Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
!! Wielki Hpnet Reunion !!
|
|
Animag37 |
Dodany dnia 15.12.2025 13:28
|
![]() Postów: 212 Dom: RavenclawPunkty: 3149 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.04.15 |
Hej, z racji że jestem bardzo sentymentalnym człowiekiem i z bólem serca ogląda mi się upadek forum które towarzyszyło przez moją, jak i zapewne Waszą lwią część dzieciństwa, zapraszam 26 grudnia, godz. 19:00 na wielki powrót, być może tylko chwilowy, do aktywności na stronce, by poczuć się znowu jak x lat temu ![]() Oczywiście, nie mam dostępu do żadnej promocji tego szczytnego wydarzenia, liczę po prostu że aura świąt i wolnego od pracy/studiów przypomni niektórym o istnieniu tego miejsca Jeśli ktoś jednak tu zajrzy, zalecam do zostawienia znaku od siebie w shoutboxie lub pod postem, że zaglądnięsz w powyższej dacie To bardzo ważne, żeby uzyskać pewnego rodzaju efekt kuli śnieżnej ![]() Jeśli to ma się udać to chyba tylko w święta, także nostalgicznie, ale też serdecznie zapraszam Edytowane przez Animag37 dnia 15.12.2025 13:47
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 15.12.2025 17:33
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 651 Dom: HufflepuffPunkty: 7031 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Jestem tu codziennie po kilka razy, więc pewnie zaglądnę. Ustawię sobie nawet alarm, żeby nie przeoczyć. Dobry pomysł MorfinGaunt
![]() ![]() Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 16.12.2025 19:31
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Postaram się zajrzeć, chociaż to dokładnie w urodziny taty, więc nie wiem czy się uda grzebać w telefonie pod stołem Ale już późniejszym wieczorem pojawię się na pewno! ![]() ![]() Czasem coś piszę Artykuły: Historia pod skórą zapisana Fan-fiction Drugie życie Gilderoy'a Lockharta Podanie o przyjęcie do Hogwartu |
|
|
|
Animag37 |
Dodany dnia 16.12.2025 23:10
|
![]() Postów: 212 Dom: RavenclawPunkty: 3149 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.04.15 |
Morfin Gaunt, super, zwłaszcza że widzę po dacie rejestracji, że też masz tu niezły staż ![]() Anastazja Schubert, doceniam to poświęcenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
louise60 |
Dodany dnia 24.12.2025 07:14
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 75 Dom: HufflepuffPunkty: 2679 Ranga: Pasjonat Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami Data rejestracji: 18.11.19 |
Moje obecne konto nie ma jakiegoś długiego stażu, bo jest drugie - pierwsze usunięto na moją prośbę, bo mieliśmy tu stalkera, który sobie mnie upatrzył. Ale grono admińskie stanęło na wysokości zadania Tak naprawdę jestem tu jakoś od 2018/2019 roku. I wpadnę na "Wigilię" HPnetową
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Ravenclaw
Hej, z racji że jestem bardzo sentymentalnym człowiekiem i z bólem serca ogląda mi się upadek forum które towarzyszyło przez moją, jak i zapewne Waszą lwią część dzieciństwa, zapraszam 26 grudnia, godz. 19:00 na wielki powrót, być może tylko chwilowy, do aktywności na stronce, by poczuć się znowu jak x lat temu
i wolnego od pracy/studiów przypomni niektórym o istnieniu tego miejsca
Jeśli ktoś jednak tu zajrzy, zalecam do zostawienia znaku od siebie w shoutboxie lub pod postem, że zaglądnięsz w powyższej dacie
To bardzo ważne, żeby uzyskać pewnego rodzaju efekt kuli śnieżnej 

Hufflepuff

Tak naprawdę jestem tu jakoś od 2018/2019 roku. I wpadnę na "Wigilię" HPnetową