Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Potęga Krwistego Steka!
12.02.2025 19:13
Sharllottka, moja mama już nie złamie bo ma sztuczne

He
He

Sprzedawca prac domowych
03.02.2025 19:39
cześć moje Potterowe demony! jak leci? ja siedzę teraz w domu i robię za pełnoetatową pielęgniarkę, moja mama złamała biodro i leży w łóżku

Pracownik departamentu
30.01.2025 18:10
Ale stypa

Żywy worek treningowy
12.01.2025 09:29
Nicram_93, napisz, ja nie mam weny ;)

Harrych świąt!
12.01.2025 08:23
MorfinGaunt, jakoś mnie to ominęło, napiszesz newsa czy samemu napisać?

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39456 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Perełki wśród artykułów
paniczna
Skąd to wiem? Jestem Hermionką, więc z książek!!!
Proszę o sprawiedliwe ocenianie.
To mój pierwszy artykuł ( spójrz na rangę)!!!

<wali głową o klawiaturę>
<znowu patrzy na 'przeboskie' perełki>
<wali głową o biurko>
Umieram. To jest Koszmar, przez duże K ! xD Na jakim świecie ja żyję...
I ta orografia w artykule(?) o różdżkach...
Masakra.

Mrrau ; * <3

Prefix użytkownikaSlayerka
Ómarłam xD

Autor: Aga1995

Temat: Moje wyobrażenie nieba i piekła

Fragment: Moje wyobrażenie nieba i piekła

Treść: Jak byłam mała wyobrażałam sobie, że przy bramie nieba stoi anioł, który wita wszystkie dusze. Wchdzisz do miasta, w którym wszystko jest z chmurek. Łóżko, sklepy, samochdy,po prostu wszystko. Dzusze zmarłych są ubrane w piękne białe szaty.Naprawdę coś pięknego, tak pięknego, że aż coś nierealnego. Tak sobie wyobrażam ''niebo''. Piekło to coś dla mnie strasznego. Czarne ściany otoczone ogniem. Wszystko przepełnione krzykiem męk i cierpienia. Pod ziemią jest także ukryte królestwo piekieł, w który na tronie siedzi diabeł. Okropne. Wyobrażałam sobie też że jeśli umrze się głodnym zostanie już tak ciągle głodnym , dlatego też zawsze dużo jadłam na obiad.
Niektóre osoby uważają że to śmieszne, ale powtarzam że to wszystko wyobrażałam sobie jak byłam mała. Teraz uważam że to zabawne , ale to była po prostu dziecięca wyobraźnia. Wydaje mi się, że Harry Potter myślał podobnie

adzilla
Nie no.. Ale Aga ma wyobraźnie.. Cholera.. Też kiedyś takiego arta napisze.. By się tu znalazł.. xD
Śmierciożerca.

www.adzilla.fbl.pl
Prefix użytkownika126p
No tak. Zgadzam się z adzillą, a jeśli chcesz się dowiedzieć czy Potter myśli(jeżeli w ogóle myśli) tak jak ty, to się go zapytaj.
img233.imageshack.us/img233/1318/09543711451wd7.th.jpg

Młodość, to stan nieważkości, jedyny w całym życiu.

Wiesław Myśliwski

img127.imageshack.us/img127/7115/193844bialykotekspiuj1.th.jpg

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."

Ernest Hemingway

http://img218.imageshack.us/img218/3936/edxh8.jpg

Prefix użytkownikaFilemona
xD Powaliły mnie te perełki. Szczególnie ten o niebie i jednorożcach.

Dzusze zmarłych są ubrane w piękne białe szaty.

:D Nie no Dzusze się ubierają... I to:

Skąd to wiem? Jestem Hermionką, więc z książek!!!

Taaa... Jaaaaasne... I ten tytuł... Wogóle to jest códne szczegulnie ortografia^^

http://www.krollewpbf.aaf.pl/
Dzieciol5
Dobre różdzki Oliwandera mnie powalily xD

Autor: Ginewra Wesly5

Temat: ślub harrego i ginny cz.1

Fragment
: ślub Harrego i Ginny

Treść: Gdy ginny i harry weszli do kościoła zaczął grać znany nam marsz weselny TAM TAM DARAN TAM TAM DARAN.
Ginny powiedziała Harremu na ucho:
-Harry strasznie się denerwuje
-nie bój się Ginny nic się nie stanie, Voldemord został pokonany nie ma się czego obawiać.-Uspakajał ją Harry.
Po chwili rozpoczęła się ceremonia ślubu.Wkrótce potem kapłan zapytał się Ginny:
-Czy bierzesz sobie oto Ginewro Wesley Harrego Pottera za męża?
-tak biorę
- a ty Harry Potterze czy bierzesz sobie Ginewrę Wesley za żonę
-tak biorę
- więc ogłaszam was mężem i żoną możecie się pocałować.
Wszyscy zaczęli bić brawa i cieszyć się z tego jak Harry i Ginny są szczęśliwi a pani Wesley popłakała się ze szczęścia podobnie jak Cho, Hermiona, czy Luna.
To miał być najszczęśliwszy dzień życia Harrego i Ginny.
Gdy tylko wyszli z kościoła stanął przed nimi nie kto inny jak ich szkolny wróg Draco Malfoy. Zawołał do Harrego:
-co Potter wreszcie nadszedł twój szczęśliwy dzień gdy ty i twoja szkolna kochanka swataliście się.No no teraz przynajmniej nie będzie głodować!
-Odwal się od niej ty cuchnący patałachu!!!-odpyskował mu Harry
-bo co mi zrobisz zamienisz mnie w fredkę?
-nie ale zrobię ci coś o wiele gorszego Av...
-nie!!! przestań- zawołała Ginny nic anie nikt nie zepsuje maszego ślubu! PETRYFIKUS TOTALUS!!!- wykrzyczała Ginny i Malfoy upadł na ziemię jak by był martwy.
-zabieżcie go z tąd zawołała do przybyłych na ślub aurorów. A zaraz potem wracajcie.

Jasmine
Yyy... Jak bu to skomentować, żeby nikogo nie urazić xD
Po 1 - Moje wyobrażenie nieba i piekła
Padłam. Padłam ze śmiechu na zdaniu "Myślę ze Harry Potter myślał podobnie". Yhym, ja też tak myślę xD
Po 2. - ślub harrego i ginny cz.1
Tutaj też spadłam z krzesłą xD Najlepsze momenty:
marsz weselny TAM TAM DARAN TAM TAM DARAN.
- nie mooogę xD
Teksty Malfoy'a - powalające xD

Jak dobrze, że te perełki się nie zmarnują xD
Nie mnie juuż tu :D

Prefix użytkownikafan Lupina

Treść:
Wszyscy zaczęli bić brawa i cieszyć się z tego jak Harry i Ginny są szczęśliwi a pani Wesley popłakała się ze szczęścia podobnie jak Cho, Hermiona, czy Luna.

Szczególnie Cho była szczęśliwa. Jasne... W końcu kiedyś chodziła z Harrym.
Art powalający.

www.blednyrycerz.ddl2.pl
Prefix użytkownika126p
Wypowiedź mojej wyobraźni:
Okropnie fajne. Ja nie wiem, jak oni piszą takie artykuły. Jak tak nie potrafię. To jest powalające.
Edytowane przez Prefix użytkownika126p dnia 28.11.2007 18:52

Wiesław Myśliwski

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."

Ernest Hemingway

JuLLLieTTa
TAM TAM DARAN TAM TAM DARAN
CZYTAM I PADAM, CZYTAM I PADAM
TAM TAM DARAN TAM TAM DARAN
Z KRZESŁA JUŻ SPADŁAM, Z KRZESŁA JUŻ SPADŁAM

żal.pl i wszystko na temat, gdyby nie te błędy i wodstępogóle.. to byłaby świetna komedia...xD
Gratulacjejezyk:D

Zanim zaczniesz śmiać się z czyichś błędów, polecam spojrzeć najpierw na swoje.
Slay

Edytowane przez Prefix użytkownikaSlayerka dnia 30.11.2007 00:06
Zaprzyjaźnieni:
Smierciojadek
RazorBMW
sTWorEk93-93
Ron96
Mimbulus_Mimbletonia
madzia_zaspa
LunaLovegooood
hemcia
Hermionka_HP

Jeśli ktoś chce zgłaszac sie na PW xD !
Posiadam:
syrene imieniem Helenajezyk
img524.imageshack.us/img524/9606/syrena4he8.jpg
Kluby do których należe :
W.E.S.Z
Witch
Sc czyli Stowarzyszenie czarodziejów-Katie Bell
GD
BG-skrytka nr 11
C.Z.W
Klub zmarłych-James Potter
Zakon Feniksa

Flegma
gdyby nie te bledy i wogule..

Muahaha. Zaleciało hipokryzją xD.

Autor: halyna13

Temat: Gra w Quidditcha

Fragment: Gra w Quidditcha

Treść: Quidditch-to gra.która wystąpiła w ,,Harrym Potterze''

Prefix użytkownikaAngie Davis
się namęczyła z tym xD i chciała 100 punktów xDD <lol2> ja bym nie mogła tyle napisac ręka by mnie zaczęla boleć ;]
www.harry-potter.net.pl/images/najwiekszy_potteromaniak2.png

Ślizgonka

Sawyer

www.lost-online.pl/karta-2654.png

img199.imageshack.us/img199/2085/logo17x.png

img175.imageshack.us/img175/4876/1180643101confdltn0.jpg
i42.tinypic.com/vqmtk1.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/818.jpg

Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra?

Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!

Fanka:

~Lost (Zagubionych)
~Naruto
~Roofi'ego
~Marcina Mrozińskiego
~Kuby Werela
~Chada Michaell'a Murray'a
~Josha Holloway'a
~Justin'a Timberlake'a
~Sean'a Paul'a
~Patryka Różnieckiego
~Avril Lavigne
~Draco Malfoy'a
~Regulusa Black'a
~Syriusza Black'a
~Jacoba Black'a
~Jazz Jackrabbit'a 2
~Gothic'a

images34.fotosik.pl/263/4d9084e6ce40a60c.jpg

republika.pl/blog_ug_4368259/6313353/sz/team_jacob_by_lizzabeth.gif

www.angieir.fbl.pl
Prefix użytkownikaZona Valdzia
Nie no naprawde wystąpiła ? Nie no ja nie wiedziałam xDD Tyle razy czytałam te książke ale nie wiedziałam buuuu xD

Prefix użytkownika126p
No co wy chcecie? Przecudowny artykuł.
Po pierwsze: rozpisałaś się strasznie. Ja bym dłuższego artykułu nie napisała.
Po drugie:wiesz, większość użytkowników i adminów nie czytało tej książki w ogóle. Tylko ktoś im opowiadał.
Po trzecie:chyba nie odróżniasz przecinka od kropki. I na końcu też nie ma kropki.

Wiesław Myśliwski

Ernest Hemingway

Autor: Ginewra Wesly5

Temat: Ślub Harrego Potterra i Ginny Wesley, cz.1

Fragment: artykuł o ślubie Harrego i Ginny

Treść: Tego dnia Ginny wyglądała pięknie. Miała na sobie jedwabną białą suknie, która była marszczona, a na niej były srebrne perełki. Miała pokręcone włosy przykryte jedwabnym welonem. Harry nie wyglądał gorzej. Miał czarny garnitur i spodnie. Elegancka kamizelka pod garniturem i biała koszula z kołnierzem. Pod szyją miał niebiesko-szary krawat. Przyjechali pod kościół nowym fordem Anglią w kolorze czarnym.Weszli do kościoła i zaczęła grać pieśń weselna. W między czasie Ginny wyszeptała do Harrego:
- Harry denerwuje się i nie wmawiaj mi że nic się nie stanie. Mam złe przeczucie.
- Ginny, obiecuje ci że nic ci się nie stanie-Uspakajał ją Harry.
Po chwili wszedł kapłan i zaczął ceremonie. Ginny była bardzo rozkojarzona. Cały czas myślała o tym że coś może się stać.Ksiądz zapytał jej się:
-Czy bierzesz sobie Ginewro Wesley za męża tego oto Harrego Pottera?
- Po pierwsze, nie, nazywaj,mnie,GINEWRĄ!!!!!!!! Jestem GINNY!!!!!!!!rozumiesz mnie?! A po drugie tak biorę za męża tego Harrego Pottera -oznajmiła Ginny
-W w porządku opowiedzał jej kapłan.- A czy ty Harry bierzesz sobie za żonę tę piękną ale ostrą Ginny?
- Oczywiście że biorę, co to za pytanie?
- A zatem ogłaszam was oczywiście mężem i żoną. Możecie się pocałować.- I faktycznie pocałowali się ale nie był to zwykły pocałunek tylko pocałunek prawdziwej miłości. Wszyscy zaczęli bić brawa a zarazem płakać bo było to bardzo piękne i wzruszające. Ale piękne chwile nie trwają wiecznie.
Gdy po ceremonii wyszli z kościoła tuż przed nimi stanął ich największy szkolny wróg- Draco Malfoy.
Zaczął do nich mówić: Cześć Potter wreszcie nadszedł najlepszy dzień życia twojej szkolnej kochanki Ginewry Wesley - pierwszy raz w życiu nie będzie głodowała. No, no Potter powinieneś założyć fundacje na rzecz rodziny Wesley'ów! Ha..
- Zatkaj dziób Malfoy!- odezwał się Harry
- No właśnie i jak jeszcze raz nazwiesz mnie Ginewrą to..
- To co zabijesz mnie?- Spytał kpiąco Malfoy.
-Nie! PETRYFICUS TOTALUS!!!- Wykrzyczała Ginny-I Draco upadł na ziemie sztywno. -I już po kłopocie - oznajmiła Ginny
- No tak ale trzeba go stąd zabrać- Odpowiedział Harry
-Tak najlepiej do cyrku- wtrącił się Ron
- Bardzo śmieszne-odburknęła mu Hermiona
Z tym trzeba do Kapłana on się tym zajmie- powiedział Harry - Chodźmy się bawić - powiedziała Ginny
To mój pierwszy artykuł więc proszę nie potraktujcie mnie zbyt surowo.Pozdrawiam.
Edytowane przez Prefix użytkownikaSlayerka dnia 01.12.2007 21:30

Prefix użytkownikaZona Valdzia
Taaa kapłan sie tym zajmie xDDD nie no niektórzy to mają bóg wie co w głowie xD
ale patrząc z drugiej strony to dziewczyna sie starała ^^ powinna zacząć pisać miłosne historie z Harrym i Ginny xD co ja mówie, powinna wydać książke xD

karolina10
Anika napisał/a:
Autor: karolina10
Temat: Karen Len i Harry Potter cz.1
Treść: Było 6 lat po ataku na Harrego Pottera.Pewna dziewczynka nawet o tym nie wiedziała,chociaż była czarodziejką. Ale nawet o tym nie widziała. Miała rodziców mugoli. Ta historia opowiada o dzielnej dziewczynie, jej siostrze i o Harrym Potterze. Ale nie będę wam tego streszczać. Przeczytajcie.

Był wieczór. Mama Karen kładła ją i jej sostrę spać. Karen ma 6 lat a jej siostra 4. Nikt tym domu nie wiedział o tym co stanie się za kilka godzin. - Idziemy spać Karen! - mamo muszę? Jest tak wcześnie! - Mówi Karen. - Musisz Musisz. Jutro masz ważny dzień. - a miała jutro rozpoczęcie zerówki. Więc poszła spać. Siostrze Karen, Katerinie chciało się spać więc zasnęła szybciej niż Karen. A ta przeczuwała że stanie sie coś złego. Miała glupi sen. Była w szkole tańca i wywijała siostrą. Ale nagle sen przerwał się. Usłyszała jakiś krzyk i przebudziła się. I wreszcie zobaczyła kto krzyknął. Przeraziła się. to nie był sen. Krzyknęła jej mama. I w pokoju nie byli już we trojke. Była też ogromna zjawa. - Avada kedavra! - Powiedziała celując patykiem w Karen. Musicie wiedzieć że Karen jest wyjatkowo zwinna i szybka. Gdy z patyka poleciało zielone światło, Karen odskoczyła na siostre która dopiero się obudziła. Lecz za Karen stała mama która nie była już taka zwinna, i ni zdążyła uciec. Światło trafiło ją prosto w pierś. I znieruhomiała. Karen nie wiedziała co sę stało, ale po chwili zrozumała.Nie miała czasu na smutki, ponieważ zjawa odwróciła sie już w ich stronę. Karen doskonale wiedziała co zamierza uczynić. błyskawicznie chwyciła siostrę i wybiegła z domu. Biegła prawie przez pół godziny aż padła na ziemię i zasnęła. Karen otwiera oczy i widzi... miasto miasto którego zupełnie nie zna. Z mamą i siostrą mieszkają na jego skraju a w mieście bywają tak często jak chłopcy bawią się lalkami. Co ja mam teraz zrobić? Myśli. Nie znam miasta. - Karen? - Co? - mówi Karen - Chcesz iść do sierocinca? - co ty. Bo co? - patrz. - pokazała palcem na policjanta. - o kurcze...

ciąg dalszy niedługo

ps. to mój pierwszy artykół jak coś jest nie tak piszcie to w nastepnym sie poprawię.

Lol, co za akcja, narracja, dynamika, słownik... xD Ja też tak fce xD

dziękuje. to było dawno przyznaje ale napisze dłuższy i zobacze czy jakiś admin go doda. jeszcze raz dziekuje za opinie. (można jeszcze komentować)
ZACHĘCAM DO OBEJRZENIA CAŁEGO PODPISU!
Hm. zapomniałam o czymś.

WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !

Harry padnij! - krzyknęła hermiona ponieważ leciało w ich stronę z 5 Avada kedavra. Harry rzucił oszałamiacza ale nie trafił. W tym czasie śmierciożercy zdążyli ich otoczyć.

Lista przyjaciół:
bonicia
Moony Alex
Kicia13
Lily
peeves politergest

Syriusz_Harry_Remus
renayemma
potter_H
to jest mój blog
http://harryhermiona.bloog.pl/

kochany dracusek!
uwielbiam go! :jupi:
o mój funtest http://mojnickkarolina10.funtest.pl

dom: revenclaw(czy jak się go pisze)
różdżka: 11,5 cala wierzbowa róg jednorożca.

mój ulubiony avatar: img228.imageshack.us/img228/3962/kara10di0.gif

a oto moje powiedz to:
http://karolino10.powiedz.to/

lubię koty. Mam 3 w domu. Kilka obrazków z kotami: img155.imageshack.us/img155/5476/zyziofr2.jpg to mój pierwszy. Reszty nie mam zdjęć, ale jakieś powstawiam.
img339.imageshack.us/img339/9913/guguer2.jpg
[img=http://img80.imageshack.us/img80/5131/kiziolp1.th.jpg]

fajna stronka : http://www.niefortunne.yoyo.pl/

www.harryhermiona.bloog.pl
Autor: andrzejandy2

Temat
: Domy w Hogwarcie.

Fragment: Wejścia do różnych domów w Hogwarcie....

Treść: Wiadomo że do Gryfindoru wchodzi się przez obraz Grubej damy i podaje się hasło... Do Slyterynu wchodzi się przez ścianę ,po drodze są różne pułapki... Do Hafelpufu wchodzi się przez posąg rycerza... Zaś do Ravenklawu nie wiadomo jak wejść... Jednak wchodzi się przez drzwi gdzie nie ma klamki ani dziurki nic.Odpowiada się na zagadkę (chyba sfinksa do końca nie pamiętam)jest cały czas ta sama zagadka.Jeśli odpowiesz źle ....Koniec z tobą....

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: