Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Polska Szkoła Magii i Czarodziejstwa
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.07.2020 11:37
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 157 Dom: ![]() Punkty: 3644 Ranga: Hogwarcka gwiazda Quidditcha Data rejestracji: 01.07.20 |
Wyobraźcie sobie, że akcja Harryr17;ego Pottera dzieje się w Polsce albo istnieje tam magiczna szkoła. Jakby się nazywała? Gdzie by była? Gdzie znajdowalaby się polska Ulica Pokątna? Czego by tam nauczano? Czy byłby podział na domy? Jacy byliby nauczyciele? Jak odbywałaby się ceremonia przydziału? I wiele innych pytań - uwolnijcie wyobraźnię i utwórzcie magiczną Polskę! Siemka wszystkim, tu Rachel!
Uwielbiam Pottera, mangi i inne takie sprawy. Jak ktoś ma jakies pytania, pytajcie. Nie gryzę. jestem cholernym czytaczem Mam mnóstwo pomysłów, których nie kończę. Ulubione anime i mangi: 1. My Hero Academia/Danganronpa 2. Noragami 3. Code Geass 4. Naruto 5. Mob Psycho 100 Super postaci i ich Tapety, utworzone przez marmar9903 z reddita: ![]() :midoriya - deku: ![]() :uraraka: ![]() :iida: ![]() :bakugo: ![]() :todoroki: ![]() :kirishima: ![]() :kaminari: ![]() :asui: ![]() :tokoyami: ![]() :sero: ![]() :jiro: ![]() :yaomomo: ![]() :mina: ![]() :kendo: - najlepsza ![]() :monoma: ![]() :tetsutetsu: ![]() :hatsume: |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.07.2020 11:39
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 157 Dom: ![]() Punkty: 3644 Ranga: Hogwarcka gwiazda Quidditcha Data rejestracji: 01.07.20 |
Rachel Otterly napisał(a): Wyobraźcie sobie, że akcja Harryr17;ego Pottera dzieje się w Polsce albo istnieje tam magiczna szkoła. Jakby się nazywała? Gdzie by była? Gdzie znajdowalaby się polska Ulica Pokątna? Czego by tam nauczano? Czy byłby podział na domy? Jacy byliby nauczyciele? Jak odbywałaby się ceremonia przydziału? I wiele innych pytań - uwolnijcie wyobraźnię i utwórzcie magiczną Polskę! Czekam na mnóstwo pomysłów! Siemka wszystkim, tu Rachel!
Uwielbiam Pottera, mangi i inne takie sprawy. Jak ktoś ma jakies pytania, pytajcie. Nie gryzę. jestem cholernym czytaczem Mam mnóstwo pomysłów, których nie kończę. Ulubione anime i mangi: 1. My Hero Academia/Danganronpa 2. Noragami 3. Code Geass 4. Naruto 5. Mob Psycho 100 Super postaci i ich Tapety, utworzone przez marmar9903 z reddita: ![]() :midoriya - deku: ![]() :uraraka: ![]() :iida: ![]() :bakugo: ![]() :todoroki: ![]() :kirishima: ![]() :kaminari: ![]() :asui: ![]() :tokoyami: ![]() :sero: ![]() :jiro: ![]() :yaomomo: ![]() :mina: ![]() :kendo: - najlepsza ![]() :monoma: ![]() :tetsutetsu: ![]() :hatsume: |
|
|
![]() |
Dodany dnia 22.07.2020 20:23
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 548 Dom: ![]() Punkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Czemu założyłaś taki temat w grach i zabawach? Nie wiem czy wiesz, ale to nie wyświetla się na głównej stronie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |