Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 09.04.2007 16:31
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 1391 Dom: RavenclawPunkty: 5150 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 19.08.06 |
Znowu ta autorka... uważam, że ten artykuł tak samo jest bez sensu. To jest... zabrakło mi słów. Autorka: Sherry Tytuł: Nevil Treść: OTO NADCHODZI TEN, KTÓY MA MOC POKONANIA CZARNEGO PANA... ZRODZONY Z TYCH, KTÓRZY TRZYKROTNIE MU SIĘ OPARLI, A NARODZI SIĘ, GDY SIÓDMY MIESIĄC DOBIEGNIE KOŃCA... A CHOĆ CZARNY PAN NAZNACZY GO JAKO RÓWNEGO SOBIE, BĘDZIE ON MIAŁ MOC, JAKIEJ CZARNY MAP NIE ZNA... I JEDEN Z NICH MUSI ZGINĄĆ Z RĘKI DRUGIEGO, BO ŻADEN NIE MOZE ŻYĆ, GDY DRUKI PRZEŻYJE... TEN, KTÓRY MA MOC POKONANIA CZARNEGO PANA, NARODZI SIĘ, GDY SIÓDMY MIESIĄC DOBIEGNIE KOŃCA...". Taką przepowiednie podała Trelawney. Nevil może być wybrańcem, ponieważ: - jego rodzice oparli się 3 razy Voldemortowi - urodził się pod koniec lipca Lecz ni może być wybrańcem, gdyż Czarny Pan nie naznaczył go równemu sobie. Za równego sobie uznał Harrego i to on może pokonać Voldemorta. Nawet Dobledor zauważył, że Nevile mógłby być wybrańcem, ale nim nie został. Wydaje mi się, że Lord nie wybrał Longbotoma ponieważ uważał go za silnego (jego rodzice byli najlepszymi aurorami). |
|
|
|
Zona Valdzia |
Dodany dnia 09.04.2007 16:51
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 451 Dom: SlytherinPunkty: 1155 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 16.03.07 |
Pogratulować inteligencji: - mati012. A co do wiktora to na co komu to że się film skończył?Ja tam Feltona rozpoznałam...miał z deka łoju na łbie... |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 09.04.2007 17:07
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 1391 Dom: RavenclawPunkty: 5150 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 19.08.06 |
Ethacridini nie pomyliłaś się?? Bo Sherry mówi, że ten o kociołkach nie jest jej |
|
|
|
EthacridiniLactas |
Dodany dnia 09.04.2007 17:09
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 158 Dom: SlytherinPunkty: 991 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 07.02.07 |
Nie. Jestem pewna ze oba sa jej. Teraz sie ywpiera bo jej wstyd jest. 12 lat minęło... Merlinie
|
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 09.04.2007 17:13
|
A nie, sorry, nie ten o kociołkach. ten 'Kto jesy wybrańcem'. Hm... Szkoda, że nie mozna tego sprawdzić. |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 09.04.2007 17:15
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Sorry chyba wiem co pisałam... |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 09.04.2007 17:16
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
A to kolejny tej samej autorki Temat: Kto jesy wybrańcem Treść: Chciałabym, aby to Harry był wybrańcem. Tyle przeżył. Jako niemowle stracił rodziców. W pierwszej klasie musiał stoczyć walke z Voldemortem i Quirrellem. W drugim roku musiał pokonać bazyliszka i zniszczyć horkruksa Voldemorta. W trzeciej klasie uwolnił swojego ojca chrzestnego i Hardodzioba, stoczył walkę z Dementorami. W czwartym roku przystąpił do TT i pokonał wiele niebezpieczeństw (smoka, labirynt) i stanął twarzą w twarz z Voldemortem, a nawet mu uciekł. W piątym roku zorganizował GD, stoczył walkę w Departamencie Tajemnic ze Śmierciożercami i Voldemortem. W szóstej klasie szukał z Albusem D. horkruksów Voldemorta, pokonał wiele niebezpieczeństw walczył ze Snapem i innymi śmierciożercami. Stracił rodziców (Lili i James), ojca chrzestnego (Syriusz Black), przyjaciela (Cedrika), oraz osobę którą szanował i traktował jak rodzine, osobę której mógł się zwierzać Albusa Dumbledora. Nevilla rodzice zostali torturowani i postradali rozum przez śmierciożerców. Neville nie przeżył tyle co Harry więc to jemu należy się "tytuł wybrańca". To nie jest moje !!! |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 09.04.2007 17:29
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
A jaka teraz fajna perełka przyszła... Autor: Cho Chang123 Tytuł: Wymyślanie częsci HP przez innych Treść: Niektóre moje koleżanki zaczeły pisać własne wersje HP.na przykład jedna wymisliła i napisała 6 część HP pt. Harry Potter i Kapłanka Światłości (nawet fajny taki tytuł,mi się podoba)chociasz troche krótka , ale całkiem fajna .Jest tam taki fragment"Wrzystkie cztery domy złączą się w jedno by pokonac Czarnego Pana pod wodzą Kapłanki Światłości i Wybrańca.." podoba się Wam????mi bardzo...
|
|
|
|
| Flegma |
Dodany dnia 09.04.2007 17:39
|
![]() Postów: 1674 Dom: Brak przydziału Punkty: 2392 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 18.03.07 |
Nie no ma ta kolezanka talent a kto jest Kaplanka Światlosci? Harruś? :lol:
|
|
|
|
EthacridiniLactas |
Dodany dnia 09.04.2007 19:04
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 158 Dom: SlytherinPunkty: 991 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 07.02.07 |
Kolejna fajna perelka o "DAmbledorze" Autor: chochang1995 Temat: Obraz Dambeldora Tresc: W tym artykule chciała bym poruszyć temat obrazu Dambeldora, wiszącego na ścianie w gabinecie derektora Hogwartu. Każdy martwił się po śmierci Albusa Dambeldora, że to już koniec świata czarodziejów boumarł najpotężniejszy czarodziej wszechczasów. Jednak Dambeldor i tak nie pokonałby Voldemorta, ponieważ to Harry miał go zwyciężyć. Harry może pszecież chodzić do gabinetu dyrektora i rozmawiać z Dambeldorem kiedy tylko chce. Może się go poradzić w każdej sytuacji. 12 lat minęło... Merlinie
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 09.04.2007 19:08
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
A teraz przyszedł taki news by Lilusia ;P Rita powraca - Podejrzany typ Harry Potter! Rozdzielone drogi na nowo łączę, a krócej mówiąc po trwającej dwa dni nieobecności na nowo wkraczam do redakcji Hpnews aby zamęczać Was kolejnymi artykułami. Nie ukrywam, że zaskakująca decyzja o odejściu podejmowana była pod wpływem chwili. W pewnym momencie po prostu uznałem, że nie mam na nic czasu i pora nieco zwolnić. Traf losu chciał, że niedzielny żart o kolejnych tomach JK Rowling okazał się aż za bardzo przekonywujący i w moim odczuciu wielu z Was mogło mieć mi za złe, że ich tak podle wkręciłem Na szczęście wszystkie niejasności mamy za sobą, a ostatnie komentarze tylko utwierdziły mnie w przekonaniu że moja praca dla Hpnews okazuje się czasami przydatna. Aby w niewielkim stopniu odkupić winy, związane z niepotrzebnym zamieszaniem, dodaje artykuł ar17;la Rita Skeeter. Przebojowa korespondentka Hpnews wpada na trop kolejnej szokującej afery. Nie bacząc na piętrzące się u jej stóp problemy z teściem i źle pomalowanym paznokciem odsłania kulisy wydarzeń, o jakich nie śniło się najstarszym czarodziejom. Utajnione taśmy prawdy Lorda Voldemort i podły spisek Harryr17;ego Pottera i Snaper17;a w Hogwarcie. Nie czekajcie i czym prędzej zabierajcie się do lektury! |
|
|
|
Zona Valdzia |
Dodany dnia 09.04.2007 19:17
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 451 Dom: SlytherinPunkty: 1155 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 16.03.07 |
Co do tero artu nadesłanego przez chochang1995 to nie wiem co w nim złego...mogła jeszcze coś dodać i art cacy... |
|
|
|
EthacridiniLactas |
Dodany dnia 09.04.2007 19:38
|
Zona Voldzia. Co bylo zlego? dErektor, Dambledor, pszeciez, chciala bym oraz caly drugi akapit jest bardzo tworczy. No i długość. A tu kolejna moze nie tyle perelka co oznaka totalnej bezczelnosci i glupoty. Autor: Parwati Temat: Gry Fragment (nie moglam sie powstrzymac): Gry są poprostu supcio ekstra Treść: Uwielbiam gry komputerowe ale chyba najbardziej Sims2 i Harry Potter chociaz przyznam ze Harry Potter i Kamien Filozoficzny ma troche (Postazałą grafike) bo już dawno wyszła. Jakbyście nie wiedzieli jestem parwati narka Edytowane przez EthacridiniLactas dnia 09.04.2007 19:53
12 lat minęło... Merlinie
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 09.04.2007 22:30
|
Patrzcie jaki rewelacyjny news pryzszedł... Autor: Kai Treśc: Chciałbym przedstawić kim byli huncwoci :Lunatyk-jest to Remus Lupin[wilkołak]członek zakonu feniksa.Przyjaciel Jamesa Pottera[ojciec Harrego Jamesa Pottera] Rogacz-James Potter.Jest tak naywany z powodu patronusa który przybiera postać jelenia.Łapa-Syriusz Black,ojciec chrzestny Harrego. Nazywany jest tak ponieważ jest animagiem który zamienia się w psa.Glizdogon-animag (szczur). Zwolennik Lorda Voldemorta. |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 09.04.2007 22:37
|
O mój Boże, przepraszam E-Vaire, edytowałam Ci posta niechcący... sorry... (Limonka) Buehehe, a co się stało z moim komentarzem? ;D CHyba mi nie powiesz, że usunęłaś? ![]() (E-Vaire) Edytowane przez E-Vaire dnia 10.04.2007 15:35
|
|
|
|
| Flegma |
Dodany dnia 09.04.2007 22:38
|
![]() Postów: 1674 Dom: Brak przydziału Punkty: 2392 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 18.03.07 |
Nie no faktycznie swietny news . Na stronie powinna byc definicja: "news- informacja z ostatniej chwili P.S. nie umiesz to nie pisz" |
|
|
|
Zona Valdzia |
Dodany dnia 09.04.2007 22:44
|
Etha no, racja... |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 09.04.2007 23:04
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
wszystko to jest najlepsze! nie widzialm lepszych ewsow an artow! to jest... po prostu swiene!! ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 10.04.2007 15:17
|
Zaraz padnę xP autor: Kim temat: Zaglądnijcie na mój blogasek!!! treść: Serdecznie zapraszam wszystkich wielbicieli Harrego Pottera na mój blog : www.mkm-harrypott... Znajdziecie tam nie tylko nowości związane z Filmem , książką i aktorami ale też fajne zdjęcia i czasem nawet kawałki rozdziałów książki !!! Zapraszam wszystkich zainteresowanych. I pamietajcie o komentowaniu!!! |
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 10.04.2007 15:36
|
Dlaczego ja nigdy nie trafiam na TAKIE rzeczy? Suuuper ;D
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka

Ravenclaw
Slytherin

.Jest tam taki fragment"Wrzystkie cztery domy złączą się w jedno by pokonac Czarnego Pana pod wodzą Kapłanki Światłości i Wybrańca.." podoba się Wam????mi bardzo...
Na szczęście wszystkie niejasności mamy za sobą, a ostatnie komentarze tylko utwierdziły mnie w przekonaniu że moja praca dla Hpnews okazuje się czasami przydatna.