Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi siê sb dzi¶ ¶ni³o xD

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Ginny Weasley
Prefix u¿ytkownikaStefa
Ten temat bêdzie o siostrze Rona i dziewczynie Harry'ego. Co o niej s±dzicie?

Ja jako¶ za ni± nie przepadam. To pewnie dlatego, ¿e wszyscy Gryfoni oprócz Hermiony s± dla mnie skre¶leni. Denerwuje mnie jej umawianie siê z ch³opakami, którzy j± niewiele obchodzili, oraz przesadna pewno¶æ siebie. Podoba mi siê w niej jedynie to, ¿e potrafi przeciwstawiæ siê Ronowi:)
"A wiêc zabij mnie Voldemorcie, z ochot± powitam ¶mieræ! Tyle ¿e moja ¶mieræ nie da ci tego czego szukasz... jest tyle rzeczy, których nie pojmujesz..."

Prefix u¿ytkownikaEnid
Ja Ginny poprostu nienawidze! Nie wiem jak tylu ch³opakom mog³a siê podobaæ (a wspominaj±c rozmowe ¦lizgonów w 6 czê¶ci w Expresie do Hogwartu podoba³a siê nawet temu Zabiniemu) Te¿ nie podoba mi siê ta jej pewno¶æ siebie, ona przez to my¶li ¿e jest niewiadomo kto, a ch³opaków to ona traktowa³a jak zabawki zwczajnie bawi³a siê nimi.
Always...

Adela
Postaæ Ginny w ogóle jako¶ do mnie nie przemawia. Próbuje byæ fajna, ale w cale jej nie wychodzi.
W HP i KP jak Harry powiedzia³ jej, ¿e nie mog± ze sob± byæ, Ginny pu¶ci³a jaki¶ tekst, ¿e ona zawsze wiedzia³a, ¿e Harry bêdzie jej. Skoro wiêc przez ca³y czas by³a zakochana w Harrym, to dlaczego chodzi³a z innymi ch³opakami? ¯eby Potter by³ o ni± zazdrosny? Przepraszam, ale ona jest dla mnie ¿a³osna.
One Ring to rule them all, One Ring to find them.
One Ring to bring them all and in darkness bind them.

img507.imageshack.us/img507/1860/16390it4.png

Klaudia@Harry Potter
Mi siê zawsze Ginny wydawa³a brzydka. Te¿ mnie to wkurza ¿e zmnienia ch³opaków jak rêkawiczki. W ogóle to ona taka za bardzo pewna siebie. I zaczyna ze wszystkimi.
Moje nowe konto to: Lotien.

kinga1994
Podkochiwa³a siê w Harrym odk±d zobaczy³a go na peronie 9 i 3/4, gdy jej brat Ron szed³ do Hogwartu. Du¿± role odgrywa w 2 tomie, w którym zostaje opêtana przez Toma Riddler17;a, przelewaj±c wszystkie swoje uczucia do Harry'ego, w jego dziennik. Pod koniec ksi±¿ki zostaje porwana przez Lorda Voldemorta i przeniesiona do Komnaty Tajemnic. Harry i Ron wyruszaj± by j± odnale¼æ. Po tym jak Harry zniszczy³ dziennik Riddle'a, Ginny mówi mu ¿e to ona otworzy³a Komnatê Tajmnic, lecz nie wiedzia³a co robi, bo Metin by³a opêtane przez Voldemorta.:):):):)
Edytowane przez kinga1994 dnia 29.01.2013 15:51
Jestem uczennicom pobliskiego gimnazjum w Trzebielu i mam 14 lat i uwielbiam Harr'ego Pottera i US5 i telewizor LCD

Czarownica17
Ja nie lubie filmowej Ginny jako¶ inaczej ja widze w ksi±zce.W filmie jest tak cicha i taka skryta a w ksia¿ce by³a tak na pocz±tku a pó¼niej siê rozkrêcia³a tego w dalszych filmach nie ma!!!
Bêdê wszystkim czego pragniesz
I wezmê siê w gar¶æ
Bo Ty nie chcesz bym siê znów za³ama³a
Ca³e moje ¿ycie
Bêdê z Tob± na zawsze
Prze¿yæ ca³y dzieñ z Tob±
I sprawiæ by wszystko by³o dobrze
images29.fotosik.pl/270/e50a9ed9210142cb.jpg
My¶la³am ¿e mam wszystko
Nie wiedzia³am co przyniesie ¿ycie
Teraz wiem
Szczerze

Jeste¶ t± jedyn±, w³a¶ciw± osob±
Jedyn±, która pozna³a moje wnêtrze
Teraz mogê oddychaæ
Bo jeste¶ tu ze mn±

images33.fotosik.pl/335/99751d8a76681e28.jpg

you're not alone
together we stand
I'll be by your side
you know I'll take your hand
When it gets cold
and it feels like the end
there's no place to go
You know I wont give in
No I wont give in

Keep holding on
coz you know I make it through
I make it through
Just stay strong
coz you know I'm here for you
I'm here for you
There's nothing you can say(nothing you can say)
nothing you can do(nothing you can do)
There's no other way when it comes to the truth
So Keep holding on
coz you know I make it through
I make it through

So far away
I wish you were here
Before it's too late this could have disappeared
Before the door's closed
And it comes to an end
with you by my side
I will fight and death end
I will fight and death end

Hear me what I say,what I say
I can leave
Nothing's gonna change
Nothing's gonna change estimate
whatever's meant to be
well without pythonic

http://avril1705.blog.onet.pl/
rafalek1993
Mi osobi¶cie bardzo podoba siê Ginny xD w ksi±¿ce by³y przedstawiona jako bardzo ³adna i pewna siebie dziewczyna, co bardzo mi siê w niej spodoba³o a tak¿e by³a bardzo dobrym graczem Quidditcha :D

Prefix u¿ytkownikaFleurEvans
Jak ja Ginny nienawidzê! Z ca³ej ksi±¿ki nienawidzê bardziej tylko Pansy Parkinson. Weasleyowa jest za pewna siebie, co daje jej mylne poczucie nietykalno¶ci. My¶li, ¿e jak rzekomo buja siê w niej pó³ mêskiej czê¶ci Hogwartu to, ¿e jest nie wiadomo jaka dobra. a jak kto¶ jej siê sprzeciwi to reakcja natychmiastowa. Pluje siê, rzuca jak pch³a na grzebieniu. Wszyscy inni siê myl±, a ona ma racjê. Nie cierpiê jej!!

karolakhp
Wg to postaæ nawet fajna. Nie przeszkadza mi to ze nie pewna siebie a ¿e zmienia ch³opaków jak rêkawiczki to ju¿ jej problem. Do aktorki nic nie mam lubi± j± ;). Nie podoba mi siê tylko ze Ginny jest z Harrym. Ogó³em mo¿e byæ ;).
"-... A teraz zwracam siê do ciebie, Harry Potterze. Pozwoli³e¶ by twoi przyjaciele zginêli za ciebie,zamiast
otwarcie stawiaæ mi czo³o. Bêdê na ciebie czeka³ w Zakazanym Lesie. Przez godzinê.Je¶li siê tam pojawisz,je¶li siê nie poddasz, bitwa znowu rozgorzeje,ale tym razem ja sam ruszê do boju, Harry Potterze odnajdê ciê i ukarzê ka¿dego mê¿czyznê,kobietê i dziecko, którzy bêd± próbowali ukryæ ciê przede mn±.Masz godzinê"

^^^^

"-By³e¶ taki dzielny.
Nie móg³ mówiæ. Poch³ania³ j± wzrokiem,my¶l±c,¿e móg³by tak staæ i patrzeæ na ni± wiecznie. Tylko patrzeæ,nic wiêcej.
-Jeste¶ ju¿ blisko-powiedzia³ James.-Bardzo blisko.Jeste¶my ciebie tacy dumni.
-Czy to boli ? To dziecinne pytanie wymknê³o mu siê z ust, za nim zdo³a³ je powstrzymaæ.
-Umieranie?Nie,w ogóle nie boli- odrzek³ Syriusz-To takie co¶ jak za¶niêcie, tylko jest szybsze i ³atwiejsze.
-A on bêdzie chcia³ zrobiæ to szybko. ¯eby ju¿ by³o po wszystkim-odezwa³ siê Lupin.
-Nie chcia³em,¿eby¶cie umarli- powiedzia³ Harry,a te s³owa te¿ wyrwa³y mu siê bez udzia³u woli.-¯adne z was.
Przepraszam..."

^^^^

"-Zostaniecie ze mn±?
-Do samego koñca-odrzek³ James.
-Nie zobacz± was ?
-Jeste¶my czê¶ci± ciebie- powiedzia³ Syriusz.-Nikt inny nie mo¿e nas zobaczyæ.
Harry spojrza³ na swoj± matkê.
-B±d¼ blisko mnie-szepn±³.
I wszed³ w mroczny las."

^^^^

Gizmolina
Ginny jest kochaniutka!! Lubiê j± prawie tak samo jak Tonks (czyli baardzo) :)
Nie rozumiem za co jej tak nienawidzicie... Przecie¿ jest kole¿eñska, pomocna, waleczna, uczuciowa, wra¿liwa, itd., itd.!! Oczywi¶cie, ma kilka negatywnych cech, ale kto ich nie ma? ;)
A co do jej rudych w³osów: ja równie¿ chcia³abym byæ ruda, co wcale nie oznacza, ¿e nagle sta³abym siê wredna i nieuczciwa. Tak jest i z Ginny. Nikogo nie ocenia siê po wygl±dzie (szczególnie, ¿e podobno jest ³adna)!
WWW.VERITASERUM.CBA.PL

Prefix u¿ytkownikaJuliet
Mi Ginny jest obojêtna, ale jednak j± bardziej lubiê ni¿ nie lubiê.
Ginny jest mega fajna, a to ze zmienia chlopakow to jej sprawa.

A jak ja Ciê pobijê, to te¿ mnie bêdziesz lubiæ? [ w koñcu to moja sprawa komu podbijê oko]
W koñcu nie jest taka z³a, walczy³a w bitwie o Hogwart, chocia¿ rodzice jej zabraniali.
Jak dla mnie jest OK. Tylko troszkê mnie wkurza³a, jej nienawi¶æ do Fleur. [ mo¿e nienawi¶æ to za du¿e s³owo]. Nie rozumiem jak mo¿na siê czepiaæ, ¿e ona ma rude w³osy?
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaJuliet dnia 04.05.2008 11:37

Prefix u¿ytkownikaGinny-Weasley
A ja tam bardzo lubiê Ginny i nie rozumiem reakcji niektórych na zdanie takie jak moje. Jest ogrmna ró¿nica pomiêdzy filmow± Ginny a ksi±¿kow± ale jak dla mnie to obydwie s± fajne. I znacznie lepiej ¿e Harry jest z ni± a nie z t± ca³± Cho
http://history-abaut-love-hermiona-i-ron.blog.onet.pl/

Mo¿e i kiepskie ale nie zaszkodzi poczytaæ :D

Komnata Tajemnic zosta³a otwarta
Strze¿cie siê wrogowie dziedzica!

"Nie ma dobra i z³a-Jest tylko w³adza i potêga!"

www23.brinkster.com/malfoysnape/images/pictures/slytherin-01.jpg

Pod niewinn± twarzyczk± morze czaiæ siê z³o

"Od cnót Gryfonów,
Kretynizmu Puchonów,
WIedzy-o-w³asnej
wszechwiedzy Krukonów
CHROÑ NAS SLYTHERINIE!!"

www.nataszax3.fbl.pl
Magdalena
Ja w³a¶nie Ginny lubie, nie tylko jako siostrê Rona ale i tak samo za to ¿e jest dziewczyn± Harry'ego. Fajna z niej jest dziewczyna, da siê z ni± pogadaæ o wszystkim i w ogóle.
Madzia Potter

www.interia.pl
kamilx98
ginny jest fajna umawiala siê z chlopakmi dlatego ¿e da³a sobie spokój z harrym i chcia³a chodziæ z kim innym bo wiedzia³a ¿e ju¿ nie mo¿e byæ z harrym a inni ch³opacy jej nie pasowali wiêc po meczu poca³owa³a siê z nim:lol:
bez tytu³u

LadyofLake
Jest w niej co¶ takiego, co mnie irytuje... Nie potrafiê dok³adnie stwierdziæ, czym jest owa rzecz, ale jest i koniec. Jedyne, co mi siê podoba³o, to czas, w którym Ginny by³a taka ma³a i zagubiona i spala³a buraka za ka¿dym razem, kiedy widzia³a swojego przysz³ego 'mena'. A fragmenty, w których k³óci³a siê z Ronem, by³y bezcenne. Jednak przewa¿nie podczas lektury ksi±¿ki jej zachowanie zwyczajnie mnie denerwowa³o. To, ¿e na koñcu wyl±dowa³a z Harry'm by³o takie... takie... do przewidzenia. Kompletny brak jakiegokolwiek elementu zaskoczenia. Jej postaæ czasami by³a bezbarwna.
'Mimo to kocha³a go nadal, bo - po raz pierwszy w ¿yciu - pozna³a, co to wolno¶æ. Mog³a go kochaæ, choæby mia³ siê o tym nigdy nie dowiedzieæ, nie potrzebowa³a jego pozwolenia, by niepokoiæ siê tym, co ludzie knuj± przeciwko niemu. To w³a¶nie by³a wolno¶æ - czuæ to, czego pragnê³o jej serce, nie bacz±c na to, co pomy¶l± inni.' - Paulo Coelho, 'Pi±ta Góra'

img262.imageshack.us/img262/8425/264262c7.png
(c) pottermoviesandbooks.blog.onet

www.ladyoflake.tumblr.com
Prefix u¿ytkownikaLapa15
Ja za Ginny nie przepadam. G³ównie wkurzy³o mnie to, ¿e Harry siê z ni± pobra³. Postaæ jest w sumie fajna, ma spore znaczenie. Gdy mi kole¿anka powiedzia³a, ¿e Potter bêdzie z Ginny nie chcia³o mi siê czytaæ Insygniów, ale có¿, przeczyta³am. Tak, w filmie by³a taka skryta... Oceniam j± tak 3,5/5.

Prefix u¿ytkownikanaresca
Mi sie Ginny podobala tylko na pocz±tku, jako wstydliwa, ma³a dziewczynka podkochuj±ca siê w Harrym. Pó¼niej tak jak wiêkszo¶æ osób tutaj pisze, z wiekiem, zrobi³a sie bardziej pewna siebie i to za bardzo. Taka mi sie ju¿ nie podoba³a:\

Prefix u¿ytkownikaAnciol
Bardzo lubiê Ginny. Je¶li do kogo¶ jestem podobna z charakteru to chyba w³a¶nie do niej. Rozumiem wiele jej zachowañ. Szkoda, ¿e ta filmowa nie jest tak ³adna. Idealnie co o niej w pierwszych tomach s±dzi³am przedstawia VPM :D

Ale tê Ginny z pierwszych lat to wyobra¿a³am sobie o bardziej tak:D :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xROGfuHgiY8[/youtube]
Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3

Wiersz autorstwa ³o¶ka <3

Anciolu, piêkny i wspania³y,
kim¿e ja przy Tobie jestem,
taki niedojrza³y...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszcz± Ciê.
Odpowiedz na to pytanie,
czy ¿ycie razem nam dane?
Oddaj mnie rentê swê*,
a szepnê Ci do ucha,
Kocham Ciê!

*rentê swê - u¿yte tu celowo

,,Twój artyku³ zosta³ odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43.
Powód odrzucenia: Nie bêdê tego sprawdzaæ. I ch*j! ;D"

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/wladca_rymow.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/wladca_rymow.png

Prefix u¿ytkownikaLily050
Lubiê Ginny - mo¿e jest trochê zbyt pewna siebie, ale jest fajna. W ksi±¿ce jest zupe³nie inna ni¿ w filmie. Filmowa Ginny jest jaka¶ taka drêtwa... Poza tym denerwuje mnie, ¿e w HP i KP jest wy¿sza od Harry'ego. Ogólnie lubiê tê postaæ. :)

Prefix u¿ytkownikazipi78
W sumie to nigdy jako¶ za ni± nie przepada³am.
W filmie - tragedia, w ksi±¿ce nie by³a z³a.
Teraz jest mi obojêtna.
LUNATYCZKA

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: