Logowanie
Instagram
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Shanti Black
5)
Sam Quest
6)
ania919
7)
ulka_black_potter
8)
losiek13
9)
batalion_88
10)
Marcus Clinton
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Perełki wśród artykułów
|
|
Nacia |
Dodany dnia 26.01.2008 04:05
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Emma w ciąży? Muahahah :lol: Life is wasted on the living ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.01.2008 18:36
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1077 Dom: ![]() Punkty: 2089 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.03.07 |
Te perełki są świetne! To "Myślę że.."... Dobiło mnie to! A ja myślę, że ty nie myślisz. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Thonks |
Dodany dnia 26.01.2008 18:52
|
![]() ![]() Postów: 669 Dom: Brak przydziału Punkty: 1252 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 14.06.07 |
A teraz mam dla Was krótką "serię" artykułów, niestety autor przysłał nam narazie tylko dwie części. ![]() Autor: Arturus Tytuł: Przybycie pottera cz.1 Treść: Pewnej mrocznej nocy do jaskini Voldemorta wpadł Harry. Był on wsciekły i żekł -Ty parszywy (cenzura).Jak mogłeś otruć moją Gini -Wiedziałem ,że przyjdziesz.Odpowiedział Voldemort. -Odpowiedz dlaczego ją otrółeś . Powtóżył Harry. -Z prosrego powodu.Zeby cie zabić.Ava...... C.D.N Tytuł: Przybycie Pottera cz.2 Treść: -AVA KADABRA. -Odwracajace lustro.Krzykna Harry. W tym momęcie zielony promień trafił voldemorta, po chwili Harry usłuszał głos który mówił "Jeszcze pozałujesz" Harry tamtej nocy bardzo długo nie spał, myślał o tym całym zdarzeniu z Voldemortem. Na poczatku obiecał spbie ,ze nie powie o tym zdarzeniu Dambeldorowi lecz troche sie przestraszył tych ostatnich słów "Jeszcze pozałujesz''. |
|
|
Ania 95 |
Dodany dnia 26.01.2008 19:05
|
![]() ![]() Postów: 1235 Dom: Brak przydziału Punkty: 1635 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.12.07 |
Boże. To jest piękne! Tylko dwie części? Mało... Hahaha... "Gini", "otrółeś" i "prosrego" - to jest po prostu piękne. |
|
|
JuLLLieTTa |
Dodany dnia 26.01.2008 19:11
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 149 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.07.07 |
żekł Ortografia się kłania ![]() W tym momęcie zielony promień trafił voldemorta, po chwili Harry usłuszał głos który mówił "Jeszcze pozałujesz" Sądzę że Voldemord już nic by nie powiedział. To zaklęcie by go od razu zabiło. "Jeszcze pożałujesz" ciekawe jak przecież on umarł co miałby mu zrobić. Jeden plus tego artykułu jest taki że można się z niego pośmiać ![]() Zaprzyjaźnieni:
Smierciojadek RazorBMW sTWorEk93-93 Ron96 Mimbulus_Mimbletonia madzia_zaspa LunaLovegooood hemcia Hermionka_HP Jeśli ktoś chce zgłaszac sie na PW ![]() Posiadam: syrene imieniem Helena ![]() ![]() Kluby do których należe : W.E.S.Z Witch Sc czyli Stowarzyszenie czarodziejów-Katie Bell GD BG-skrytka nr 11 C.Z.W Klub zmarłych-James Potter Zakon Feniksa |
|
|
![]() |
Dodany dnia 26.01.2008 20:57
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 5 Pochwały: 2 Postów: 437 Dom: ![]() Punkty: 1213 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 23.08.07 |
Wow, Voldemort mieszkał w jaskini. Ale jazda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.01.2008 15:09
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1077 Dom: ![]() Punkty: 2089 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.03.07 |
Ha! Uśmiałam się jak nigdy. ![]() ![]() Przybycie pottera cz.1 Był on wsciekły i żekł Och, nie wiem jak on mógł to żec. ![]() -Ty parszywy (cenzura).Jak mogłeś otruć moją Gini Cenzura... Ciekawię się, co to za wyraz. ![]() -Wiedziałem ,że przyjdziesz.Odpowiedział Voldemort. Interpunkcja jest zniewalająca. -Odpowiedz dlaczego ją otrółeś . Powtóżył Harry. Bez komntarza! -Z prosrego powodu.Zeby cie zabić.Ava...... C.D.N Naprawdę, to bardzo prosry powód. Przybycie Pottera cz.2 -AVA KADABRA. A co to za zaklęcie? -Odwracajace lustro.Krzykna Harry. Skąd on wytrzasnął takie lustro podczas walki?! I co to znaczy "krzykna"? W tym momęcie zielony promień trafił voldemorta, po chwili Harry usłuszał głos który mówił "Jeszcze pozałujesz" Ortografia, interpunkcja... "momęcie".... No to jest śmiechu warte! Na poczatku obiecał spbie ,ze nie powie o tym zdarzeniu Dambeldorowi lecz troche sie przestraszył tych ostatnich słów "Jeszcze pozałujesz''. No to co, w końcu powiedział o tym temu Dambledorowi, czy nie? I o co chodzi w "spbie"? Nie znam takiego wyrazu... Edytowane przez ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.01.2008 17:00
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: ![]() Punkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
nie no... trzymajcie mnie... jak mozna cos takiego napisaC? ![]() jak czytalam te "FF" to smialam sie na calego ![]() ![]() Był on wsciekły i żekł yy... żekł... nie wspomne o tym. Ortografia sie klania, jak to ktos z powyzej powiedzial ^^ ![]() a i wściekly pisze sie przez ś. Gini Wypraszam sobie! Czy to mialam byc ja? ![]() ![]() Wiedziałem ,że przyjdziesz.Odpowiedział Voldemort. przecinek sie stawia po wyrazie, a nie przed -.- a zamiast kropki powinien byc myslnik ![]() ![]() otrółeś? omg.... nie no, zaraz ja cie otróje.. omg.. prosrego tez jest the best ![]() i druga czesc.. ![]() AVA KADABRA/ A nie aba kadabra? Czy tam jak to sie mowi? ![]() wlasnie, sama zaraz rzuce ave na siebie ![]() Krzykna Harry Krzykna... ![]() wezcie... juz wiecej nie bede tego komentwac; ilosc tych bledow mnie doluje ![]() ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
paniczna |
Dodany dnia 28.01.2008 22:44
|
![]() ![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Po przeczytaniu 'Przybycia Pottera' podłamałam się. Miałam ochotę pójść i powiesić się za kostki na klamce od toalety. To jest rzeźnia, masakra, uszkodzenia klawiatur, mordercza próba zabicia biednych userów + ciężka praca dla kierowców karetek ![]() Teraz jeszcze łapię się ostatniej iskierki nadziei, że 'artykuł' powyżej i rażące w nim błędy ortograficzne, interpunkcyjne itp. są tylko, no nie wiem, głupim żartem? A nie świadectwem obniżającego się poziomu inteligencji w Polsce... Niech mi ktoś powie, że tak jest... ![]() Edytowane przez paniczna dnia 28.01.2008 22:46 |
|
|
Your Angel |
Dodany dnia 29.01.2008 10:45
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 9 Ranga: Mugol Data rejestracji: 28.01.08 |
Paniczna jednak Ci zgaszę tą iskierke nadziei, on tak pisze normalnie. Widziałam w SB jak on pisze. Po prostu załamać sie można. Świat wypadł mi z rąk...
Jeden z motyli Stworzona tylko po to by niszczyć. ![]() ![]() Widzisz różnicę? Bo ja nie... |
|
|
Isabelle |
Dodany dnia 29.01.2008 15:32
|
![]() ![]() Postów: 156 Dom: Brak przydziału Punkty: 23923 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 14.05.07 |
Naprawdę nie wiem, co tyli ludźmi kieruje, że tworzą takie wspaniałe newsy i artykuły... A teraz kolejne dzieła. ; ) Na początek artykuł: Temat: Quidditch Treść: W Qudditcha nie tylko gra się na miotłach,ale też na boisku szkolnym na nogach. Gra polega na tym że są dwie drużyny po pięć osób. Jedna osoba z każdej drurzyny trzyma nad głową wielkie koło i biega w okół boiska.A inni gracze muszą trafić w koło. Każda drużyna ma złotiego znicza ,którego ukrywają przed przeciwną drurzyną.Jak ktoś trafi w koło to jego drurzyna zdobywa jeden punkt. Gra toczy się do płuki drurzyna niezdobędzie dziesięciu punktów. A jak ktoś znajdzie znicza to jego drurzyna wygrywa odrazu. Gra jest bardzo popularza w USA. Autor: HarryPotter_daniel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I na koniec news. Naprawdę można się z niego dowiedzieć bardzo odkrywczych rzeczy. ![]() Temat: hogwart Treść: Hogwart to taki duży pałac tam czarodzieje uczą sie magji autor: kurka surka ...Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo... ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.01.2008 15:44
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 633 Dom: ![]() Punkty: 1070 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 06.06.07 |
Hahaha! Nie wiem, jak można coś takiego pisać. I ten news. Po pierwsze on już bardziej nadaje się na artykuł. A Hogwart to nie pałac, tylko zamek. A ten artykuł nawet może być, nie licząc błędów. |
|
|
NimfadoraTonks |
Dodany dnia 29.01.2008 15:53
|
![]() ![]() Postów: 291 Dom: Brak przydziału Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
Jedna osoba z każdej drurzyny trzyma nad głową wielkie koło i biega w okół boiska. Od kiedy pętle biegały?Każda drużyna ma złotiego znicza ,którego ukrywają przed przeciwną drurzyną Po pierwsze literówka "złotiego", a po drugie jest tylko jeden złoty znicz na drużynę.Po trzecie drużyna pisze się przez "ż" i po czwarte: Drużyny nie ukrywają złotego znicza.Jak ktoś trafi w koło to jego drurzyna zdobywa jeden punkt. Gra toczy się do płuki drurzyna niezdobędzie dziesięciu punktów. Następny raz autorowi kłania się ortografia. Czy tak trudno zrozumieć, że drużyna pisze się przez "ż"? Co to znaczy płuki? No i część nauki w klasach 1-3 czasownik z nie piszemy osobno.Czy nie wypadałoby przeczytać artykuł zanim się go wyśle? N i Z nie są tak bardzo do siebie podobne. Co do newsa to nie mam nic przeciwko informowaniu ludzi,że Hogwart jest pałacem, ale uważam, że lepiej byłoby nazwać go zamkiem, dodać jeszcze parędziesiąt zdanek i wysłać jako arta. No i autor się trochę spóźnił, bo od wydania pierwszej części wiadomo, że w Hogwarcie można nauczyć się magii. ![]() Od cnót Gryfonów, przebiegłości Ślizgonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Hufflepuffie! Śmierciożerca Oto co znalazłam na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywają Dom Sliterinu Tutaj Ślizgoni odpoczywają Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podejście. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczęście nigdy nie daje; ono tylko pożycza. -STARE PRZYSŁOWIE CHIŃSKIE. -Nie istnieje coś takiego jak rozrywka dla całej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy życie podsuma Ci cytrynę powiedz: '' O, tak, lubię cytryny. Masz więcej?'' -HENRY ROLLINS ![]() Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odpłyyywam. ![]() Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Starają się tylko o fanki, a nie o to czy im śpiewanie wychodzi czy nie. ![]() Puki jeszcze śpiewały we dwie to jakoś się zespół trzymał i miały parę dobrych piosenek. Teraz gdy została Tola to Blog27 zamieniło się w śmietnik z sieczką. ![]() W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... ![]() Miałam kupione 3 chomiki. 2 samce i jedną samiczkę, która miała małe( jednemu odgryzła nogę) i jednego( tego bez nogi) dałam siostrze, a resztę sprzedałam do sklepu zoologicznego. ![]() Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jaką stworzył świat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wyglądu ludzi z 21 wieku, bo umysł mają po jaskiniowcach( tak jak mowę), a skoro mają przestarzałe modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wyglądali jak jaskiniowcy? ![]() Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. Słyszałam, że to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimiś potworami sie walczy. Bezsens ![]() Idiotka, która nie umie śpiewać, tańczyć i jeszcze ma tyle odwagi aby wyjść na scenę. Zamiast odessać sobie tłuszcz wepchała go do cycków i może teraz zostać sumo, chociaż wygrała by w każdych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzył by się z jej tipsami zakładanymi przez panią Gosię za flaszkę. ![]() Nie chodzi mi o to, że uwielbiam tą postać ale o to, że uwielbiam i jestem wielką fanką Harry'ego jako całej serii książek, filmów i gier, a także, że jego świat jest całkiem niezły. ![]() Tak jak staruszki mają swój środek lokomocji- męża córeczki, tak my- młodzież mamy komunikator czyli GG. ![]() Najlepszy komunikator przez, którego można gadać, pisać, wysyłać pliki, a nawet robić konferencje! ![]() Mimo, że mi się zepsuł to i tak był fajny. ![]() Ojczyzna. ![]() Czasami używam. ![]() Kocham smoki!! ![]() Konie też kocham! ![]() [color=sliver]Po co komu szkoła?[/color] ![]() Mam psa, kiedyś miałam innego. Frajdą jest posiadanie takiego stworzonka. ![]() Na stos z mundurkami i z ich właścicielem(Giertychem) ![]() Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i pożywne. Te cechy spełnia żarełko z Mc Donald'a. ![]() Najlepsza pizza jaką jadłam pochodzi z Włoch,a dokładniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.01.2008 17:37
|
Jedna osoba z każdej drurzyny trzyma nad głową wielkie koło i biega w okół boiska. Musiałam przeczytać to kilka razy, żeby zrozumieć, że "w okół" to wokół! Każda drużyna ma złotiego znicza ,którego ukrywają przed przeciwną drurzyną. Przecinek pisze się po wyrazie, a nie przed. Powinna być spacja między przecinkiem a wyrazem "którego". I dobija mnie to, że "drurzyna" jest ciągle pisane przez "rz"! Tylko jest jeden wyjątek, to mnie trochę dziwi. Jak ktoś trafi w koło to jego drurzyna zdobywa jeden punkt. Gra toczy się do płuki drurzyna niezdobędzie dziesięciu punktów. Jak już ktoś wspomniał, nie z czasownikami pisze się oddzielnie. Było też wiele lierówek, ale nie miałam siły ich wszystkich wymieniać... Hogwart to taki duży pałac tam czarodzieje uczą sie magji Tak. Pouczające, wszystko to nowo odkryte wiadomości, poprawność językowa i interpunkcyjna, ta długość! Po prostu cud-miód. ![]() autor: kurka surka Ten nick mnie dobił! ^^ |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.01.2008 22:35
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 5 Pochwały: 2 Postów: 437 Dom: ![]() Punkty: 1213 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 23.08.07 |
W Qudditcha nie tylko gra się na miotłach,ale też na boisku szkolnym na nogach. Porażające :/ Gra polega na tym że są dwie drużyny po pięć osób. Coś mi tu nie pasi. Jakie 5 osób? A co do dwóch drużyn to chyba bym się nie domyślił. :/ Jedna osoba z każdej drurzyny trzyma nad głową wielkie koło i biega w okół boiska Coś mi się zdaje, że cały art zacytuje :/ Taa do płuki drurzyna... ble ble ble... Dziesięciu punktów??? Kurka surka też na medal zasługuje. Ale jak można odziedziczyć taką głupotę? Biegają z pętlami na głowie... Myślałem, że się popłacze ze śmiechu. Aż mi się na wymioty zbiera. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.01.2008 23:01
|
![]() ![]() Pochwały: 12 Postów: 4032 Dom: ![]() Punkty: 19295 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
Filemona... ale piszę się w okół ;/ ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
Isabelle |
Dodany dnia 30.01.2008 10:25
|
![]() ![]() Postów: 156 Dom: Brak przydziału Punkty: 23923 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 14.05.07 |
Czas na kolejny artykuł. Jedno tylko trzeba przyznać, tytuł nie powiem, interesujący. ; ) Temat: Admini sa zalosny Fragment: To tak Treść: Admini sa zalosni , poniewaz kolegowalem sie z jednym z nich . Strasznie skapy .Jak przychodzili do niego biedni ludzie i prosili o pieniadze to on zawsze mowil "Wypierdalaj pedale" Autor: kadziu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Przed jego publikacją miałam pewne opory, w końcu sama jestem "Admiem", a prawda w oczy kole xP Ale, że w naszym kraju istnieje prawo do wolności słowa, to niestety trzeba go przestrzegać... ; ) Edytowane przez Isabelle dnia 30.01.2008 17:59 ...Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo... ![]() |
|
|
marti-tina |
Dodany dnia 30.01.2008 13:07
|
![]() ![]() Postów: 514 Dom: Brak przydziału Punkty: 717 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 14.07.07 |
Nie no rozwaliło mnie to... Sam temat jest już dobijający... Admini sa zalosny.... Kadziu Twój artykuł też jest "zalosny" ![]() A co do wcześniejszych... 1.Quidditch HarryPotter_daniel dobrze, że mnie uświadomiłeś, bo ja głupia myślałam, że na boisku STOJĄ trzy obręcze, jest tylko jeden znicz, za trafienie do obręczy jest 10 pkt., w każdej drużynie jest siedmiu graczy i, że gra się TYLKO na miotłach... Ja chyba książkę źle przeczytałam, albo mi podróbę sprzedali... ^^ 2.hogwart Kurka_surka Hogwart to zamek i czarodzieje nie uczą się tam magji tylko magii. Normalnie news zasługuje na W... Ktoś się nie zgadza? ![]() Czy Ci ludzie piszą tak na prawdę, czy robią sobie "jaja"? Ta ortografia, ta pomysłowość... Normalnie pikne... ^^ |
|
|
![]() |
Dodany dnia 30.01.2008 21:44
|
Nie będę tu przytaczać treści ostatniego newsa, bo musiałabym go całego skopiować. ^^ Sam temat już mnie dobił. A treść jeszcze lepsza! Taaa... Skąpstwo nad skąpstwa, przecież obowiązkiem "Admina" jest dawanie użytkownikom pieniędzy! ![]() |
|
|
Isabelle |
Dodany dnia 31.01.2008 14:52
|
Uwaga, bo oto nadchodzi kolejny wielce interesujący news. Niestety nie dodany, bo brak źródła, nawet takie wartościowe informacje na wstępie dyskwalifikuje. Z drugiej strony, wciąż mnie ciekawi skąd niektórzy użytkownicy czerpią takie informacje, jak ta poniżej? ; ) Temat: majty Treść: harry potter ścięgnoł najty jak był mały na bojsku Autor: karolpl ...Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo... ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |