgiX9PY.gif i.imgur.com/qBg6eY4.gif

florenceandthemachine.pl/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/separator.png[/center]

i.imgur.com/jKG5o7X.jpg

Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja
staram się klecić słowa aby była w tym finezja.
Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy
admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy?
Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze
aby nie popaść w wieczna nędzę.
Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą,
nie chciałam aby osoba z miasta zginęła.
Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana,
wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana.
Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa,
mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa.
Rozkazali głosować wbrew mojej woli,
musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli.
Swojego słowa bronić miałam zacięcie,
najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie.
Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina,
głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina.
Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić,
szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić.

Z najszerszymi przeprosinami, Tako.

Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa
I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste
Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone
Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa

To z trzech części całość misternie złożona
Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi
I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi
Zielonym długim poddupcem połączona

A każdy człon tego przedziwnego bytu
Nie przez Boga do życia powołanego
Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego
Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu

Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie
Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona
A zabawna tak, że aż strach
Oto jest Kath

Gne - Twoje przedtyłcze <3

Ołtarzyk uwielbienia Chrisa

i.imgur.com/BaZgQJY.jpg
Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3

i.imgur.com/FYC58AY.gif i.imgur.com/ItxKXYK.gif

Chris to dupa jakich wiele,
Męski facet w fajnym ciele,
Serial o nim Kath ogląda,
Lecz na tyłek wciąż spogląda.
Na nic próby oderwania
Wzroku od słodkiego drania,
Uśmiech jego mówi wiele
Aż mam ciarki na całym ciele!

By Sam Quest

i.imgur.com/oRNUlDF.gif

i.imgur.com/yYIWd7f.gif

i.imgur.com/nZLkFvK.gif

i.imgur.com/bkpMkhj.gif

i.imgur.com/bNMFy91.gif

i.imgur.com/zjAUjeo.gif i.imgur.com/RxeMExN.gif

The wasted years, the wasted youth
The pretty lies, the ugly truth
And the day has come where I have died
Only to find, I've come alive

~Teen idle

i.imgur.com/1jQBv6y.png

I was angry with my friend;
I told my wrath, my wrath did end.
I was angry with my foe:
I told it not, my wrath did grow.

And I waterd it in fears,
Night & morning with my tears:
And I sunned it with smiles,
And with soft deceitful wiles.

And it grew both day and night.
Till it bore an apple bright.
And my foe beheld it shine,
And he knew that it was mine.

And into my garden stole,
When the night had veild the pole;
In the morning glad I see;
My foe outstretched beneath the tree.

Do hymnu!
Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie,
Katherine zostanie z nami po wsze czas.
Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała,
bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja.

Refren:
Chwała Ci nasza, Katherino!
Filmowcu najlepszy, kochana userko!
Znajomość TVD największą masz!
Chwała Ci, nasz pierniczku!

Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród.
Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud.
Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia.
Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś!

Refren.

Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie,
lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla.
Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim,
w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król.

Refren x2
~ Pszemek - łosiek <3

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmar20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydarzenieroku1.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmarudakath.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_gadula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_gadua.png

i.imgur.com/MMUs8xt.png

i.imgur.com/wSAFrPI.png

i.imgur.com/wcX950I.png

i.imgur.com/ahcM1ve.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najsympatyczniejszy_uzytkownik.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_gawedziarz.png

i.imgur.com/ZWQLEsq.jpg

https://www.youtube.com/channel/UClbnb5X3J_Gh8r-AT
Syriusz32
Urodziła dziecko ledwo i poleciała do klubu pewnie następnego na alimenty łapać, masakra z tą Emilką xD

A imię jest najlepsze jakie chyba mogło być xD

Prefix użytkownikaMikasa
- KupPanCegłę sp. z o. o., padłam :D
- szkoda Fridy, przegrała życie i to w sumie na zasadzie rzutu monetą
- bardzo mi dziwnie pisać, że Emily jest seksowna... no ale jest!
- btw., jestem zachwycona, jak detalicznie dopracowana jest sypialnia Emily i Syriusza, cudo!
- demoniczna mina Syriusza w porównaniu ze słodkim domkiem dla lalek... :D biedne dziecko
- Syriusz zapowiada się na beznadziejnego ojca, skoro już się upija, powodzenia :D
- Wooow, Sara jest śliczna!
- Press F for Kamyk and Kath (*) - Kath chyba wymodliła te dramy, Kamyk jest niewinny!
- Swoją drogą, niezły epizod - przyjdź odebrać dzieci od byłego, wyląduj z nim w łóżku i rozwiedź się, a to wszystko wciągu paru godzin
- nie podoba mi się ta metamorfoza Kath... wygląda tak nijak i już nie jest sobą :( zboczyła na złe drogi już do końca
- Podoba mi się, że chodzę po domu w getrach, zupełnie jak w realu :D
- Lubię mój związek z Gryfonem <3
- ale mam wyrzeźbione łydy na tym zdjęciu przy kołysce
- trening z Paulą <3
- kto wymyślił imię Money? :D Pasuje...

Świetny odcinek!
zapodaj.net/images/5fc92f2c1a6a1.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgaw2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/guruforummikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgawedziarzmikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/maruda.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najpowazniejszy_uzytkownik.png

Kath słuszna uwaga, muszę spędzić dzień z Benem i zobaczyć, co on tam wyprawia.

Mikasa, imię dla dziecka Emily i Syriusza wybrałam ja ;) Tak swoją drogą również uwielbiam ich sypialnię i uwielbiam to, że zwracasz uwagę na takie szczegóły ;)

78.media.tumblr.com/06faed4d6c3be0fab9fbd74bd1023201/tumblr_mxeds7ekEv1ru0os8o4_500.gif

SarahisSerce

funkyimg.com/i/2CwAW.jpg

Prefix użytkownikaWioletta
Tylko nie rób mi dziecka z Puchonem. :D Uwielbiam moja postać.

Szkoda, że Kath I Kamyk się rozwiedli.
66.media.tumblr.com/tumblr_m7w3e1EGQt1qi99a3o1_400.gif

Severusie, jak mogłeś..

media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/3POlj6ueXAr6bf8j3EtDVQAohI0/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2016/01/14/936/n/1922283/31473ad6379f89e0_tumblr_m7q3sarQX11rxf32jo3_500/i/When-His-Hair-Becomes-Its-Own-Thing.gif

66.media.tumblr.com/851347c5eea14a6bb28865db2d39cacf/tumblr_mnfjpxvq3N1s5o7dro4_r1_500.gif

WYMOWNA - 26.07.2016
Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04)
Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021..

funkyimg.com/i/2joAe.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admzpiek2020.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/adminzpieklawiola.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/galeria.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_objawienie.png

Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3
- od wspaniałej Matki Karczmy, Alette!

funkyimg.com/i/2joEp.jpg

Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3

[img][/img]

Z dedykacją dla mnie od Ewy!

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/img_20170802_220052_057-1_1.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/screenshot_2017-08-07-19-14-24-2.png

Z dedykacją dla mnie od ulki kulki!

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/img_20170726_161423_624.jpg

Od Klaudka! <3

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/sevcio.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/severus-675x937.jpg

Od Julki! Izrael!

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_35/2w50byd.jpg

Wcześniej:
w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher
różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa
czarodziej: półkrwi.
Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana

Pottermore: wiolcis
dom: Gryffindor
różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca.

Prefix użytkownikafuerte
Ale się dzieje! wątek Syriusza i Emilki to jest beka życia. Doskonale rozumiem Syrka z tym dzieckiem. Jak będziesz chciał ponarzekać na bombelka, to wiesz, gdzie mnie szukać. xD

Kath tez dobra, doczekała się. Po rozwodzie przeszła metamorfozę i teraz pytanie, kto następny?

ps straciłam trochę rachubę, które dzieci są czyje

zapodaj.net/images/d147bde5b4314.png

media.giphy.com/media/WS6ABEVwTwWew89CHo/giphy.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzab2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najart2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladrym2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnewsfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladcarymowfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzabawniejfuer.jpg

http://lastfm.pl/user/justyskag
Prefix użytkownikaMorfinGaunt
No! W końcu działają mi obrazki i nadrobiłem ten odcinek, który jest cudowny :D Wszyscy, którzy zaczynają karierę jako pisarz czy tekściarz, mogą do mnie przyjść, chętnie udzielę porady co i jak :D Bardzo szkoda mi jest Kamyka, tak się starał, tyle cierpliwości mu ubyło, tyle się napracował nad tym związkiem, a Kath wszystko zepsuła... Oby zaznał szczęścia z Paulą. Emilka i Syriusz i ta reakcja na pieluchy - bezcenna xD no i to imię pasuje jak ulał! Szkoda, że u nas nie byłaś nieco dłużej :( Ang, uważaj na Marcusa... No i boję się o gordiana, mieszkać tak blisko czynnego wulkanu Duże oczy w razie czego, nie będzie czasu na ucieczkę...
MorfinGaunt

i.postimg.cc/gkk79Ch8/rowling.png

i.postimg.cc/15GVmCdR/ornamentline.png

Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów!

i.postimg.cc/yxJC8bjf/poster.png

zapodaj.net/images/f1efe2ea40db3.png

Prefix użytkownikaNicram_93
Dopiero teraz znalazłem czas na jakiś komentarz. Chciałem już pochwalić Marcusa za to, że w końcu dał się poznać jako dobry ojciec, ale jak dalej doczytałem o ponownym flirtowaniu z Ang, to w sumie nie wiem, kto z tej dwójki nie może przez dłuższą chwilę żyć bez tej drugiej osoby. Oj Krnąbrny, nie wiem czy ten twój związek z Ang ma przyszłość.

Związek Kath i Kamyka rozpadł się, jak podejrzewałem już po poprzednim odcinku, choć nie sądziłem, że będzie towarzyszyła temu tak huśtawka nastrojów. Najpierw kłótnia, potem łóżko i znów kłótnia, aż w końcu rozstaniexD. Oj Kath, straciłaś takiego dobrego faceta. Gdzie ty takiego drugiego znajdziesz? Odnośnie Kath, to świetny ten strój agentki specjalnej, ale metamorfoza mi się już nie podoba. Ta fryzura strasznie ją postarzała, a przynajmniej tak to wyszło na zdjęciach.

No i na koniec wisienka na torcie, czyli Emily i Syriusz. Najpierw dziewczynie tak bardzo spieszyło się do macierzyństwa, a za chwilę zrozumiała, że to nie będzie jednak taka sielanka:D. I kto się teraz będzie tym maluchem zajmował? Swoją drogą świetne imię - Money, pasuje jak ulał.

Najlepszy Gordian, który stwierdził, że już za wiele tego wszystkiego i wypiął się na wszystkich, stwierdzając: "Róbta co chceta, ja to olewam".;)
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnews2020.jpg

Dom

Gryffindor

78.media.tumblr.com/tumblr_lqra1k0UNn1qa8ir9o1_r5_250.gif

"Może w Gryffindorze,
Gdzie kwitnie męstwa cnota,
Gdzie króluje odwaga
I do wyczynów ochota."

Postać w Hogwarcie

www.harry-potter.net.pl/infusions/hogwart/images/avatars/1_12.jpg

Natalie Swan

(Prefekt Gryffindoru)

Harry, Ron, Hermiona - czyli przyjaźń, która przetrwa wszystko

78.media.tumblr.com/5ca244c2b4120254d6676b75e59020f5/tumblr_mr9voaoDyY1suuepho1_500.gif

i.gifer.com/llT.gif

78.media.tumblr.com/e2e051649d617fa14188e82aecbadf3d/tumblr_mv3jzf0LbI1qew2ypo3_500.gif

Severus Snape, czyli człowiek zagadka

i1.kwejk.pl/k/obrazki/2012/07/789bf784107070ed4bcbc391742c8c34.gif

Kluby piłkarskie

i.pinimg.com/originals/a0/96/32/a096320fec0651f3ad30db0a085872d0.jpg

Juventus F.C.

www.sofw.pl/wp-content/uploads/2014/09/215.jpg

Wisła Kraków

polskielogo.net/wp-content/uploads/2016/01/106-korona-kielce-ikona.jpg

Korona Kielce

d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/00/26/5e08d9d07bf05_o_medium.jpg

AKS 1947 Busko-Zdrój

Filmy:

66.media.tumblr.com/tumblr_m7nmgbwdez1ry1l11o1_500.gif

Harry Potter

media3.giphy.com/media/7guVjhMF9qBKE/giphy.gif

Gwiezdne Wojny

thumbs.gfycat.com/FamiliarThunderousBarasinga-size_restricted.gif

Władca Pierścieni

i.gifer.com/3Np8.gif

Piraci z Karaibów

media.giphy.com/media/dCBZMlXEstaQE/giphy.gif

Indiana Jones

i.makeagif.com/media/9-17-2015/yTHEA2.gif

Kiler

i.imgur.com/EGm1gJS.gif

Mistrz kierownicy ucieka

Muzyka

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c8/Modern_Talking.svg/1280px-Modern_Talking.svg.png

Cieszę się bardzo, że podobał Wam się ostatni odcinek. Czas na nowe wieści z Simowej wioski, choć krótkie, ale skakałam po kilku domach i jest trochę nowości.

Dziś nie będę pisać o domach, tylko o różnych osobach, bo tak jak mówię, skakałam z miejsca na miejsce, jak się coś działo.

Wiolka otrzymała smsa od gordiana, który gratulował jej związku z KHZP. Miło, że wszyscy się tak sobą interesują :D

funkyimg.com/i/2WDVG.jpg

Wiola dumna z przeprowadzonej metamorfozy Kath postanowiła jej zrobić małą sesję zdjęciową. Kath dzielnie pozowała, a następnie powiesiła sobie parę zdjęć na ścianie w swojej sypialni.

funkyimg.com/i/2WDVF.jpg

funkyimg.com/i/2WDVE.jpg

Wysiłki Wioli zostały docenione też w sposób materialny, bo dostała podwyżkę w pracy. Wygląda na to, że życie Wiolki jest naprawdę pasmem sukcesów - świetna praca i super chłopak, czego chcieć więcej.

funkyimg.com/i/2WDVD.jpg

Nadszedł czas urodzin małego czorta Bena. Z tej okazji Paula upiekła tort, a wszystkie mieszkanki domu świętowały urodziny chłopca, wraz z duchem jego zmarłej tragicznie matki. Impreza nie trwała długo, bo Ben nie jest zbyt rodzinnym typem.

funkyimg.com/i/2WDVB.jpg

Zrobiłam mu od razu remont pokoju, który jest dość mroczny i taki "nastolatkowy" z rzutkami, konsolą do gier i licznymi plakatami. Tak się prezentuje.

funkyimg.com/i/2WDVA.jpg

A oto nasz słodki Ben.

funkyimg.com/i/2WDVz.jpg

U Pauli zjawił się dalej smutny Kamyk.

funkyimg.com/i/2WDVx.jpg

Ale Paula nie pozwoliła mu się długo umartwiać. Pocieszała go, rozśmieszała, a w końcu nawet znów się całowali. Kamyk wręczył też Pauli różę. Wygląda na to, że i Kamyk coś czuje do Pauli, bo dziewczyna wpadła po uszy. Tylko czy Kamyk na pewno zapomniał o Kath?

funkyimg.com/i/2WDVS.jpg

funkyimg.com/i/2WDVV.jpg

funkyimg.com/i/2WDVU.jpg

funkyimg.com/i/2WDVT.jpg

Gdy Paula poszła do pracy, Kamyka, który jeszcze został złapała przy basenie Mikasa i postanowiła chłopaka ostrzec, że jeśli Kamyk zrani Paulę to będzie miał z nią do czynienia, a ona przerobi go na lamę. Wyglądało na to, że Kamyk przyjął to do wiadomości, bo po chwili rozmawiali już dość przyjaźnie, śmiejąc się, jak gdyby nigdy nic.

funkyimg.com/i/2WDVR.jpg

funkyimg.com/i/2WDVQ.jpg

Ben ewidentnie pasuje do pozostałych mieszkanek domu - przyłapałam go kiedy biegał sobie na bieżni. Chyba napatrzył się na Mikasę i Ang, jako dziecko i stwierdził, że bieganie to podstawa życia xD

funkyimg.com/i/2WDVP.jpg

Livka dostała zaproszenie na imprezę w klubie i z chęcią tam poszła. A tam... pojawił się nowy mieszkaniec miasta - Pan X. Liv jak to Liv, od razu uderzyła we flirty, co Panu X bardzo się spodobało.

funkyimg.com/i/2WDVN.jpg

Okazuje się, że Pan X ma swoje zasady, nim zaczął na dobre flirtować z dziewczyną upewnił się, czy na pewno nikogo nie ma. Para nie długo została w klubie. Pan X zaciągnął Livkę na wyspę Sulani, gdzie spędzili wieczór pod gwiazdami. Najpierw wesoło korzystali z placu zabaw, by w końcu wykąpać się nago w oceanie! Ach ta Liv i jej przygody!

funkyimg.com/i/2WDWQ.jpg

funkyimg.com/i/2WDWP.jpg

Na tym jednak randka się nie skończyła. Pan X zaproponował Liv nocleg u siebie w domu, a ta oczywiście się zgodziła.

funkyimg.com/i/2WDWN.jpg

A w domu... pocałowali się po raz pierwszy, by chwilę później wylądować razem w łóżku.

funkyimg.com/i/2WDWJ.jpg

Myślałam, że Liv już skończyła z takim trybem życia, a tutaj taka akcja. Tak swoją drogą nie ma się, co dziwić dziewczynie, bo Pan X to niezłe ciacho (Wiola:D).

funkyimg.com/i/2WDWG.jpg

Następnego dnia Livka zaprosiła Pana X do klubu. A tam spotkała innych mieszkańców. Oczywiście żadna impreza nie może obejść się bez Emily, wygląda na to, że porzuciła tryb matki na dobre.

funkyimg.com/i/2WEgK.jpg

Samotnie przy stoliku popijała też drinka fuerte. Wygląda na to, że mimo zmiany trybu życia ciężko jej się podnieść po tym wszystkim co ją spotkało.

funkyimg.com/i/2WEgJ.jpg

Emily zaczepiła Pana X i rozmawiała z nim o bara bara. Co z tą dziewczyną jest nie tak? Wydawałoby się, że zdobyła wszystko to, czego chciała, ale dalej jej czegoś brak. W sumie to smutne.

funkyimg.com/i/2WEgH.jpg

RazorBMW postanowił skorzystać z jesiennego deszczu, a przy okazji zaoszczędzić na rachunkach za wodę i wziął prysznic podczas ulewy.

funkyimg.com/i/2WEgF.jpg

Barlom, choć rozwija karierę w policji, nadal myśli o byłej żonie. To się chyba nazywa trudna miłość.

funkyimg.com/i/2WEgE.jpg

Krnabrnego odwiedziła Ang. Gdy chłopak namiętnie całował dziewczynę ta myślała o kajdanach. Czyżby czuła się w tym związku, jak w więzieniu? Dziwne, w końcu to ona oświadczyła się Krnabrnemu.

funkyimg.com/i/2WEgD.jpg

Następnego dnia Ang w domu odwiedził Marcus. Choć Ang nie wykonywała żadnych zachęcających interakcji to Marcus czule chwycił ją za ręce i komplementował dziewczynę mówiąc, że pachnie jak bukiet świeżych kwiatów.

funkyimg.com/i/2WEgB.jpg

W pewnym momencie Marcus pocałował Ang, a ta mu na to pozwoliła. Chłopak gratulował sobie w myślach dobrej strategii.

funkyimg.com/i/2WEgW.jpg

Ang jednak wyznała Marcusowi, że się z kimś spotyka, a potem targana wyrzutami sumienia poprosiła chłopaka żeby zostawił ją samą.

funkyimg.com/i/2WEgV.jpg

funkyimg.com/i/2WEgU.jpg

Liv natomiast odwiedził Pan X. Spędzili razem miły dzień, a nawet zostali najlepszymi przyjaciółmi. Czy Liv jednak tym razem ma szansę na szczęśliwy związek? Czy da sobie i Panu X szansę?

funkyimg.com/i/2WEgT.jpg

Ang, chyba przez problemy osobiste, straciła czujność w pracy.

funkyimg.com/i/2WEgS.jpg

Bliźniaczki Nior i CoSieDzieje to już nie berbecie! Kochani rodzice zorganizowali swoim córkom całkiem spore przyjęcie.

funkyimg.com/i/2WEgR.jpg

CoSieDzieje jest nadal wzorowym ojcem, dużo czasu spędza z córkami, a tutaj gra z Ginny w szachy i nie daje dziecku forów. Brawo tata!

funkyimg.com/i/2WEgQ.jpg

Fuer natomiast znów ma okazję sprawdzić się, jako ciocia. Gdy moncia poszła do pracy fuer z czułoscią zajęła się Arką, nawet martwiła się, czy kołyska nie jest przypadkiem za mała dla dziecka. Dziwne, że tak się wzbraniała przed własnym potomstwem z Barlomem, skoro ma tak rozwinięty instynkt macierzyński xD

funkyimg.com/i/2WEgP.jpg

Okazało się, że pod moim nosem, nie wiem jak mogłam to przegapić, Sara i Ben mają się ku sobie! Gdy byłam w domu Bena, on i Sara wrócili razem ze szkoły, by ze sobą flirtować, a nawet pocałować się po raz pierwszy.

funkyimg.com/i/2WEgN.jpg

Co więcej! Sara nocowała u Bena!

funkyimg.com/i/2WEgM.jpg

Ang nie mogąc już dłużej znieść swojej sytuacji zaprosiła do siebie narzeczonego i powiedziała mu o Marcusie.

funkyimg.com/i/2WEik.jpg

Krnabrny chyba nie najgorzej zniósł te rewelacje, ale po chwili zapytał czy Ang spała z Marcusem.

funkyimg.com/i/2WEij.jpg

Zaskoczona Ang nie wiedziała co odpowiedzieć mimo, że przecież nie miała tego na sumieniu.

funkyimg.com/i/2WEii.jpg

Po chwili zobaczyłam jak Krnabrny całuje Ang i myśli o tym, jak cydownym prezentem od losu była dla niego Ang. Po chwili, jednak uciekł do domu, a Ang została sama, niepewna tego, co będzie z nimi dalej. Czy Krnabrny wybaczy Ang? Czy dojdzie w końcu do wymarzonego ślubu?

funkyimg.com/i/2WEih.jpg

Następnego dnia, gdy nastał weekend do Bena zadzwoniła Sara i zaprosiła go na nietypową randkę - na siłownię.

funkyimg.com/i/2WEif.jpg

Ben się zgodził i poszli razem wylewać poty na maszynach. Okazało się jednak, że nie tylko oni. Na siłowni pojawiły się młode matki:

moncia,

funkyimg.com/i/2WEie.jpg

Emily (no a jakże, przecież nie będzie siedzieć z dzieckiem w domu),

funkyimg.com/i/2WEid.jpg

i bojowo nastawiona Nior.

funkyimg.com/i/2WEib.jpg

Trochę się wydarzyło. Dajcie znak której parze kibicujecie! Do następnego ;)

SarahisSerce

funkyimg.com/i/2CwAW.jpg

Prefix użytkownikaKatherine_Pierce
Sara i Ben... biedna, ale cicha woda. Taka niby kujonka, taka nudna, a ma słabość do mordercy i degenerata...

Bosz, sesja zdjęciowa - NEVER

Fuerte ciągnie do dzieci, to wymowne. A może zależy jej na Arce, bo podkochiwała się w A. a to jego dziecko w sumie?
Moja chrisowa TOP5 Love
1. Always&Forever Chris Wood
i.imgur.com/y6jpCsU.gif

2. Chris Hemsworth
i.imgur.com/8WsQeui.gif

3. Chris Evans
i.imgur.com/j1wiwO2.gif

4. Chris Pratt
i.imgur.com/HnITXik.gif

5. Chris Pine
i.imgur.com/hq2Slb8.gif

Maybe, you don't know Katherine at all.
Did it ever occur to you that you have no idea who I really am?

i.imgur.com/VgiX9PY.gif i.imgur.com/qBg6eY4.gif

florenceandthemachine.pl/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/separator.png[/center]

i.imgur.com/jKG5o7X.jpg

Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja
staram się klecić słowa aby była w tym finezja.
Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy
admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy?
Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze
aby nie popaść w wieczna nędzę.
Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą,
nie chciałam aby osoba z miasta zginęła.
Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana,
wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana.
Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa,
mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa.
Rozkazali głosować wbrew mojej woli,
musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli.
Swojego słowa bronić miałam zacięcie,
najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie.
Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina,
głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina.
Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić,
szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić.

Z najszerszymi przeprosinami, Tako.

Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa
I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste
Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone
Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa

To z trzech części całość misternie złożona
Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi
I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi
Zielonym długim poddupcem połączona

A każdy człon tego przedziwnego bytu
Nie przez Boga do życia powołanego
Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego
Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu

Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie
Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona
A zabawna tak, że aż strach
Oto jest Kath

Gne - Twoje przedtyłcze <3

Ołtarzyk uwielbienia Chrisa

i.imgur.com/BaZgQJY.jpg
Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3

i.imgur.com/FYC58AY.gif i.imgur.com/ItxKXYK.gif

Chris to dupa jakich wiele,
Męski facet w fajnym ciele,
Serial o nim Kath ogląda,
Lecz na tyłek wciąż spogląda.
Na nic próby oderwania
Wzroku od słodkiego drania,
Uśmiech jego mówi wiele
Aż mam ciarki na całym ciele!

By Sam Quest

i.imgur.com/oRNUlDF.gif

i.imgur.com/yYIWd7f.gif

i.imgur.com/nZLkFvK.gif

i.imgur.com/bkpMkhj.gif

i.imgur.com/bNMFy91.gif

i.imgur.com/zjAUjeo.gif i.imgur.com/RxeMExN.gif

The wasted years, the wasted youth
The pretty lies, the ugly truth
And the day has come where I have died
Only to find, I've come alive

~Teen idle

i.imgur.com/1jQBv6y.png

I was angry with my friend;
I told my wrath, my wrath did end.
I was angry with my foe:
I told it not, my wrath did grow.

And I waterd it in fears,
Night & morning with my tears:
And I sunned it with smiles,
And with soft deceitful wiles.

And it grew both day and night.
Till it bore an apple bright.
And my foe beheld it shine,
And he knew that it was mine.

And into my garden stole,
When the night had veild the pole;
In the morning glad I see;
My foe outstretched beneath the tree.

Do hymnu!
Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie,
Katherine zostanie z nami po wsze czas.
Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała,
bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja.

Refren:
Chwała Ci nasza, Katherino!
Filmowcu najlepszy, kochana userko!
Znajomość TVD największą masz!
Chwała Ci, nasz pierniczku!

Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród.
Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud.
Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia.
Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś!

Refren.

Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie,
lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla.
Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim,
w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król.

Refren x2
~ Pszemek - łosiek <3

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmar20202.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydarzenieroku1.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najmarudakath.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/admin_gadula.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_gadua.png

i.imgur.com/MMUs8xt.png

i.imgur.com/wSAFrPI.png

i.imgur.com/wcX950I.png

i.imgur.com/ahcM1ve.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najsympatyczniejszy_uzytkownik.png

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_gawedziarz.png

i.imgur.com/ZWQLEsq.jpg

https://www.youtube.com/channel/UClbnb5X3J_Gh8r-AT
Prefix użytkownikaSam Quest
Kurcze mój własny synek ma dziewczynę i to z córką KATH! Niezła mieszanka wybuchowa. Wzruszyło mnie to, że już jest taki dorosły.

Odcinek zabawny, szczególnie wstawki z młodymi rodzicami, a trójkącik z Ang wygrywa wszystko xD
i.imgur.com/T8lLRQU.png

Ściana uznania i miłości

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/d5.png

Daniel Radclffe to mój crush
Nie kłam, że go nie znasz
Harry'ego Pottera zagrał
niektórych nawet nabrał,
że ma oczy koloru zielonego
a tak naprawdę są niebieskiego
"Tak jak Ron" - woła Ulica
dziewczyna pięknego lica.
Potteromaniak z niej na schwał
i nie jest to żaden wał.

Daniel Radcliffe to mój crush
Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz
Z zarostem mu do twarzy
O takim Danie każda Samica marzy.

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/3_t2_2.jpg

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Czy to słońce, czy to deszcz
W moich myślach on wciąż jest
Myślę o nim nieustannie
Nawet gdy się kąpię w wannie

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nie wiem jak się to zaczęło
Lecz gdy serce moje drgnęło
Cała byłam zakochana
I tak kocham tego Dana

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nigdy o nim nie zapomnę
Nawet jeśli spotkam bombę
Jest to miłość jednostronna
Ale źle to nie wygląda

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

wiersz by Elizabeth_

i.gifer.com/5lP2.gif

media1.giphy.com/media/Cw4JIAsQHweeQ/source.gif

Ściana chwały

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-redaktor.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-materialy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-prorok.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkom20202.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20201.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/adminlenkrico.jpgwww.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_najzabawniejszy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/auor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najlepszy_newsman.png
zapodaj.net/images/5e3ae3d9098f9.jpg

Prefix użytkownikalothien
Od dziś jestem niepisaną, oficjalną, oddaną wielbicielką tej serii, pałam do niej miłością nieodwzajemnioną i z niecierpliwością będę obserwować każdy nowy wątek! Nie jestem w stanie skomentować całości, ale pochłonęłam całe 20 stron forum w godzinę xD

Ale muszę przyznać, że jakby odwalić coś podobnego w TS3 i TS2, to by było jeszcze więcej akcji, bo tam Simowie są tak przypałowi, że chyba nigdy nie przestanę się z tego śmiać xD zwłaszcza w TS3, gdzie jest otwarty świat, wydarzenia u sąsiadów toczą się równolegle z tym rozgrywanym w naszym domu, a w TS4 już tego nie ma, niestety. Simowie się aby starzeją. Co nie zmienia faktu, że seria miazga!

Tym bardziej, że niedługo wychodzi dodatek magiczny i może być jeszcze większa pompa xD hicior tej strony, jak dla mnie :D

Ben już ma zarost? Duże oczy Kibicuję kamykowi, by znalazł w końcu tę nową miłość, no chyba że już znalazł :> I kim jest ten Pan X? Marudzi No i gdzie wątek Morfina z loskiem?! Angry2
MorfinGaunt

Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów!

Prefix użytkownikalosiek13
Najbardziej skisłem z Fuer w tym klubie xD To jej najbardziej kibicuję, hahaha!

Paula, jak Ty świetnie robisz wnętrza, to ja nie mam słów. Ten pokój Bena... sam bym chciał mieć taki pokój ;( ;( ;(
zapodaj.net/images/edba268d6e942.png

Always

zapodaj.net/images/c4ff56e394964.jpg

To skandal! Zły Jak można tak długo zwlekać z kolejną częścią simowych przygód?! To jest niedopuszczalne! Naślę na was pracowników Ministerstwa! I codziennie będziecie odbierać tysiące wyjców! Bezczelni Angry2 Tyle czekać... :lezki: Gdzie moje simsy się pytam?! Chory
MorfinGaunt

Ostatnio zachciało mi się chwilę pograć i wracam do Was z nowymi wieściami, choć nie ma ich dużo, ale lepsze to niż nic :D

Wpadłam do domu Ang, Pauli, Liv, Mikasy, Bena i ducha Sam. Angelina miała gościa, był u niej Marcus i znów ją czarował. W międzyczasie w odwiedziny wpadł Krnabrny i delikatnie mówiąc nie był zachwycony, gdy zobaczył jak Marcus flirtuje z jego narzeczoną. To spotkanie okazało się przełomem w życiu Ang. Dziewczyna poczuła, że dłużej nie może tak być i musi coś zrobić. Tym czymś okazało się... zerwanie zaręczyn z Krnabrnym!

funkyimg.com/i/2YA1q.jpg

Chłopak był zaskoczony i załamany, wszak to przecież Ang oświadczyła się jemu!

funkyimg.com/i/2YA1o.jpg

Chwilę później Ang wylądowała z Marcusem w łóżku.. Bena :D

funkyimg.com/i/2YA1p.jpg

Tego samego wieczoru Angelina i Marcus wzięli cichy ślub w salonie w domu Ang. Trzeba przyznać, że Ang wyglądała skromnie, ale pięknie. Marcus również zmienił fryzurę z tej okazji.

funkyimg.com/i/2YA1m.jpg

funkyimg.com/i/2YA1k.jpg

funkyimg.com/i/2YA1i.jpg

Ang zachwyca się obrączką, oby przyniosła jej szczęście.

funkyimg.com/i/2YA1j.jpg

Jednak nie wszystko było tak kolorowe, jakby młodzi chcieli. Po powrocie z pracy do pokoju Ang wpadła Paula i zrobiła jej awanturę. Chyba chodziło jej o to, jak Ang potraktowała Krnabrnego. Nazwała nawet Ang obślizgłym krabem.

funkyimg.com/i/2YA1g.jpg

Angelina postanowiła się jednak bronić. Powiedziała Pauli, że niesprawiedliwie ją ocenia, a dodatkowo przypomniała jej, jak Paula spotykała się z Kamykiem w czasie, gdy tamten nadal pozostawał mężem Kath.

funkyimg.com/i/2YA1C.jpg

Dziewczyny pogniewały się na siebie, a Ang stwierdziła, że nie będzie w takiej atmosferze budować swojego małżeństwa. Po rozmowie z Marcusem młoda para postanowiła przenieść się na swoje śmieci. Ale nie sami. Postanowili wziąć ze sobą nie tylko Georgię, która mieszkała z Marcusem, ale i zabrali Fridę z domu Rue.

Choć Ang nie zarabia mało to ciężko było podzielić majątek. Ostatecznie para dysponowała niezbyt dużymi środkami, ale udało im się kupić mały domek z sypialnią dla dziewczynek i dla nich. Chciałam Wam pokazać ten dom, bo salon wraz z aneksem kuchennym jest wzorowany na mieszkaniu Moniki i Rachel z serialu Przyjaciele, dajcie znak, jak Wam się podoba ;)

funkyimg.com/i/2YA1w.jpg

funkyimg.com/i/2YA1x.jpg

funkyimg.com/i/2YA1z.jpg

funkyimg.com/i/2YA1A.jpg

funkyimg.com/i/2YA1y.jpg

Angelina buduje więź z córkami Marcusa, je z Georgią śniadanie,

funkyimg.com/i/2YA1B.jpg

zadbała o Fridę kupując jej nowe ładne ubrania i zmieniając fryzurę, dziewczynka jest teraz zadbana i szczęśliwa, nie wygląda na to, że tęskni za matką, która nawet jej nie odwiedziła.

funkyimg.com/i/2YA63.jpg

Krnabrny dowiedział się o ślubie Ang i Marcusa... i wykazał się wielką klasą. Wysłał Ang smsa z gratulacjami. Wygląda na to, że naprawdę ją kocha, skoro ma gdzieś własne szczęście, a zależy mu na tym, by Ang była szczęśliwa.

funkyimg.com/i/2YA1u.jpg

Z sąsiedzkimi odwiedzinami wpadły do Ang Nior, Emily, Livka oraz... Paula. Paula i Ang wpadły sobie w objęcia i wybaczyły sobie te niepotrzebne słowa.

funkyimg.com/i/2YA1v.jpg

funkyimg.com/i/2YA1t.jpg

Emily jak to Emily mówiła dziewczynom o sobie.

funkyimg.com/i/2YA65.jpg

Stęskniona za podopieczną Roksolana również pojawiła się w nowym domu Ang i Marcusa. Spędziła popołudnie na rozmowach i zabawach z dziewczynkami.

funkyimg.com/i/2YA62.jpg

Gdy dziewczynki poszły spać Ang z Marcusem skorzystali z chwili wolnego i polecieli w kosmos na małe bara bara.

funkyimg.com/i/2YA61.jpg

Marcus wrócił bardzo zadowolony.

funkyimg.com/i/2YA5Z.jpg

Angelina też wygląda na szczęśliwą. Najpierw tańczyła sobie w salonie, by następnie całować się gorąco z mężem. Dodatkowo okazało się, że Ang chce mieć dziecko z Marcusem, ale myślę, że trochę na to za wcześnie i powinni trochę poczekać.

funkyimg.com/i/2YA5Y.jpg

funkyimg.com/i/2YA5W.jpg

funkyimg.com/i/2YA5X.jpg

Angelina dba o nowy dom, w dniu wolnym od pracy postanowiła pograbić liście, a następnie zrobić z nich małe ognisko i się przy nim ogrzać.

funkyimg.com/i/2YA8b.jpg

funkyimg.com/i/2YA89.jpg

Wraz z nadejściem jesieni kilka pań postanowiło odświeżyć swoją garderobę. Pierwsza zaczęła Ang, oto jej dwa nowe stroje codzienne.

funkyimg.com/i/2YA5V.jpg

funkyimg.com/i/2YA8f.jpg

Kolejna była ulka, która jak zawsze stawia na kreatywne i niecodzienne rozwiązania - ciekawe rajstopy, koronkowe skarpetki i szpilki.

funkyimg.com/i/2YAjH.jpg

Trochę większą metamorfozę po raz kolejny przeszła Emily, ścięła włosy, podkręciła je i dorzuciła grzywkę. Mi się podoba, a Wam?

funkyimg.com/i/2YAjE.jpg

Zajrzałam jeszcze do dawno nieodwiedzanej pary - loska i Morfina. Okazało się, że nie ma ich w domu, a gdy poszłam za nimi zastałam ich w domu Ang i Marcusa, młoda para nie może opędzić się od gości. losiek i Morfin miło spędzili czas gawędząc z Ang, a losiek chwalił się dziewczynie pisarskimi sukcesami Morfina, to doprawdy urocze.

funkyimg.com/i/2YAjF.jpg

Po powrocie do domu Morfin postanowił porozmawiać z mężem. Zwierzył mu się, że chciałby wraz z nim wychować dziecko. Mina loska mówi sama za siebie, co on o tym sądzi.

funkyimg.com/i/2YAjD.jpg

Natychmiast zaczął przekonywać Morfina, że dzieci są jak nietoperze albo co gorsza dinozaury. Co miał na myśli?

funkyimg.com/i/2YAjC.jpg

funkyimg.com/i/2YAjB.jpg

Jedno jest pewne, losiek nie chce mieć dzieci. Czy to zachwieje ich związkiem? Czy czeka ich taki los jak Kath i Kamyka?

Na dziś tyle, mam nadzieję, że choć mało to nie będziecie zawiedzeni. Do następnego!

SarahisSerce

funkyimg.com/i/2CwAW.jpg

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: