Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Do kogo to należy?
|
|
areczek38 |
Dodany dnia 25.02.2008 17:37
|
Ostrzeżenia: 5 Pochwały: 2 Postów: 437 Dom: Ravenclaw Punkty: 1213 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 23.08.07 |
Ron Czerwone oczy. |
|
|
Harry_Jadek |
Dodany dnia 25.02.2008 19:00
|
Postów: 481 Dom: Brak przydziału Punkty: 617 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 15.09.07 |
wiadomo że Voldzio Głupie myśli o Narglach |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 02.03.2008 11:05
|
Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Luna Przełamana różdżka w 7 tomie Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! D Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi |
|
|
Ginny Patka |
Dodany dnia 02.03.2008 15:27
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 7 Ranga: Mugol Data rejestracji: 27.01.08 |
Harry skrzydło szpitalne? Love me without fear Trust me without questioning Need me without demanding Want me without restrictions Accept me without change Desie me without inhibitions Znajomi: *areczek38 *Patrryk Snape *PowerMag *Chimer *utilisateur *Pomyluncia *Aga1995 *baniak-ravenclaw *Ishar *Aberforth Dumbledore *chimera *Sunshine (te Twoje cuudowne teksty ) *Apocalypso Malfoy *andrzejster *KaputDraconis *kajus *x_Shannen_x *Ania 95 wiecie że kolejność nie ma znaczenia... |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 02.03.2008 19:35
|
Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Pomona Pomfrey srebrny nóż i szyderczy uśmiech Edytowane przez Expecto Patronum dnia 02.03.2008 19:36 Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! D Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi |
|
|
Hermi_love_Draco |
Dodany dnia 03.03.2008 19:12
|
Ostrzeżenia: 3 Postów: 104 Dom: Brak przydziału Punkty: 657 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 10.11.07 |
Bo ja wiem...? Malfoy ? Czarna różczka "Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!"
*** ..::My Best Friends::.. Fleurose Moja ukochana, jedyna w swoim rodzaju przyjaciółka ;**Hermiona_92 Niezła koleżanka, pomaga w potrzebie ;** Sunshine Często wredna, z świetnymi tekstami D ;** Miszel14 Miła, przemądrzała 'Księżniczka' xP ;** Filemona Opanowana, w miarę normalna [w porównaniu do innych] ;** Lenne Słońce moje! Nie zwątpiła we mnie podczas bitwy o Ishara ^ ;** Ishar Mój ukochany, moja miłość! Ohh noo ;** Agunia15 Podziela ze mna niedolę życia z Żarówą jeszcze przez 3 lata ;/ buu. Maxime Zwariowana gadzina xP Jest śliczna, ma piękne włosy ;D Chimera Buahaa, nie wiem co napisać xP Hemcia Kochana moja! Ma boskie foty na PeBe, super się z nią pisze ;** Potter_H Pottuś... Hmm... czasami przyjacielski, a czasami wręcz przeciwnie ;** Angelina Jonson Zazwyczaj miła i pomocna, jednak nie zawsze ;** neokids 4ever fut fut fut fut FRISTAJLO!! fut fut fut fut FRISTAJLO!! |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 03.03.2008 19:25
|
Zła odpowiedz.Czytałaś HP i IŚ? Szyderczy uśmiech?Belatriks.Srerny nóż który zabił Zgredka? Do Belatriks. Czarna różdżka - Antioch Peverell, Gregorowicz, Gellert Grindelwald, Albus Dumbledore, Draco Malfoy, Hary Potter. Wąż Nagini i siedem horkruksów. Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! D Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi |
|
|
Mala Czarna |
Dodany dnia 03.03.2008 19:30
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 96 Dom: Hufflepuff Punkty: 462 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 21.02.08 |
Voldemort zaginiony diadem? |
|
|
Mateusz Dumbledore |
Dodany dnia 03.03.2008 19:35
|
Ostrzeżenia: 3 Postów: 34 Dom: Brak przydziału Punkty: 564 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.11.07 |
Rovena Ravenclaw berło śmierci |
|
|
Joanne Rowling |
Dodany dnia 03.03.2008 22:53
|
Postów: 110 Dom: Brak przydziału Punkty: 180 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.02.08 |
Pierwszym właścicielem berła śmierci był najstarszy z braci Peverell zaś ostatnim Harry. 'róg buchorożca' "Śmierć jeno przemierza świat, podobnie jak dwaj wierni druhowie, którzy razem przemierzają morza, jeden zawsze będzie żyć w drugim.
Zniewoleni miłością, żyją w tym, co wszechobecne. W owym boskim zwierciadle widzą się twarzą w twarz, wolni i nieskalani. Wielka to dla nich pociecha, bo choć rzec można, że z tego świata odeszli , to ich przyjaźń wciąż trwa, ponieważ jest nieśmiertelna." William Penn, "Nowe owoce samotności" Moja lista znajomych: ~ Ariana Black ~ Tonks ~ Luna_Ravenclav_15 ~ juleczka ~ MalaCzarna ~ Qin ~ Andromeda Tonks ~ buch ~ utilisateur ~ KaputDraconis Głowa domu: Minerwa McGonagall Barwy: Szkarłatny i złoty Zwierzę z herbu: (Gryf) Lew Założyciel: Godryk Gryffindor Przedmiot pozostawiony przez założyciela: miecz Godryka Gryffindora, Tiara Przydziału. Duch domu: Prawie Bezgłowy Nick (Sir Nicholas de Mimsy-Porpington) Miejsce, w którym się znajduje: wieża wschodnia Wejście: Obraz Grubej Damy Cenione przez założyciela cechy: męstwo, odwaga |
|
|
Fidelisa |
Dodany dnia 04.03.2008 10:12
|
Postów: 278 Dom: Brak przydziału Punkty: 511 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Ksenofilius Lovegood Różdżka z orzecha z włóknem smoczego serca? Puchonka przydzielona do Slytherinu
*** Slytherin przyjmuje takich, Co mają czystą krew, Co mają więcej sprytu Od uczniów domów trzech. *** A może w Hufflepuffie, Gdzie sami prawi mieszkają, Gdzie wierni i sprawiedliwi Hogwarta szkoły są chwałą. *** Dom: Slytherin Różdżka: leszczyna, 12 1/4 cala, odłamek smoczego kła Ulubiony przedmiot: Obrona przed czarna magią Ulubiony nauczyciel: prof. Remus Lupin Patronus: Lis Animag: Wilczyca Metamorfomag *** Członkini FunClubu Remusa Lupina *** *** Kilka słów wyjaśnienia, co do mojego ślizgoństwa: Po pierwsze- to, że ktoś jest Ślizgonką i fanką swojego domu nie znaczy wcale, że wielbi Draco Malfoya. Po drugie-to, że jestem Ślizgonką nie znaczy, że mam aspiracje na jadka Po trzecie i najważniejsze- jestem Puchonką o ślizgońskich zachowaniach, takie przypadki też się zdarzają, więc nie wyobrażajcie sobie, że jestem niewiadomo jak "zła" (albo, że się za taką uważam)... Koniec wywodu, dziękuję za uwagę *** Gdzie skarb Wasz, tam i serce Wasze... *** Things we lose have a way of coming back to us in the end. If not always in the way we expect... *** Pochylę się nad różą, choćby na moich oczach mial spłonąć las... Bo wszystko jest niczym, a coś może być wszystkim... Zawsze inna, zawsze taka sama... |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 04.03.2008 16:01
|
Belatriks Burza rudych włośów i matczyna opiekuńczośc. Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! D Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi |
|
|
potterfanka-gryfindor |
Dodany dnia 04.03.2008 19:31
|
Postów: 148 Dom: Brak przydziału Punkty: 297 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.07.07 |
chyba Ginny wesley kryPTA 713 |
|
|
Joanne Rowling |
Dodany dnia 05.03.2008 12:09
|
Postów: 110 Dom: Brak przydziału Punkty: 180 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.02.08 |
oj chyba nie Ginny potterfanka Moim zdaniem ejst to Molly Weasley:] a co do krypty nr 713: wydaje mi się, że należy do Albusa Dumbledora. ropucha, bodajże Teodora Edytowane przez Joanne Rowling dnia 05.03.2008 12:10 "Śmierć jeno przemierza świat, podobnie jak dwaj wierni druhowie, którzy razem przemierzają morza, jeden zawsze będzie żyć w drugim.
Zniewoleni miłością, żyją w tym, co wszechobecne. W owym boskim zwierciadle widzą się twarzą w twarz, wolni i nieskalani. Wielka to dla nich pociecha, bo choć rzec można, że z tego świata odeszli , to ich przyjaźń wciąż trwa, ponieważ jest nieśmiertelna." William Penn, "Nowe owoce samotności" Moja lista znajomych: ~ Ariana Black ~ Tonks ~ Luna_Ravenclav_15 ~ juleczka ~ MalaCzarna ~ Qin ~ Andromeda Tonks ~ buch ~ utilisateur ~ KaputDraconis Głowa domu: Minerwa McGonagall Barwy: Szkarłatny i złoty Zwierzę z herbu: (Gryf) Lew Założyciel: Godryk Gryffindor Przedmiot pozostawiony przez założyciela: miecz Godryka Gryffindora, Tiara Przydziału. Duch domu: Prawie Bezgłowy Nick (Sir Nicholas de Mimsy-Porpington) Miejsce, w którym się znajduje: wieża wschodnia Wejście: Obraz Grubej Damy Cenione przez założyciela cechy: męstwo, odwaga |
|
|
Fidelisa |
Dodany dnia 05.03.2008 12:13
|
Postów: 278 Dom: Brak przydziału Punkty: 511 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Neville Różdżka z kasztanowca? Puchonka przydzielona do Slytherinu
*** Slytherin przyjmuje takich, Co mają czystą krew, Co mają więcej sprytu Od uczniów domów trzech. *** A może w Hufflepuffie, Gdzie sami prawi mieszkają, Gdzie wierni i sprawiedliwi Hogwarta szkoły są chwałą. *** Dom: Slytherin Różdżka: leszczyna, 12 1/4 cala, odłamek smoczego kła Ulubiony przedmiot: Obrona przed czarna magią Ulubiony nauczyciel: prof. Remus Lupin Patronus: Lis Animag: Wilczyca Metamorfomag *** Członkini FunClubu Remusa Lupina *** *** Kilka słów wyjaśnienia, co do mojego ślizgoństwa: Po pierwsze- to, że ktoś jest Ślizgonką i fanką swojego domu nie znaczy wcale, że wielbi Draco Malfoya. Po drugie-to, że jestem Ślizgonką nie znaczy, że mam aspiracje na jadka Po trzecie i najważniejsze- jestem Puchonką o ślizgońskich zachowaniach, takie przypadki też się zdarzają, więc nie wyobrażajcie sobie, że jestem niewiadomo jak "zła" (albo, że się za taką uważam)... Koniec wywodu, dziękuję za uwagę *** Gdzie skarb Wasz, tam i serce Wasze... *** Things we lose have a way of coming back to us in the end. If not always in the way we expect... *** Pochylę się nad różą, choćby na moich oczach mial spłonąć las... Bo wszystko jest niczym, a coś może być wszystkim... Zawsze inna, zawsze taka sama... |
|
|
klaudunia114 |
Dodany dnia 30.03.2008 18:57
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 155 Dom: Brak przydziału Punkty: 254 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.03.08 |
Peter Pettigrew Norbert |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 30.03.2008 19:17
|
Hagrid Potterfanka chodziło mi o Molly Weasley.ChociaŻ kto wie może ginny tez taka będzie. Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! D Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi |
|
|
Roksia |
Dodany dnia 30.03.2008 20:06
|
Postów: 1302 Dom: Hufflepuff Punkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
A rzecz? |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 03.04.2008 17:45
|
Podaję.Sory zapomniałem. Miecz********* Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! D Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi |
|
|
FleurEvans |
Dodany dnia 03.04.2008 21:24
|
Postów: 960 Dom: Hufflepuff Punkty: 1352 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
...Gryffindora. Torebka wyszywana koralikami? |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |