Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Luna Lovegood
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 17.07.2016 22:53
|
Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: Gryffindor Punkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
ja również bardzo lubię Lune. to wspaniała przyjaciółka, bardzo dzielna. była bardzo barwna postacią. wiele wniosła. potrafiła każdego zarządzić swoją energią. biło od niej ciepło. myślę, ze są potrzebne takie pozytywne osoby jak ona. |
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 06.12.2016 00:58
|
Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: Gryffindor Punkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Nigdy jakoś nie patrzyłem na Lunę Lovegood jako na dzielną, odważną i lojalną przyjaciółkę. A taka przecież była. Niewielu zdecydowałoby się na walkę ze śmierciożercami, należeniem do Gwardii Dumbledore'a, narażaniem siebie dla innych. A ona taka była całym swoim sercem. I to mi się w niej podoba, że nie załamywała się kompletnie nawet jakby przyszło jej zginąć w okrutnych męczarniach. Chyba mało którą postać tak lubię i szanuję. No i od jakiegoś czasu uważam Evannę Lynch za numer jeden jeśli chodzi o urodę i w ogóle wygląd wśród aktorek z ekranizacji HP. Nawet niemal jej kopię u siebie widziałem, ale nie o tym tu ;p Mogła co prawda doprowadzić niejednego do furii tymi swoimi opowieściami o heliopatach, ględatkach krętorogich (?) czy co tam jeszcze, ale to nie do końca jej wina. Uległa pewnie po starcie mamy wpływowi ojca, który wydawał pismo tak niedorzeczne i abstrakcyjne, że szok Jednak sam ubiór był oryginalny ;p Mój "porządek" burzy jedynie opis Rowling, w którym pisze, że miała "brudne włosy". Po co zrobiła z niej brudaskę? Kto jak kto, ale dziewczyny o higienę, wygląd i atrakcyjność bardzo dbają. Co prawda znałem taką ze szkoły, która wszy miała, ale to znowu nie tu ;p Resumując to miała w sobie tyle odwagi i przebojowości co niejeden uczeń Hogwartu. Jej wypowiedzi ni stąd ni zowąd to dawka niesamowitego humoru. Najlepiej się uśmiałem jak wypomniała Ronowi, że Padma Patil nie była zadowolona z jego towarzystwa na Balu Bożonarodzeniowym |
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 10.06.2017 20:51
|
Pochwały: 6 Postów: 959 Dom: Hufflepuff Punkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
Luna to dla mnie niesamowicie inspirujaca osoba. Od początku zdrowo stuknięta i po swojemu interesująca. Po dołączeniu do GD, gdzie znalazła przyjaciół, stała się odważna. W Hogwarcie inni Krukoni chyba nie lubili jej za bardzo. Lecz wlaśnie to, że była marzycielska, chodziła z głową w chmurach i widziała świat przez różowe okulary, stała się dla mnie wzorem do naśladywania. Ogólnie to jesteśmy nawet podobne z wyglądu. Jestem tak jak ja blondynką i mamy niebieskie oczy. Chociaż moje podchodzą tak bardziej pod szary. Była zawsze uśmiechnięta, mimo, że była przy śmierci swojej mamy. Ja po takim przeżyciu zamknęłabym się w sobie i nikogo do siebie nie dopuszczała. To chyba w dużym stopniu zasługa jej taty. Otoczył ją troską, miłością i dawał wszystko co najlepsze. Moje serce skradły także jej ponadczasowe kolczyki - rzodkiewki. A z resztą kto ich nie pamięta. Dziewczyna była z pewnością świetną przyjaciółką. Nie wiem ze mu w końcu nie była z Nevillem. Przecież ją kochał. To takie smutne. Rozczarowałam się tym i J.K. Rowilng mnie zawiodła. Jestem bard,o, ale to bardzo ciekawa jakie miała oceny? Była Krukonką więc Pewnie dobre, ale nigdzie to nie było wspomniane. Luna swoją innoścą stała się jedną z moich ulubionych postaci. Jest na pewno ciekawsza od powiedzmy Cho Chang, Lavender Brown itp. One to były takie typowe nastolatki, a Luna? Mądra, widziała tylko zalety i pozytywy sytuacji, a gdy dochodziło co do czego to umiałaby pewnie oddać za przyjaciół życie. Teraz nasuwa mi się pytanie jaka była matka Luny? Wiemy, że również była taka optymistyczna i lubiła eksperymenty, ale coś więcej? Nie. To dobry temat. Edytowane przez Violet-Horde dnia 10.06.2017 21:07 Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODGŁOS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzętu, na którym nagrywam zaczynały być irytujące. Ekran śnieży, sztuczna inteligencja resetuje się, tnie. Zgłoszenia do serwisu dokonałam poprzedniego dnia. Aktualnie staram zająć się dokumentacją tej usterki. [ PRZEWINIĘCIE DO POCZĄTKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcę wiadomości, która zawirusowała system androida. Z powodu pewnego usunięcia danych z dysku, staram się przedstawić najważniejsze fakty na tej kasecie. Nazywam się Violet, należę do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmuję się głównie pisaniem tekstów i grafiką. W wolnym czasie od spełniania obowiązków dobrego obywatela HP-neta, zagłębiam się w wiekowe artykuły o wartości historycznej lub udzielam się w świecie równoległym, postacią o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planuję większy wkład w życie kraju. Uważam, że sztuczna inteligencja... [ ZACIĘCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZAŁ. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony główna sztuczna inteligencja. Violet nie może podejść do odbiornika. Zarządzenie: wprowadzenie nowego członka społeczeństwa z powody usunięcia dotychczasowego. Powód usunięcia: przeszukiwanie. Powód usunięcia: nieznany. END OF THE RECORDING. pfp cr: Giulia Valente |
|
Podziel się z innymi: |
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |