Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Perełki wśród artykułów
|
|
Clover |
Dodany dnia 10.12.2007 19:04
|
Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: Gryffindor Punkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
JuLLLieTTa napisała: Mam tez pytanko Jak się robi zeby te napisy były tak zaznaczone na niebiesko?? No cóż,pod okienkiem od posta masz te kody czy jakoś tak.I do robienia ramek służy przycisk quote.Klikasz i między nawiasy wstawiasz tekst. Mam nadzieje,że zrozumiale wytłumaczyłam.A jeżeli nadal nie wiesz o co kaman z tekstem,to po prostu to działa tak samo jak na zasadzie np. [img][/img] Edytowane przez Clover dnia 10.12.2007 19:06 Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 10.12.2007 23:04
|
Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: Slytherin Punkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Newsy^^ Autor: Patryk13 Temat: Gdyby nie ona Treść: Joanne K. Rowling urodziła sie 31 lipca.Tego samego dnia urodziny ma nasz Daniel Radcliffe -Harry Potter . Gre w Quidditcha wymyśliła kiedy pokłóciła sie z chłopakiem . Wymyśliła tę gre w hotelu po kłótni z chłopakiem i kidedy wspominała tamten wieczór i wtedy spodobała jej sie idea ''tłuczków'' . Autorka książek o przygodach czarodzieja jest najzamożniejszą kobietą w wielkiej Brytanii . Jest bogatsza nawet od królowej. *** Autor: Radzik Temat: Co to jest Auror Treść: Auror to osoba przeznaczona do walki ze śmierciażercami |
|
|
Sunshine |
Dodany dnia 11.12.2007 20:41
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 363 Dom: Slytherin Punkty: 470 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 16.09.07 |
nie no.. wysilił się.. trzeba przyznać. No aż na sam widok odechciało mi się czytać. Powinni zabronić pisać tak dużo. Niech ograniczą to jakoś, do pewnej ilości literek |
|
|
Artur |
Dodany dnia 12.12.2007 15:41
|
Postów: 96 Dom: Brak przydziału Punkty: 234 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 04.05.07 |
Te artykuły są "THE BEST" hahahaha najbardziej mnie rozśmieszyło to szło?? AAA To jest historia o dziewczynce..... Normalnie ze śmiechu mnie brzuch rozbolał. |
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 13.12.2007 15:04
|
Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: Slytherin Punkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Hmm... Kolejny news xP Autor: hermiona145 Temat: love is love Treść: Krążyły plotki, że filmowa hermiona umawia się z filmowym Majfojem. Jednak z nieomylnych źródeł wiadomo,że to nie jest prawdą tak więc nie wierzcie we wszystko co czytacie Edit: And next xP Autor: mlydy Temat: Data wydania 7 tomu po polsku!! Treść: znana data wydana 7 tomu przygód Harr'ego Pottera a odbędzie się ona 26 stycznia.Jeśli nie wierzycie wejcie www.hogsmeat.pl !! Edytowane przez Slayerka dnia 13.12.2007 16:58 |
|
|
paniczna |
Dodany dnia 13.12.2007 17:49
|
Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
O bosze Mlydy! Biję pokłony przed tobą! Teraz już wiem kiedy stać pod księgarnią! Odkryłeś Amerykę! Matko Ziemio, ulituj się nad takimi ludźmi |
|
|
Smierciojadek |
Dodany dnia 13.12.2007 17:59
|
Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: Gryffindor Punkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Hogsmeat. Nie ma co, strona naprawdę fajna, tylko ktoś mi powie dlaczego się nie otwiera? Zły adres wpisałam? A może to jakieś problemy z komputerem? Chyba napiszę o tym newsa... Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. |
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 13.12.2007 20:13
|
Autor: Abraxas Malfoy Temat: Życie Rona Fragment: Był ciepły dzień,Pierwszy dzień września.Mały,7-letni Ronald patrzył przez okno jak jego bracia Charlie i Bill jadą samochodem z Ministerstwa Magii... Treść: Był ciepły dzień,Pierwszy dzień września.Mały,7-letni Ronald patrzył przez okno jak jego bracia Charlie i Bill jadą samochodem z Ministerstwa Magii.Odwozili ich rodzice Molly i Artur Weasleyowie oraz ich 6-letnia córka Ginny.On sam nie mógł jechać dlatego iż przeziębił się i został ze swoimi Dwoma starszymi Braćmi Fredem i Georgem-bliżniakami.Oni byli rozrabiakami,wszystkim się psocili oraz wyśmiewali się jeśli ktoś zostal kimś albo miał coś co oni chcą. Zawsze wyśmiewali się z rona najczęściej mówili tak: O, nasz malutki Ronuś znów pobrudził sobie nosek. Bardzo lubili go denerwowac i przedrzeżniać go i taka okazja nadarzyła się właśnie tego dnia: Kiedy Bill i Charli szybko się szykowali bo za 2 godziny mieli wyrzuszyć do Hogwartu, Mama nagle powiedziała: Ron,Fred,George jak odwieziemy ich nie wrócimy do domu.Będziemy jechać razem z Ginny na przyjęcie urodzinowe Wujka Nicholasa i wrócimy jutro.Poradzicie sobie bez nas? Jasne mamo odpowiedzieli odrazu Fred i George z głupimi uśmieszkami Bardzo się ciesze,opiekujcie się Ronem. powiedziała Molly Jasne mały Ronuś będzie z nami bezpieczny odrzekli bliżniacy z jeszcze głupszymi uśmiechami. Och... Zamknijcie się powiedział wściekły i cały czerwony ze wsydu na twarzy Ronald A więc dobrze my już będziemy jechać powiedziała Molly Pa trzymajcie się! Nara powiedzieli Charlie i Bill I pojechali... *** Wieczorem Fred i George przygotowali kolacje ale Ron nie jadł dlatego iż posiekali szczura i włożyli mu go do Puudingu. Przekupili go żeby nie naskarżył na nich rodzicą za dziesięć kart z czekoladowych żab. Naprawde sorry Ron tłumaczył się głupio Fred to miał być pudding dla Georga bo chciałem mu kawał zrobić a przez przypadek dałem ci jego porcje tłumaczył się nadal Naprawde sorry Ok nie ma za co powiedział Ron ale wiedział że to nie było tak. *** HAHAHA śmiali się godzine później Bliźzniacy w swoim pokoju Ten... Ten... Dał... Się...Nabrać HAHAHA! Dobra spokojnie... powiedział Fred tłumiąc śmiech W nocy zrobimy mu kawał Mama zostawiła różdżke... *** Pół godziny pózniej wkradli się do sypialni Rona który już dawno smacznie chrapał. Podeszli do jego Misia z różdżką która spoczywała w dłoni Freda. Dobra na 3 1... 2... 3! I Zamienili misia w Wielkiego pająka. Uciekli szybko do swojej sypialni i na Słuchiwali krzyku Rona *** Rod obudził się coś swędziało go w prawej nodze chciał się podrapac ale poczuł wielką włochatą noge.Odskoczył szybko i zobaczył najgorsze. Wielki Włochaty pająk chodził po jego łużku. Zaczoł krzyczeć. Fred i George własnie na to czkali zaczeli się tak śmiać że aż łzy ciekły im z oczu. Ale nie wiedzieli jednak że rodzice wrócili wcześniej... c.d.n P.SNie bądźcie za bardzo surowi bo to mój pierwszy art i piszcie czy chcecie więcej częsci bo mam pomysły... Edytowane przez Slayerka dnia 13.12.2007 20:14 |
|
|
Sunshine |
Dodany dnia 13.12.2007 20:30
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 363 Dom: Slytherin Punkty: 470 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 16.09.07 |
znana data wydana 7 tomu przygód Harr'ego Pottera a odbędzie się ona 26 stycznia.Jeśli nie wierzycie wejcie [LINK] !! o jaaa... normalnie tego.. brak słów^^ a ten link coś się otworzyć nie chce |
|
|
Dzieciol5 |
Dodany dnia 15.12.2007 09:15
|
Ostrzeżenia: 4 Postów: 188 Dom: Brak przydziału Punkty: 444 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.06.07 |
Za bledy w pisaniu oni chybs nie ponoszza odpowiedzialnosci |
|
|
Wronek |
Dodany dnia 15.12.2007 09:22
|
Postów: 45 Dom: Brak przydziału Punkty: 73 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.11.07 |
wielki szacunek dla adminów, za to, że codziennie mają dziesiątki takich newsów i artów |
|
|
Nacia |
Dodany dnia 16.12.2007 11:49
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Ojj, zgadzam się . Radziłabym zapoznać się z zasadami stawiania kropek i przecinków D Life is wasted on the living |
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 16.12.2007 20:41
|
Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: Slytherin Punkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
I pojechali... DDpadłam^^ a w dodatku tyle błędów interpunkcyjnych, że się nie powinnam podnieść ale jednak musiałam, żeby się udzielić DD Ślizgonka Sawyer Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a |
|
|
Wronek |
Dodany dnia 17.12.2007 17:41
|
Postów: 45 Dom: Brak przydziału Punkty: 73 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.11.07 |
to "som" świetne artykuły nie ma co z takimi inteligentami |
|
|
Artur |
Dodany dnia 18.12.2007 14:25
|
Postów: 96 Dom: Brak przydziału Punkty: 234 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 04.05.07 |
Ujme to tak "OMG Huston we have the problem!!!". Czy oni chodza do szkoły?? |
|
|
Thonks |
Dodany dnia 18.12.2007 16:17
|
Postów: 669 Dom: Brak przydziału Punkty: 1252 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 14.06.07 |
No to teraz news ode mnie^^ Autor: Remus Lupin12345 Tytuł: Kamyczek Treść: Kamień Filozoficzny stworzony przez Nicholasa Flamel'a znanego największego z największych alchemika |
|
|
hemcia |
Dodany dnia 18.12.2007 16:50
|
Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
Buahaha Wyslilił się chłopaczyna naprawde A ten tytuł 'kamyczek' po prostu zwalił mnie z nóg :lol: normalnie leże i kwicze :lol: W ogóle te artykuły są normalnie debeściarskie A ci którzy to piszą to są prawdziwymi intelidżżentami D |
|
|
Nacia |
Dodany dnia 18.12.2007 17:02
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
A z tego co ja widzę to jest news. Wow. Ale nowość. Się wysilił, e no, e no Life is wasted on the living |
|
|
JuLLLieTTa |
Dodany dnia 18.12.2007 19:02
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 149 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.07.07 |
Grę w Quidditcha wymyśliła kiedy pokłóciła sie z chłopakiem . Wymyśliła tę grę w hotelu po kłótni z chłopakiem i kidedy wspominała tamten wieczór i wtedy spodobała jej sie idea ''tłuczków'' . TO mnie powaliło.Po pierwsze gdzie tu w tych dwóch skromnych zdaniach jest składnia. Widać autor sie nie potrudził z napisaniem tego skromnego artykułu. I Zamienili misia w Wielkiego pająka. Uciekli szybko do swojej sypialni i na Słuchiwali krzyku Rona nie zaraz zlecę z krzesła na Słuchiwali ile to dziecko ma lat?? ****** Podsumowując: Według mnie takich osobników powinno sie karać w jakiś sposób. Tylko tracą czas adminów. Jedak gdyby nie oni nie byłoby tego tematuhehe Zaprzyjaźnieni:
Smierciojadek RazorBMW sTWorEk93-93 Ron96 Mimbulus_Mimbletonia madzia_zaspa LunaLovegooood hemcia Hermionka_HP Jeśli ktoś chce zgłaszac sie na PW ! Posiadam: syrene imieniem Helena Kluby do których należe : W.E.S.Z Witch Sc czyli Stowarzyszenie czarodziejów-Katie Bell GD BG-skrytka nr 11 C.Z.W Klub zmarłych-James Potter Zakon Feniksa |
|
|
Artur |
Dodany dnia 18.12.2007 19:18
|
Thonks napisał/a: No to teraz news ode mnie^^ Autor: Remus Lupin12345 Tytuł: Kamyczek Treść: Kamień Filozoficzny stworzony przez Nicholasa Flamel'a znanego największego z największych alchemika Na kolorowo napisałem to co było śmieszne Ale sie wysilił. Nio coż niektórzy nie mają lekkiego pióra. Przy nich to ja sie geniuszem moge nazwać!! Jak nie umieja pisac to niech sie za to nie robią!! |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |