Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Perełki wśród artykułów
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.04.2007 23:44
|
![]() ![]() Postów: 2786 Dom: ![]() Punkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
NAPRAWDĘ spadłam z krzesła... sąsiadka właśnie wpadła i się drze, że się tłuczemy... nie mogę... ![]() "Pobiegl do pokoju wspolnego Griffindoru, zawolal Hermione, wzial ja na bok i zabil. "<-- po prostu padam ![]() fuck you very much.
|
|
|
Limonka |
Dodany dnia 11.04.2007 23:46
|
![]() ![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Na poprzedniej stronie możesz przeczytać całe^^ A w ogóle, to ja też spadłam z krzesła ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.04.2007 23:48
|
![]() ![]() Postów: 2786 Dom: ![]() Punkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
wiem, przeczytałam... ale te kawałki same jakoś lepiej brzmią ![]() fuck you very much.
|
|
|
Limonka |
Dodany dnia 11.04.2007 23:49
|
![]() ![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
A z tych wybranych cytatów to jeszcze lubię 'stanął mu prosto w twarz' ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.04.2007 23:52
|
No skądże... jakie znowu skojarzenia... ![]() fuck you very much.
|
|
|
Lilusia |
Dodany dnia 12.04.2007 11:51
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 91 Dom: Brak przydziału Punkty: 707 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 10.02.07 |
wow ludzie nie mają co pisać chociaż nie mówie moje artykuły nie są idealne Ministerstwo Magii jest wolne! Pozbyliśmy się tego diabła Umbrigde!
Prowadze sklep z różnymi przyżądami do Quidditcha członkinia zakonu feniksa Szef szpitalu św Munga Najlepszy animag-Lew |
|
|
Tom |
Dodany dnia 12.04.2007 12:01
|
![]() ![]() Postów: 416 Dom: Brak przydziału Punkty: 577 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 26.03.07 |
Autor: hubi_x Tytuł: błyskawica Fragment: błyskawica Harrego Pottera Treść: "Błyskawica"-to miotła Harry'ego Potter'a.Dostał ją w trzeciej części od jego wujka Syriusza Blacka.Potem wszyscy chcieli polatać na tej miotle.Na pewno w meczach Qidicha będzie najszybszą miotłą,nikt jej nie pokona ja tak myślę.Kiedy w 4 części walczył ze smokiem przywołał ją była szybka. POWALAJĄCE! http://www.cortez.fmperfumy.pl/
|
|
|
Peeves |
Dodany dnia 12.04.2007 14:28
|
![]() ![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
To może ja po prostu to dodam, bo komentarz nie byłby zbyt wyrafinowany z mojej strony ![]() Autor: gitarkam Temat: dementor Treść:Nie rozumiem dlaczego Dementorzy łapali Harrego. Przecież on im nic nie zrobił a tylko narobili mu stracha w momencie gdy on już się bardzo bał Syriusza Blacka. "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
Flegma |
Dodany dnia 12.04.2007 16:45
|
![]() ![]() Postów: 1674 Dom: Brak przydziału Punkty: 2392 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 18.03.07 |
eee... wecie co, ja sie tyle dowiaduje z tych artykulow ![]() |
|
|
Her-mio-na 13 |
Dodany dnia 12.04.2007 16:54
|
![]() ![]() Postów: 1494 Dom: Brak przydziału Punkty: 1650 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Jeśli można włączyć się do dyskusji, to stwierdzam, ze te artykuły, że tak powiem delikatnie, nie są dobre, ale nie oceniam tak rygorystycznie bo pamiętam, że sama na początku dawałam jakieś bzdurne tematy. Przy okazji proszę o wybaczenie tych, którzy po przeczytaniu moich tematów itp. trochę się zezłościli, rozśmieszyli lub coś w tym stylu. Teraz próbuje naprawić moje błędy. ![]() |
|
|
Limonka |
Dodany dnia 13.04.2007 14:40
|
Właśnie przyszedł taki fajny news =D. Autor: Kocham Harryego Pottera Temat: Harry Potter i.... śmierć Treść: Harry Potter w siódmej części filmu ma być zabity!Joanne K.Rowling namyśla się jeszcze przez kogo ma być on zabity czy przez śmiertelnego Voldemorta??lub przez Snapea?czy może przez Draco Malfoya ale w to niewątpie...Niestety to trudny wybór ;/sama niewiedziałam bym jak to wymyślić.Kończe bo niema co do pisania więcej....Kocham cię Danielku :* |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.04.2007 14:42
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 1951 Dom: ![]() Punkty: 4173 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 13.03.07 |
Co za spostrzegawczość... Ja też Cię kocham Danielku. :lol: Jaka szkoda, że nie miałaś już 'nic do poisania' ...:lol: the phoenix cried fat tears of pearl
while the dragon snapped up his best girl and the billywig forgot to twirl when his sweetheart left him cold |
|
|
Tom |
Dodany dnia 14.04.2007 09:52
|
![]() ![]() Postów: 416 Dom: Brak przydziału Punkty: 577 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 26.03.07 |
Autor: Peter_Black Kategoria: Teorie, przemyślenia Tytuł: James Potter co poszło nie tak? Fragment: Tu zawre pewne teorie jak mogło sie potoczyć życie James'a Treść: Na początku chciałbym powiedzieć że to w pełni spekulacje , i zdaje sobie sprawę , że nie każdego usatysfakcjonują moje przemyślenia . Przede wszystkim chce powiedzieć że jest to dla mnie bardzo ważna postać . bo kierunkuje w pewnym stopniu losy Harrego . Więc zaczynajmy . Na początku chciałbym poruszyć chyba najbardziej nurtujące mnie pytanie czemu James nie został graczem quidditcha . No zapewne odpowiedź jest kilka , przede wszystkim z powodu Lili no i miłości do niej. Po drugie to nie były pewne czasy skoro Voldemort siał postrach , dlatego James jako praworządny i odważny musiał połączyć siły z Zakonem Faniksa w walce z czarnym panem. Z tego co jednak wiem mógł zostać jednym z najlepszych szukających na świecie , grać w drużynie narodowej ,a harry i tak byłby sławny i chyba by wolał tą opcje . W szkole James był uważany za bardzo zdolnego magicznie . No nie da sie ukryć skoro stał sie w wieku 15-16 lat animagiem . Ale relacje Hagrida Dumbledora i Macgonagall świadczą o tym że byl naprawde dobty skoro tacy czarodziej dobrze o nim mówią . Więc mógł zostać kimś w ministerstwie , może nawet ministrem magii , chodzi wątpie by miał takie aspiracje , poza tym był za dużym dowcipnisiem . Może zostałby aurorem i tak czy tak walczyć z czarną magią . Więc chyba nie mógł sie uwolnić od walki ze złem . No i oczywiście mógł nic nie robić na przykład nie zakochiwać sie w Lil i wtedy pewnie nadal byłby pyszny . Mam nadzieje że przekonałem was że wszystko co zdarzyło się w życiu James'a było zależne od sytuacji . http://www.cortez.fmperfumy.pl/
|
|
|
Tom |
Dodany dnia 15.04.2007 08:25
|
Autor: harry 2 Kategoria: Hogwart Temat: hogwart Fragment: hogwart to duży zamek Treść : hogwart jest duży wielki ale większy od durmstrangu ale durmstrang mieśći tyle uczniów co hogwart a teraz o durmstrangu durmstrang to mniejszy zamek ale dobry jako tako mam nadzieie że o durmstrangu tyle bo teraz o beauxbatons też duży ale fajny tylko że jle ma pięter no i to wszystko. To jest lepsze niż wszystkie inne "perełki" na tym forum! Edytowane przez Tom dnia 15.04.2007 08:29 http://www.cortez.fmperfumy.pl/
|
|
|
Her-mio-na 13 |
Dodany dnia 15.04.2007 09:58
|
![]() ![]() Postów: 1494 Dom: Brak przydziału Punkty: 1650 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Harry 2, gratuluje jakże płynnej i poprawnej gramatycznie wypowiedzi...![]() Ta chyba bije wszystkie. ![]() |
|
|
Limonka |
Dodany dnia 17.04.2007 16:34
|
Ostatnio jakoś tak mało perełek, więc dam coś ![]() Autor: koraaa Temat: O KSIąZCE KSIąZE PóLKRWI Treść: 2 ZAKLęCIA SECTUMSEMPRA-ZNACZY śIEKAć,RANIć , CIąć WYKOPIEńKI-ZNACZY PUłAPKA , USIDLIć POWIEM JESZCZE żE TO JEST O TYM ZE DUMBLEDORA ZABIJE SNAPE ALE PRZED TYM DA HARREMU PRYWATNE LEKCJE ,A KSIAZE PółKRWI TO SNAPE rozdziały ten inny minister spinner end ktochce a kto niechce horacy slughorn za duzo flegmy samotna przechadzka klub slimaka snape truimfuje książe półkrwi ród gaunta pomocna dłoń samotny i skryty tom riddle felix felicis przysięga wieczysta bardzo morozne bozenarodzenie dziury w pamięci urodzinowe nispodzianki skarzcie ogony prosba lorda voldemorta tajemny pokoj po pogrzbie horokusy sectumsempra podsłuchana przepowiednia jaskinia wierz rojarzona błyskawicami ucieczka ksiecia lament feniksa biały grobowiec |
|
|
Limonka |
Dodany dnia 17.04.2007 20:50
|
Kolejne... xP Autor: hermionaginny Tytuł: zy nie uważacie, że w Czarze Ognia jes dużo wątków miłosnych? Treść: Czy nie zauważyliście, że twórcy filmu trochę przesadzili...?? Są wątki, które można uznać za miłosne, między Harrym i Hermioną...!! A w książce ich nie było. Kilka przykładów: 1. Hermiona przed pierwszym zadaniem rzuca się Harry'emu w ramiona. 2. Harry, gdy widzi Hermionę na balu, wręcz mu dech zapiera, a tego w książce nie było!! 3. Potem w filmie coś się kłócą.... Po prostu nienormalne!!! Ludzie zavczynają tworzyć już głupie filmiki o temacie Hermiona\kocha\ Harry'ego!!! |
|
|
![]() |
Dodany dnia 17.04.2007 20:51
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 1434 Dom: ![]() Punkty: 3723 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 24.02.07 |
To jest artykuł??? :lol: |
|
|
Limonka |
Dodany dnia 17.04.2007 21:03
|
A i owszem. Piękny, wspaniały i cudowny artykuł ![]() |
|
|
Limonka |
Dodany dnia 17.04.2007 23:22
|
Kolejna perełka ![]() Autor: Patrick Temat: opis hogwartu i jego mieszkańców Treść: Wydaje mi się że Hogwart jest fantastyczną szkołą. z 6-ciu tomuw dowiedziałem się że : w hogwarcie jest dużo tajnych przejśc, każdy dom ma swoje duchy jeden z duchów to irytek najgorszy autorka zaznaczyła że irytek boi się tylko "Krwawego Barona" Wiem także że walka miedzy domami toczy się nieustannie największa rywalizacja toczy się między Grfindorem a Sliterinem. Po przybyciu do Hogwartu każdy pierwszorczny musi założyc tiarę przydziału. |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |