Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Wzór do naśladowania
13.05.2025 10:36
Czy może te ankiety na boku działają? Głupek

Wzór do naśladowania
13.05.2025 10:36
Cieszmy się że strona jeszcze działa. Wiadomo czy coś się dzieje z serią filmową FF?

Wzór do naśladowania
13.05.2025 10:35
Jak to brzmi, zniknąć przez ciążę Duszek chociaż pewnie masz rację!Syriusz32

Potęga Krwistego Steka!
12.05.2025 07:41
Anastazja Schubert, ang chyba zniknęła przez ciążę, ale mogę się mylic

Pracownik departamentu
11.05.2025 10:24
Dobra,zgasiłeś mnie. Już się ucieszyłam, bo myślałam, że nic tu nie działało, a z ff faktycznie nie było problemów xD

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39458 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Siatkówka
agaa_21
No więc... temat dla wszystkich, którzy lubią siatkówkę :). Piszcie jacy są wasi ulubieni siatkarze/siatkarki itd. A i jak myślicie kto wygra ME 2007 ?
W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.

KK niebawem. Belgia.
Niestety w mocno okrojonym składzie.

jetinajt
Brazylia, a kto ma wygrać:). A tak w ogóle to nie lubię oglądać siatkówki, to jest dla mnie zbyt stresujące:). Po prostu nie mogę czasami patrzeć jak nasz zespół seryjnie traci punkty. W telewizji transmisję powinni zaczynać dopiero jak, któraś drużyna osiągnie 22 punkty:)
http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0

http://www.youtube.com/watch?v=xAybf5yo9YY

[quote]Ridcully mlasnął z satysfakcją.
- My w Ankh-Morpork wiemy, z czego się robi piwo - stwierdził.
Magowie pokiwali głowami - rzeczywiście wiedzieli. Dlatego pili gin z tonikiem.
[/quote]

http://www.youtube.com/watch?v=I5i5t2J7w1s

[quote]Harry shouted, "Crucio!";(...)"I see what Bellatrix meant," said Harry, the blood thundering through his brain, "you need to really mean it."

...a potem (...) ściął łodygę fasoli, dodając morderstwo i ekologiczny wandalizm do wspomnianych wcześniej przestępstw kradzieży, oszustwa i wtargnięcia na cudzy teren. Uszło mu to jednak na sucho; żył długo i szczęśliwie, bez śladu wyrzutów sumienia z powodu tego, co uczynił. Co dowodzi, że jeśli człowiek jest bohaterem, to właściwie wszystko zostanie mu wybaczone, bo nikt mu wtedy nie zadaje niewygodnych pytań.
[/quote]

Prefix użytkownikaGinny_Weasley12
heh, jetinajt, szczery jestes =]
ja musze powiedziec, ze tutaj, w innych jest podobny temat, ale nie mam nic przeciwko temu. Bardzo lubie siatkówke, wrecz kocham! Mozna popatrzec na mój podpisik ^^ od razu wszystko jest jasne. A mojego Łukaszka tez kocham! ;] fajny mial wtedy fryz, nie to co teraz :D
img329.imageshack.us/img329/619/drfyhdrhrehtrherhgdgfbmj5.png
Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz.

Być może istnieją czasy piękniejsze,
Ale te są nasze.

Ciąg dalszy w profilu.

Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D

[O]ld [G]ood [S]tyle

of

H-P.net

*Angela
*Angelina
*Mimid
*Christina
*Śmierciojadek
*Lestrange
*Essi
*Adzilla
*Wera
*Lenne
*Hemcia
*Nacia
*filis

img218.imageshack.us/img218/7083/scrittaslykv2.gif

Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

th03.deviantart.com/fs7/300W/i/2005/210/0/6/Death_Eaters_by_digijohn.png
Śmierciożerca

mitsurugi.files.wordpress.com/2007/01/las.png
Trzeba żyć, a nie tylko istnieć.

republika.pl/blog_cy_3256437/3538848/tr/kadziewicz_zdjecia_dnia512.jpg
Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie!

jetinajt
Swoją drogą to będzie chyba największy tryumf Brazylii w historii:D. W końcu tego tytułu jeszcze nie mają:lol:
http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0

http://www.youtube.com/watch?v=xAybf5yo9YY

[quote]Ridcully mlasnął z satysfakcją.
- My w Ankh-Morpork wiemy, z czego się robi piwo - stwierdził.
Magowie pokiwali głowami - rzeczywiście wiedzieli. Dlatego pili gin z tonikiem.
[/quote]

http://www.youtube.com/watch?v=I5i5t2J7w1s

[quote]Harry shouted, "Crucio!";(...)"I see what Bellatrix meant," said Harry, the blood thundering through his brain, "you need to really mean it."

...a potem (...) ściął łodygę fasoli, dodając morderstwo i ekologiczny wandalizm do wspomnianych wcześniej przestępstw kradzieży, oszustwa i wtargnięcia na cudzy teren. Uszło mu to jednak na sucho; żył długo i szczęśliwie, bez śladu wyrzutów sumienia z powodu tego, co uczynił. Co dowodzi, że jeśli człowiek jest bohaterem, to właściwie wszystko zostanie mu wybaczone, bo nikt mu wtedy nie zadaje niewygodnych pytań.
[/quote]

agaa_21
Taa... jetinajt bardzo dowcipny jesteś. Moim zdaniem, skoro Brazylii nie ma, bo to ME to jakieś tam szanse mamy. Tylko wiadomo, że nie wystąpimy w najmocniejszym składzie, ale ja tam wierzę w wygraną :). W piatęk pierwszy mecz. A jakby zaczynali trasmisję jak drużyna osiągnię 22 punkty to by było nudne... :(

KK niebawem. Belgia.

agatqa92
kocham siatkówke! ubóstwiam! xD co do mistrzostw, nigdy nic nie wiadomo, ale wierze w naszą drużyne ;]
tylko ja sie zawsze tak stresuje kiedy to oglądam, ze latam po chacie i gadam o tym, przez co trace najlepsze akcje ^^ za duzy stres jak dla mnie ;p
'Nie wiem czego szukam, ale jestem pewna, że to znajdę'

a ja sie wlasnie nie stresuje. Pamietam, jak na wsi zesmy oglądali mecza, nasza paczka, 4 osoby, i mialam trąbke i trabilam. A jak byl final, Rosja-Brazylia, to sie z takim jednym chłopakiem zalozylam, ze Brazylia wygra, a on mowil, ze Rosja wygra i jego pończoszki :D:D :lol: pończoszki to moja nazwa na zawodnika o nazwisku Poltavski :D:D tak mi sie jakos skojarzylo. ale wygralam zaklad!!! :D
a teraz urlop mieli zawodnicy i kwaszą caly czas :rol:

Ale te są nasze.

Ciąg dalszy w profilu.

Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D

[O]ld [G]ood [S]tyle

of

H-P.net

*Angela
*Angelina
*Mimid
*Christina
*Śmierciojadek
*Lestrange
*Essi
*Adzilla
*Wera
*Lenne
*Hemcia
*Nacia
*filis

Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

Śmierciożerca

agaa_21
Ja finału LŚ nie oglądałam, bo byłam za granicą. A dziś się dowiedziałam, że mój plan lekcji na piątek jest o tyle dobry, że zdążę na mecz Polska- Belgia bodajże. Ja też często trace ważne akcje, gdy oglądam mecze. Widzę, że coraz więcej tu osó lubiących siatkówkę :D

KK niebawem. Belgia.

no, siatkówka jest super!! :D
a o ktorej jest ten mecz?

Ale te są nasze.

Ciąg dalszy w profilu.

[O]ld [G]ood [S]tyle

of

H-P.net

*Angela
*Angelina
*Mimid
*Christina
*Śmierciojadek
*Lestrange
*Essi
*Adzilla
*Wera
*Lenne
*Hemcia
*Nacia
*filis

Śmierciożerca

agaa_21
Dla wszystkich zainteresowanych pisze, że... niestety, ale przegraliśmy z Belgią 3:1. Polacy grali beznadziejnie. Jedynie brawa dla Kadziewicza, który próbował ratować naszą grę. Zaskakuje mnie to, że Winiarski rzadko atakował. Noi bardzo odczuwalna jest niebecność Gruszki i Wlazłego. Moim zdaniem wyjdziemy z grupy i mamy jakieś szanse coś na tych mistrzostwach osiągnąć. Polacy muszą jednak uwierzyć w siebie i wyeliminować błędy. A jutro mecz z Turcją. Ja mam nadzieję, że wygramy, chociaż czas pokarze :D

KK niebawem. Belgia.

agaa_21
Wiesz co wyobraź sobie, że umiem. Tyle, że ty nie założyłeś identycznego, lecz podobny. Tam było tylko o ulubionym siatkarzu i trochę mało osób pisało. Zresztą jak ci nie pasuje to nie musisz tu pisać. A jakoś innym osobom to nie przeszkadza jezyk

KK niebawem. Belgia.

hehe.. :D
a teraz są te mistrzoswa Europy... Polacu przegrali z Belgia... ALE KWAS!!! JAK ONI TAK MOGLI!!!??? JAK KADZIEWICZ MÓGŁ ZAWIEŚĆ?!!
Wkurzylam sie na Łukasza. :/

Ale te są nasze.

Ciąg dalszy w profilu.

[O]ld [G]ood [S]tyle

of

H-P.net

*Angela
*Angelina
*Mimid
*Christina
*Śmierciojadek
*Lestrange
*Essi
*Adzilla
*Wera
*Lenne
*Hemcia
*Nacia
*filis

Śmierciożerca

agaa_21
Porażka z Belgią to kompromitacja... akurat Kadziewicz w tym spotkaniu bardzo dobrze grał. A jeszcze bardziej żałosna jest dzisiejsza porażka z Finlandią i prawdopodobnie koniec marzeń o medalu. Chociaż wierzmy w naszą reprezentację, aby wygrali te dwa kolejne mecze.

KK niebawem. Belgia.

taaaa... i przegrali :(
11 miejsce... takiego miejsca nie mieli od 20 lat!!!!! jak oni mogli!!!

Ale te są nasze.

Ciąg dalszy w profilu.

[O]ld [G]ood [S]tyle

of

H-P.net

*Angela
*Angelina
*Mimid
*Christina
*Śmierciojadek
*Lestrange
*Essi
*Adzilla
*Wera
*Lenne
*Hemcia
*Nacia
*filis

Śmierciożerca

agaa_21
oj tam :|, było, minęło i miejmy nadzieję, że nie wróci. Teraz ważne jest by dostać się na IO i zdobyć dziką kartę na PŚ :)

KK niebawem. Belgia.

agatqa92
jestem wściekła.. mecze były tragiczne.. chociaz czasem nienajgorzej im szło i chyba były ze dwa mecze w którcyh przegrali 3:2 w setach.. i tak źle i tak niedobrze.
'Nie wiem czego szukam, ale jestem pewna, że to znajdę'

agaa_21
a kto jest szczęśliwy ? To prawda było źle, ale chyba wszyscy powinni o tych ME zapomnieć. Zresztą niedługo kwalifikacje do IO, a to chyba ważniejsze niż ME :)

Komu kibicowaliście w finale ME? Ja Hiszpani, pewno niektórzy zaraz powiedzą, że Rosja bardziej zasłużyła na wygraną smiley. Ja osobiście nie lubię Rosji jako państwa, więc reprezentacji Rosji w siatkówkę też nie. A wiecie może kiedy Polska gra jakiś następny mecz? Z tego co mi wiadomo to pod koniec listopada ( mówię oczywiście o męskiej rezprezentacji). A i piszcie trochę częściej w tym temacie smiley

Nie piszemy posta pod postem, zgoda?

Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 10.01.2013 16:56

KK niebawem. Belgia.

heh to ja sie moze wypowiem.
Ja głosowalam na Hiszpanie oczywiście. Aż trudno uwierzyc, ze wygrala z Rosją, z tak potężnym przeciwnikiem. Moja sister juz sama daje korepetycje z Hiszpańskiego, nieraz byla w Hiszpanii, mówi biegle i w ogóle.
A Rosji też zbytnio nie lubie. Jak byla LŚ to Brazylia wygrała nie?? A drugie miejsce Rosjanie. I ja sie założyłam nawet z takim moim kolegą o to, ze wygra Brazylia. Co prawda tylko o przekonanie, ale liczy sie gest :D
on mówi, że jest Poltavski. a swoją drogą ja tak średnio lubię tego Sevena, czy jak mu tam. Taki łysy i w ogole. Ale gra to on dobrze. nawet bardzo dobrze.
Pamietam, jak Poltawsiego przezywaliśmy Pończoszki (ja to wymyśliłam xD) no bo mi sie skojarzyło: Poltavski-Pończoszki.
A moim idolem był Giba czy jakoś tak. Jego nazwisko sie czytało Żiba. i był Żaba. I był sobie Żaba i Pończkoszki xD :D:D:D

Ale te są nasze.

Ciąg dalszy w profilu.

[O]ld [G]ood [S]tyle

of

H-P.net

*Angela
*Angelina
*Mimid
*Christina
*Śmierciojadek
*Lestrange
*Essi
*Adzilla
*Wera
*Lenne
*Hemcia
*Nacia
*filis

Śmierciożerca

agaa_21
Cóż... ja tam się b.cieszę, że Rosja przegrała, ale wolałabym już zapomnieć o tych ME. A ten Poltavski to rzeczywiście dobrze gra i atakuje, ale moim zdaniem w Polsce są siatkarze lepiej grający od niego np. Wlazły. A tak w ogóle to dobrze, że wyjaśniła się sprawa skurczów Wlazłego. Oglądacie ME siatkarek?

KK niebawem. Belgia.

Hermionka_HP
Ah wiec uwielbiam siatkę.:D Chociaż za dobrze nie gram w nią, ale uwielbiam. Kadziewicz_(Kadziu) i Winiarski_(Winiar) to moi ulubieńcy :D zaje***** graja :) Poruszają się i w_ogole, ale szkoda ze maja już żony. :upset:
Ah no tak i jeszcze (*)Gołaś(*)... tak bardzo szkoda, że już go nie ma :(

Czytałam sen Winiara, że kiedyś mu się śnił Gołaś, jak jechali autokarem na mecz i kolo Winiara siedział Golaś i Winiar się zapytał jak tam ci jest? Arek odpowiedział, że zaje**** tylko widzisz jakiś taki jestem biały, przezroczysty... eh trochę to straszne aż mi ciarki przechodzą... Teraz Winiar spać nie może :D a na pogrzebie ryczał jak bóbr z Gackeim i Świderskim... :( Ehh ja powiem szczerze, że ja tez ryczałam :(
^^
Tyle :D
A i wczoraj jeśli ktoś nie wie jezyk Polki wygrały z Hiszpankami 3:0 hahaha Rozgomiły jeee:D Ty mnie też... ;/

Więc tak... w sygnaturce masz napis dumnie oznajmiający, iż piszesz poprawnie po polsku. Cóż, chyba używamy innego języka polskiego. Ahaa, być może bardzo ekscytujesz się siatkówką, ale jedna emotka wystarczy w zupełności.
Edytowane przez Prefix użytkownikaChristina dnia 10.01.2013 17:12

e-potter.com/images/gryffindor_podpis2.png

Nawet gdybyś dał człowiekowi wszystkie wspaniałości świata, nic mu to nie pomoże, jeśli nie ma przyjaciela, któremu mogłby o tym powiedzieć.

img376.imageshack.us/img376/8049/victoriafrances4gg8.jpg

...friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly... x3

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: