Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Perełki wśród artykułów
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 19.12.2007 23:53
|
Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: Slytherin Punkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Autor: sara hermiona grenger Temat: nowa uczennica cz1 Fragment: w hogwarcie nieoczekiwanie pojawia się nowa uczennica Treść: harry ron i hermiona szli wolnym krokiem w kierunku wielkiej sali była pora śniadania kiedy wrzyscy jóż przyszli dumbledore wstał mac gona gal zastukała w puchar łyżeczką prosze o uwage powiedziała dyrektor chce coś ogłośici w tym roku zaczał bądzie cdn uwaga nie toleruje komentarzy typu zakrutkie |
|
|
Nacia |
Dodany dnia 20.12.2007 08:06
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Uff... Się ktoś opisał. Swietne. :lol: Life is wasted on the living |
|
|
Sunshine |
Dodany dnia 20.12.2007 15:33
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 363 Dom: Slytherin Punkty: 470 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 16.09.07 |
jóż Nie znam takiego słowa mac gona gal Co to jest..? :lol: hahaha.. D ja myślałam na początku że to przekleństo jakieś D haha zastukała w puchar łyżeczką prosze o uwage powiedziała dyrektor chce coś ogłośici w tym roku zaczał bądzie cdn uwaga nie toleruje komentarzy typu zakrutkie to przeczytałam 5 razy, i dalej nie wiem o co chodzi |
|
|
Artur |
Dodany dnia 20.12.2007 17:37
|
Postów: 96 Dom: Brak przydziału Punkty: 234 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 04.05.07 |
Czy ktos coś zrozumiał?? Prosze wytłumaczyć mi co tam napisane jest. Czy tutaj wogóle było coś napisane z wielkiej litery?? UWAGA!! UWAGA!! Mamy nowego ALBERTA AJNSZTAJNA(celowo tak napisałem) Edytowane przez Artur dnia 20.12.2007 17:38 |
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 20.12.2007 19:13
|
Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: Slytherin Punkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Autor: kiba055 Temat: Harry Potter i książę półkrwi Fragment: W tej części przygód słynnego czarodzieja zginą Dumbeldore i ciekawi mnie jak sobie bez niego wszyscy poradzą. Treść: Na pewno wiecie już o książce Harry Potter i książę półkrwi.Więc chciałbym zadać wam pytanie czy sie wam podobała?? Jeśli chodzi o mnie to mi sie ona bardzo podobała a szczególnie te tajemniczy momenty np. Jak Harry rzucił zaklęcie protego na Sneypa. Ale nie o to mi chodzi chciałbym żeby sie wszyscy dowiedzieli o ile nie wiedzą że Dumbyldore zginą. Więc bardzo mnie ciekawi jak sobie szkoła,Harry bez niego poradzą więc jeśli ktoś ma już następną część to niech mi powie jak sobie bez niego radzą. |
|
|
JuLLLieTTa |
Dodany dnia 20.12.2007 19:23
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 149 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.07.07 |
Buhhahhhaaaa...tylko tyle umiem z siebie wykrzesać Jednak dręczy mnie jedno pytanie. Do jasnej cholipki o co w tym chodzi? Morze autor ma zamiar napisać drugą cześć i będzie tam dalsza treść opowieści. Chętnie bym sobie poczytała tak ciekawą historie cdn uwaga nie toleruje komentarzy typu zakrutkie Nie martw się jest wile ciekawszych rzeczy do komentowania i pośmiania sie... w tym no można... powiedzieć skromnym artykule:lol: Zaprzyjaźnieni:
Smierciojadek RazorBMW sTWorEk93-93 Ron96 Mimbulus_Mimbletonia madzia_zaspa LunaLovegooood hemcia Hermionka_HP Jeśli ktoś chce zgłaszac sie na PW ! Posiadam: syrene imieniem Helena Kluby do których należe : W.E.S.Z Witch Sc czyli Stowarzyszenie czarodziejów-Katie Bell GD BG-skrytka nr 11 C.Z.W Klub zmarłych-James Potter Zakon Feniksa |
|
|
Smierciojadek |
Dodany dnia 21.12.2007 11:16
|
Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: Gryffindor Punkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Ja rozumiem, że te artykuły/newsy są śmieszne i/lub żałosne, zawierające setki błędów wszelkiej maści. Nie mniej jednak dziwne jest to, że osoby, które moim zdaniem nie napisałyby dużo lepszego arta, robią sobie żarty i zgrywają mądrych ^^. Edytowane przez Smierciojadek dnia 21.12.2007 11:17 Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. |
|
|
Nacia |
Dodany dnia 21.12.2007 16:46
|
Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Buhhahhhaaaa...tylko tyle umiem z siebie wykrzesać Żal. Morze autor ma zamiar napisać drugą cześć i będzie tam dalsza treść opowieści. Słownik się kłania. Life is wasted on the living |
|
|
Thonks |
Dodany dnia 22.12.2007 17:58
|
Postów: 669 Dom: Brak przydziału Punkty: 1252 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 14.06.07 |
Następny news^^ Autor: Marcin86 Tytuł: Jej GG Treść: Witajcie niedawno znalazłem na gg numery gg Emmy I co się okazuje nawet jeden z nich zawiera opis wysłałem więc wiadomość jak tylko dostane odp. to opublikuje ją na tej stronie. Pozdrawiam Marcin86 Wesołych Świąt z Harrym Potterem i jego bohaterami oraz udanego sylwka I jeszcze jeden^^ Autor: Nevill Tytuł: Dumb Treść Kto zaówarzył że patronus Dumbledor'a przubrał postac ptaka?Idę o zakład ,że to fenix ,a co Dumb zobaczył w zwierciadle Ain Eighraph i o histori Dumb'iego ,przeczytamy w Vll części HP I śmiertelne relikfie Edytowane przez Thonks dnia 22.12.2007 18:02 |
|
|
lenne |
Dodany dnia 22.12.2007 18:46
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 945 Dom: Brak przydziału Punkty: 1184 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 13.07.07 |
Kto zaówarzył że patronus Dumbledor'a przubrał postac ptaka? o matko! mam nadzieje ze ten drugi wyraz to napisany specjalnie dla zartu, bo jestem w kompletnym szoku. No i to 'przubral'? ludzie sprawdzajacie to co wysylacie adminom zanim to zrobicie. Literowki robi sie zazwyczaj tylko w sb a co do gg emmy, to czekamy. Moze ci cos odpisze. Chociaz watpie aby angielska aktorka miala u siebie zainstalowane gg. Juz bym predzej uwierzyla ze posiada Myspace IM /jesli ktos wie co to jest / |
|
|
hemcia |
Dodany dnia 22.12.2007 19:03
|
Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
Nie wiem jak was, ale mnie te artykuły dobijają...hehe Szczególnie te mądre błędy.....ludzie nie ma wszole języka polskiego a w nim ortografii ? 'zaówarzył' ...... heh no coments A w ogóle śmieszą mnie takie skracanie imion np. 'Dumb' czy 'Dumb'iego' co to w ogóle jest? A co do tego pierwszego artykułu to inteligencja tego chłopaka mnie przeraża Przecież chyba wszyscy wiedzą że gadu-gadu funkcjonuje tylko w Polsce? Sama nazwa wskazuje: 'Gadu-gadu polski komunikator internetowy' heh |
|
|
Nacia |
Dodany dnia 22.12.2007 19:56
|
Kto zaówarzył że patronus Dumbledor'a przubrał postac ptaka?Idę o zakład ,że to fenix ,a co Dumb zobaczył w zwierciadle Ain Eighraph i o histori Dumb'iego ,przeczytamy w Vll części HP I śmiertelne relikfie Biedna nasza polszczyzna... Life is wasted on the living |
|
|
Sunshine |
Dodany dnia 22.12.2007 22:28
|
Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 363 Dom: Slytherin Punkty: 470 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 16.09.07 |
o rany.. co za piękna pisownia.. taki piękny język.. widać, że pisane po polskiemu xD Żadnych błędów.. no ja się dziwie dlaczego tak dużo wnoszącego newsa nie dodaliście noo! xDD Jaduku, moje "arcydzieło" miałaś okazję hmm.. podziwiać (?) xDD haha.. |
|
|
Vayamess |
Dodany dnia 25.12.2007 13:16
|
Postów: 718 Dom: Brak przydziału Punkty: 1822 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.11.07 |
Wiecie co? Parę owych artykułów/newsów/FF mnie rozśmieszyło, parę to po protu dno i 5 metrów mułu. Ale nic nie pobije mac gona gal To po prostu mnie dobiło. Wielką, nabitą gwoździami dechą uderzyło w moją potylicę. Zgon |
|
|
Thonks |
Dodany dnia 26.12.2007 19:31
|
Postów: 669 Dom: Brak przydziału Punkty: 1252 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 14.06.07 |
Jeszcze jeden news^^ Autor: Kamil65 Tytuł: Pomoc Treść: Czy ktoś nie mógł by mi napisac jak to się zdobywa te punkty i rangi? |
|
|
lenne |
Dodany dnia 26.12.2007 19:34
|
Ostrzeżenia: 1 Postów: 945 Dom: Brak przydziału Punkty: 1184 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 13.07.07 |
Tylko siąść i płakać. To przekracza wszelkie granice normalności. Bez urazy - autorze tego 'newsa'. Ale takie coś to niedługo połowe uzytkowników o 'jako takim po ziomie inteligencji' wprowadzi w jakąś skrajna depresje. Podetną sobie żyly. I kto ja zo weźmie odpowiedzialnosc? |
|
|
Nacia |
Dodany dnia 26.12.2007 20:30
|
Thonks, napisze coś, co już pewnie znasz, bo piszemy wciąż to samo: FAQ pomoca służy. Dlaczego tacy ludzie wysyłają newsy?D Life is wasted on the living |
|
|
Sunshine |
Dodany dnia 26.12.2007 23:41
|
haha D jak nie SB to newsy wysylaja haha.. bo mnie zaraz może zróbmy taki duży napis na samej górze strony "jak zdobywamy rangi i punkty - zajrzyj w FAQ" |
|
|
Thonks |
Dodany dnia 27.12.2007 12:20
|
A teraz jakże ciekawy i sensowny artykuł^^ Autor: luna_w Tytuł: PiosenkaTiary Przydziału Opis: Dosyć długą piosenkę Tiary Przydziału tu znajdziecie Treść: A oto piosenka z pierwszej części przygód Harry'ego. Może nie jestem śliczna, Może i łach ze mnie stary, Lecz choćbyś świat przeszukał, Tak mądrej nie znajdziesz tiary. Możecie mieć meloniki, Możecie nosić panamy, Lecz jam jest Tiara Losu, Co jeszcze nie jest zbadany. Choćbyś swą głowę schował pod pachę albo w piasek, I tak poznam kim jesteś, Bo dla mnie nie ma masek. Śmiało, dzielna młodzieży, Na głowę mnie wkładajcie, A ja wam zaraz powiem, Gdzie odtąt zamieszkacie. Może w Gryffindorze, Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota. A może w Hufflepuffie, Gdzie sami prawi mieszkają, Gdzie wierni i sprawiedliwi Hogwarta szkoły są chwałą. A może w Rawenclawie Zamieszkać wam wypadnie Tam płonie lampa wiedzy, Tam medrcem będziesz snadnie. Ajeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, gdzie cenią sobie fortele. Więc bez lęku i do dzieła! Na głowy mnie wkładajcie, Jam jest Myśląca Tiara , Los wam wyznaczę na starcie! |
|
|
lenne |
Dodany dnia 27.12.2007 12:23
|
No cóż. Thonks powiem tyle, że ciekawą masz robote. A tak przy okazji - każdy kto chciałby sobie tą piosenke znaleść to otworzy książke .. o raju ^^ :lol: |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |