Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Żywy worek treningowy
12.01.2025 09:29
Nicram_93, napisz, ja nie mam weny ;)

Harrych świąt!
12.01.2025 08:23
MorfinGaunt, jakoś mnie to ominęło, napiszesz newsa czy samemu napisać?

Żywy worek treningowy
11.01.2025 19:37
nowa okołopotterowa książka

Żywy worek treningowy
11.01.2025 19:37

Pasjonat Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami
08.01.2025 09:45
u mnie obowiązkowo pod koniec roku czytanie lub słuchanie całej serii HP

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39456 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Perełki wśród artykułów
chochang12
Geezz, ale ludzie czasmi glupoty pisza....:D

Członek legendarnego chóru Hogwartu

Magiczne Zabawne Przedmioty Emily Blaze

Koffam Dracona Malfoya^^

Voldemort jest dziki , Voldemort jest zły ,kto spotyka w lesie Voldemorta ten na wierzbę bijącą zmyka.

Hey Hey You You
I don't like your girlfriend
No way No way
I think you need a new one
Hey Hey You You
I could be your girlfriend

No no no
You don't love me and I know now
No no no
You don't love me so let me go now
(I can't let you go, can't let you go)
If you ask me, baby
I shoulda left you along time ago, no

Lithium- don't want to lock me up inside
lithium- don't want to forget how it feels without
lithium- I want to stay in love with my sorrow
oh but God I want to let it go

Umbridge I hate you!!!

Kupujcie Zgredkowi skarpetki!

Harry to fajny chłopczyk, troche niedorozwinięty umysłowo. Posiada wiele przyjaciół, wrogów, adidasów, fanek i włosów(na głowie). Lubi machać do kamery i karmić gumochłony.

http://www.potterharryitp.vgh.pl/news.php
www.otaku.bnx.pl/news.php

Lady Pink
Czyli Anika 'wyśmiewa' się z twórczości peeves? :) W końcu to ona napisała ten tekst o Pokoju Życzeń :) No ale bardzo ładna reklama tego pokoju :) A co do poprzednich perełek: aż żal serde ściska jak na to patrzę :D
i7.photobucket.com/albums/y257/Nagwithagun/Crying_by_zero_rider.jpg
cos all of the stars
are fading away
just try not to worry
you'll see them some day
take what you need
and be on your way
and stop crying your heart out.

http://www.yfly.com/show/590665
tasia
fajowy taki temat chociaz mozna sie z czegos posmiac a te artykoly hermionki2 i czarodzieja byly rozbrajajace:lol::lol::lol::lol:
Świnka Malwinka ma cipu cipu cinka, ma cip, ma 2 ma cipu, cipa, cia! xDD

www.funkaromansuxd.ddl2.pl
Marta
Autor: bartosz1911
Temat: harry

Treść: Jest to art. poswięconyjednej z części strony autorki harrego pottera - gział freqenty Asket Quesions, czyli najczęściej zadawanych pytań.Nie tszeba zadawac pytań np. Jak nazywał sie będzia siódmy tom powieś ci harrego pottera lub czy będzie księga zaklęć hogwardu.Takie informacje można znaleść w internecie.poczekajcie na kolejny tom a wtedy się dowiecie to co chcecie. W siódmej i ostatnie j części powieści pędą rozwiazane wasze wsz y stkie pytania i wątpliwości. A więdz za czekajmy do ukazania się ostatniej części.

Szczególnie poprawność tej perełki mnie ujęła... Choć treść też jest niczego sobie xD
http://www.pokemonomstop.fasthost.pl
http://www.bykom-stop.avx.pl
http://dziecineo.prv.pl
http://www.antyspam.pl

Koniecznie wejdź...

Prefix użytkownikaAnix
Przeczytajcie sobie to FF... xD A szczególnie końcówkę <leży i kwiczy>

Autor: axel77
Temat: Harry na tropie horkruksów cz 1.
Treść:
Był chłodny wieczór, jak zresztą całe wakacje.
Harry Potter siedział w fotelu z twarzą przyklejona do szyby, i w tej chwili z ogromnym łoskotem puchacz Wasleyów uderzył w okno. harry pomyślał, że to życzenia urodzinowe od Rona i bardzo ucieszył się z tego powodu. Na nóżce sowy spoczywał mały, zwinięty kawałek pergaminu pokryty pochyłym niestarannym pismem, w którym Harry od razu rozpoznał pismo swojego najlepszego przyjaciela. Otworzył list i przeczytał:

Cześć Harry,
Razem z Herminą postanowiliśmy, że
nie będziemy wracać do Hogwartu,
tylko pomożemy Ci w walce z Sam Wiesz
Kim. Będziemy u Ciebie w dzień twoich
urodzin o godzinie 18:00. Wszystkiego
najlepszego z okazji urodzin.
Ron i Hermiona.

Harry nie wierzył własnym oczom, przeczytał list jeszcze kilka razy, ale nic z niego nie rozumiał.
Nie chciał narażać swoich przyjaciół na niebezpieczeństwo, ale wiedział, że Ron i Hermiona są tak uparci, że nie da rady zabronić im pomocy w walce z Lordem Voldemortem.

Na jego zegarze wybiła godzina 17:00. Harry był bardzo podenerwowany, bo martwi się o swoich przyjaciół. Jak by im sie coś stało, nie wybaczył by sobie do końca życia. Wybiła godzina 18:00 i w jednej chwili zmaterializowali się Ron i Hermiona. Ron nie miał jeszcze pozwolenia na deportowanie się, ale teraz, kiedy Voldemort wrócił ministerstwo nie zawraca na to uwagi. Harry poczuł narastające szczęście, że widzi swoich przyjaciół, Hermiona od razu rzuciła mu sie na szyje i ucałowała w policzek.

- Witaj Harry! - krzyknęła Hermiona.

- Witaj Hermiono!- odpowiedział Harry - Cześć Ron! - powitał przyjaciela Harry.

- Cześć Harry! - odpowiedział Ron i podali sobie ręce.

- Dość tych przywita - skwitowała Hermiona - lepiej od razu weźmy się do roboty.

- Według obliczeń Dumbledore`a Lord Voldemord ma 6 horkruksów i on sam jest siódmy - powiedział Harry

- Jeden z nich zniszczyłem w drugiej klasie, drugi to był medalion, który zniszczylismy razem z Dumbledore`m w ubiegłym roku... - nagle przerwał bo spostrzegł, że Ron i Hermiona nie słuchają go.

- Co jest? - zapytał Harry.

- To przez te ostatnie wypadki... jakoś nie mogę się skupić - powiedziała Hermiona.

- Jakie wypadki? O czym ty mówisz? - zapytał zaniepokojony Harry.

- To ty o niczym nie wiesz?! Nie czytasz proroka?! ... - wtedy przerwał jej Ron.

-... To jest nie możliwe, że ty o niczym nie wiesz! - powiedział podenerwowany Ron.

Teraz Harry na prawdę się przestraszył.
- Czytam proroka... patrzę na pierwszą stronę... jeśli nie ma nic na pierwszej stronie... o chyba nie mogło się stać nic strasznego... prawda?

- Profesor Slughorn nie żyje... zabił go jakis śmierciożerca, ministerstwo próbuje ustalić kto to. - Ron wygladał teraz na bardzo zmartwionego.

- A co najgorsze - wpadła mu w słowo Hrmiona - porwali także prof. McGonagall. - powiedziała teraz już na prawdę zmartwiona Hermiona.

- Jak to? Profesor Slughorn nie żyje?! To jest nie możliwe! - Harry wyglądał na bardzo zdenerwowanego i w jednej chwili zerwał się z fotela i zaczął rzucać wszystkim czym ma pod ręką. Był w prawdziwej furii.

- Uspokój się Harry, wiem, że jesteś zdenerwowany, my też, ale nic na to nie poradzisz. Lepiej weźmy się do roboty. - Powiedziała stanowczo Hermoiona i zaczęła wyciągać jakieś książki.

- Hermiono, co to jest? - zapytał Ron powątpiewającym tonem. - po co ci te książki?

- To są księgi z zaklęciami, którymi powinniśmy się zająć, ale teraz Harry powiec nam wszystko co wiesz o horkruksah. - powiedziała stanowczo Hermiona.

- Możemy czuć się swobodnie bo moi mugole wyjechali na wakacje co nam ułatwi pracę. Jak już mówiłem najprawdopodobiej jest 7 horkruksów. Zostało nam jeszcze 4 horkruksy bo 3 są już zniszczone. Jednym z nich jest sam Voldemort, drugim jest wąż Voldemorta - Nagini i 2 pozostałe to zapewne coś z rzeczy Gryffindora i Ravenclava, tylko nie wiemy co. Mam trochę przewagi nad Voldemortem, bo prawdopodobnie on nie wie, że pozostało mu już tylko 3 horkruksy.

- Tylko jest jeden problem - powiedziała Hermiona - nie wiemy gdzie znajdują się te horkruksy...

- Przypuszczam, że jeden z nich może być na starym cmentarzysku, który bez przerwy śnił mi się w ubiegłym roku. Jest to naginii.

- Nie ma na co czekać - powiedział Ron - trzeba to sprawdzić, ale wcześniej musimy się zjawić w norze, bo moja mama chciała cię zobaczyć. Lepiej nie czekać. Będziemy się aportować.

- Masz racje Ron, lepiej nie czekać tylko od razu brać się do roboty.

Kilka chwil później byli już na wzgórzu wiodącym do nory, ale w tej chwili mignęły dwa zielone światła.

- Coś się tam dzieje!! SZYBKO BIEGNIJMY IM POMÓC!!! - krzyknął Ron i puścił się biegiem do nory.

W ślad za nim pobiegli Harry i Hermiona trzymający różdżki w pogotowiu. Nagle wszystko ucichło i trójka przyjaciół weszło do Nory zobaczyć co się tam działo. Za drzwiami bez ruchu leżeli państwo Weasley`owie. Ron zamarł.

- Czy oni nie żyją? zapytał przerażony.

- Przykro mi Ron - powiedziała Hermiona. - ktoś zabił ich klątwą.

- Niech dorwe tego poparańca, który to zrobił! - krzyknął Ron

- Właśnie będziesz miał pierwszą okazje Weasley. - usłyszeli za swoimi plecami drwiący głos Dracona Malfoya. - Ty będziesz następny Weasley, a potem twoja brudna siostrzyczka i jej obrońca Potter! - w jego głosie był triumf. Zaśmiał się drwiąco, i wyciągnął różdżkę.

"Expelliarmus" - krzyknęła Hermiona, ale w jednej chwili Malfoy krzyknął:
"Protego" i Hermiona oberwała potężnym zaklęciem, które zwaliło ją z nóg.

- Czekaj na swoją kolej szlamo. - zadrwił Malfoy.

"AVADA KEDAVRA" ryknął, ale zaklęcie przeleciało tuż nad głową Rona.

"Levicorpus" - krzyknął Harry. Błysnęło i w tej samej chwili Malfoy zawisł w powietrzu.

"Expelliar..." krzyknął jakiś drugi głos, ale Ron z całej siły uderzył napastnika w twarz. Był to Snape! Ron widząc jego wycelował w niego różdżką i krzyknął:
"Crucio"

Snape zawył z bólu.
"Crucio" - krzyknął jeszcze raz.

Snape zaczął zwijać się na podłodze i krzyczeć jak opętany. Ron podszedł do niego i szepną:

- Giń! "Avada Kedavra"
Snape leżał nieżywy na podłodze, a na twarzy Rona pojawił się triumf.

- Ty będziesz następny Malfoy. - Podszedł do niego i zaczął go torturować. Wyglądało to strasznie! Malfoy wił sie po podłodze, krzyczał i piszczał, potem już nawet na to nie miał sił. Ron przerwał na chwile i powiedział:

- Nigdy nie zadzieraj z jakimkolwiek Weaslay`em!
I zabił go w ten sam sposób co Snape`a

C.D.N

Po czym wszyscy zyli długo i szczęśliwie xD BTW: Weasley jest naszym Królem <wije się ze śmiechu> Nikt z nim już nie zadrze xD
Edytowane przez Prefix użytkownikaAnix dnia 16.07.2007 14:20

Prefix użytkownikaAnix
Niestety, Poprzedni post byłby za długi, dam więc kolejną perełkę osobno xD

Autor: GINNY_potter_LovE
Temat: Potter. Pragnienie miłości
Treść: Harry siedział na łóżku Rona i myślał o tym, jak urozmaicić swoje życie uczuciowe, bo Ginny była już jakby trochę nim znudzona... - Wiem! - krzyknął. -upozoruję przed nią samobójstwo, ale tak, że sama mnie od tego odwiedzie, zanim rzucę się z wieżowca na jej oczach.
Tak więc poszli. Harry powiedział Ginny, że ślicznie wygląda w nowej fryzurze - niebiesko-zielonym irokezie i pocałował ją za uszkiem. - Uważaj! - zawołała Ginny - jeszcze uszkodzisz mi fryz! Wiesz ile czasu zajęło mi natapirowanie, nażelowanie, napiankowanie i nalakierowanie tych włosów?! - Harry postanowił już bardziej jej nie denerwować przed jego "testem wierności" i poprowadził ją do windy. Gdy tylko się za nimi zatrzasnęła, Ginny rzuciła się na Harry'ego z namiętnym pocałunkiem. Harry go odwzajemnił, ale drzwi windy właśnie się rozsunęły i wyszli na wietrzny dach wieżowca. - Gdzie ty mnie przyprowadziłeś idioto? - ryknęła Ginny przekrzykując szum przelatującego nad nimi samolotu. Harry wytłumaczył jej, że za pięć minut będzie już martwy i niech sobie przygotuję szpachelkę, żeby go zeskrzybać z ulicy. - Na mózg ci padło?! - wrzasnęła Ginny - ja cię kocham wariacie! jak mogłeś o czymś takim w ogóle pomyśleć? Jesteś egoistą, który nie zdaje sobie sprawy z tego, że ktoś mógłby za nim tęsknić! - Harry nie mógł już tego znieść, ale był z siebie zadowolony-Ginny wyznała mu miłość i zamartwiła się o niego, czego mu ostatnio z jej strony bardzo brakowało. Nie pozwolił Ginny dokończyć tego, co jeszcze miała mu do powiedzenia i wyjątkowo długo i namiętnie ją pocałował...
Gdy wrócili do domu Weasley'ów, gdzie Harry od ukończenia siedemnastego roku życia zamieszkał na stałe od razu poszli do ich wspólnego pokoju, zamknęli się w nim i nie otwierałi drzwi aż do godziny dziewiątej rano, gdy pani Weasley zawołała ich na śniadanie.

Ja chyba popadnę w kompleksy xD

buffy92
Anika, błagam nie zamieszczaj więcej bo będziesz płacić odszkodowanie za złamania mojej ręki. Właśnie spadłam z krzesła xD OMG, jakie piękne to ostatnie opowiadanie. A co do pierwszego: boję się Weasleya. Będę miała w nocy koszmary... xDD
'Ja czarnym mydłem dotąd myłem ręce.
Hodowlę węży miałem też w łazience.
Herbatę piłem z filiżanki z czaszką,
Lecz przy miłości mojej wszystko to jest fraszką.
[...]

'Dziewczyna Śmierciożercy' - by Toroj

Limonka
- Ty będziesz następny Malfoy. - Podszedł do niego i zaczął go torturować. Wyglądało to strasznie! Malfoy wił sie po podłodze, krzyczał i piszczał, potem już nawet na to nie miał sił. Ron przerwał na chwile i powiedział:

- Nigdy nie zadzieraj z jakimkolwiek Weaslay`em!
I zabił go w ten sam sposób co Snape`a

Omajgat, pierwszy raz w życiu nie płakałam przy scenie śmierci Malfoya. Nie wiem nawet który to był Malfoy, bo przeczytałam tylko końcówkę, ale co tam, nie ważne xD.

I nowy news ode mnie xD.

Autor: Hermiona Grenger

Temat: co nowego?

Treść: W ,,Harry Potter i Zakon Feniksa'' Harry zmierza się z dementorami w obecności dadleja,zostaje nauczycielem grupy pod tytuem,,GWARDIA DUMBLEDEOR'A,,są w nim wszyscy przyjaciele Hrrego i Szo która się z nim całowała.
Nowa dziewczyna Puczonka Luna Lovegood zostaje członkiem tego stowarzyszenia.
Przez złą dziewczyne Syriusz Black-Tata chrzestny Harego zostaje przez nią zabity.
Nową dyrektorką Hogwartu zostaje pani Umbridge terz nauczycielka Obrony Przed Czarną Magią.
Umbridge wcale nie uczy Obrony Przed Czarną Magią tylko jakiś SU-m.
To najmroczniejsza część z wszystkich.
I książka i gra i film są tak samo mroczne.

Marta
Ja też znalazłam coś fajnego. To niby artykuł, choć bardziej przypomina wyznanie... ;) Zobaczcie sami:

Autor: krystian KC EMI

Tytuł: Kocham Emme Watson Najbardziej na Swiecie

Treść: Chcę Opisac to jak bardzo kocham Emme a zaczeło sie od tego jak w 2 klasie szkoły podstawowej poszłem z klasa na film HARRY POTTER I KAMIEN FILIZOFICZNY oglądnołem film i dopiero zrozumiałem go jak wruciłem do domu zrozumiałem to na czym polega magia. Gdy go widziałem poraz kolejny spodobała mi sie dziewczyna (Emma)nie mogłem sie na nią napatrzec i chodz jest o 2 lata starsza to i tak nic mojej milosci nikt i nic nie zmieni. Mojej miłosci nie da sie opisac w prosty sposób jest ona nie spotykana na codzień tak bardzo chciałbym sie z nią zobaczyc chociaz raz w życiu bo przez moją miłośc ja sam cierpie ...cdn ;(

Wzruszająca historia... Aż łezka się w oku kręci xD
http://www.pokemonomstop.fasthost.pl
http://www.bykom-stop.avx.pl
http://dziecineo.prv.pl
http://www.antyspam.pl

Koniecznie wejdź...

Limonka
Jaki melodramat xD. Kilka lat temu podobny list pojawił się w Bravo, czy innej gazecie tego typu. Aczkolwiek pisała go maniakalna fanka Daniela xD. Swoją drogą, kościół nie powinien być przeciwko Potterowi, tylko przeciwko Emmie... powyżej jest idealny przykład tego co ona robi z ludźmi ;D.
Edytowane przez Limonka dnia 17.07.2007 09:48

adzilla
Heheh... Niezłe.. JAk mogę pisać podobne rzeczy na temat Draco xD
Śmierciożerca.

www.adzilla.fbl.pl
Limonka
Look a this. xDDD

Autor: dominikty

Temat: HARRY I HERMIONA

Treść: ZOBACZYLI COŚ W NAMIOCIE

Autor: Bella

Temat: Harry i Draco...

Treść: Dziś przeglądałam w googlach zdjęcia Draco i...trafiłam na jedno zdjęcie. http://images.goo...3%26sa%3DN
Jak widzicie zdjęcie jest bardzo naturalne.Nie wiem czy w nie wierzyć ale wy oceńcie sami...

Edytowane przez Limonka dnia 18.07.2007 17:46

asia15963
to dopiero superowy art :D:D:D:D:D
*spada z krzesła*
*tarza się po dywanie i wyje ze śmiechu*
:lol::lol::lol::lol::lol:
*ociera łzy z oczu*
nie no, całkiem, całkiem...zobaczyli..coś w namiocie... ahahaha
on za to chciał 100 pkt???!!!
a co do tego drugiego, to..eee...
*stara się zachować powagę*
jest BARDZO naturalne :lol::lol::lol:
Edytowane przez asia15963 dnia 18.07.2007 18:05
Hogwarts will always be there to welcome you home <3

Limonka
Autor: NimfadoraTonks

Temat: Ich piękne BIAłE zęby i coś jeszcze.

Fragment: Wiem,że podobny artykuł już sie pojawił lecz ja go trochę rozkręcę w sprawie zębów i dodam jeszcze jedną rzecz.

Treść: Czy zauważyliście błąd w filmie?
Chciałabym tu zwrócić uwagę na białe zęby aktorów,których między innymi Harry nie myje.

1.Po prostu mały szczegół,którego mało osób zauważyło.
2.Może i był pomysł by nie myli zębów lecz aktorzy się nie zgodzili.
3.Nie chcieli odbiegać od wersji Rowling lecz musieli,bo w wywiadach z aktorami umieścili by,że nie myją zębów,a to zepsuło by im reputację.

Tyle o zębach teraz o 2 części .
Czy(naprawdę muszę zrobić coś z tym ,,czy")Zastanawialiście się nad tym,że Harry w 2 części obudził się w skrzydle szpitalnym po walce z Tomem R. czysty , w czystych ubraniach i czystej szacie szacie?
Więc musieli wykonać te czynności by był czysty:
-zdjąć mu szaty i inne ubrania pobiec to dormitorium chłopców wziąć jego ciuchy,szatę i wrócić.
-umyć go.
- Założyć ubrania.
Jaki rzeczy trzeba wykonać by był czysty.Fuj!

Błędy lub rzecz codzienna kto o tym wie?

Mogłam to rozdzielić na 2 artykuły lecz przecież po co dostawać 200 punktów za krótkie arty jak można dostać 100 za dłuższy.

PS-Przepraszam,że ciągle pisze,że to błąd.
Jeśli dostanę dobre komentarze to będę szczęśliwa:)

xDD
Edytowane przez Limonka dnia 22.07.2007 00:10

Zelda
Przecież to czarodzieje, mogą myć się zaklęciem : P
200pkt? xD
100? : P
Hahahaha 0!
:>

Artur
Nie śmiejmy sie!!
Mmmm buahahahahahahahahahahahaha
hogsmeade.pl/button/userbar-gryffindor.jpg Insygnia Śmierci: Czarna Różdżka, Kamień Wskrzeszenia, Peleryna- Niewidka.

Aevenien
Limonko, już komentowałam to na Mirriel, ale nie mogła się powstrzymać żeby nie napisać tutaj też. Brak mi słów. Język, styl, ortografia i sens leżą i kwiczą. Ja nie wiem ile miała lat osoba, która to pisała i w sumie nie chcę wiedzieć...

Promises, like pie-crust, are made to be broken

Prefix użytkownikaAnix
Autor: DamianSikora100
Temat: Ostatni Pojedynek
Treść: W Hogwarcie rozgorzała walka między członkami Zakonu, a śmierciożercami.Już prawie wszystcy śmierciożercy leżeli martwi a wśród nich Bellatrix(zabił ją Lupin),Glizdogona(zabił go Harry) i Rabastiana Lestrange(zabiła go McGonagall). Korzystając z okazji Harry wybiegł z Hogwartu i deportował się do Voldemorta.
Był na jakimś cmentarzu nie w Little Hangleton i zobaczył nagrobek: Percival Dumbledore.Wkrótce zobaczył Voldemorta który wyglądał(ku uciesze Harry'ego)na przestraszonego.Wkrótce przemówił:
-Witaj Potter,to już nasze ostatnie spotkanie bo teraz Cię zabije!-po czym ryknął-Avada Kedavra!
Harry w ostatniej chwili uniknał i powiedział:
-Wiesz, że jesteś śmiertelnikiem?Mogłe lepiej zabiezpieczyć swoje horkruksy!-po czym rozemiał się i krzyknąl-Sectumsempra
Na twarzy i piersi Voldemorta pojawiły się dziury i pociekła znich zielonkawa krew.Harry się bardzo zdiwił.Voldemort krzyknął
-Myślałeś, że mi co zrobisz?Jestem zabezpieczony przed takimi zaklęciami mieszańców!
-Czyli też przd swoimi?-zapytał Harry
Nagle dobiegł ich głos Syriusza:
-Kości ojca, nieświadomie dana, ożyw swego syna!
Po czym z grobu Percivala wyleciała kość i wpadła do kotła.
-Ciało sługi,dane z ochotą, ożyw swego pana!
I odciął sobie mały palec u lewej ręki i wrzucił do kotła, po czym powiedział
-Krwi wroga,siłą odebrana,ożyw swego przeciwnika!
Po czym wyjął flakonik z krwią Grindelwalda i wlał do kotła.
Nagle z kociołka wydostała się złota para i z niego wyszedł Albus Dumbledore ale jaki zmieniony!Włosy i broda rude,grożny wygląd,a na sobie miał seledynowo-zieloną pelerynę.Voldemort wydyszał
-Dumbledore?Jakim cudem przeżyłeś?
-Ach,Tom Tom myślałeś że nie mam horcruksa?Jestem lepszy bo mam trzy!
Harry poczuł mętlik w głowie Dumbledore ma trzy horkruksy Dumbledore nie zginął.
-A skąd ty tu jesteś Black?-zapytał Voldemort-Ty też miałeś horkruksa?
-Nie,ale Harry i Ginny wpadli na pomysł sprawdzenia co jest zza zasłoną i znależli tam drzwi ,na których było napiszne w języku wężów: śmierć to nie koniec-mówił Syriusz-Ci co wpadli zza tą zasłonę po prostu przelatywali przez nie i wpadali do rodka gdzie żyli dziesięć lat po czym umierali.Gdy Harry powiedział hasło(w języku wężów)drzwi otwarły się i mogłem wyjść.Zdziwiłem się gdy się dowiedziałem że minęły dwa lata, bo myślałem że minęły najwyżej dwa dni.Gdy chodziłem do szkoły Dumbledore zdradził mi swoją tajemicę i powiedział że jak ktoś trafi w niego Zabójczą Klątwą a jak będę żył to żebym pomógł mu się odrodzić.
-To się dowiemy czym są horkruksy Dumbledora-powiedział Voldemort po czym wycelował różdżką w Syriusza i krzyknął-Legilimens
-Occludomens-krzyknął Syriusz i z jego różdżki wydostał się niebieski promień który się rozszerzył i wciągnął w siebie zaklęcie Voldemorta.Voldemort zgłupiał
-Co to było-wyjąkał
-Zaklęcie oklumencyjne które wymyśliłem-odpowiedział Syriusz
-Kończ już to Harry-powiedział Dumbledore
-Avada Kedavra-krzyknął Harry ale Voldemort uniknął w ostanim momencie.
-Umiesz się bawić-wydyszał-Crucio!
Harry poczuł niesamowity ból,mylał że mu pękną wszystkie kości i usłyszał krzyk Dumbledora
-Expelliarmus
Różdżka wypadła Voldemortowi z ręki.Cruciatus ustało.Harry podniósł różdżkę i krzyknął
-Avada Kedavra
Zaklęcie trafiło prosto w serce Voldemorta, który padł martwy na ziemię.Harry nie mógł uwierzyć Voldemort jest martwy.
-Harry trzymaj to Dumbledore pokazał na miecz Gryffindora.
Harry wziął miecz do ręki
-Połóż go metr przedemną i stań obok mnie
Harry wygonał polecenie.Dumbledore pochylił się nad nim i szepnął mu do ucha jakiejś zaklęcie i powiedział
-To jest zaklęcie niewerbalne.Wyceluj różdżką w miecz i wypowiedz.
Harry to uczynił.Gdy wypowiedział w myśli słowa poczuł niesamowity ból.Dumbledore powiedział
-Nie martw się zaraz przejdzie.Ja też to przechodziłem.A teraz powiem ci prawdę to było zaklęcie przez które stworzyłeś sobie horkruksa.

To jest boskie! Już sam początek powalił mnie na kolana xD a końcówka normalnie i legalnie rozwaliła na amen!! BTW skoro to takie proste, to dlaczego i ja nie mam horkruksa?

Aaronka
He he Anika to jest naprawde dobre xD Ja z krzesła spadłam już na samym początku! Twórcy gratuluję!! I podziwiam za tak bujną wyobraźnię!! ;)
Nostalgia to pragnienie nie wiadomo czego... Przedmiot pragnienia istnieje, nie ma jednak słów, aby go wyrazić.

<3 <3 <3
img412.imageshack.us/img412/6056/loveie1.gif

Aaronka
Zobaczyli coś w namiocie? Aha... Spoko :D omg... Jak można tak kaleczyć ?!
Nostalgia to pragnienie nie wiadomo czego... Przedmiot pragnienia istnieje, nie ma jednak słów, aby go wyrazić.

<3 <3 <3
img412.imageshack.us/img412/6056/loveie1.gif

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: