Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Nasze kolekcje wszelakie
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 11.05.2020 17:18
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Tworzę ten temat, ponieważ widziałam podobny na forum i nawet chciałam coś pokazać z moich kolekcji...a potem okazało się, że to dotyczy tylko HP ![]() Jak w temacie, pochwalcie się swoimi kolekcjami, tymi dużymi jak i tymi małymi. Jak porobię zdjęcia to też się pochwalę
|
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 13.05.2020 16:37
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Udało mi się zrobić zdjęcia moich małych kolekcji książek i kredek![]() Poniżej znajdują się kompletne serie HP, Wiedźmin, mangi (dwie serie kompletne) oraz pojedyncze horrorki ![]() Następnie wszystkie część Sagi o Ludziach Lodu i Sagi o Królestwie Światła. Miałam też Sagę i Czarnoksiężniku ale nie wiem czemu ją sprzedałam :/ Następnie kolekcja książek o przetrwaniu ![]() Na koniec kolekcja kredek...chociaż wciąż mi brakuje przynajmniej dwóch zestawów, które chciałabym mieć ![]() Pokażcie swoje
|
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 14.05.2020 10:59
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Ja sama nie mam żadnych kolekcji. W dzieciństwie zbierałam różne rzeczy: figurki, karteczki, zabawki z Kinder Niespodzianki (kiedys były porządne, nie to co teraz!), karty z pokemonami, naklejki z Harry'ego Pottera do wklejenia w taki specjalny zeszyt... wtedy każdy coś kolekcjonował. Teraz mi chyba szkoda miejsca na zbieractwo. Przyjemne zdjęcie Twojej kolekcji kredek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Hufflepuff

Ravenclaw