Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Siatkówka
|
|
![]() |
Dodany dnia 16.11.2007 21:37
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: ![]() Punkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
przepraszam cie bardzo aga ze nie pisalam, ale wiesz ta cala afera i w ogole... Z tego co wiem, siatkarki maja chyba 6 czy 7 miesjce nie?? Cały czas jestem na tropie, chociarz meczy malo ogladalam, bo czasu nie bylo. Zreszta wole siatkarzy ![]() Gdzies w tym temacie przeczytalam ze siatkarze garaja pod koniec listopada... ok to juz niedlugo ![]() ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.11.2007 09:12
|
![]() ![]() Postów: 726 Dom: ![]() Punkty: 1410 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
jełopku mają 6 miejsce^^ ja oglądam wszytskie mecze ![]() ja wole jak grają siatkarki ![]() chm.... a jaka jest wasza ulubiona siatkarka? ![]() I've seen that ray of light And it's shining on my destiny Shining all the time And I won't be afraid To follow everywhere it's taking me All I know is Yesterday is gone And right now I belong To this moment, to my dreams *** ![]() ___________________________________________ ''Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija.'' Na tej stronie znam wiele ludzi, ale te które znalazły się na liście poniżej będe pamiętała nawet do śmierci... Będe sobie przypominała jak z nimi rozmawiałam... Czasem na normalne tematy typu "szkoła, wakacje" , ale były też rozmowy, które zawsze podnosiły mnie na duchu... albo rozśmieszały do łez... Dlatego bardzo im dziękuje za... wszystko ;*** ~Ginny_Weasley12* ~adzilla* ~KaMcIa* ~asia15963 * ~slicznaGinnyWeasley* ~Hermiona12* _____________________________________ A oto lista osób, które bardz bardzo lubię : ~Angelina Johnson* ~Śmieciojadek* ~Essi* ~Her-mio-na 13* ~mimid* Kolejność bez znaczenia... "Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z gry" ![]() __________________________________________________ Jedna z założycielek KPP ^^ Członek KPAD członek popieprzonych marchewek w skarpetkach ___________________________________________________ "Uważaj na nogi, bo nie wiadomo dokąd Cię poniosą..." *** "Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem." !!! *** "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło." *** *Wierzę, że wyobraźnia jest mocniejsza niż wiedza, *że mit jest mocniejszy niż historia, *że to, o czym sie marzy, ma większą moc niż fakty, *że nadzieja zawsze tryumfuje nas doświadczeniem, *że śmiech jest jedynym lekarstwem na cierpienie. *Wierzę też, że miłość jest mocniejsza niż śmierć -Robert Fulghum "...I kiedy jesteśmy W dołku i czujemy sie samotni Chcemy uciec. Zaufaj sobie i nie poddawaj się Wiesz że możesz być lepszy od innych..." H.Duff ----> 'Fly' ![]() "Wielkość wzbudza zawiść, zawiść rodzi złość, złość sprzyja kłamstwom" Lord Voldemort ------------------------------- Mam sto rąk, Sto sztyletów Gdy chcę, Sto ran zadam Grand ![]() XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX S ---I ---A ---T ---K ---Ó ---W ---K ---A ![]() |
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 18.11.2007 13:53
|
![]() ![]() Postów: 81 Dom: Brak przydziału Punkty: 1380 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 26.06.07 |
Mają 6 miejsce, cóż... mogło być lepie. Zresztą już pisałam o PŚ. Siatkarze bodajże grają 28.11-1.12. Ale nie jestem pewna. Słyszałam, że w przyszły weekend mają mecz towarzyski z Czechami ![]() ![]() Ja w sumie lubię i siatkarzy i siatkarki, ale ostatnio wolę siatkarki... ![]() W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
KK niebawem. Belgia. Niestety w mocno okrojonym składzie. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.11.2007 14:45
|
![]() ![]() Postów: 726 Dom: ![]() Punkty: 1410 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
z Chechami? coś slyszałam... w każdym razie teraz będą grali i zobaczymy czy oni siędostaną... mam nadzieje że tak ![]() chm...przed chwilą przeczytałam że Podolec urodziła się obok mojej miejscowości.... niedaleko^^ a co do tej 4:30 ![]() I've seen that ray of light And it's shining on my destiny Shining all the time And I won't be afraid To follow everywhere it's taking me All I know is Yesterday is gone And right now I belong To this moment, to my dreams *** ![]() ___________________________________________ ''Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija.'' Na tej stronie znam wiele ludzi, ale te które znalazły się na liście poniżej będe pamiętała nawet do śmierci... Będe sobie przypominała jak z nimi rozmawiałam... Czasem na normalne tematy typu "szkoła, wakacje" , ale były też rozmowy, które zawsze podnosiły mnie na duchu... albo rozśmieszały do łez... Dlatego bardzo im dziękuje za... wszystko ;*** ~Ginny_Weasley12* ~adzilla* ~KaMcIa* ~asia15963 * ~slicznaGinnyWeasley* ~Hermiona12* _____________________________________ A oto lista osób, które bardz bardzo lubię : ~Angelina Johnson* ~Śmieciojadek* ~Essi* ~Her-mio-na 13* ~mimid* Kolejność bez znaczenia... "Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z gry" ![]() __________________________________________________ Jedna z założycielek KPP ^^ Członek KPAD członek popieprzonych marchewek w skarpetkach ___________________________________________________ "Uważaj na nogi, bo nie wiadomo dokąd Cię poniosą..." *** "Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem." !!! *** "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło." *** *Wierzę, że wyobraźnia jest mocniejsza niż wiedza, *że mit jest mocniejszy niż historia, *że to, o czym sie marzy, ma większą moc niż fakty, *że nadzieja zawsze tryumfuje nas doświadczeniem, *że śmiech jest jedynym lekarstwem na cierpienie. *Wierzę też, że miłość jest mocniejsza niż śmierć -Robert Fulghum "...I kiedy jesteśmy W dołku i czujemy sie samotni Chcemy uciec. Zaufaj sobie i nie poddawaj się Wiesz że możesz być lepszy od innych..." H.Duff ----> 'Fly' ![]() "Wielkość wzbudza zawiść, zawiść rodzi złość, złość sprzyja kłamstwom" Lord Voldemort ------------------------------- Mam sto rąk, Sto sztyletów Gdy chcę, Sto ran zadam Grand ![]() XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX S ---I ---A ---T ---K ---Ó ---W ---K ---A ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 18.11.2007 17:38
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: ![]() Punkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
heh ![]() ja nie lubie Śliwy ![]() ![]() ![]() Ale ja wole siatkarzy ![]() ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 18.11.2007 20:42
|
![]() ![]() Postów: 81 Dom: Brak przydziału Punkty: 1380 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 26.06.07 |
Nie mam pojęcia czy będzie transmitowany, trzeba sprawdzić ![]() ![]() ![]() W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
|
agatqa92 |
Dodany dnia 19.11.2007 12:07
|
![]() ![]() Postów: 486 Dom: Brak przydziału Punkty: 1509 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.07.07 |
siatkarki lubie wszystkie xP chociaz czasem mnie niektore denerwują ^ Rosner racja, gra gorzej niż grała, ale mam nadzieje, ze to tylko spadek formy i szybko jej minie ;] Uważam, że najłądniejszą siatkarką jest Skowrońska ^ a według was? ;D Wole oglądać mecze siatkarek, sama nie wiem czemu xP A ulubiony? Wlazły ^ 'Nie wiem czego szukam, ale jestem pewna, że to znajdę'
|
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 19.11.2007 13:55
|
Taa... Skowrońska jest ładna, ale nie tylko ona ![]() ![]() ![]() ![]() W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
|
agatqa92 |
Dodany dnia 19.11.2007 18:16
|
![]() ![]() Postów: 486 Dom: Brak przydziału Punkty: 1509 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.07.07 |
szacun dla nas ![]() Jeśli nie tylko Skowrońska, to myślisz, że kto jeszcze jest ładny? ;] No, szkoda, że faceci nie grają.. ale czy siatkarki lepiej od nich? Zależy. Ostatnie mecze, ktore oglądałam, były fatalne, ale niestety ostatnich nie miałam przyjemności oglądać, bo kiedy one przegrywają odechciewa mi się oglądać xP a podobno pod koniec grały już nie najgorzej ^ 'Nie wiem czego szukam, ale jestem pewna, że to znajdę'
|
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 20.11.2007 18:31
|
Np. Glinka, Sadurek. Tak, pod koniec grały nie najgorzej, ale za dobrze to też nie. W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
|
agatqa92 |
Dodany dnia 22.11.2007 21:51
|
aga to świetny pomysł, że piszesz tutaj wszystkie takie informacje ^^ przynajmniej nie musze na necie szukać ;D :* 'Nie wiem czego szukam, ale jestem pewna, że to znajdę'
|
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 23.11.2007 09:17
|
Proszę bardzo mogę pisać ![]() ![]() W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
|
Dzieciol5 |
Dodany dnia 23.11.2007 16:07
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 4 Postów: 188 Dom: Brak przydziału Punkty: 444 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.06.07 |
bot SKRA BELACHTOW RLZ |
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 25.11.2007 13:19
|
Hej! Nie wiem czy wiecie, ale niestety Polacy przegrali wczoraj w spraingowym spotkaniu z Czechami 3:1. Dzisiaj następny mecz, oby było lepiej i by zebrali się na preekwalifikacje. A co ciekawe zdobyli więcej punktów niż Czesi, ale mieli 45 błędów własnych stąd ten wynik. Niestety tych sparingów tv nie transmituje ![]() W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.11.2007 13:56
|
coooo??!!! Ze co???!! Gacek nie jedzie, Kadziewicz nie jedzie... co ten Lozano nawymyslał?? Chlopaki graja coreaz gorzej a on zdejmuje Gacka... w dodatku jeszcze Kadziewicza brak, a chliopaki graja coraz gorzej... jejku, co sie z nimi dzieje??!! Nie no ja nie moge... musze to przeczytac. 45 błędów wlasnych... gorzej juz byc nie moze... a tak lubilam zawsze siatkarzy... zreszta werazem z moimi sis uwielbialysmy atrzec jak graja.... a teraz?? nie no co sie z nimi dzieje... Moze jestem nie w temacie, ale co to jest PŚ?? cos tam swiata tak?? I co, nie dostali sie?? Nie no... .kurde, ciekawe jak oni sie zachowuja na treningu... szkoda mi ich i kadziewicza.... nie mozna tak przeciez!! ok zabieram sie za czytanie tegpo co podalas agaa ![]() PS a juz wiem co to PŚ. juz sie dowiedzialam... ale szkoda mi ich... zal zal i jeszcze raz zal... Edytowane przez ![]() ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 26.11.2007 21:00
|
A ja myślałam, że to ja się tak bardzo denerwuje ![]() ![]() ![]() Hmm... przypomniałam sobie o tym temacie, chociaż pewno i tak nikt nie odpowiesmiley. Dla zainteresowanych, gdyby przypadkiem ktoś przeczytał Kadziewicza nie będzie w Izmirze, a obecność Wlazłego i Winiarskiego stoi pod znakiem zapytania. Wszystko okaże się po badaniach za parę dni. Cóż, ja tam błagam o dobre wyniki tych badań, bo jak nie to może być kiepsko. A i mam pytanie może ktoś z was był na LŚ i wie jakie są ceny biletów i kiedy zaczynają je sprzedawać? Edytowane przez ![]() W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
|
hemcia |
Dodany dnia 27.12.2007 13:05
|
![]() ![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
Agaa ja właśnie też bardzo chciałabym pojechać na LŚ tylko nie mam z kim i mnie moja kochana mamuśka puścić nie chce ![]() ![]() |
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 22.03.2008 20:57
|
Może pora odnowić temat? Maj się zbliża, czyli kwalifikacje do IO ... A Lozano ogłosił kadrę na LŚ. http://www.siatka...8e17e8876. Jakieś opinie? Piszcie ;] W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.03.2008 10:41
|
O, ja miałam pojechać na LŚ z moimi Sis, ale niestety biletów brak ;/ Mam nadzieję, że tym razem jakoś im pójdzie. Będziemy kibicować na wsi! ![]() ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
agaa_21 |
Dodany dnia 28.03.2008 14:15
|
Brak biletów ? Co ty gadasz, jeszcze jest pełno do Bydgoszczy. Co prawda rywal słabiutki. A ja jadę do Łodzi ![]() ![]() Edytowane przez agaa_21 dnia 28.03.2008 14:18 W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |