Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Siatkówka
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 02.09.2007 13:19
|
![]() ![]() Postów: 81 Dom: Brak przydziału Punkty: 1380 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 26.06.07 |
No więc... temat dla wszystkich, którzy lubią siatkówkę ![]() W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
KK niebawem. Belgia. Niestety w mocno okrojonym składzie. |
|
|
jetinajt |
Dodany dnia 02.09.2007 14:51
|
![]() ![]() Postów: 371 Dom: Brak przydziału Punkty: 778 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.08.07 |
Brazylia, a kto ma wygrać![]() ![]() ![]() http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0
http://www.youtube.com/watch?v=xAybf5yo9YY [quote]Ridcully mlasnął z satysfakcją. - My w Ankh-Morpork wiemy, z czego się robi piwo - stwierdził. Magowie pokiwali głowami - rzeczywiście wiedzieli. Dlatego pili gin z tonikiem. [/quote] http://www.youtube.com/watch?v=I5i5t2J7w1s [quote]Harry shouted, "Crucio!" ![]() ...a potem (...) ściął łodygę fasoli, dodając morderstwo i ekologiczny wandalizm do wspomnianych wcześniej przestępstw kradzieży, oszustwa i wtargnięcia na cudzy teren. Uszło mu to jednak na sucho; żył długo i szczęśliwie, bez śladu wyrzutów sumienia z powodu tego, co uczynił. Co dowodzi, że jeśli człowiek jest bohaterem, to właściwie wszystko zostanie mu wybaczone, bo nikt mu wtedy nie zadaje niewygodnych pytań. [/quote] |
|
|
![]() |
Dodany dnia 02.09.2007 23:51
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: ![]() Punkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
heh, jetinajt, szczery jestes =] ja musze powiedziec, ze tutaj, w innych jest podobny temat, ale nie mam nic przeciwko temu. Bardzo lubie siatkówke, wrecz kocham! Mozna popatrzec na mój podpisik ^^ od razu wszystko jest jasne. A mojego Łukaszka tez kocham! ;] fajny mial wtedy fryz, nie to co teraz ![]() ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
jetinajt |
Dodany dnia 03.09.2007 10:05
|
![]() ![]() Postów: 371 Dom: Brak przydziału Punkty: 778 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.08.07 |
Swoją drogą to będzie chyba największy tryumf Brazylii w historii![]() http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0
http://www.youtube.com/watch?v=xAybf5yo9YY [quote]Ridcully mlasnął z satysfakcją. - My w Ankh-Morpork wiemy, z czego się robi piwo - stwierdził. Magowie pokiwali głowami - rzeczywiście wiedzieli. Dlatego pili gin z tonikiem. [/quote] http://www.youtube.com/watch?v=I5i5t2J7w1s [quote]Harry shouted, "Crucio!" ![]() ...a potem (...) ściął łodygę fasoli, dodając morderstwo i ekologiczny wandalizm do wspomnianych wcześniej przestępstw kradzieży, oszustwa i wtargnięcia na cudzy teren. Uszło mu to jednak na sucho; żył długo i szczęśliwie, bez śladu wyrzutów sumienia z powodu tego, co uczynił. Co dowodzi, że jeśli człowiek jest bohaterem, to właściwie wszystko zostanie mu wybaczone, bo nikt mu wtedy nie zadaje niewygodnych pytań. [/quote] |
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 03.09.2007 13:41
|
![]() ![]() Postów: 81 Dom: Brak przydziału Punkty: 1380 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 26.06.07 |
Taa... jetinajt bardzo dowcipny jesteś. Moim zdaniem, skoro Brazylii nie ma, bo to ME to jakieś tam szanse mamy. Tylko wiadomo, że nie wystąpimy w najmocniejszym składzie, ale ja tam wierzę w wygraną ![]() ![]() W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
|
agatqa92 |
Dodany dnia 03.09.2007 19:03
|
![]() ![]() Postów: 486 Dom: Brak przydziału Punkty: 1509 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.07.07 |
kocham siatkówke! ubóstwiam! ![]() tylko ja sie zawsze tak stresuje kiedy to oglądam, ze latam po chacie i gadam o tym, przez co trace najlepsze akcje ^^ za duzy stres jak dla mnie ;p 'Nie wiem czego szukam, ale jestem pewna, że to znajdę'
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.09.2007 19:59
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: ![]() Punkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
a ja sie wlasnie nie stresuje. Pamietam, jak na wsi zesmy oglądali mecza, nasza paczka, 4 osoby, i mialam trąbke i trabilam. A jak byl final, Rosja-Brazylia, to sie z takim jednym chłopakiem zalozylam, ze Brazylia wygra, a on mowil, ze Rosja wygra i jego pończoszki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz urlop mieli zawodnicy i kwaszą caly czas :rol: ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 03.09.2007 20:50
|
Ja finału LŚ nie oglądałam, bo byłam za granicą. A dziś się dowiedziałam, że mój plan lekcji na piątek jest o tyle dobry, że zdążę na mecz Polska- Belgia bodajże. Ja też często trace ważne akcje, gdy oglądam mecze. Widzę, że coraz więcej tu osó lubiących siatkówkę ![]() W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.09.2007 20:54
|
no, siatkówka jest super!! ![]() a o ktorej jest ten mecz? ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 07.09.2007 15:25
|
Dla wszystkich zainteresowanych pisze, że... niestety, ale przegraliśmy z Belgią 3:1. Polacy grali beznadziejnie. Jedynie brawa dla Kadziewicza, który próbował ratować naszą grę. Zaskakuje mnie to, że Winiarski rzadko atakował. Noi bardzo odczuwalna jest niebecność Gruszki i Wlazłego. Moim zdaniem wyjdziemy z grupy i mamy jakieś szanse coś na tych mistrzostwach osiągnąć. Polacy muszą jednak uwierzyć w siebie i wyeliminować błędy. A jutro mecz z Turcją. Ja mam nadzieję, że wygramy, chociaż czas pokarze ![]() W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 07.09.2007 17:56
|
Wiesz co wyobraź sobie, że umiem. Tyle, że ty nie założyłeś identycznego, lecz podobny. Tam było tylko o ulubionym siatkarzu i trochę mało osób pisało. Zresztą jak ci nie pasuje to nie musisz tu pisać. A jakoś innym osobom to nie przeszkadza ![]() W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.09.2007 20:29
|
hehe.. ![]() a teraz są te mistrzoswa Europy... Polacu przegrali z Belgia... ALE KWAS!!! JAK ONI TAK MOGLI!!!??? JAK KADZIEWICZ MÓGŁ ZAWIEŚĆ?!! Wkurzylam sie na Łukasza. :/ ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 11.09.2007 17:20
|
Porażka z Belgią to kompromitacja... akurat Kadziewicz w tym spotkaniu bardzo dobrze grał. A jeszcze bardziej żałosna jest dzisiejsza porażka z Finlandią i prawdopodobnie koniec marzeń o medalu. Chociaż wierzmy w naszą reprezentację, aby wygrali te dwa kolejne mecze. W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.09.2007 15:34
|
taaaa... i przegrali ![]() 11 miejsce... takiego miejsca nie mieli od 20 lat!!!!! jak oni mogli!!! ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 14.09.2007 19:22
|
oj tam :|, było, minęło i miejmy nadzieję, że nie wróci. Teraz ważne jest by dostać się na IO i zdobyć dziką kartę na PŚ ![]() W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
|
agatqa92 |
Dodany dnia 15.09.2007 21:55
|
![]() ![]() Postów: 486 Dom: Brak przydziału Punkty: 1509 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.07.07 |
jestem wściekła.. mecze były tragiczne.. chociaz czasem nienajgorzej im szło i chyba były ze dwa mecze w którcyh przegrali 3:2 w setach.. i tak źle i tak niedobrze. 'Nie wiem czego szukam, ale jestem pewna, że to znajdę'
|
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 16.09.2007 12:22
|
a kto jest szczęśliwy ? To prawda było źle, ale chyba wszyscy powinni o tych ME zapomnieć. Zresztą niedługo kwalifikacje do IO, a to chyba ważniejsze niż ME ![]() Komu kibicowaliście w finale ME? Ja Hiszpani, pewno niektórzy zaraz powiedzą, że Rosja bardziej zasłużyła na wygraną smiley. Ja osobiście nie lubię Rosji jako państwa, więc reprezentacji Rosji w siatkówkę też nie. A wiecie może kiedy Polska gra jakiś następny mecz? Z tego co mi wiadomo to pod koniec listopada ( mówię oczywiście o męskiej rezprezentacji). A i piszcie trochę częściej w tym temacie smiley Nie piszemy posta pod postem, zgoda? Edytowane przez ![]() W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
|
![]() |
Dodany dnia 20.09.2007 22:20
|
heh to ja sie moze wypowiem. Ja głosowalam na Hiszpanie oczywiście. Aż trudno uwierzyc, ze wygrala z Rosją, z tak potężnym przeciwnikiem. Moja sister juz sama daje korepetycje z Hiszpańskiego, nieraz byla w Hiszpanii, mówi biegle i w ogóle. A Rosji też zbytnio nie lubie. Jak byla LŚ to Brazylia wygrała nie?? A drugie miejsce Rosjanie. I ja sie założyłam nawet z takim moim kolegą o to, ze wygra Brazylia. Co prawda tylko o przekonanie, ale liczy sie gest ![]() on mówi, że jest Poltavski. a swoją drogą ja tak średnio lubię tego Sevena, czy jak mu tam. Taki łysy i w ogole. Ale gra to on dobrze. nawet bardzo dobrze. Pamietam, jak Poltawsiego przezywaliśmy Pończoszki (ja to wymyśliłam ![]() A moim idolem był Giba czy jakoś tak. Jego nazwisko sie czytało Żiba. i był Żaba. I był sobie Żaba i Pończkoszki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 22.09.2007 12:45
|
Cóż... ja tam się b.cieszę, że Rosja przegrała, ale wolałabym już zapomnieć o tych ME. A ten Poltavski to rzeczywiście dobrze gra i atakuje, ale moim zdaniem w Polsce są siatkarze lepiej grający od niego np. Wlazły. A tak w ogóle to dobrze, że wyjaśniła się sprawa skurczów Wlazłego. Oglądacie ME siatkarek? W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
|
Hermionka_HP |
Dodany dnia 22.09.2007 13:19
|
![]() ![]() Postów: 29 Dom: Brak przydziału Punkty: 136 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 06.08.07 |
Ah wiec uwielbiam siatkę.![]() ![]() ![]() Ah no tak i jeszcze (*)Gołaś(*)... tak bardzo szkoda, że już go nie ma ![]() Czytałam sen Winiara, że kiedyś mu się śnił Gołaś, jak jechali autokarem na mecz i kolo Winiara siedział Golaś i Winiar się zapytał jak tam ci jest? Arek odpowiedział, że zaje**** tylko widzisz jakiś taki jestem biały, przezroczysty... eh trochę to straszne aż mi ciarki przechodzą... Teraz Winiar spać nie może ![]() ![]() ![]() ^^ Tyle ![]() A i wczoraj jeśli ktoś nie wie ![]() ![]() Więc tak... w sygnaturce masz napis dumnie oznajmiający, iż piszesz poprawnie po polsku. Cóż, chyba używamy innego języka polskiego. Ahaa, być może bardzo ekscytujesz się siatkówką, ale jedna emotka wystarczy w zupełności. Edytowane przez ![]() Nawet gdybyś dał człowiekowi wszystkie wspaniałości świata, nic mu to nie pomoże, jeśli nie ma przyjaciela, któremu mogłby o tym powiedzieć. ...friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly... x3 |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |