Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Moje HPnetowe miasto w The Sims 4
|
|
Krnabrny |
Dodany dnia 09.11.2019 19:52
|
Pochwały: 4 Postów: 933 Dom: Slytherin Punkty: 13047 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 08.11.14 |
Te żeńskie simy to jednak wredne są Ja dla sima Ang wszystko, nawet kredyt na trzydzieści rat zero procent gotów byłem wziąć...Ale cóż, cieszę się - chociaż sim Pauli mnie chyba trochę lubi. Teraz sim krnąbrnego ma zostać mnichem! Czy sim krnąbrnego może zostać mnichem? Simom łośka i morfina chyba małe simy niepotrzebne, ale kto wie... w końcu co złego jest w nietoperzach czy dinozaurach? Niektórzy chcieliby mieć nietoperza albo dinozarrra |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 09.11.2019 19:57
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: Ravenclaw Punkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
- Ten wątek Ang to jak nasza mała telenowela... Ale co ona najlepszego zrobiła?! Nie wróżę im udanej przyszłości, biedny Krnabrny - Jestem przeszczęśliwa, że do biednej Fridy w końcu uśmiechął się los! Zasługuje na lepsze życie - Domek zupełnie inny niż wszystkie, najważniejsze, że jest bieżnia! - Ogólnie dość drastyczna zmiana, Ang jeszcze przed chwilą była zaręczona z kimś innym, a teraz już sobie żyje jak stara żona z dwojgiem dzieci - Biedny Krnabrny [2] - rozmiar biustu Livki mnie przerasta, haha - Podoba mi się nowy sweter ulki z lekko odsłoniętym brzuchem, chciałabym taki mieć - niech teraz jeszcze losiek dorobi sie dziecka, którym będzie zajmować się fuerte i hpnet imploduje Dzięki za odcinek! |
|
|
Nicram_93 |
Dodany dnia 09.11.2019 20:13
|
Pochwały: 9 Postów: 309 Dom: Gryffindor Punkty: 27869 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 15.04.18 |
Przede wszystkim cieszę się, że po tak długiej przerwie doczekaliśmy się kolejnego odcinka. Dzięki Paula. Może rzeczywiście nie ma tego za wiele, ale jeśli chodzi o Ang to kolejny zwrot akcji. Osobiście jestem zdania, że byłaby bardziej szczęśliwa z Krnąbrnym, ale co ja tam wiem. Szkoda chłopaka, bo się starał bardzo, a skończyło się dla niego tak jak się skończyło. Dodatkowo zachował się elegancko wysyłając gratulacje do Ang. No cóż zobaczymy jak ten związek Ang z Marcusem potoczy się dalej, ale znając tą dwójkę, to nudy nie będzie. Żeby jeszcze to pójście razem do łóżka Bena, nie odbiło im się czkawką, wszak przekleństwo może przejść na nich Natomiast co do Łośka i Morfina, jakoś nie wyobrażam sobie by mieli wychowywać swoje dziecko. Jednak uważam, że nawet jeśli ten temat wywoła u nich jakiś kryzys to i tak chłopaki po raz kolejny go przetrwają. Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki Dom Gryffindor "Może w Gryffindorze, Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota." Postać w Hogwarcie Natalie Swan (Prefekt Gryffindoru) Harry, Ron, Hermiona - czyli przyjaźń, która przetrwa wszystko Severus Snape, czyli człowiek zagadka Kluby piłkarskie Juventus F.C. Wisła Kraków Korona Kielce AKS 1947 Busko-Zdrój Filmy: Harry Potter Gwiezdne Wojny Władca Pierścieni Piraci z Karaibów Indiana Jones Kiler Mistrz kierownicy ucieka Muzyka |
|
|
Angelina Johnson |
Dodany dnia 09.11.2019 21:16
|
Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: Slytherin Punkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Ojeeeeju! Co moja simka najlepszego narobiła! No ale cóż, wiecie jak to jest, łobuz kocha najmocniej ;DDDD Sorki Krnąbrny, osobiście liczyłam na i żyli długo i było im zielono z Tobą, ale chyba moja simka woli życie na krawędzi jako Clintonowa. Bardzo bardzo podoba mi się dom, dla niego samego warto było zrobić taki zwrot akcji (sorki, chłopaki!). Fajnie też, że moja simka dogaduje się z dziewczynkami, zasługują na rodzinę, która się nimi zaopiekuje w porównaniu z tą wiedźmą Roksolaną ;> Szkoda trochę kłótni z Paulą, w końcu to był głos rozsądku i jako jedyna odważyła się szczerze powiedzieć co o tym wszystkim myśli. Stylówka ulki jest super, chociaż odpuściłabym skarpetki, no ale stylistka musi się bawić modą, więc spoko. Chcę dziecko łosia i Morfina! Niech w społeczności pojawi się mały dinozaurrrr! W ogóle może do rodzinki Clintonów zaadoptujemy też fuerte? Skoro jeszcze rodzina ma się powiększyć, przyda się taka "dobra ciocia" ;> Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D |
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 09.11.2019 21:51
|
Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: Gryffindor Punkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Tak bardzo Łosiek, że aż to przerażające jak bardzo Biedny Krnąbrny, oby Marcus nie zaczął zdradzać Ang!!! Moją simkową ulubienicą pozostaje Emilka Moja chrisowa TOP5 1. Always&Forever Chris Wood 2. Chris Hemsworth 3. Chris Evans 4. Chris Pratt 5. Chris Pine Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center] Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 |
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 09.11.2019 22:04
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2830 Dom: Ravenclaw Punkty: 34144 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
O masz, coś mnie podkusiło do wejścia na HPneta, a tu nowy odcinek Hahahahahaha, no Kath dobrze to podsumowała, moja reakcja nawet w Simsach niemogłaby by być inna. Żadnych nietoperzy i dinozaurów Zapomnij, Morfin! Skisłem. Wątek Ang-Marcus-Krnabrny faktycznie jak z brazylijskiej telenoweli. Tylko tam takie plot twisty Szkoda tylko, że nie nie pobiły się z Ang, byłoby ciekawiej. W końcu jak Cię ktoś wyzwie od oślizgłych krabów, to jest to zniewaga na cała życie I po raz kolejny muszę powiedzieć, że Paula ma takie oko do detali, że WoW. ****iste są te wnętrza Always |
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 10.11.2019 10:44
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 18 Postów: 1510 Dom: Hufflepuff Punkty: 30436 Ranga: cierń krzyża Data rejestracji: 26.01.14 |
Okej, po pierwsze... Angelina! Biedny krnabrny, jestem ciekawa, jak potoczy się jej wątek w dalszej akcji po takim spontanicznym małżeństwie. Emily jak to Emily mówiła dziewczynom o sobie. <3 Ulka jak zwykle szykowna (skarpety i szpilki, prawdziwa królowa mody). Szkoda loska przymuszanego do ojcostwa, niemniej porównaniu dzieci do dinozaurów mnie urzekło. Zdecydowanie nie jesteśmy zawiedzeni hahah. No i poprę łośka, wnętrza są niesamowite - też cały czas jestem pod wrażeniem, jaką wagę przykładasz do pokojów, domów i nawet stylizacji tych simów. like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 10.11.2019 11:54
|
Pochwały: 3 Postów: 643 Dom: Hufflepuff Punkty: 6702 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 07.12.16 |
Po pierwsze: za nowy odcinek! Doczekałem się! W końcu! Ang, coś ty najlepszego zrobiła?! Obyś tego nie żałowała. Ale jak go przyłapiesz na zdradzie, to zabierz mu wszystko, dosłownie zostaw go w samych skarpetkach Ale póki do tego nie dojdzie, to życzę wam szczęścia, of course I nareszcie Frida łyknie nieco tego luksusu, jakim napawała się przez całe swoje krótkie, do tej pory, życie Georgia. Rue, powinnaś się wstydzić! Co do nowego domku i kuchni z salonem, to KOCHAM! I jak wiernie odwzorowane są te wnętrza, no po prostu rozpływam się tym widokiem Co do nas z lośkiem... losiek13 napisał(a): Żadnych nietoperzy i dinozaurów Zapomnij, Morfin! ...łatwo nie będzie o dziecko (nie chodzi mi o naturę, ale o przekonania ) Taki nietoperz czy dinozaur mógłby sprawić nam wielką radość i pogłębić nasze uczucia! I tak wiadomo, kto by się nim zajmował, więc mógłbyś to przynajmniej przemyśleć Choć nic nie będę robił wbrew tobie. Słyszysz Paula, ani mi się waż! MorfinGaunt
Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów! |
|
|
fuerte |
Dodany dnia 10.11.2019 12:12
|
Pochwały: 30 Postów: 3225 Dom: Ravenclaw Punkty: 57438 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Informuje, ze ja się już nie będę zajmować żadnymi dziećmi. w związku z powyższym, popieram decyzje łososia. także proszę mnie nie wynajmować do opieki nad czymkolwiek |
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 11.11.2019 21:32
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2830 Dom: Ravenclaw Punkty: 34144 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Morfin, jak bardzo chcesz, to możesz sobie trzymać jakiegoś szczura, w komórce pod schodami! Żadnych nietoperzy i dinozaurów. ŻADNYCH Dzięki za wsparcie, Fuer! Always |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 04.12.2019 11:38
|
Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: Hufflepuff Punkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Hej Wam! Zanim Wam opowiem o nowych wydarzeniach w wiosce, a działo się bardzo(!!!!), to muszę powiedzieć, że ostatnio zmieniłam sposób gry, co widać było już o ostatnim odcinku. Aktualnie nie skaczę po domach tylko zajmuję się dłużej jednym, bo jakoś tak fajnie mi się gra. Ale już nie przedłużając - odcinek. Jako, że pytaliście co u Bena to włączyłam dom Pauli, Mikasy, ducha Sam, Livki i Bena. Sam Ben dalej romansuje z Sarą, córką Kath, ale głównie siedzi na kompie i się wyzłośliwia w internecie, często opuszczając przy tym szkołę. Ale chciałam się skupić trochę na Pauli Trochę ją zaniedbałam względem innych historii, poza przyjaźnią z Kamykiem, więc postanowiłam poświęcić jej czas. Przede wszystkim treningi z Mikasą na bieżni dały wizualne efekty i Paula zrzuciła trochę kilogramów, dorzuciłam też trochę od siebie - zmiana fryzury i ubrań i tak teraz wygląda moja Simka. Dajcie znak jak Wam się podoba. Niedługo potem Paula w nowym wydaniu udała się na randkę z Kamykiem, który ewidentnie jest coraz bardziej nią zauroczony. Było romantycznie i ckliwie. Ale i zabawnie, bo później Kamyk zabrał Paulę na zimowy spacer i robili razem anioły w śniegu. W międzyczasie zajrzałam do Emilki (jednak odwiedziłam inne domy ) i okazało się, że dziewczyna wpadła w istny szał biegania, a podczas przebieżki po mieście natknęła się na Kath. Kath zaprosiła Emily do siebie i miło spędziły razem czas. Emily żaliła się Kath, że Syriusz nie myje po sobie pisuaru i powiedziała Kath, że ma ochotę go rzucić jak zużytą puszkę po napoju. W międzyczasie do domu z pracy wróciła Wiola, która również zaprezentowała swój odświeżony look. Miłość jej służy. W domu Morfina, lośka, Syriusza, Emily i małej Helenki zadziały się zmiany na parterze. Jako, że wyprowadził się Marcus, gordian, a Syriusz przeniósł na górę, trzy pokoje na dole stały bez sensu puste. Zrobiłam tam mały remont. Dom zyskał jadalnię i parkiet do tańca na imprezy. Morfin nie ustaje w próbach przekonania łośka do potomstwa. Opiekuje się Helenką i przedstawia jej zalety, jednak łosiek totalnie nie kuma jego zachwytów. Morfin udał się do pracy, a tam... przygoda. Emily zaprosiła Kath na wspólną imprezę do klubu, gdzie dobrze się razem bawiły. W klubie, już tradycyjnie, spotkałam także Liv, która bawiła się z Krnabrnym, czy zamierza go pocieszać? Bardzo ostatnio mam fazę na zmienianie ubrań i fryzur, co jest spowodowane graniem cały czas jednymi simami, także przed Wami kolejna metamorfoza, tym razem padło na Al. Ścięła włosy, zmieniła garderobę i bardzo mi się podoba. Kamyk wysłał Sarze smsa z zaproszniem do siebie. Sara oczywiście chętnie skorzystała i zaczęła wizytę od skarżenia się na matkę, że nie ma dla niej czasu, że imprezuje i ogólnie lipa. Kamyk opowiada Sarze o Pauli. Dziewczyna najpierw mówi, że chętnie ją pozna, a potem się nagle wykręca nagłą sprawą i wraca smutna do domu. Czyżby miała nadzieję na pojednanie rodziców? Kamyk, w którego wstąpiło nowe życie, podjął pracę na wyspie - będzie instruktorem nurkowania. Sarze spodobał się ten pomysł i nawet wysłała mu smsa z gratulacjami. Kamyk zaprosił Paulę na kolejną zimową randkę i nagle... się oświadczył!!! Paula choć zaskoczona z radością przyjęła oświadczyny. Czy tym razem Kamyk zazna rodzinnego szczęścia? Niedługo potem para zaczęła planować zimowy ślub, aż w końcu nadszedł ten piękny wieczór. Oto jak wyglądała panna młoda. Było magicznie, sami zobaczcie. Mam dla Was zabawę. Czy jesteście w stanie odgadnąć kto jest kim? Ponumerowałam Wam gości, którzy pojawili się na weselu - wytypujcie kto jest kim i zgarnijcie parę punktów Paula z Kamykiem urządzili wspaniałe wesele. Po ślubie Paula i Kamyk przenieśli się do własnego domu. Kamyk, który pokochał życie na wyspie przekonał Paulę, by zamieszkali tam razem i tak oto kupili swój piękny dom. Dodam, że kosztował on praktycznie całe ich oszczędności i na życie zostało im 10 tys simleonów. Na szczęście Paula ma dobrze płatną pracę, więc powinni dać radę z rachunkami. Oto co im zbudowałam i miałam przy tym mnóstwo frajdy, korzystając z nowych możliwości okrągłych balkonów czy łamanych schodów. Dom na zewnątrz Hol Kuchnia Jadalnia Salon Czytelniczy kącik Sypialnia Pauli i Kamyka Kamyk na nowy dom wręczył Pauli romantyczny prezent, a chwilę później Paula zrobiła test ciążowy i udało się, para spodziewa się dziecka. Kamyk po przekazaniu wielkich wieści był ogromnie szczęśliwy. Ciąża Pauli przebiegała w radosnej i romantycznej atmosferze. Szczęśliwa Paula przygotowuje mężowi śniadanie, a on sprząta toaletę po jej porannych mdłościach. Małżonkowie korzystają z uroków mieszkania na wyspie, Kamyk odbywa poranny trening w morzu, a Paula relaksuje się na materacu. Oboje zachwycają się nadchodzącym rodzicielstwem. W odwiedziny wpada Sara i na widok brzucha Pauli jest zszokowana, po chwili jednak akceptuje zmiany w życiu ojca i cieszy się z ciąży Pauli i nawet wręcza jej prezent z tej okazji. Paula chcąc zmniejszyć ból kręgosłupa poszła popływać w morzu. Para razem trenuje Paula powoli sobie biega, a Kamyk podnosi ciężary. NIedługo potem Paula zaczęła rodzić! I na świat przyszły bliźniaki! Harry i Terry. Oto maluchy i ich śliczny pokój. W odwiedziny wpada Sara i gratuluje Pauli dzieci. Dumni rodzice zajmują się swoim potomstwem. Kamyk w końcu ma upragnione własne dzieci. Do młodych rodziców spływają gratulacje. Liv napisała smsa, a moncia wpadła osobiście, pojawił się też Morfin, oczywiście zajrzał do dzieci i chyba planował kąpiel w morzu sądząc po kąpielówkach, ale rozpętała się burza. Paula po ciąży nie czuje się atrakcyjna i od razu wskoczyła na bieżnię. Minęło kilka dni i młoda mama wygląda fenomenalnie! Kamyk trochę przesadził z siłownią i jak dla mnie jest zbyt napakowany, ale widać jest z siebie zadowolony. Paula postanowiła w nocy popływać w morzu, mimo burzy, która trwała. Nie było to zbyt mądre i kazałam jej wracać do domu. Niestety za późno zareagowałam... Paulę poraził piorun! Śmiertelnie! Gdy pojawił się Mroczny Kosiarz Kamyk nadbiegł i błagał o życie ukochanej żony. Widać miłość Kamyka wzruszyła serce Śmierci lub Kosiarz po prostu miał udane żniwa, bo wskrzesił Paulę. Szczęśliwa Paula pobiegła od razu do dzieci. Kamyk chodzi smutny po całym tym zajściu, cały czas uświadamia sobie, że mógł Paulę stracić. Paula z nową energią wróciła do pracy. Po pracy zajmowała się dziećmi, a potem wpadła do niej Sara, za którą jak burza przyleciała Kath i zaczęła robić awanturę nastolatce, że zajmuje się cudzymi bachorami i ma natychmiast wracać do domu. Sara jednak nie reaguje na słowa matki i idzie pobiegać na bieżni, Kath jednak znów na nią napada i mówi córce, że jest nieznośną smarkulą, która memle jęzorem i ślini się na widok Kamyka i jego nowej rodziny. Sara biegnie do Pauli i żali jej się na matkę, Paula mówi Sarze, że zachowanie Kath było słabe i ma się nią nie przejmować. Kamyk po powrocie z pracy pociesza Sarę i proponuje jej, by zamieszkała u nich. Sara zamieszkuje u Pauli i Kamyka, a oni adoptują ją z obowiązkiem opieki. Musiałam dobudować dla Sary pokój koło salonu i tak się on prezentuje. Sara po małej metamorfozie (mam fazę na to cały czas) je świąteczny posiłek z Paulą i Kamykiem. Pod wieczór Paula zostaje z bliźniakami w domu, a Sara i Kamyk udają się do jadłodalni dla bezdomnych, by wydać im posiłki. Romans Sary i Bena trwa w najlepsze. Para całuje się w ukryciu przed Paulą i Kamykiem w łazience, a Sara zdradza Benowi, że szaleje na jego punkcie. Niestety Ben chyba ma zły wpływ na Sarę, bo ze szkoły zaczęły napływać skargi na jej zachowanie, a i jej oceny znacznie się pogorszyły. Pewnej nocy pod domem zjawił się Ben i zaprosił Sarę na randkę na plażę. Para całowała się czule, gdy nagle wydarzyła się tragedia! Benowi odbiło! Całując Sarę wyciągnął nóż i wbił go dziewczynie w plecy! Sara zmarła na miejscu, a Ben zaczął się szaleńczo śmiać i robił sobie selfie. Nadbiegła Paula i załamała się tym, co zobaczyła. Zabrała nagrobek Sary do domu, gdzie wraz z Kamykiem opłakiwali nastolatkę, którą oboje pokochali. Tak prezentuje się grób Sary. Kamyk dzwoni do Kath i prosi ją o spotkanie. Informuje kobietę o śmierci jej córki. Kath (po zmianie ubioru na czarny) wpada w szał. Zrobiła awanturę Kamykowi obwiniając go o śmierć córki. Zaczęła nawet grozić byłemu mężowi. Kamyk powiedział Kath, że jej nie znosi i nie musi mu przypominać, że to jego wina, bo to podłe, skoro on sam też się o wszystko obwinia. Kath dopiero wtedy wpadła w istny szał i rzuciła się na mężczyznę, a jako agentka specjalna trzeba przyznać, że ma w tym wprawę. Po chwili Kath jest przerażona tym, co zrobiła. A Kamyk leży pobity w swoim salonie. Co jeszcze się wydarzy? Co z Benem? Czy zostanie seryjnym mordercą? A może policja, której zdążył uciec, wpadnie na jego trop nim wydarzy się kolejna tragedia? Dajcie znak, jak Wam się podobało! Do następnego! Sarahis |
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 04.12.2019 12:29
|
Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: Gryffindor Punkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Metamorfozy super. Chciałabym tylko zaznaczyć że Sara byla grzeczną i pilną uczennicą a jak się wprowadziła do bezstresowo wychowującej rodzinki to zaczęła odpuszczać naukę i w końcu zginęła. Dla przypomnienia Ben był wychowywany min przez Paule więc mu też bezstrespwe wychowanie nie pomogło rodzic musi byc twardy jak Kath ciekawe co wyrośnie z bliźniaków... Ale jak super ze można zabijać w simach od kiedy to weszło? Super opcja Moja chrisowa TOP5 1. Always&Forever Chris Wood 2. Chris Hemsworth 3. Chris Evans 4. Chris Pratt 5. Chris Pine Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center] Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 |
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 04.12.2019 13:23
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: Ravenclaw Punkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
- Paula, wyglądasz wystrzałowo, ta fryzura i dekolt, wow ;D Swoją drogą, fajna sukienka z tym skrzydłem wzdłuż dekoltu, chciałabym taką ;D - Syriusz, ty aluminiowy brudasie - Morfin trzyma to dziecko jakby bez kitu je reklamował, haha. "Zobacz, losiu, żadnej ryski i pięć lat gwarancji, okazja" - Alette na pierwszym screenie wygląda trochę jak więźniarka, ten kombinezon i krótkie włosy Na kolejnych już lepiej, chociaż nie bardzo mi podeszła ta fryzura - Kamyk zasługuje na kogoś tak dobrego jak Paula, a Paula zasługuje na ciepłego, przystojnego Kamyka Gratulacje! - Muszę przyznać, że zimowa sceneria dodała mnóstwo uroku zaślubinom, pięknie to wygląda - Moje typy minizadania: 1 - ulka 2 - Livka 3 - Nieor Chłopakow nie odróżniam w ogóle 8 - Angelina 13 - Emilka 14 - Mikasa 15 - fuerte - Dom... Boże. Gdybym miała taki dom na samym morzu (pomijając, że to niebezpieczne ), to chyba już niczego nie oczekiwałabym od życia, haha. Piękne, cudowne. Podoba mi się, że cały dom jest utrzymany w takiej bardzo lekkiej stylistyce, jeżeli wiesz,co mam na myśli. Wszystko takie zwiewne i delikatne. I widzę krzesełko dla dziecka! - Czy mi się wydaje, czy na ścianie sypialni powiesiłaś własne zdjęcia z prawdziwego życia? - "Kamyk na nowy dom wręczył Pauli romantyczny prezent, a chwilę później Paula zrobiła test ciążowy" - ahahhahaa - Prowadzicie chyba najbardziej idealne życie w całych simsach, gratulacje - Szybko się sprawy potoczyły, w jednym odcinku od randki do bliźniaków... - Kamyk, jakie bary, aż głowa za mała - Jezuuuu, miałam zawał, myślałam, że Paula umrze! To by było już za dużo... - ach, Sara wie jak się ustawić - trochę szkoda Kath, że tak została sama, ale mam wrażenie, że nigdy nie doceniała tego, co ma ;< - HALO, POLICJA, SARA JADŁA KANAPKĘ W TOALECIE - jak tylko Ben powiedział o plaży, miałam złe przeczucia... to jest chory zwyrol, ten wzrok! - Jezus Maria, jakie akcje, Ben jest jeszcze gorszy niż myśleliśmy... Chcę szybko kolejny odcinek i żebyśmy byli świadkami śledztwa! Kath jest agentką specjalną, powinna przerobić Bena na konserwę. Chyba jeszcze w żadnym odcinku się tyle nie działo, te emocje, te dramaty. |
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 05.12.2019 23:34
|
Pochwały: 3 Postów: 643 Dom: Hufflepuff Punkty: 6702 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 07.12.16 |
No więc tak... W końcu długi odcinek!!!!! Ale teraz po kolei... Paula, świetna sylwetka i świetna fryzura! Fajnie, że Kamyk tak się stara, widać, że chłopowi naprawdę zależy, nie to co Marcusowi kiedyś Morfin faktycznie pozuje z tym dzieckiem, jak w reklamie jakiegoś proszku No i piękna jadalnia i własna dyskoteka <3 No i mam fanów, takich namacalnych <3 Oby nie byli to ludzie pokroju Bena... Zaręczyny Kamyka i Pauli spodziewane, piękne wesele (Morfin lubi to). Ale, że od razu dziecko? No w sumie Kamyk nie miał na co czekać. Dobrze się stało. Ale że znowu bliźniaki?! Fuerte przywoływana do tablicy, a raczej do pieluch Już nie mogę się doczekać tego widoku Piękny dom nad oceanem... Paula, jak się wyprowadzę na swoje za niedługo, to chciałbym, żebyś mi zaprojektowała mieszkanie <3 Fajnie, że Sara się dogaduje z Paulą i jest dobrą ciocią dla bobasów. Paula, kąpiel podczas burzy, to było nieodpowiedzialne, zwłaszcza że jesteś świeżą matką. Że Kamyk wybłagał dla ciebie drugie życie, to jestem pod wrażeniem, musi cię strasznie kochać, że aż śmierć to wyczuła. Saraaaa, nieeeeeeee!!!!!!!! Kath, zamiast rzucać się na swojego eks, to dopadłabyś Bena i skopała mu tyłek tak, żeby swoich zębów szukał po całej plaży! Ja wiedziałem, że to co robił za dzieciaka, to tylko wstęp do jego kryminalnej kariery... Sam, nie mogłabyś go nawiedzić? Albo Sara teraz powinna go straszyć. I jeszcze te mroczne selfiaki... Co to za bestia... A co do osób na weselu, hmm... 1 ulka 2 Livka 3 Nior 4 losiek 5 6 Ben 7 MorfinGaunt 8 Ang 9 KHZP 10 nie ma takiej osoby 11 Sara 12 CoSieDzieje 13 Emily 14 15 MorfinGaunt
Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów! |
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 06.12.2019 22:17
|
Ten odcinek jest hitem. Prawie się posikałem ze śmiechu Tyle akcji i atrakcji, że głowa mała. Gratulacje młodej parze, sceneria weselna wprost cudowna Paula wciąż szokujesz dbałością o każdy detal! W sumie podwójne gratsy, ze względu na wskrzeszenie Pauli i bliżniaki Miała szczęście w nieszczęściu. To 1:1 ja w rzeczywistości na widok jakiegokolwiek bąbelka! Morfin, przestań!!! Metamorfozy na duży plus, ale hitem jest Ben morderca Chociaż jeszcze lepszy komentarz Kath, która stwierdziła, że morderstwo w Simsach to "Super opcja" Spadłem z krzesła. Piękny odcinek 1 Ulka 2 Livka 3 Nior 4 losiek13 5 Krnabrny 6 BenKARD 7 Morfin 8 Angelina 9 KHZP 10 Duch Sam? 11 Sara 12 Anton 13 Emily 14 Mikasa 15 Fuer |
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 06.12.2019 23:43
|
Chociaż jeszcze lepszy komentarz Kath, która stwierdziła, że morderstwo w Simsach to "Super opcja" Spadłem z krzesła. HELOŁŁŁ NO BO JEST W simsach zawsze mi brakowało możliwości stworzenia postaci, która by zabijała. Zawsze!!! I nieraz jak gra mi się nudziła i topiłam simsy w basenie to żałowałam, że nie mogłam go zabić za pomocą innego sima Moje typy : 1 Ula 2 Livka 3 Nior 4 Łosoś 5 Krnabrny 6 Ben co wybenował Sarę 7 Morfin 8 Ang 9 KHZP 10 Brak albo jestem ślepa 11 Sara 12 Anton 13 Promyczek (w sensie Emilka) 14 Mikasa (swoją drogą spojrzenie na tym zdjęciu w bardzo "bitch style" 15 Fuerte Moja chrisowa TOP5 1. Always&Forever Chris Wood 2. Chris Hemsworth 3. Chris Evans 4. Chris Pratt 5. Chris Pine Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center] Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 |
|
|
Livka |
Dodany dnia 07.12.2019 00:31
|
Pochwały: 8 Postów: 521 Dom: Gryffindor Punkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
Genialny odcinek! Paula fantastyczna przemiana, ale troszkę brakuje mi cieplutkiej maminej otoczki dawnej Pauli. W sensie ta tezbjesg mama idealna, ale inna Ślub super! Zupełnie jak nasz w zeszłym roku też zimowy! Panna młoda zjawiskowa, a Pan młody bardzo przystojny ^^ gratulacje z owocnego pożycia i supernimion dla bliźniaków ^^ Losiek nie bądź taki. Zobacz jakie to dziecko całkiem niczego sobie! Zazdroszczę simowej Liv. Co ona robi? Bo w sumie ciągle tylko imprezki. Jej poprzedni kochanek przepadł... Ciekawe czy znajdzie wreszcie szczęście po serii romansów. RIP Sara... czyżby Ben był łowca serc i to w dosłownym znaczeniu? I co teraz z Kath? Czy Paula ja zdemaskuje jako awanturnice? |
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 10.12.2019 09:57
|
Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: Hufflepuff Punkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Hejo Wam! Jak zawsze jest mi niezwykle miło, że komentujecie, a dodatkowo wzięliście udział w minizadaniu Zacznę od wyników minizadania: losiek13, Katherine_Pierce oraz Sam Quest zdobyli 12 punktów dla swoich domów! Jesteście naprawdę wiernymi fanami mojej telenoweli MorfinGaunt zdobył 10 punktów dla swojego domu - brawo! I Mikasa zgarnia 7 puntów dla domu! Oto prawidłowe odpowiedzi: 1 ulka_black_potter 2 Livka 3 Nieoryginalna 4 losiek13 5 Syriusz32 6 Ben 7 MorfinGaunt 8 Angelina Johnson 9 Marcus Clinton 10 Machnęłam się i pominęłam ten numer 11 Sara 12 CoSieDzieje/Anton 13 Emily 14 Mikasa 15 fuerte Chciałam trochę wytłumaczyć jak to się stało, że to co się stało się stało Zabijanie, nowe interreakcje między simami to kwestia tego, że odkryłam (po 100 latach grania w simsy ) modyfikacje użytkowników do gry. W sumie trochę przez przypadek to wyszło, ale nie żałuję, bo dzięki temu rozgrywka stała się bardziej realna. Teraz np. moje simki mają okres albo biorą pigułki antykoncepcyjne, mogą popełniać zbrodnie i wiele innych. Więc możecie się spodziewać myślę ciekawych akcji Aktualnie powiem Wam, że wyburzyłam dom jednej z rodzin i będzie budowanko. Ostatnio mam dużą potrzebę tworzenia. Dzięki za Waszą aktywność, lecę dodać punkty Sarahis |
|
|
Nicram_93 |
Dodany dnia 10.12.2019 14:46
|
Pochwały: 9 Postów: 309 Dom: Gryffindor Punkty: 27869 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 15.04.18 |
Super, że wreszcie nowy odcinek i to w dodatku jaki Sorki Paula, że komentarz dopiero teraz, ale miałem tak zawalony tydzień, że nie miałem w ogóle czasu na nic i minizadanko mnie niestety ominęło Po pierwsze odniosę się do końcówki odcinka i ostatniego komentarza Pauli. Byłem prawie pewny, że to morderstwo to robota modów, bo nie przypominam sobie, żeby EA wydawało jakiś nowy dodatek, gdzie zdecydowaliby się na taką możliwość. Gra przeszłaby wtedy na kategorię 18+, więc nie spodziewam się tego po nich. W sumie z jednym z tych modów sam się zetknąłem. Co do samego odcinka to aż ciężko uwierzyć, że tak wiele wydarzyło się w tak krótkim czasie. O ile sam związek Pauli i Kamyka nie jest dla mnie zaskoczeniem, bo zanosiło się na to od jakiegoś czasu. Tak jestem zaskoczony, że to potoczyło się tak szybko. Najpierw ślub (swoją drogą pięknie wyglądał na tle tego śniegu i całego otoczenia) i już za chwilę bliźnięta. Sara... Nie lepiej jednak było mieszkać u matki. Może Kath była wymagająca, ale przynajmniej miała cię na oku. Nie to żebym czepiał się Kamyka i Pauli, ale wiedząc o tym kogo Sara ma za partnera, może trzeba było jej lepiej pilnować. Ben udowodnił, że ludzie się jednak nie zmieniają. Zło wcielone. Zamknijcie go gdzieś, bo inaczej pół wioski wymorduje. I jeszcze ta jego radość po morderstwie... No i Kath. Naprawdę mi jej żal, ginie jej jedyna córka, nie ma się co dziwić, że była tak wściekła na Kamyka, mimo że on sam nie mógł zbyt wiele na to poradzić. Nie sądziłem jednak, że tak dobrze poradzi sobie z dobrze wysportowanym i umięśnionym Kamykiem, szacun. Ewentualny jej nowy wybranek niech się ma na baczności. Lepiej kobiety nie denerwować Czekamy Paula na kolejny odcinek Dom Gryffindor "Może w Gryffindorze, Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota." Postać w Hogwarcie Natalie Swan (Prefekt Gryffindoru) Harry, Ron, Hermiona - czyli przyjaźń, która przetrwa wszystko Severus Snape, czyli człowiek zagadka Kluby piłkarskie Juventus F.C. Wisła Kraków Korona Kielce AKS 1947 Busko-Zdrój Filmy: Harry Potter Gwiezdne Wojny Władca Pierścieni Piraci z Karaibów Indiana Jones Kiler Mistrz kierownicy ucieka Muzyka |
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 11.12.2019 22:54
|
No mod jest zdecydowanie hitem i już nie mogę się doczekać na kolejną odsłonę! Dzięki za punkty! Punkty rzyciem! |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |