Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Niekończąca się opowieść...
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.02.2008 16:58
|
![]() ![]() Postów: 1302 Dom: ![]() Punkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
kanapke z gronostaja. |
|
|
Luna_9 |
Dodany dnia 05.02.2008 20:57
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 297 Dom: Brak przydziału Punkty: 545 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.12.07 |
Wtem przyleciała Glimia, potajemna dziewczyna Kruma i krzyknęła - Boże, nareszcie spokój! - I zaczęła...... Jeśli będziesz pogrążać się w smutku 1 minute stracisz aż 60 sekund szczęścia
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.02.2008 16:37
|
![]() ![]() Postów: 1302 Dom: ![]() Punkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
...któa wrzeszczała w niebogłosy... |
|
|
Patronus Smok |
Dodany dnia 07.02.2008 16:22
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 146 Dom: Brak przydziału Punkty: 284 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 31.12.07 |
jedząć watę cukrową.... |
|
|
Luna_9 |
Dodany dnia 07.02.2008 17:41
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 297 Dom: Brak przydziału Punkty: 545 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.12.07 |
która była o smaku truskawkowym. Wtedy..... Jeśli będziesz pogrążać się w smutku 1 minute stracisz aż 60 sekund szczęścia
|
|
|
Veela |
Dodany dnia 07.02.2008 20:19
|
![]() ![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
... wata ożyła i okręciła jej się w okół szyi Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
Ania 95 |
Dodany dnia 07.02.2008 20:21
|
![]() ![]() Postów: 1235 Dom: Brak przydziału Punkty: 1635 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.12.07 |
Hermiona zaczęła się dusić i ... |
|
|
Patronus Smok |
Dodany dnia 09.02.2008 21:07
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 146 Dom: Brak przydziału Punkty: 284 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 31.12.07 |
ale Ron miał mózg z waty i wata... |
|
|
utilisateur |
Dodany dnia 10.02.2008 10:45
|
![]() ![]() Postów: 24 Dom: Brak przydziału Punkty: 73 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.02.08 |
zaczęła się kłócić z drugą wat o to pozycje... http://utilisateur.blog.pl/ - mój blog. http://www.util-blog.blog.onet.pl - jeszcze jeden Na początku: jestem chłopakiem. Od początku mojego pobytu na stronie mój nick wzbudzał problemy. Słowo utilisateur po francusku znaczy użytkownik. Większość osób przyjęła skrót util, mnie on odpowiada. ![]() W świecie Harry'ego Pottera: Dom: Slytherin Zawód: Śmierciożerca Patronus: wąż Animag: wąż Różdżka: czarny bez, włókno z serca jednorożca, 11 cali ![]() Na serio: Nie bawię sie w żadna rodzinkę itp. Nie mam wujków anie cioć na stronie tylko w realu. Lubię czasami pofantazjować na sb, ale nie oceniaj mnie od razu jako przygłupka. Opiszę sie jak wyglądam, abyś nie wyobrażał sobie mnie sobie jak jakiegoś Jamesa Bonda. Mam, krótkie często ścięte na irokeza, ciemne blond włosy. Niebieskie oczy. Jestem leworęczny. Uczę się dobrze, ale teraz coraz gorzej mi idzie ![]() ![]() Nie wkleję tu listy moich znajomych ze strony, bo jeszcze kogoś urażę że go tu nie ma. Ta osoba którą lubię raczej zauważy, że tak jest, wiec nie ma problemy. Jedyną osobą jaka będzie tu wpisana to Qin. Ona wie za co, ty nie musisz. Możesz się na mnie obrazić, ale czy ty jesteś zawsze otwarty/a na moje problemy, mogę do ciebie napisać z każdą sprawą? Nie! A Qin może tak powiedzieć. Ignoruję: ~Sunshine ![]() Pamiątka ze strony: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.02.2008 21:47
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 5 Pochwały: 2 Postów: 437 Dom: ![]() Punkty: 1213 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 23.08.07 |
...ale wkrótce waty się pogodziły... |
|
|
Ania 95 |
Dodany dnia 11.02.2008 10:10
|
![]() ![]() Postów: 1235 Dom: Brak przydziału Punkty: 1635 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.12.07 |
... i zjadły siebie nawzajem... |
|
|
Ania 95 |
Dodany dnia 11.02.2008 12:50
|
I Hermiona umarła, ale nagle uciekła bo Ronowi pomyliły się zaklęcia... |
|
|
Ania 95 |
Dodany dnia 11.02.2008 18:30
|
//Fleur, ona uciekła bo Ronowi pomyliły się zaklęcia// Nagle obok nich deportował się Harry, który ich zobaczył i wyprawił im pogrzeb... |
|
|
utilisateur |
Dodany dnia 12.02.2008 11:58
|
![]() ![]() Postów: 24 Dom: Brak przydziału Punkty: 73 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.02.08 |
tam spotkal sie z Dursleyami i zabrał ich ze soba do domu.... http://utilisateur.blog.pl/ - mój blog. http://www.util-blog.blog.onet.pl - jeszcze jeden Na początku: jestem chłopakiem. Od początku mojego pobytu na stronie mój nick wzbudzał problemy. Słowo utilisateur po francusku znaczy użytkownik. Większość osób przyjęła skrót util, mnie on odpowiada. ![]() W świecie Harry'ego Pottera: Dom: Slytherin Zawód: Śmierciożerca Patronus: wąż Animag: wąż Różdżka: czarny bez, włókno z serca jednorożca, 11 cali ![]() Na serio: Nie bawię sie w żadna rodzinkę itp. Nie mam wujków anie cioć na stronie tylko w realu. Lubię czasami pofantazjować na sb, ale nie oceniaj mnie od razu jako przygłupka. Opiszę sie jak wyglądam, abyś nie wyobrażał sobie mnie sobie jak jakiegoś Jamesa Bonda. Mam, krótkie często ścięte na irokeza, ciemne blond włosy. Niebieskie oczy. Jestem leworęczny. Uczę się dobrze, ale teraz coraz gorzej mi idzie ![]() ![]() Nie wkleję tu listy moich znajomych ze strony, bo jeszcze kogoś urażę że go tu nie ma. Ta osoba którą lubię raczej zauważy, że tak jest, wiec nie ma problemy. Jedyną osobą jaka będzie tu wpisana to Qin. Ona wie za co, ty nie musisz. Możesz się na mnie obrazić, ale czy ty jesteś zawsze otwarty/a na moje problemy, mogę do ciebie napisać z każdą sprawą? Nie! A Qin może tak powiedzieć. Ignoruję: ~Sunshine ![]() Pamiątka ze strony: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Miss Bagwell |
Dodany dnia 12.02.2008 12:30
|
![]() ![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
by razem pozajadać się fasolkami Bertiego Botta. Kiedy odchodził podarował Dudleyowi w prezencie Proszek Peruwiańskiej Ciemności a ten.... Edytowane przez Miss Bagwell dnia 12.02.2008 12:31 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
Ania 95 |
Dodany dnia 12.02.2008 15:02
|
I kupił więcej proszku, aby reszta Dursleyów też znikła... |
|
|
Bella Tonks |
Dodany dnia 12.02.2008 17:21
|
![]() ![]() Postów: 134 Dom: Brak przydziału Punkty: 197 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.09.07 |
... a potem pobiegł do domu Dursleyów i im też dał proszku a oni znikli pozostawiając po sobie... |
|
|
Ania 95 |
Dodany dnia 12.02.2008 17:49
|
odleciał na miotle i poszedł na pogrzeb Rona i Hermiony, którzy... |
|
|
Patronus Smok |
Dodany dnia 12.02.2008 18:58
|
zostali zakopani w wacie cukrowej... |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.02.2008 19:00
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 5 Pochwały: 2 Postów: 437 Dom: ![]() Punkty: 1213 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 23.08.07 |
dlatego, że nie było ziemii i grobów |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |