Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
05.11.2025 20:29
Takoizu, powiem szczerze, że teraz też bym tak zrobiła xD

Praktykant w Św Mungu
05.11.2025 16:21
Shanti Black, ja poszłam na łatwiznę przy ślubie i zorganizowałam bardzo małą imprezę na 30 osób xD

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.11.2025 13:51
Nquus, powodzenia w dorabianiu, w podarowaniu biżuterii i później w planowaniu całej imprezy! ja myślałam, że dostanę fisia przy organizacji ślubu Młotek

Harrych świąt!
31.10.2025 16:17
Duszek Duszek Duszek

Praktykant w Św Mungu
31.10.2025 13:52
Nquus, uu! Super <3 Również trzymam kciuki!!

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikalosiek13

Posiada 34226 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Najładniejsza aktorka
Prefix użytkownikaOlivia0506
Wyjątkowo nie będę oryginalna i powiem jedno: Emma Watson!Love
Oczywiście każda aktorka jest piękna na swój sposób ale Emma.. Dodatkowo piękna jest również Boonie, jednak jak większości i mi nie wydaje się żeby to była ta Ginny za którą szaleli wszyscy chłopacy ze szkoły..

Prefix użytkownikabatalion_88
A ja wam napiszę, że się nie znacie i tyle xD Jesteście strasznie przewidywalni z tą Emmą Watson ;p Ona jest ładna, też mi się podoba, ale na pewno nie najładniejsza. (zobaczcie ją sobie jak ma krótkie włosy) ...

Dla mnie bezapelacyjnie wygrywa Evanna Lynch <3

LoveLove filmowa Luna Lovegood LoveLove

Chyba nikt jej tu nie wymienił, a ja uważam, że ciężko znaleźć bardziej atrakcyjną kobietę z całej serii. Oczywiście skupiam się na aktorce, bo bohaterka (niesłusznie zresztą) uchodzi za wariatkę i tak przez wielu fanów jest odbierana. Nie dla mnie.

Blond włosy, oczy i cera to są jej główne atuty. No i strój - w galerii pełno takich jak jest w jakiś niebieskich i czerwonych kieckach, imponujące <3 Jak się uśmiecha, to przypomina mi anielicę z raju ^^ Prywatnie jest weganką, i często myślę co ona je na co dzień .

A żeby było "śmieszniej" to niedaleko mnie mieszka jej sobowtór (jak babcię kochałem). Gdybym pokazał wam jej fotkę, to bez chwili wahania powiedzielibyście, że to zdjęcie Evanny Lynch ^..^

Spojrzenie, wdzięk, i urok, którym innym aktorkom z ekranizacji moim zdaniem brak.
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Trzmiel
Zdecydowanie najładniejsze są siostry Patil. Zazdroszczę Harremu ile razy widzę to scenkę z Czary, gdy przed balem próbują zwrócić na siebie jego uwagę, mówiąc niby mimochodem "Cześć Harry". Poza tym Cho jest niezła. I wiecie co? Lavender Brown też. W dodatku bardzo lubię jej imię :)

Emma nie jest piękna, ale to klasyczny przykład ile znaczy osobowość. Hermiona to najważniejsza rola żeńska w cyklu, wspaniale wymyślona przez Rowling i zagrana przez Watson. Naturalne że się wyróżnia, budzi sympatię i szacunek. A te elementy również wpływają na seksapil. Na ulicy, gdyby mineła mnie jako anonimowa dziewczyna, raczej nie zwróciłbym na nią uwagi, ale na ekranie zawsze jest królową. Powtórzę - nie jest szczególnie ładna, ale ma to coś, jest wspaniałą heroiną. Nikt nie mógłby jej zastąpić.

Filmowa Ginny nie jest niestety ani ładna ani szczególna pod żadnym innym względem. To zdecydowanie najsłabsze ogniwo obsady. Na pewno ta postać miała potencjał w książce, ale na ekranie jest niestety bardziej statystką niż aktorką.

Clemence Poesy... ona nie tylko nie jest ładna. Wygląda prawie jak Tom Cruise.
Na szczęście to mało znacząca postać.

Prefix użytkownikaBellaCulen
Dla mnie najładniejszymi aktorkami w HP są Emma Watson i Bonnie Wright💕 Emma z każdą częścią stawała sie coraz bardziej dojrzała i to zostało bardzo ładnie ukazane. Bonnie jako Ginny miała może nie zbyt udany debiut ale w dalszych częściach pokazała, że umie obronić Hogwart, wykazała się odwagą. Obie aktorki są bardzo wartościowe i moim zdaniem najbardziej godne uwagi😘💕💕🌸

Prefix użytkownikaBeatrice
Ja uważam, że wszystkie aktorki mają coś w sobie, ale najładniejsza z nich jest Emma Watson, nie ma co ukrywać. Ma po prostu ładną twarz. Tak to powiedziałabym, że Katie Leung jest też niczego sobie. No i oczywiście ze starszych to Helena Bonham Carter i Helen McCrory.
Gryffindor

65.media.tumblr.com/aa8b71fcdfdebc48240dbdc533fd0477/tumblr_inline_nuj64pRGBX1rybbfs_500.gif

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: