Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Perełki wśród artykułów
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.06.2007 07:26
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 863 Dom: ![]() Punkty: 1386 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 06.04.07 |
Te ostatnie perełeki to jest coś, przepiekne newsy, cudne Uniósł w górę Czarną Różdżkę, a Ron i Hermiona spojrzeli na nią ze czcią, czego Harry, pomimo stanu skrajnego wyczerpania i oszołomienia, w jakim sie znajdował, wolałby nie dostrzec.
-Nie chcę jej- powiedział Harry... ![]() ![]() My Gryfoni do boju ruszamy! I czoła innym domom stawiamy! ![]() -Mówisz o miłości? -zapytał Voldemort szyderczym tonem. - O tym ulubionym sloganie Dumbledora, o miłosci, która według niego jest silniejsza od smierci, choc jego nie uratowała przed runienciem z Wieży Astronomicznej i rostrzaskaniem sie u jej stóp jak stara lalka z wosku? O miłości, która nie powstrzymała mnie od rozdeptania twojej mtki jak karaluha? Ale tutaj jakoś nikt nie kocha cię aż tak, Potter, by wybiec i zasłonic cie swoim ciałem. Co cie teraz ochroni przed śmiercią? -Jest coś takiego- odrzekł Harry... *** Jaki jestem?? Nie wiem sam... Mogę sie tylko domyślac... Chłopiec zagubiny w swoim świecie, z glową w chmurach... w pewnym sensie romantyk... słowa przelane na papier, wiersze jego wspomniena... Chciałby aby nie było zła, poszukiwacz raju... nieposkromiony przyjaciel przygód... włóczęga, liczacy na na to, że dobro chowa sie za każdym rogiem...szukajacy prawdy i sprawiedliwosci... wiezacy w siebie... nigdy sie nie podda.. lepiej zginac niz sie poddac... Bóg, Honor, Ojczyzna... Harcerz całym życiem... Czy to ten Bartosz??? A może tylko śnie... ![]() ![]() |
|
|
Peeves |
Dodany dnia 04.06.2007 12:29
|
![]() ![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Jakoś się tak ostatnio zaczęłam lubować w wynajdywaniu perełek ![]() Autor: maniak Tytul: zeczy Fragment: coś o zeczach Treść: Hogwarcie jest wiele ciekawych zeczynp. -szafa w której wszystko z nika -mapa honctotuw -perelina niewidka -podrzemie -komnata tajemnic -tiara przydziałów -portiety -tiaremne wyjsca ze szkoły -chatka hagrida -miecz grifindora -pokój przychód i odchód itd. Hogwart to kol "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
Essi |
Dodany dnia 04.06.2007 12:57
|
![]() ![]() Postów: 1298 Dom: Brak przydziału Punkty: 1356 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 04.03.07 |
WOW....To podrzemie mnie powaliło...i jeszcze pokój przychód i ODCHÓD...nooo...pogratulować![]() Rewolucja wariatek jest już blisko... strzeżcie się wszyscy normalini!!!
I'm back... |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.06.2007 14:06
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: ![]() Punkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
:lol: bosh... niektórzy to na serio mają talent :lol: a te rzeczy... nawet nie wiedziałam że większość istnieje ^_^ |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.06.2007 14:40
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 863 Dom: ![]() Punkty: 1386 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 06.04.07 |
matko przenajświetsza... czegoś takiego jeszcze nie widziałem...tylko czemu ja mam taki słaby wzrok że nie zobaczyłe w książce takich żeczy jak mapa honctotuw, chyba muszę se podrzemac...hahaha:lol: Uniósł w górę Czarną Różdżkę, a Ron i Hermiona spojrzeli na nią ze czcią, czego Harry, pomimo stanu skrajnego wyczerpania i oszołomienia, w jakim sie znajdował, wolałby nie dostrzec.
-Nie chcę jej- powiedział Harry... ![]() ![]() My Gryfoni do boju ruszamy! I czoła innym domom stawiamy! ![]() -Mówisz o miłości? -zapytał Voldemort szyderczym tonem. - O tym ulubionym sloganie Dumbledora, o miłosci, która według niego jest silniejsza od smierci, choc jego nie uratowała przed runienciem z Wieży Astronomicznej i rostrzaskaniem sie u jej stóp jak stara lalka z wosku? O miłości, która nie powstrzymała mnie od rozdeptania twojej mtki jak karaluha? Ale tutaj jakoś nikt nie kocha cię aż tak, Potter, by wybiec i zasłonic cie swoim ciałem. Co cie teraz ochroni przed śmiercią? -Jest coś takiego- odrzekł Harry... *** Jaki jestem?? Nie wiem sam... Mogę sie tylko domyślac... Chłopiec zagubiny w swoim świecie, z glową w chmurach... w pewnym sensie romantyk... słowa przelane na papier, wiersze jego wspomniena... Chciałby aby nie było zła, poszukiwacz raju... nieposkromiony przyjaciel przygód... włóczęga, liczacy na na to, że dobro chowa sie za każdym rogiem...szukajacy prawdy i sprawiedliwosci... wiezacy w siebie... nigdy sie nie podda.. lepiej zginac niz sie poddac... Bóg, Honor, Ojczyzna... Harcerz całym życiem... Czy to ten Bartosz??? A może tylko śnie... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.06.2007 14:42
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 1434 Dom: ![]() Punkty: 3723 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 24.02.07 |
Ale jaja... ta perełka jest świetna... i rzeczy przez ż... ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.06.2007 17:50
|
![]() ![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: ![]() Punkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
tak jeszcze tak świetnego arta nie widziałam ![]() ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
Lady Lilly |
Dodany dnia 04.06.2007 18:36
|
![]() ![]() Postów: 136 Dom: Brak przydziału Punkty: 265 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.05.07 |
Oh,rany...I jak sie ludzie nie wstydzą czegoś takiego wstawić.A moze to było nawet dla jaj?Nie moge sobie wyobrazić jakos. Koniecznie zajrzyjcie i zarejestrujcie się na stronę www.potterharryitp.vgh.pl Jest to strona podobna do tej tylko mało osób ją odwiedza..ZAPRASZAM
Uwielbiam: -Christina, -Limonka -Moony Alex -Anitka Lubię: -Bratek1 -Gruba Dama -TomV |
|
|
![]() |
Dodany dnia 04.06.2007 19:10
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 764 Dom: ![]() Punkty: 4575 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 27.01.07 |
Tonks ma inferiusa? Syriusza pożarła roślina? Tiara przydziałów w Hogwacie? Woow |
|
|
Caroline |
Dodany dnia 05.06.2007 08:57
|
![]() ![]() Postów: 150 Dom: Brak przydziału Punkty: 147 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.03.07 |
o ja nie moge to juz gorsze od tamtych! Profil do usuniecia!!!!!!!!Jestem pod nowym nickiem ShelQa!!
|
|
|
James_Potter |
Dodany dnia 05.06.2007 15:33
|
![]() ![]() Postów: 275 Dom: Brak przydziału Punkty: -648 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 25.12.06 |
nie wiedzialem ze Tonks ma inferiusa I ZE hOGWART JEST kol |
|
|
Aevenien |
Dodany dnia 05.06.2007 16:18
|
![]() ![]() Postów: 435 Dom: Brak przydziału Punkty: 1588 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.04.07 |
czasmi nie wiem czy mam się śmiać czy płakać, zwykle jednak się śmieje. Tak już mam, że głupota ludzka ( taka naprawdę prawdziwa ![]() ![]() ![]() ________________________
Jestem kobietą, do cholery! Promises, like pie-crust, are made to be broken |
|
|
Limonka |
Dodany dnia 05.06.2007 19:10
|
![]() ![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Hah... teraz właśnie genialna perełka przyszła ![]() Autor: maniak Temat: Szyriusz Black czI Fragment: dzieciństwo Treść: Pewnego wiosennego dnia to był 21 kwiecień urodziłem sie w domu moich rodziców. Byłem dobrym synkiem.Urodziłem w domu czystych krwi a rodzice czągle przestawiali że byciem Blackiem czyni się królem , ale ja się tak nie czułem.Wolałbym być zwykłym dzieckiem ,miałem brata który był ulubiencem moich rodziców.Którz przestawiali go jako małego księcia i lepszy o demnie tak mi w ciąż przestawili rodzice.Więć mi było zle tym żyć. Kolejne cześci będą niedługo. Ps.Jeszli tylko chciecie EDIT: Jeszcze jedna ![]() Autor:Pomyluna2 Temat: Duchy Fragment: Dlaczego jeden człowiek może, po śmierci, zostać duchem,a drugi nie? Treść: Dlaczego jeden człowiek może, po śmierci, zostać duchem,a drugi nie? Moim zdaniem dzieje się tak dlatego, ponieważ duchem może zostać tylko ktoś, kto w swoim życiu był nieszczęśliwy. Gruby mnich - dlatego, że był gruby Krawy baron - był poplamiony krwią Prawie bezgłowy Nick - miał częściowo odciętą głowę Jęcząca Marta - Koleżanki wyśmiewały się z niej To jest mój pierwszy artykuł, więc proszę o sprawiedliwą ocenę Edytowane przez Limonka dnia 05.06.2007 19:15 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.06.2007 19:20
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: ![]() Punkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Gruby mnich - dlatego, że był gruby :lol: To najlepsze :lol: |
|
|
Smierciojadek |
Dodany dnia 05.06.2007 19:52
|
![]() ![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: ![]() Punkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Tak, tak, mnich, na dodatek gruby ![]() Wow, czekam na następną część ff o Syriuszu ![]() ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.06.2007 20:58
|
![]() ![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: ![]() Punkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
ja tez czekam na Syriusza ![]() dlatego bo był Gruby <LOL2> ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
Limonka |
Dodany dnia 05.06.2007 22:39
|
![]() ![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
No ja was przepraszam, ale tu nie ma żadnego opowiadania o Syriuszu. Jest tylko o Szyriuszu, jeżeli nie zauważyliście. ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.06.2007 12:11
|
O... To ja jestem fanką Szyriusza, bo fajny bohater z niego ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.06.2007 12:57
|
Ja też Szyriusz górą!!! chcemy więcej ![]() ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 06.06.2007 13:01
|
Mi tam się podobają i nie wiem czemu znalazły się w perełkach...:Lol: Uniósł w górę Czarną Różdżkę, a Ron i Hermiona spojrzeli na nią ze czcią, czego Harry, pomimo stanu skrajnego wyczerpania i oszołomienia, w jakim sie znajdował, wolałby nie dostrzec.
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |