Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Do kogo to należy?
|
|
to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 04.04.2008 16:13
|
![]() ![]() Postów: 701 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.02.08 |
Umbridge? Zmieniacz czasu? ![]() "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! ![]() Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.04.2008 17:48
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: ![]() Punkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
Ministerswo magi ? hermiona Kolczyki z Rzodkiewek |
|
|
potterfanka-gryfindor |
Dodany dnia 04.04.2008 21:34
|
![]() ![]() Postów: 148 Dom: Brak przydziału Punkty: 297 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.07.07 |
Luna ![]() ![]() okulary połówki |
|
|
Syriusz Black18 |
Dodany dnia 04.04.2008 21:44
|
![]() ![]() Postów: 15 Dom: Brak przydziału Punkty: 497 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.08.07 |
Albus Dumbledore? Kamień wskrzeszenia(ostatni właściciel) http://www.mirriel.ota.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=7892
http://karlos18.jestmistrzem.pl/ http://mrmusic.dbv.pl/news.php http://harrypotterff.bloog.pl/id,3082562,title,Zdrada-czesc-1,index.html http://SB18.powiedz.to |
|
|
Sev1302 |
Dodany dnia 05.04.2008 12:55
|
![]() ![]() Postów: 420 Dom: Brak przydziału Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Nasz kochany Harry Potter hm... Patronus rysia? Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
******** "Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał: - Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 05.04.2008 16:55
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Kingsley Odznaka prefekta i grube okulary. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.04.2008 17:06
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 1065 Dom: ![]() Punkty: 1597 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.02.08 |
Percy Powalająco białe zęby. Always... |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 05.04.2008 18:26
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Hermiona HP - chodziło mi o Erniego Macmillana ale OK. Powalająco białe zęby - Hermiona?Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Patronus łania i tłuste włosy ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
Sev1302 |
Dodany dnia 05.04.2008 18:53
|
![]() ![]() Postów: 420 Dom: Brak przydziału Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Severus Snape![]() ...nie mam pomysłu... Tiarę przydziału? Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
******** "Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał: - Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 05.04.2008 19:32
|
![]() ![]() Postów: 701 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.02.08 |
Do Dumledora. Graup? ![]() ![]() "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! ![]() Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Syriusz Black18 |
Dodany dnia 13.04.2008 13:13
|
![]() ![]() Postów: 15 Dom: Brak przydziału Punkty: 497 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.08.07 |
Graup nie jest od nikogo własnością jedynie można powiedzieć, że jest pod opieką Hagrida czyja to różdżka: krucha, 9 i ćwierć cala, kasztanowiec, włókienko ze smoczego serca? http://www.mirriel.ota.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=7892
http://karlos18.jestmistrzem.pl/ http://mrmusic.dbv.pl/news.php http://harrypotterff.bloog.pl/id,3082562,title,Zdrada-czesc-1,index.html http://SB18.powiedz.to |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 18.04.2008 19:56
|
Lucjusz Malfoy? Zegar wskazujący gdzie są poszczególni członkowie rodziny. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
potterfanka-gryfindor |
Dodany dnia 18.04.2008 19:58
|
![]() ![]() Postów: 148 Dom: Brak przydziału Punkty: 297 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.07.07 |
pani wesley uuśmiech pokazujęcy olśniewająco białe zęby, nawet gdy ta osoba nie mowi?? |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 18.04.2008 20:10
|
Fleur Delacour? Dar Metamorfomadztwa i niezdarstwo. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 19.04.2008 17:18
|
![]() ![]() Postów: 1302 Dom: ![]() Punkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Tonks. Błyskawica? |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 19.04.2008 18:25
|
Harry Nimbusy 2001 w drugiej części HP ? ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 19.04.2008 20:19
|
![]() ![]() Postów: 552 Dom: ![]() Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Do drużyny Ślizgonów . Ufundowany przez Lucjusza Malfoy'a. Tak ? Odłamek lusterka, które w 7 części bardzo się przydalo . ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
![]() |
Dodany dnia 19.04.2008 23:31
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: ![]() Punkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
Harry Reka Glorii |
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.04.2008 20:04
|
![]() ![]() Postów: 552 Dom: ![]() Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Ręka Glorii..? Nie wiem, naprawdę. :| ale odpowiedz mi, bo mnie to będzie gnębić. Poprzedni właściciel motocyklu Hagrida. ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Nacia |
Dodany dnia 23.04.2008 20:58
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Syriusz? Czarny sweter z "R", o! ![]() Life is wasted on the living ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |