Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Rap
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.12.2019 23:25
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 95 Dom: ![]() Punkty: 1395 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.10.16 |
Jestem na prawdę ciekaw waszego zdania, co sądzicie o gatunku muzycznym jakim jest rap? Czy ciągłe nawijanie o pieniądzach i dziewczynach nie jest nudne? Albo czy kreowanie reputacji za pośrednictwem robienia głupka w internecie jest dobre czy też nie? Wiem, że jest dużo podgatunków rapu i wielu świetnych artystów, nie mogę się nie zgodzić. Ale chciałbym usłyszeć wasze opinie nie tylko o całokształcie, ale i o szczegółach. Ja osobiście uważam, że zabawa muzyką w wielu przypadkach polegająca na nie przekazywaniu sensownej treści nie koniecznie jest zła. W sumie lubię tą muzykę że względu na jej energiczność i troszkę motywujący charakter. Główna rolę odgrywa też spory wybór podgatunków rapu. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 19.12.2019 12:48
|
![]() ![]() Pochwały: 39 Postów: 3410 Dom: ![]() Punkty: 36755 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 14.05.09 |
peja zyciem ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |